Έρωτας με μια γυναίκα που είχε ελαφρά αναπηρία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Θα σας διηγηθώ μια εμπειρία που είχα πέρυσι με μια πολύ αξιόλογη κυρία, που λόγω της θέσης της και της ιδιαιτερότητάς της, δεν θα ήθελα να υποπτευτεί κανείς ποτέ περί τίνος πρόκειται. Θα πω μόνο πως ήταν μεταξύ σαράντα και πενήντα, καλοδιατηρημένη και πολύ μορφωμένη.

Την γνώρισα κι αυτή στο site. Με την ικανότητά μου στην ψυχολογία και στο γραπτό λόγο εντυπωσίασα το πανέξυπνο μυαλό της και την έπεισα πως θα μπορούσαμε να περνάμε καλά χωρίς άλλες δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Κλείσαμε ραντεβού για ποτό και φαγητό σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Όταν την είδα εντυπωσιάστηκα. Φαινόταν πιο νέα για την ηλικία της... χαρούμενη και ραφινάτη.

Το γεύμα εξελίχτηκε υπέροχα και μας έδωσε την ευκαιρία να μοιραστούμε πολλές λεπτομέρειες για τη ζωή μας... τις επαγγελματικές μας, δραστηριότητες και τα γούστα μας, με άνεση και αυθορμητισμό. Υπήρχε καλή χημεία που εκδηλώθηκε αμέσως μόλις βγήκαμε από το εστιατόριο και περπατήσαμε πεζοί στο παρακείμενο πάρκο. Ήταν αργά το βράδυ και οι λίγοι περαστικοί δεν μας εμπόδισαν να ριχτούμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, μη χορταίνοντας τα ρουφηχτά φιλιά λες και είμαστε παλιοί εραστές που ξαναβρισκόμαστε μετά από πολυήμερο χωρισμό. Ήταν μάλιστα τόσο το αμοιβαίο πάθος μας που τα χέρια μας δεν μπορούσαν να κρατηθούν για να ψάξουν κάτω από τα ρούχα μας τη γυμνή μας σάρκα. Τη φιλούσα στο λαιμό και στους ώμους της και ριγούσε από συγκίνηση και καύλα ενώ τα χέρια μου αναζητούσαν το γυμνό βυζί της και τα μπούτια της που δυστυχώς ήταν σκεπασμένα με καλσόν.

Παρατήρησα πως δεν με άφηνε να της αγγίξω το αριστερό της στήθος. Δεν έδωσα όμως σημασία. Εκείνη προσπαθούσε επίσης να χώσει το χέρι της μέσα στο παντελόνι μου. Κάποια στιγμή τα κατάφερε να αγγίξει τη γυμνή μου στύση, αλλά η παρουσία ξένων ανθρώπων γύρω μας, μας επανέφερε στην πραγματικότητα και με κρύα καρδιά αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στα σπίτια μας με την υπόσχεση να συναντηθούμε ξανά πολύ σύντομα. Όλη την εβδομάδα ανταλλάξαμε καυτά ερωτικά μηνύματα με μένα να είμαι πιο διαχυτικός αλλά κι εκείνη να ενθουσιάζεται με την τροπή που έπαιρνε η σχέση μας.

Στην επόμενη συνάντησή μας, που ήταν πάλι σε κοινόχρηστο υπαίθριο χώρο, εγώ προσπάθησα να γίνω ακόμη πιο τολμηρός. Ενώ δεχόταν τα καυτά ρουφηχτά φιλιά μου δεν με άφηνε να της αγγίξω τη γυμνή της σάρκα κυρίως του στήθους της και του μουνιού της λέγοντάς μου πως δεν μπορούσε να αντισταθεί σε τόσο τολμηρά αγγίγματα και ο χώρος δεν ήταν κατάλληλος. Φαινόταν όμως να δυσκολεύεται να μου αποκαλύψει κάτι λέγοντάς μου πως ήταν δύσκολο για εκείνη να το αποκαλύψει φοβούμενη την απόρριψη. Με τρόπο και με διάφορες ερωτήσεις που της έκανα, τη διευκόλυνα να μου πει ότι, λόγω καρκίνου, είχε προβεί στην αφαίρεση του αριστερού της στήθους που όμως θα αποκαθιστούσε σύντομα με πλαστική.

Της είπα και της έδωσα να καταλάβει ότι αυτό δεν είχε καμιά απολύτως σημασία για μένα και ότι ένιωθα ακόμη πιο μεγάλη έλξη για εκείνη αφού αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα για το οποίο μάλιστα χρειαζότανε στήριξη. Από εκείνη τη στιγμή απλά ξέχασα πως είχε αριστερό στήθος. Μάλιστα έβγαλα έξω από το στηθόδεσμο το δεξί της το οποίο ήταν υπέροχο. Είχε ένα δέρμα βελούδινο και μια ρώγα πολύ πεταχτή που έπαιρνα μέσα στο στόμα μου. την έγλειφα και την πιπιλούσα με πάθος ενώ εκείνη ριγούσε και πάλι από την αβάσταχτη καύλα της. Χώνοντας της μάλιστα δυο δάχτυλα μέσα στο μουνί της την έκανα να χύσει εκεί μέσα στο αυτοκίνητο. Δεν προχωρήσαμε πάλι άλλο γιατί με τέτοιο ερεθισμό δεν θα μπορούσαμε να αποφύγουμε να εκτεθούμε δημόσια. Αποφασίσαμε την επόμενη φορά να βρεθούμε σε ξενοδοχείο όπου θα είχαμε κάθε ελευθερία να επιδοθούμε στο πάθος μας.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά. Όταν έκλεισε η πόρτα πίσω μας πέσαμε στην αγκαλιά ο ένας του άλλου και με δυσκολία καταφέραμε να αφαιρέσουμε τα ρούχα που μας εμπόδιζαν να παραδοθούμε στον ερωτικό οίστρο μας. Εκείνη τα έβγαλε όλα εκτός από ένα λεπτό φανελάκι κάτω από το οποίο όμως αφαίρεσε το στηθόδεσμο κρατώντας ακόμη το στρινγκάκι της που ήταν πολύ προκλητικό και σέξι. Μια υπέροχη γυναίκα που δεν είχε τίποτε να ζηλέψει από τις πιο εντυπωσιακές νεώτερες της. Αφού γδύθηκα κι εγώ τελείως, ξάπλωσα δίπλα της και της χάιδεψα τρυφερά όλο το κορμί της ρουφώντας άπληστα τα λάγνα φιλιά της. Κατάφερα να απογυμνώσω το δεξί της στήθος και να το πάρω με λατρεία στο στόμα μου ενώ το χέρι μου χάιδευε το μουνί της κάτω από το στρινγκάκι της που παραμέρισα... και διαπίστωσα πως ήταν αποτριχωμένο.

Ήταν λείο και λαχταριστό με αρκετά μεγάλα εσωτερικά μουνόχειλα που τυλίγονταν ανάμεσα στα εξωτερικά φουσκωτά και μουσκεμένα από την καύλα της. Της αφαίρεσα την κιλότα της και έσκυψα να απολαύσω το μουνί της με όλες τις αισθήσεις μου. Προσπάθησε να με εμποδίσει από εκείνη τη φυσική συστολή των γυναικών που δεν τις έχουν συνηθίσει σε τέτοιες περιποιήσεις. Όμως επέμενα. Πως θα μπορούσα άλλωστε να αντισταθώ σε μια τόσο γλυκιά πρόκληση που έσπαγε τα ρουθούνια μου με τη θεσπέσια μυρωδιά της και τη θέα ενός ροδαλού λαχταριστού ζουμερού φρούτου που προκαλούσε τον πόθο μου και την ανάγκη μου να γευτώ τους νόστιμους χυμούς του...

Πράγματι έπεσα στην κυριολεξία με τα μούτρα πάνω του. Το σκάλιζα με τη γλώσσα μου… διαχώριζα τα βελούδινα μουνόχειλα και τα έπαιρνα στο στόμα μου που το γέμιζαν ευχάριστα με τη λεία χροιά τους και με τα εύγευστα ζουμιά τους. Άγγιξα την προτεταμένη κλειτορίδα της κάνοντάς την να αντιδράσει σαν ηλεκτρισμένη. Μετά από ένα επίμονο τρίψιμο που της έκανα με τη γλώσσα μου τινάχτηκε κι άρχισε να τρέμει με σπασμούς πιέζοντας το κεφάλι μου πάνω στο μουνί της για να νιώσει καλύτερα την επαφή της γλώσσας μου...

Σιγοψιθύριζε: «Χύνωω!» με στεναγμούς ηδονής που με τρέλαιναν και με έκαναν να γλείφω ακόμη πιο σταθερά κι επίμονα. Θα την έκανα να χύσει τουλάχιστον άλλες δυο φορές μέχρι να με εμποδίσει να της αγγίζω την κλειτορίδα με τη γλώσσα μου, γιατί δεν άντεχε την επαφή από υπερεθισμό κι ευαισθησία που χαρακτηρίζει πολλές γυναίκες. Με ευχαρίστησε και μου είπε πως ένιωσε υπέροχα, όπως σπάνια της συνέβαινε στη ζωή της. Γύρισε στο πλάι για να μπορεί να έχει το χέρι ελεύθερο να ασχοληθεί με τον παραμελημένο πούτσο μου που άρχισε να ζωντανεύει με τα χάδια της...

Αφού τον ένιωσε να στήνεται σκληρός, του φόρεσε το προφυλακτικό που της έδωσα μια και το είχα έτοιμο πάνω στο κομοδίνο. Τον πήρε στο στόμα της και τον έκανε σκληρό έτοιμο να καρφωθεί μέσα της. Ύστερα σηκώθηκε από πάνω μου όπως ήμουν ξαπλωμένος και με καβάλησε καρφώνοντας το μουνί της πάνω στον στημένο πούτσο μου. Τον πήρε όλο μέσα της και το καυτό μουνί της τον αγκάλιαζε κρατώντας τον όλο και πιο καυλωμένο με τη δική του καύλα.

Ανεβοκατέβαινε αρκετή ώρα πάνω στον πούτσο μου τόσο που σε λίγο άρχισε κι εκείνη να τρέμει και να συσπάται από τον έντονο οργασμό της... Το μουνί της ανοιγόκλεινε αρμέγοντας τον πούτσο μου που δεν άντεξε κι έχυσε δυνατά αδειάζοντας το μπόλικο σπέρμα που είχε μαζευτεί τόσην ώρα μέσα στα αρχίδια μου. Μείναμε έτσι σφιχταγκαλιασμένοι απολαμβάνοντας την ηδονή και τη γλυκιά χαλάρωση που έρχεται μετά από χύσιμο με ευπαρεύνεια!

Μείναμε λίγο ξαπλωμένοι κουβεντιάζοντας ευχάριστα αφού εκείνη ήταν ενθουσιασμένη από την εμπειρία που απολάμβανε μαζί μου. Όμως εγώ δεν ήθελα να τελειώσει έτσι η βραδιά μας. Μπορεί να μην έχω ξανά τόσο γρήγορη στύση λόγω της ηλικίας μου αλλά ήθελα να της προσφέρω κι άλλες ηδονές για να θυμάται για πάντα τη συνάντηση μας. Ξανάρχισα να της κάνω ένα υπέροχο γλειφομούνι προσφέροντάς της ακόμη τουλάχιστον δυο έντονους οργασμούς. Ύστερα τη γύρισα μπρούμυτα και χώθηκα βαθιά μέσα στην κρυφή χαράδρα της γλείφοντας άπληστα κάθε εκατοστό της τρυφερής και βελούδινης σάρκας της. Ήταν απίθανα καθαρή και νόστιμη. Δεν θυμάμαι να ένιωσα μεγαλύτερη ευχαρίστηση γλείφοντας μια τόσο απαλή και νόστιμη κωλοτρυπίδα.

Κι εκείνη σπαρταρούσε από αβάσταχτη ηδονή και δεν απέφυγε έναν ακόμη οργασμό της, όταν της έχωσα παράλληλα δυο δάχτυλα μέσα στο μουνί της. Μάλιστα έβγαλα τη γλώσσα μου και την αντικατέστησα με τον αντίχειρα μέσα στον πρωκτό της που δεν αντιστάθηκε στον ευπρόσδεκτο εισβολέα. Έτσι έχοντας τον αντίχειρα στον πρωκτό της και τα δυο μεγάλα δάχτυλα στον κόλπο της έτριψα ανάμεσά τους τη λεπτή μεμβράνη του περινέου της. Εκείνη άρχισε να συσπάται ασυγκράτητα με τους πιο έντονους σπασμούς που είχε αισθανθεί εκείνο το βράδυ φωνάζοντας την ηδονή της και γεμίζοντας το χέρι μου με τα χύσια της.

Μπορεί να μην ξανακάναμε έρωτα από τότε για κάποιο λόγο που πάλι δεν θα αναφέρω γιατί θα ήταν στοιχείο αναγνωρισιμότητας. Όμως νομίζω πως εκείνης θα της μείνει αξέχαστη η εμπειρία της... όπως εξάλλου με διαβεβαίωσε μετά από καιρό. Σε μένα έμεινε το μάθημα πως μια φυσική αναπηρία δεν παίζει κανέναν ρόλο στην απόλαυση του έρωτα. Το αντίθετο μάλιστα όταν η διάθεση του άντρα υπερβαίνει τις όποιες αναστολές θα φόβιζαν την παρτενέρ του, κάνοντας την να αισθάνεται το ίδιο ποθητή γυναίκα. Τότε η ένταση του δικού της πάθους κι η συναισθηματική εμπλοκή της είναι το εχέγγυο του τέλειου κι απολαυστικού έρωτα που λίγες άλλες γυναίκες μπορούν να μας χαρίσουν. Να το έχετε υπόψη σας!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")