Μεταμορφώνοντας την Άννα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η πιο κάτω ιστορία είναι πέρα για πέρα πραγματική και αναφέρεται στη συνεχή καταπίεση του γυναικείου φύλου που δεν αφήνεται να γευθεί τη χαρά του έρωτα. Απλά σε πάρα πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιείται σαν μέσον ικανοποίησης του ισχυρού φύλου και στη συνέχεια θυσιάζεται στο βωμό και στην ιδέα της οικογένειας.

Με την Άννα γνωριστήκαμε μέσα από ένα site γνωριμιών. Ήταν λίγο παραπάνω από 40 χρονών και από τις πρώτες συζητήσεις που κάναμε μαζί, μου έδωσε την εντύπωση της καταπιεσμένης γυναίκας που μέχρι σήμερα (τότε) δεν είχε γευθεί το έρωτα παρά μόνο σαν συζυγική υποχρέωση.

Πριν προχωρήσουμε τη σχέση μας περάσαμε πάρα πολλές ώρες συζητώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις γύρο από τη μέχρι σήμερα ζωή μας αλλά και ιδιαίτερα από τις σεξουαλικές εμπειρίες μας.

Μου μίλησε για τις πρώτες ανησυχίες της σαν γυναίκα για τη γνωριμία με τον μετέπειτα σύζυγό της, τις συνεχείς αμφισβητήσεις για τους σκοπούς της γνωριμίας τους και τέλος για τη διακόρευση της που έγινε υπό μορφή βιασμού αφού για ένα μεγάλο διάστημα αν και είχε δημιουργηθεί μεταξύ του κάποιο αισθηματικό δέσιμο εν τούτοις δεν έπαιρνε την απόφαση να του δοθεί.

Μου μίλησε, ειδικότερα, για τον μετέπειτα άντρα της ο οποίος αν και της έδινε την αίσθηση του ερωτευμένου, εν τούτοις έδινε την εντύπωση ότι την έβλεπε ή ήθελε να τη χρησιμοποιήσει σαν σκεύος ηδονής, για να γίνουν ζευγάρι, να παντρευτούν να κάνουν παιδιά μέσα από την υποχρέωση κάθε ατόμου που θα πρέπει να βρει κάποιο ταίρι και ζήσουν μαζί ύστερα από κάποια ηλικία. Με άλλα λόγια παρά το γεγονός ότι η Άννα ήθελε να ολοκληρωθεί σαν γυναίκα εν τούτοις σαν ονειροπόλα και αισθησιακή γυναίκα ενδόμυχα δεν μπορούσε να δεχθεί (ή δεν είχε πεισθεί μέσα από τη γνωριμία τους) ότι το θείο δώρο του έρωτα μπορούσε να γίνει ένα τυπικό καθήκον μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας.
Αυτά ήταν τα συναισθήματα της Άννας και παρά το γεγονός ότι ο δεσμός με τον μετέπειτα άνδρα της πλησίαζε τον ένα χρόνο δεν αποφάσιζε να ολοκληρώσουν τις σχέσεις τους και περιορίζοντο σε χάδια και μέχρι τον αμοιβαίο αλληλοαυνανισμό.

Τελικά σε κάποια συνάντηση στο σπίτι του όπου συνήθιζαν να πηγαίνουν, ύστερα από κάποια έξοδο με πολύ οινόπνευμα και κατά τη διάρκεια των συνηθισμένων τρυφεροτήτων τη διακόρευσε με το ζόρι χωρίς αυτή να είναι σε θέση να καταλάβει καλά -καλά τι είχε συμβεί.

Επακολούθησε γάμος παιδιά καθημερινότητα αλλά πάντα ενδόμυχα στο κεφάλαιο έρωτας αγάπη σεξ ένοιωθε ένα κενό αφού η σεξουαλική της ζωή περιορίζετο στο ορθόδοξο σεξ κάθε Σάββατο και μερικές φορές κάποια Τετάρτη. Ήταν τόση η ρουτίνα που προκαταβολικά ο καθένας ήξερε τις αντιδράσεις του άλλου κατά τη διάρκεια της πράξης πότε θα "ετοιμασθεί" πότε θα βογκήξει πότε θα ολοκληρώσει για να τραβηχτούν κ.λ.π.

Έτσι ήταν επόμενο μετά 10 χρόνια γάμου ο σύζυγος μόλις βρήκε κάποια άλλη γυναίκα με διαφορετικό προφίλ απ’ αυτό που ήξερε, "να τη κάνει" αφήνοντας την Άννα στον αγώνα της καθημερινότητας να μεγαλώσει τα παιδιά, να δουλεύει, με λιγοστή βοήθεια από τον πρώην σύζυγο.

Κάποια στιγμή που αποφάσισε να ψάχνεται θέλοντας να ζήσει τη ζωή της σε φυσιολογικά επίπεδα, κάθε γνωριμία μαζί της σου έδινε την εντύπωση της στερημένης γυναίκας Αρκούσε όμως λίγη συζήτηση μαζί της να φύγει αμέσως το περίβλημα της ξενέρωτης που διαμόρφωνες αρχικά μαζί της και να διαπιστώσεις τη καβλιάρα γυναίκα που ήταν αποφασισμένη να γευθεί όσο το δυνατόν πιο έντονα, ότι σεξουαλικό δεν είχε γευθεί μέχρι τότε στη μονότονη ζωή της.

Στις πρώτες συναναστροφές μαζί της προσπάθησα να της κερδίσω την εμπιστοσύνη ώστε να μη δείξω ότι απώτερος σκοπός μου ήταν να τη δω στο κρεβάτι. Απλά συζητούσαμε για όλα τα θέματα που μας απασχολούσαν με αιχμές στο σεξουαλικό που με τη πάροδο του χρόνου εγένοντο συνεχώς πιο συχνές. Το διάστημα αυτό κατόρθωσα να της βγάλω από πάνω το μανδύα της σεμνότυφης που είχε βάλει μέχρι τότε και δεν τολμούσε να αναφέρει τίποτε από τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Κάποια στιγμή όταν μιλούσαμε για την ανταπόκριση των δυο φύλων μεταξύ τους στη σεξουαλική επαφή, μου εξομολογήθηκε ότι στη δεκαετή σεξουαλική δραστηριότητά της σαν σύζυγος ελάχιστες φορές είχε έλθει σε οργασμό λόγω και της παθητικής στάσης που είχε μάθει να κρατάει. Όταν τη ρώτησα γιατί δεν φρόντιζε να ανεβάζει το λίμπιντο το δικό της και του συντρόφου της πριν και παράλληλα με τη σεξουαλική πράξη κοκκίνισε αφού ποτέ δεν είχε οδηγηθεί σε ανάλογες πρωτοβουλίες. Τη περίοδο αυτή ήταν που είχαμε αρχίσει να χαϊδευόμαστε σα μαθητούδια και διαπίστωνα ότι η καύλα της έφθανε στα ύψη αφού αμέσως ή κατά τη διάρκεια της περίπτυξης φρόντιζε να αλλάζει κιλοτάκι αφού γινόταν μούσκεμα από τα υγρά της με τα πρώτα κιόλας χάδια που της έκανα. Τότε ήταν που της ζήτησα να ξυρίσει το μουνάκι της πράγμα που μου υποσχέθηκε ότι θα έκανε.

Την επόμενη φορά που συναντηθήκαμε στο σπίτι μου μου ανήγγειλε ότι τήρησε την υπόσχεσή της και φρόντισα να πάρω την υπόσχεσή της ότι θα δεχόταν να γλείψω το μουνάκι της. Τότε κοκκίνισε ακόμη μια φορά δείχνοντας την αμηχανία της και μου εξομολογήθηκε ότι ποτέ μέχρι τότε κανένα μάτι δεν είχε δει του μουνάκι της εκτός από το γιατρό της. Ακόμη ο άντρας της και κάποιες περιοδικές γνωριμίες τη περίοδο του χωρισμού που τους δόθηκε η ευκαιρία, μόνο ψηλαφιστά είχαν την ευχέρεια να προσεγγίσουν την ευαίσθητη περιοχή.

Τότε μου δόθηκε η ευκαιρία να της εξηγήσω ότι στη ολοκληρωμένη γυναίκα το προνόμιο εξερεύνησης όλων ανεξαιρέτως των περιοχών του σώματος της γυναίκας την έχουν εκτός από το γιατρό και ο εραστής της με τον οποίο μοιράζεται εκτός από το σώμα όλα τα ψυχικά συναισθήματα. Το "σεμινάριο" αυτό μου πήρε δύο ημέρες για να γίνει αποδεκτό από τη Άννα και με πολύ ντροπή στα μάτια αλλά και αποφασιστικότητα βρεθήκαμε στο σπίτι μου.

Μετά τις προκαταρτικές επαφές μπάνιο κ.λ.π. πέσαμε στο κρεβάτι και τότε αντιμετώπισα μια γυναίκα που παρά το γεγονός ήθελε να προχωρήσει στη νέα διαδικασία δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον εαυτό της όταν βρέθηκε γυμνή απέναντί μου.

Τρυφερά σκεπαστήκαμε και χωρίς να η πιέζω αρχίσαμε μια συζήτηση περί ανέμων και υδάτων ενώ παράλληλα τη χάιδευα σ όλο της το σώμα. Μετά από πολύ ώρα άρχισε να χαλαρώνει και να και να αρχίσει να ανταποκρίνεται. Όταν άρχισα να της γλύφω και να ρουφώ τις ρόγες της άρχισε να βογκάει σαν να πρόκειται για κάτι που έκανε για πρώτη φορά. Σιγά σιγά το στόμα μου κατευθύνθηκε προς το μουνί της το οποίο είχε μεταμορφωθεί σε ώριμο μήλο με τα κόκκινα χείλη να βγάζουν συνέχεια χυμούς. Τη στιγμή που έγλυφα τη κλειτορίδα της την άκουσα να βαριανασαίνει κορυφώνοντας την ηδονή της ενώ έβγαιναν συνεχώς χυμοί. Όταν της άνοιξα τα χείλη και προχώρησα στο γλείψιμο κάποια στιγμή φώναξε τόσο δυνατά από τη καύλα που νόμισα ότι θα έλθουν οι κάτοικοι των διπλανών διαμερισμάτων. Παρατήρησα τότε τη μεγάλη κηλίδα που είχε σχηματισθεί στα σεντόνια από τα υγρά της.

Η αποθέωση της ηδονής της ήταν όταν τη γύρισα στα 4 και άρχισα να γλύφω το παρθένο κωλαράκι της. Την γέμισαν πρωτόγνωρα συναισθήματα που ποτέ μέχρι τότε δεν είχε νοιώσει και για πρώτη φορά άρχισε να χύνει απλά με τον ερεθισμό του κώλου της. Την ημέρα εκείνη ούτε εγώ ούτε εκείνη μάθαμε πόσες φορές ήρθε σε οργασμό η Άννα.

Φυσικά κι εγώ απ’ όλη τη διαδικασία ένοιωθα τη πούτσα μου έτοιμη να εκραγεί και γι’ αυτό δεν προσπάθησα να τη γαμήσω απλά της τον έβαλα στο στόμα. Για πρώτη φορά έδειξε κάποια δυσφορία ή αηδία αλλά αμέσως μετά την άρπαξε και την έβαλε μέσα στο στόμα της και ρούφηξε λαίμαργα το πηχτό άσπρο υγρό που βγήκε από μέσα.

Στη συνέχεια δε θέλησα να προχωρήσω σε παραπέρα "διεύρυνση" της εκπαίδευσης απλά το αφήσαμε για κάποια άλλη μέρα με δεδομένο τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που είχε γευθεί η Άννα.

Όταν αποχωρισθήκαμε δεν εύρισκε λόγια να εκφράσει την ικανοποίησή της τόσο για τα συναισθήματα που τη βοήθησα να νοιώσει αλλά το σημαντικότερο για το τρόπο που την αντιμετώπισε ο ερωτικός σύντροφός της αφού μέχρι τότε ποτέ δεν είχε αντιμετωπίσει. Σε άλλη ιστορία που θα καταθέσω θα αναφέρω τη συνέχεια της ιστορίας καθώς και την ερωτική ολοκλήρωση της Άννας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")