Δύο αστυνομικοί με… συνέλαβαν

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είχα πέντε μέρες αγάμητη... ο άντρας μου έλειπε επαγγελματικό ταξίδι και στην μικρή πόλη που ζω το να βρεις εχέμυθο επιβήτορα είναι απλά αδύνατο!

Ήταν Σαββατόβραδο και τον περίμενα την Κυριακή το βράδυ! Για να διασκεδάσω τη μοναξιά μου βγήκα με δυο φίλες για φαγητό και ποτό. Ήταν γύρω στις μία όταν το διαλύσαμε και πήρα το αυτοκίνητο να γυρίσω σπίτι. Ήμουν όμως πολύ καυλωμένη και αποφάσισα να πάω με το αυτοκίνητο μια βόλτα στην Εθνική οδό, να χαλαρώσω.

Οδηγούσα και σκεφτόμουν το άγριο πήδημα που θα έκανα αύριο που θα γύριζε ο δικός μου. Οι σκέψεις αυτές με καύλωναν περισσότερο! Θα πρέπει να οδηγούσα περισσότερο από μια ώρα, όταν στα δεξιά το δρόμου βρήκα ένα απόμερο, κρυμμένο πίσω από θάμνους πάρκινγκ. Σκέφτηκα και αμέσως το έκανα πράξη, να σταματήσω για λίγο, να μαλακιστώ και μετά να γυρίσω σπίτι.        

Έσβησα λοιπόν το αυτοκίνητο, ξάπλωσα στο κάθισμα και άνοιξα τα πόδια μου. Έκανε ζέστη (ή εγώ ήμουν πολύ ξαναμμένη) κι άνοιξα και το παράθυρο. Το σκοτάδι ήταν απόλυτο κι εγώ με κλειστά μάτια απολάμβανα την επαφή με το ξυρισμένο μου μουνάκι. Έχωσα μέσα τα δάχτυλά μου και βογκούσα ενόσω η καύλα μου αυξανόταν.

Ήθελα λίγο ακόμα μέχρι να χύσω όταν ένιωσα κάποιον να μου τραβάει το χέρι!!! Άνοιξα τα μάτια και αντίκρισα στο αμυδρό φως ενός φακού έναν αστυνομικό, προφανώς η βραδινή περιπολία της εθνικής οδού. Άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου μου:

-    «Συλλαμβάνεσαι πόρνη!» μου είπε άγρια και με τράβηξε έξω από το αυτοκίνητο.

-    «Γιατί;» ρώτησα εγώ, ενώ αυτός μου τραβούσε τα χέρια πίσω από την πλάτη και μου περνούσε χειροπέδες.

-    «Για προσβολή της... δημοσίας αιδούς» μου είπε και αμέσως φώναξε το συνάδελφό του.

-    «Μα...» πήγα να ψελλίσω, μα ένα χαστούκι προσγειώθηκε αμέσως πάνω στο μάγουλό μου!

-    «Σκάσε σκρόφα»!

-    «Τι έχουμε εδώ»; ρώτησε ο άλλος και με κοίταξε.

Τα μεγάλα βυζιά μου ήταν έξω από τη μπλούζα μου και η φούστα μου σηκωμένη μέχρι τη μέση μου. Δεν φορούσα εσώρουχα.

-    «Μια σκρόφα που μαλακιζόταν» του απάντησε ο πρώτος.

-    «Χμ...» είπε ο δεύτερος. «Της αξίζει τιμωρία».

Με βούτηξε από τα μαλλιά και με βαλε σκυφτή πάνω στο καπό του αυτοκινήτου.

-    «Σας παρακαλώ...» είπα εγώ και μια δυνατή ξυλιά έπεσε στον κώλο μου.

-    «Σκασμός!» ακούστηκε από κάποιον από τους δυο τους.

Βόγκηξα και τα χτυπήματα στον κώλο μου συνεχίστηκαν. Καύλωνα και μάλλον το καταλάβαιναν, δε ξέρω αν τους ενδιέφερε κιόλας. Άκουγα διάφορους θορύβους πίσω μου και κατάλαβα ότι έβγαζαν τους πούτσους τους.

Ξαφνικά, με μια βίαιη κίνηση, χωρίς προετοιμασία χωρίς τίποτα, ο ένας τους μου φύτεψε την πούτσα του στον κώλο. Ούρλιαξα από πόνο και η ηδονή μου εκτοξεύθηκε στα ύψη... Ο τύπος είχε μια τεράστια ψωλή, μακριά και χοντρή που με ξέσκιζε! Με τράβηξε από τις χειροπέδες προσπαθώντας να μου τη βάλει όσο πιο βαθιά γινόταν.

-    «Πάρτον ξεκωλιάρα!» μου είπε και άρχισε να μπαινοβγαίνει με δύναμη.

Κόλαση! Μπαινόβγαινε στον κώλο μου γύρω στα δέκα λεπτά με αμείωτη ένταση όταν ο άλλος διαμαρτυρήθηκε:

-    «Τι θα γίνει, ρε; Μόνος σου θα γαμάς;»

Τραβήχτηκε και σε λίγα δευτερόλεπτα ένας άλλος πούτσος πήρε τη θέση του. Αυτός την είχε μικρότερη και τη χωρούσε ο κώλος μου χωρίς πρόβλημα, αλλά ήδη είχε αρχίσει να τσούζει από το σκληρό γαμήσι του προηγούμενου. Έχυσε γρήγορα λέγοντας:

-    «Σε χύνω καριόλα! Σου χύνω τον κώλο ξεσκισμένη σκρόφα!»

Τα χύσια του πλημμύρισαν την ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα μου. Αμέσως έχυσα κι εγώ! Τραβήχτηκε από μέσα μου και μου έδωσε από μια ξυλιά στα κωλομάγουλά μου. Αμέσως τη θέση του πήρε ο άλλος.
Πονούσα πια και ο πόνος δεν με άφηνε να συγκεντρωθώ στην καύλα μου και να χύσω πάλι. Ο τύπος είχε φανταστική δύναμη. Με γαμούσε βίαια και τσίριζα πια από τον πόνο...

-    «Σε παρακαλώ…» είπα. «Γάμησε το μουνί μου!»

-    «Σκασμός σκρόφα!» μου απάντησε και με χτύπησε δυνατά! «Θες να χύσεις ε;;; Όχι πουτάνα! Θα τιμωρηθείς!»

Βγήκε από τον κώλο μου χωρίς να έχει χύσει και φαντάστηκα ότι θα γαμούσε το μουνάκι μου. Όμως αμέσως ένιωσα κάτι κρύο, σκληρό και χοντρό να μπαίνει στην κωλότρυπά μου! Ο τύπος μου έχωνε το κλομπ του!

-    «Οοοοοοοοοοχιιιιιιιιιι!» τσίριξα και σε απάντηση έφαγα μερικά χαστούκια ακόμα!

-    «Θα σε ξεσκίσω μωρή καριόλα! Θα υποφέρεις μωρή, ξεκωλιάρα!»

Ξαναέχυσα αυτόματα. Για μισή ώρα θα πρέπει να με γαμούσε εναλλάξ, μία με το κλομπ του και μία με τον πούτσο του. Ενδιάμεσα του ξανασηκώθηκε και του άλλου και άρχισε και αυτός να συμμετέχει. Θα πρέπει να τσίριζα πάρα πολύ γιατί κάποια στιγμή μου έδεσαν με ένα ύφασμα το στόμα. Πονούσα και κόντευα πια να λιποθυμήσω από τον πόνο αλλά και επειδή έχυνα ασταμάτητα.

Με γαμούσαν επί ώρες και τους ένιωσα να χύνουν άλλες τρεις φορές.

Όταν χόρτασαν μου έλυσαν τις χειροπέδες, μου πέταξαν ένα:

-    «Άλλη φορά να προσέχεις!»

…και έφυγαν, αφήνοντάς με εκεί, πάνω στο καπό, με την ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα μου εκτεθειμένη, ανήμπορη να κουνηθώ!

Να ξαναπάω βραδινή βόλτα;

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")