Μάτι και ηδονή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η Νίκη επιστρέφοντας σπίτι της μετά από έξοδο με τις φίλες της, προσέχει μια μισάνοιχτη πόρτα στο διαμέρισμα δίπλα στο ασανσέρ. Άκουγε από μέσα φωνές και βογγητά και η περιέργεια της την έκανε να πλησιάσει προς την πόρτα. Τρυπώνει μέσα χωρίς να την αντιληφθεί κανείς και βλέπει τον γείτονα της με μια κοπέλα να ξεσκίζονται στον καναπέ του σαλονιού. Εκεί θα αντιμετωπίσει ένα δίλλημα αλλά κι έναν πειρασμό ταυτόχρονα…

Η ιστορία:

Με λένε Νίκη και είμαι είκοσι χρονών. Είμαι 1.65 με υπέροχο σώμα αλλά όχι τόσο μεγάλο στήθος.. Όχι τόσο όσο θα ήθελα.. Έχω πράσινα μάτια και μακριά κόκκινα μαλλιά.

Μου αρέσει να ντύνομαι προκλητικά, γιατί θεωρώ ότι μια γυναίκα πρέπει να ξεσηκώνει τα αρσενικά, αφού αυτά ενδιαφέρονται μόνο για το μουνάκι μας. Θα σας διηγηθώ ένα περιστατικό που μου έτυχε λίγο πριν φύγει ο Αύγουστος.

Επέστρεφα σπίτι μετά από μία έξοδο με τις φίλες μου. Ήταν μόνο δέκα το βράδυ αλλά ένιωθα ήδη αρκετά κουρασμένη. Φορούσα μία κοντή φούστα και μαύρα καλτσάκια (όπως τα λέει η μητέρα μου) μέχρι το γόνατο.

Διάλεξα να μη φορέσω σουτιέν κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το δροσερό αεράκι που φυσούσε να χαϊδέψει τις ρώγες μου, ορθώνοντας τες.

Μόλις μπήκα στην οικοδομή που μένω, κοντοστάθηκα έξω από το ασανσέρ, παρατηρώντας την διπλανή πόρτα να βρίσκεται μισάνοικτη. Άκουγα ψιθύρους και βαθιές ανάσες. Θυμήθηκα γρήγορα ότι εκεί έμενε ένας νεαρός αρκετά εμφανίσιμος και ευγενικός.

Είχαμε ανταλλάξει πολλές φορές καλημέρα. Χωρίς να διστάσω, έσπρωξα την πόρτα και προχώρησα προς το σαλόνι..

Οι ανάσες με πλησίαζαν όλο και περισσότερο. Τότε έμεινα έκπληκτη κοιτάζοντας στον καναπέ του σαλονιού, το νεαρό με μια κοπέλα να κάνουν έρωτα! Σάστισα, έκανα να φύγω άλλα πριν προλάβω να γυρίσω ολόκληρο το κεφάλι μου, κάτι με κράτησε..

Το σκηνικό συνεχιζόταν όσο εγώ πλέον είχα βάλει το χέρι μου κάτω από τη φούστα μου και έτριβα το μουνάκι μου.. η κούραση είχε φύγει και μια γλυκιά ηδονή είχε πάρει τη θέση της..

Η κοπέλα είχε στηθεί στα τέσσερα και τίναζε τα μαλλιά της σε κάθε κίνηση του αγοριού που γινότανε όλο και πιο απότομη.

Μπορούσα να δω το τεράστιο εργαλείο του να σφυροκοπεί τη μήτρα της κοπέλας και φανταζόμουν στη θέση της, εμένα.. Τότε με ένα γλυκό αναστεναγμό, έχυσα..

Το αγόρι συνέχιζε να γαμάει την κοπέλα και εγώ να γαμάω το άτριχο μουνάκι μου με δύο δάχτυλα.. Τότε έβγαλε το τεράστιο εργαλείο του και με μια κίνηση, αφού το έφτυσε, το κάρφωσε στον κώλο της κοπέλας.

Μια δυνατή κραυγή στιγμιαία ακούστηκε και κάποιες βρισιές.

Εγώ δεν άντεχα άλλο.. Μονομιάς έβαλα ένα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα μου.. Γλίστρησε τόσο εύκολα όντας μέσα στα υγρά από το μουνάκι μου.

Ήθελα να εισβάλλω μέσα στο σαλόνι... Δεν ξέρω τι με κρατούσε. Έτριβα με το άλλο χέρι μου τις ρώγες μου, που είχαν καυλώσει απίστευτα.

Μέχρι να ανοίξω τα μάτια μου και να συνέλθω, το αγόρι έβγαλε τον πούτσο του έξω και άδειασε το τεράστιο φορτίο του στα κωλομέρια της κοπέλας.. Έκανα πίσω απότομα και βγήκα από την πόρτα προσέχοντας μη με δει κάποιος.

Από εκείνη τη στιγμή, μου μπήκε στο μυαλό ότι πρέπει να γευτώ αυτό το εργαλείο του νεαρού.. Κάτι που έγινε και θα σας διηγηθώ κάποια άλλη στιγμή...

(Copyright protected OW ref: 8511)