Πανσέληνος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Έκανε ότι μπορούσε για να με πείσει να δεχτώ την πρόταση του για το βράδυ.

Η Πανσέληνος ήταν ένα από τα δυνατά του όπλα, και τελικά τα κατάφερε. Τα είχε οργανώσει όλα τόσο καλά και πλέον έτρεχε σαν τρελός για να είναι όλα έτοιμα. Τηλεφώνησε έγκαιρα στο αγαπημένο του εστιατόριο για να μας κλείσει το καλύτερο τραπέζι, τακτοποίησε και το σπίτι για. αργότερα. κοίταξε το ρολόι του. Η ώρα είχε έρθει.

Η επιλογή του μαγαζιού φάνηκε εντυπωσιακή. όμορφο ντεκόρ, με μοντέρνα διακόσμηση σε συνδυασμό με απόλυτα αριστοκρατικό κλασικισμό. Ο μετρ μας πρότεινε να δοκιμάσουμε κάποιο πιάτο με θαλασσινά, όπως και κάναμε. Η ώρα πέρναγε ευχάριστα, με την όμορφη μουσική να συντροφεύει το φαγητό μας και την χαριτωμένη κουβέντα μας. Το ξεκίνημα της βραδιάς ήταν ιδανικό, ειδικά όταν έφτασε στο τραπέζι μας σαν επίλογος του δείπνου μας, το γλυκό. Φοντάν σοκολάτας στολισμένο στην κορυφή με ένα μικρό φύλλο χρυσού.

Για τη συνέχεια, το πρόγραμμα περιελάμβανε ποτό. Και πάλι η επιλογή ήταν δική του, και όπως φάνηκε δεν με απογοήτευσε. Κλασικό μπαράκι, με χαμηλή μουσική, και κύριο χαρακτηριστικό του, οι λευκές πολυθρόνες και το τζάκι. Παραγγείλαμε το ποτό μας, και συνεχίσαμε την κουβέντα μας, η οποία είχε περάσει σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Μάλλον έφταιγε η μουσική, αφού όσο περνούσε η ώρα, γινόταν όλο και πιο ερωτική εναλλάσσοντας τους ρυθμούς της σε ελληνικές και ξένες επιλογές που όλως τυχαίως μας έφερναν όλο και πιο κοντά.

Ο DJ είχε επιλέξει την «Πανσέληνο», της Χάρις Αλεξίου. ήταν σίγουρα η στιγμή που περίμενε. Είχε ήδη πληρώσει, με έπιασε από το χέρι και χωρίς να προλάβω να τον ρωτήσω που πάμε, είχαμε ήδη μπει στο αυτοκίνητό του. Προορισμός. το σπίτι μου. Με το που φτάσαμε, ετοίμασε από ένα ποτό και για τους δύο, έβαλε την μουσική να παίζει χαμηλά και με πλησίασε.

Καθίσαμε στο σαλόνι και απολαμβάναμε το ποτό μας και την μουσική. η κουβέντα για άλλη μια φορά μας είχε φέρει πολύ κοντά. Τόσο κοντά που τα χείλη του άγγιξαν τα δικά μου. χωρίς καν να το καταλάβουμε, είχαμε βρεθεί και οι δύο στο πάτωμα, με το φιλί που ξεκίνησε στην πολυθρόνα, να συνεχίζεται κάτω, με τις γλώσσες μας να επικοινωνούν σαν να ήξεραν η μία το τρόπο που φιλάει η άλλη.

Με τον ίδιο τρόπο χωρίς καν να προλάβουμε να το καταλάβουμε είχαμε πετάξει τα ρούχα μας και τα γυμνά κορμιά μας έγιναν ένα με το βελούδινο χαλί.

Άρχισε να κατεβαίνει προς τα κάτω, με τη γλώσσα του να εξερευνεί κάθε εκατοστό του κορμιού μου. δεν ήθελε να χάσει ούτε «σταγόνα».

Το στήθος μου, ήταν η πρώτη του στάση. Έμεινε εκεί λίγο παραπάνω. Με μικρές δαγκωματιές στις ρώγες μου, κατάφερε να τις σκληρύνει όσο έπρεπε, ώστε οι αναστεναγμοί μου να γίνουν λίγο πιο έντονοι. Δεν έμεινε πολύ εκεί, αφού ήθελε να φτάσει πιο χαμηλά. ήθελε να δοκιμάσει και την υπόλοιπη γεύση του κορμιού μου.

Με μικρές κυκλικές κινήσεις, έφτασε λίγο πιο κάτω από το στομάχι μου. Η γλώσσα του είχε φτάσει τόσο κοντά. οι ελάχιστες τριχούλες από το περιποιημένο μου γατάκι νοιώθανε την ανάσα του. απολάμβανα την αναμονή αυτή όσο τίποτα στον κόσμο.

Άρχισε να με γλύφει γύρω - γύρω. με την ιδέα και μόνο, φάνηκε πως το μουνάκι μου είχε ήδη υγρανθεί. Δεν καθυστέρησε άλλο. Η γλώσσα του και το μουνί μου γίνανε ένα και οι ρυθμοί ανέβηκαν απότομα.

Τα χείλη του έσφιγγαν την κλειτορίδα μου και οι μόνες λέξεις που κατάφερνα να βγάλω από το στόμα μου, ήταν ένα ηδονικό. «μη σταματάς». Και αυτό ακριβώς έκανε. Δεν σταμάτησε. συνέχισε να με γλύφει με όλη του την τέχνη, μέχρι που έφτασα στον πρώτο μου οργασμό. Έχυνα ασταμάτητα. Μαζί με την γλώσσα του, έχωσε στο μουνί μου και ένα του δάχτυλο. Ένιωσε τα υγρά μου να ξεχειλίζουν και τον οργασμό μου να γίνεται ακόμα πιο έντονος.

Ήθελε να μπει μέσα μου, και αυτό ακριβώς έκανε. Όπως ήμουν ξαπλωμένη ανάσκελα, έφυγε από τα. χαμηλά. Πήρε το προφυλακτικό αλλά πριν το φορέσει τον είχα τραβήξει επάνω μου, και αφού πήρα για λίγο την πούτσα του στο στόμα μου, κάνοντας την να σκληρύνει ακόμα πιο πολύ, του το φόρεσα εγώ.

Μπήκε μέσα μου χωρίς δεύτερη σκέψη. Στην αρχή αργά και γλυκά, αλλά όσο περνούσε η ώρα, ο ρυθμός μας ανέβαινε όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο δυνατά.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, βγήκε από μέσα μου, με γύρισε στα τέσσερα, και άρχισε να μπαινοβγαίνει στο γατάκι μου. αυτή τη φορά πιο δυνατά και γρήγορα. Η εναλλαγές στις στάσεις ήταν πολλές, όπως και οι ρυθμοί, και οι οργασμοί μας. κάναμε έρωτα για πάνω από μία ώρα..

Όταν ένιωσε ότι πλησίαζε στο τέλος, βγήκε από μέσα μου, πέταξε γρήγορα το προφυλακτικό, και σηκώθηκε όρθιος μπροστά μου. Εγώ γονατιστή έπιασα την πούτσα του στο χέρι μου, και άρχισα να την παίζω μπροστά στο πρόσωπο μου.

Ήθελε να μου φωνάξει πως χύνει, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μου το ψιθυρίσει. Τα χύσια του ατελείωτα, εκσφενδονίστηκαν στο πρόσωπο και στο στήθος μου..

Ξαπλώσαμε στο χαλί, φιληθήκαμε για άλλη μια φορά παθιασμένα, και μείναμε εκεί. για αρκετή ώρα αγκαλιασμένοι.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")