Χειμωνιάτικο διήμερο: Στο μπάνιο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με αργούς ρυθμούς και το κεφάλι μας βαρύ από το κρασί και την ένταση του ερωτικού μας παιχνιδιού, κινηθήκαμε με την Ελένη προς το δωμάτιο μας για να ξεκουραστούμε αφού η ώρα είχε πάει κοντά πέντε το απόγευμα και είχαμε λίγο χρόνο μέχρι την βραδινή μας έξοδο στο μπαράκι της περιοχής που φιλοξενούσε τους θαμώνες του ξενώνα μας αλλά και των παρακείμενων καταλυμάτων.

Η Ελένη μπήκε στο μπάνιο και γέμισε την στρογγυλή μπανιέρα ρίχνοντας αρωματικά έλαια και κάτι περίεργα φύλλα κάτι σαν ευκάλυπτο που ευωδίασαν τον χώρο. Βγήκε από το μπάνιο πήρε την πετσέτα της και μερικά καθαρά εσώρουχα από τη βαλίτσα και ξαναμπήκε μέσα κάνοντας μου νεύμα να μην προσπαθήσω να εισέλθω αφού ήθελε να μείνει μόνη της.

Εγώ ξαπλωμένος στη μέση του μεγάλου κρεβατιού με τον αραχνοΰφαντο ουρανό ήμουν έτοιμος να παραδοθώ στα κύματα του Μορφέα καθώς το τζάκι τσιτσίριζε από τα ξύλα που είχαν μια σχετική υγρασία. Η Ελένη απουσίαζε ώρα από το δωμάτιο και η περιέργειά μου είχε αυξηθεί σε βαθμό που πρόσταζε τα πόδια μου να με κατευθύνουν προς το μέρος του μεγάλου μπάνιου.

Σιγά σιγά σηκώθηκα και ανοίγοντας ελαφρά την πόρτα αντίκρισα το υπέροχο πλάσμα της ζωής μου. Η Ελένη ήταν ξαπλωμένη στη μπανιέρα, ο ατμός από το ζεστό νερό είχε κατακλύσει το μπάνιο και το πλούσιο στήθος της ξεχώριζε ανάμεσα από τις σαπουνάδες που είχαν πλημμυρίσει την μπανιέρα. Με τα χέρια της χάιδευε το καταπληκτικό της στήθος και οι ρώγες της είχαν γίνει μυτερές και έτοιμες να βγάλουν μάτι στον επίδοξο που θα τολμούσε να πλησιάσει κοντύτερα της.

Ένιωσα ένα φούσκωμα στο παντελόνι και το όργανό μου έδειχνε ότι το όλο θέαμα είχε ερεθίσει τις αισθήσεις μου. Το χέρι μου κατευθύνθηκε μες το μποξεράκι μου και σε ανύποπτο χρόνο έπιασα τον εαυτό μου να χαϊδεύεται και να παίζει με το σκληρό ήδη όργανο που αναζητούσε να εκτονωθεί. Η ανάσα μου άρχισε να βαραίνει και τα πρώτα ελαφρά βογκητά μου έγιναν αντιληπτά στην Ελένη που γυρνώντας το κεφάλι της προς το μέρος της πόρτας μου έγνεψε να μπω μέσα.

Κρατώντας το εργαλείο μου στο χέρι με κατεβασμένο το εσώρουχο προχώρησα προς το μέρος της κατευθύνοντάς το στο στόμα της. Μια άρνηση και η πρόσκληση της για την είσοδό μου στην μπανιέρα ήταν ξεκάθαρη. Με το ένα χέρι με άρπαξε από το σηκωμένο μου εργαλείο καθώς με το άλλο βούτηξε το σφουγγάρι στο νερό με τη σαπουνάδα, αρχίζοντας να με καθαρίζει απαλά και ερεθιστικά σε όλη την ερωτογενή μου περιοχή.

Ξαπλωμένοι και οι δυο στην μπανιέρα απολαμβάναμε το ζεστό νερό και τα χάδια του πάνω στα γυμνά μας κορμιά. Το χέρι μου κατευθύνθηκε στην τρυφερή και μαλακιά από το νερό φωλίτσα της Ελένης και χωρίς πολύ δυσκολία χώθηκαν δυο από τα δάχτυλά μου μέσα της. Το δάγκωμα των χειλιών της και το βλέμμα της καρφωμένο στα μάτια μου ήταν ότι πιο ερεθιστικό μπορούσα να έχω. Κρατώντας το εργαλείο μου σφιχτά χάιδευε τα μπαλάκια μου την ώρα που τα χείλη μας ενώθηκαν για ένα παθιασμένο φιλί.

Η γεύση της γνώριμη αλλά τόσο ευχάριστη, η γλώσσα της σα χέλι να γλιστρά στο στόμα μου, η λατρεία μου για αυτή τη γυναίκα μοναδική. Ιδανικό κορμί για έρωτα, γεμάτο πάθος και ηδονή που ποτέ δεν την χόρταινα όσε ώρες και αν ήμασταν κοντά ο ένας στον άλλο. Γυρνώντας την πλάτη της προς το μέρος μου πρόβαλλε μπροστά μου ο υπέροχος πισινός της με την τρυπούλα του να είναι γεμάτη σαπουνάδες καθώς το υγρό της μουνάκι έσταζε από τα νερά διαγράφοντας ένα ρυάκι ανάμεσα στα πόδια της. Η γλώσσα μου χώθηκε μέσα του και με το άλλο χέρι χάιδευα απαλά το μουνάκι που τόσο πολύ λαχταρούσα να βρεθώ μέσα του. Το εργαλείο μου έτοιμο για διείσδυση και η στιγμή που καρτερούσα καιρό ήταν αυτή.

Με μια κίνηση βρέθηκα από πίσω της, εκεί βαθιά μέσα της στο βάθος του κώλου που με τόση χάρη κουνούσε όταν περπατούσε στο δρόμο. Το μπάνιο γέμισε με βογκητά, τα νερά πλατσούριζαν στη μπανιέρα και η αίσθηση της ηδονής μοναδική και για τους δυο μας.

Κρατώντας την από τη μέση πηγαινοερχόμουν μέσα της βαθιά όσο ο σφικτήρας της έσφιγγε το εργαλείο μου που κόντευε να εκραγεί. Ο κώλος της καταπληκτικός και πρόστυχος κουνιόταν κυκλικά δίνοντάς μου γερές δόσεις ικανοποίησης και το μουνάκι της στο χέρι μου με κερνούσε χυμούς από τα υγρά της την ώρα που την είχαν κατακλύσει αλλεπάλληλοι οργασμοί και έχυνε δυνατά και συνεχόμενα.

Τα χύσια μου πιτσιλούσαν παντού την ώρα που τελειώνοντας τραβήχτηκα, χτυπώντας στη μπανιέρα, στο νερό, στα πλακάκια και στην κατάλευκη πλάτη της Ελένης.

Η ώρα για ξεκούραση ήρθε και μετά από ένα γρήγορο ντους κατευθυνθήκαμε προς το κρεβάτι για έναν ύπνο, που πλέον χρειαζόμασταν και οι δυο για τη συνέχιση της βραδιάς μας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")