Ιστορίες από τη ζωή μου (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με λένε Έλενα και είμαι 24 ετών. Μένω στην Αθήνα, κι είμαι 1.69, 59 κιλά με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους μου. Με πρόσωπο ομορφούλι, όπως μου λένε, και σώμα πάνω από τον μέσο όρο, είμαι ευχαριστημένη από τις παρέες μου - αντρικές (αλλά αργότερα και... γυναικείες!).

Ήμουν τότε δεκαοκτώ ετών και κάτι όταν γνωρίστηκα με κάποιον από την Ιατρική Σχολή Αθηνών. Μεγαλύτερός μου κατά επτά περίπου χρόνια, πολύ γλυκός, με μακριά μαύρα μαλλιά, ήταν ότι πιο όμορφο θα μπορούσε να τύχει σε μια κοπέλα πρωτάρα τότε όπως ήμουν εγώ. Γνωριστήκαμε σε έναν αποκριάτικο χορό και μου άρεσε πολύ.

Αρχίσαμε να βγαίνουμε μαζί αρκετά συχνά και αυτό που μου άρεσε ήταν ότι ποτέ δεν πίεσε την κατάσταση πιο πολύ απ' ότι έπρεπε. Ήταν υπομονετικός αλλά και τρυφερός πολύ μαζί μου. Σιγά - σιγά άρχισα να "ξεθαρρεύω". Δεχόμουνα τα χάδια του και μάλιστα όταν μου έπαιρνε το χέρι και μου το έβαζε στο παντελόνι του, το άφηνα εκεί, νιώθοντας την ζέστη και την σκληράδα του πουλιού του.

Άρχισε να μου ζητάει σιγά - σιγά διάφορα πράγματα από μέρους του και μάλιστα το έβλεπα φυσιολογικό. Μια μέρα πήγαμε σινεμά. Στην μέση του έργου, χάλασε το μηχάνημα και τα φώτα άναψαν. Τότε γελώντας με προκάλεσε και μου ζήτησε να πάω στην τουαλέτα να βγάλω το σουτιέν μου και να ξαναγυρίσω κοντά του. Μου άρεσε η ιδέα και πράγματι πήγα. Όταν γύρισα με φίλησε και με ευχαρίστησε.

Μόλις έσβησαν τα φώτα έγειρε πάνω μου και μου ξεκούμπωσε δυο - τρία κουμπιά πάνω - πάνω στην μπλουζίτσα μου και μου ελευθέρωσε τα στήθια. Ένιωσα περίεργα αλλά μου άρεσε πολύ. Άρχισε να τα μαλάζει και να τρίβει τις ρώγες μου με τα δάχτυλά του. Η αίσθηση ήταν φανταστική. Πρώτη φορά μου το έκανε ένα αγόρι και η αίσθηση ήταν πολύ γλυκιά. Με φίλησε στο αφτί και ψιθυριστά μου ζήτησε να τον χαϊδέψω. Έκανα όπως μου ζήτησε και πολύ γρήγορα η ανάσα του άρχισε να βαραίνει. Το χεράκι μου τον μάλαζε σφιχτά πάνω κάτω ενόσω το χέρι του έσφιγγε τα βυζιά μου και η γλωσσίτσα του, τύπωνε στ’ αφτί μου. Μου πήρε πολύ λίγο μέχρι να τον ακούσω να ψιθυρίζει στο αφτί μου:

-    «Χύνωωωωωωω!!!»

Ένιωσα το πουλί του να πάλλεται μέσα από το παντελόνι του και μια ξαφνική υγρασία να τον πλημμυρίζει. Λαχάνιαζε από την γλύκα αν κι εγώ δεν πήγαινα πίσω. Δυο-τρία λεπτά μετά τον ένιωσα να χαλαρώνει και το χέρι του να κινείται πιο αργά στα βυζιά μου απ’ ότι πιο πριν. Πήγε στην τουαλέτα και καθαρίστηκε και μετά ήρθε και κάθισε πλάι μου... φανερά πιο ήρεμος. Μόλις φύγαμε το κουβεντιάσαμε και με ρώτησε αν μου άρεσε η όλη "διαδικασία". Βάλαμε τα γέλια. Μπήκαμε στο αμάξι του και πήγαμε στο Λυκαβηττό.

Ήταν αργά πια και υπήρχαν λίγα αυτοκίνητα εκεί γύρω. Κάναμε μια βόλτα και παρατηρήσαμε ότι σε όλα τα αυτοκίνητα υπήρχαν ζευγαράκια σε περίεργες… στάσεις. Πήγαμε στο αμάξι και καθίσαμε στο πίσω κάθισμα. Είχε "ξαναφουντώσει" και μου έπιασε το χέρι για να τον πιστέψω. Γελάσαμε και με μισοξάπλωσε στο κάθισμα, ξεκουμπώνοντας το πουκάμισό μου. Τα βυζιά μου, ελεύθερα πάλι, ολόλευκα με ροζ ρώγες δέχτηκαν τα φιλιά του και την γλώσσα του.

Είμαι πολύ ευαίσθητη στα στήθια και ήταν η σειρά μου να αρχίσω να αναστενάζω βαριά. Μου πιπίλαγε τις ρώγες ενώ το δεξί του χέρι πήγε πιο χαμηλά και τρύπωσε κάτω από την φουστίτσα μου. Τρελαινόμουν από την ευχαρίστηση και άρχισα να βογκάω πιο δυνατά. Το χέρι του βρήκε το βρακάκι μου και χώθηκε από μέσα. Έβαλε ένα δάχτυλο στην τρυπίτσα μου και μαλακά - μαλακά άρχισε να μου το μπαινοβγάζει, και να με μαλακίζει. Δεν άντεξα πολλή ώρα και άρχισα να κατακλύζομαι από τα κύματα της ηδονής που μου χάριζε το χέρι του και τα χείλια του.

Άρχισα να συστρέφομαι στο κάθισμα κάτω από την πίεση του χεριού του και των χειλιών του μέχρι που δεν άντεξα και... έφθασα σε έναν υπέροχο οργασμό. Σαν να πέθαινα, από γλύκα, ήταν! Καθαρίστηκα με μερικά χαρτομάντιλα και ανασηκώθηκα στο κάθισμα. Πήγα να βάλω το σουτιέν μου πάλι αλλά με σταμάτησε, χαμογελώντας πονηρά. Τον ρώτησα τι ήθελε και μου ζήτησε να επαναλάβουμε την ιστορία του σινεμά. Γέλασα και συγκατένευσα.

Έβγαλα το πουκαμισάκι μου και έμεινα ολόγυμνη από την μέση και πάνω, όσο ο Χρήστος, αριστερά μου, έλυνε την ζώνη και τα κουμπιά του και κατέβαζε το παντελόνι μέχρι τους αστραγάλους του. Με τράβηξε πάνω του και φιληθήκαμε παθιασμένα. Οδήγησε το πανωκόρμι μου, πάνω στο μισοξαπλωμένο δικό του και άρχισε να τρίβει τα βυζιά μου. Μισοξαπλωμένη πάνω του, με το ορθωμένο πουλί του μπροστά στα μάτια μου μέσα στο μισοσκόταδο, άρχισα να του το παίζω, πάνω - κάτω.

Ήταν περίπου 15-18 πόντους και αρκετά χοντρό. Τα χείλια του και το στόμα του άρχισαν να τρελαίνουν τα βυζιά μου, ενώ το χέρι του κατευθύνθηκε ανάμεσα στα μπούτια μου. Μου ζήτησε να τα ανοίξω και βέβαια του έκανα το χατίρι. Με την παλάμη του άρχισε να τρίβει την κοιλιά μου χαμηλά και να βάζει ένα - δυο δάχτυλα στην σχισμή μου με προσοχή. Με έτριβε με δύναμη και άρχισα να τρελαίνομαι...

Βογκούσα και συστρεφόμουνα πάνω στο μισοξαπλωμένο κορμί του μέχρι που κατάλαβα ότι κι αυτός κάτω από το παίξιμο του χεριού μου σε λίγο θα τελείωνε. Σε ένα λεπτό άρχισα να χύνω και αυτή την φορά ο οργασμός μου ήταν ακόμα πιο δυνατός. Πρέπει να μας άκουγαν στο πλαϊνό αυτοκίνητο αλλά δεν με ένοιαζε. Σιγά - σιγά καταλάγιασε ο οργασμός μου και τότε μου είπε ότι σε λίγο θα χύσει. Έψαξα για χαρτιά αλλά μου είπε να τον βάλω στο στόμα μου. Μου το είπε βιαστικά και κατάλαβα ότι όπου να ‘ναι θα έχυνε. Ευτυχώς που πρόλαβα και το έχωσα στο στόμα μου.

Πέντε - έξι "παιξιές" και ένιωσα έναν κρουνό στο στόμα μου. Άρχισα να καταπίνω το αλμυρό σπέρμα του για να μην πνιγώ μέχρι που ηρέμησε σιγά - σιγά και το πουλί του να χαλαρώνει στο στόμα μου. Τον ρούφηξα λίγες φορές ακόμη και απομακρύνθηκα... ευχαριστημένη. Ήταν η πρώτη φορά που είχα προχωρήσει τόσο πολύ με ένα αγόρι και δεν το μετάνιωνα καθόλου.

Ήταν μαγευτικό εκείνο το βράδυ και δεν θα το ξεχάσω, ποτέ…

Ευχαριστώ που το διαβάσατε όλο το κείμενο. Αν θέλετε γράψτε μου τις εντυπώσεις σας και θα... ξαναγράψω. Παρακαλώ όχι βωμολοχίες.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")