Ένα χειμωνιάτικο βράδυ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
...της είχα υποσχεθεί μια πολύ καλή βραδιά για να γιορτάσουμε την πρώτη επέτειό μας. Μια ξεχωριστή και διαφορετική βραδιά σε σχέση με τις άλλες. Γι’ αυτό το λόγο στο εστιατόριο που είχαμε πάει νωρίς και έπειτα σε ένα μπαρ για ένα - δυο ποτάκια δεν καθυστερήσαμε πολύ. Η ίδια δεν ήθελε γιατί άναβε και μόνο στην ιδέα του τι θα μπορούσε να την περιμένει. Μόνο ένα πράγμα της είχα πει για να την προετοιμάσω και να την καυλώσω περισσότερο: «Εσύ δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα...»

Δεν είχε πάει δώδεκα η ώρα και βρεθήκαμε σπίτι. Είχα ζητήσει από το συγκάτοικο να μείνει αλλού αυτή τη βραδιά και φυσικά δεν μου χάλασε το χατίρι. Μόνο ένα σημείωμα είχε αφήσει ξέροντας από προηγούμενες εμπειρίες: «Όχι στο δωμάτιό μου...».

Την παρακάλεσα να μου δώσει πέντε λεπτά να προετοιμάσω το δωμάτιό μου. Για μένα αυτά τα λεπτά πέρασαν πολύ γρήγορα. Γι’ αυτήν αργά, βασανιστικά. Της ζήτησα να μπει στο δωμάτιο και το βλέμμα της ανυπομονησίας αντικαταστάθηκε με ένα βλέμμα ικανοποίησης και όταν μπήκε στο δωμάτιο με ένα έκστασης. Γύρω στα εκατό κεριά ήταν ο φωτισμός γύρω από το κρεβάτι ενώ πάνω στο κρεβάτι υπήρχαν μόνο δυο πράγματα... δυο ζευγάρια χειροπέδες και μια γραβάτα.

Ένιωσε λίγο αμήχανα και πιο αμήχανα όταν της ζήτησα να γδυθεί αμέσως. Χωρίς άλλη κουβέντα είχε μείνει μ’ ένα υπέροχο ριχτό μαύρο διαφανές κορμάκι και ένα εξίσου διαφανές στρινγκάκι. Την έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα φιλώντας την παθιασμένα περισσότερο για να της φύγει το άγχος. Όταν ξάπλωσε πέρασα τις χειροπέδες στα χέρια και το κρεβάτι και πήρα τη γραβάτα μου και την πέρασα στα μάτια της λέγοντας της:

«Από εδώ και πέρα αρχίζει το ωραίο μέρος».

Την φίλησα αργά και γλυκά στο λαιμό, μετά κατέβηκα πιο κάτω και, παραμερίζοντας λιγάκι το κορμάκι της, της φίλησα αργά και γλυκά τις ρώγες της. Συνέχισα την καθοδική μου πορεία, προσπέρασα το στρινγκάκι και της φίλησα τα πόδια χωρίς να αφήσω ούτε εκατοστό μια και μύριζαν υπέροχα και δεν ήθελα να αφήσω κάποιο σημείο χωρίς να το γευτώ.

Ταυτόχρονα, αυτή αντιδρούσε όλο και πιο έντονα καυλώνοντας περισσότερο στην πάροδο του χρόνου. Μετά από λίγα λεπτά ανέβηκα πιο πάνω και παραμέρισα το μουσκεμένο στρινγκάκι της. Η μυρωδιά ήταν υπέροχη. Δεν μπορούσα να κρατηθώ και ξεκίνησα ένα πολύ απαλό παιχνίδι με την κλειτορίδα της και τα χειλάκια της. Οι αναστεναγμοί της πλέον είχαν γίνει πιο έντονοι καθώς απολάμβανε τη στιγμή.

Μετά από λίγο, σηκώθηκα απότομα και την παρακάλεσα να με συγχωρέσει για δυο λεπτά. Γύρισα στο δωμάτιο με μία πετσέτα, ένα ξυραφάκι και αφρό. Κάθισα στο κρεβάτι και αφού της έβγαλα το στρινγκάκι γέμισα με αφρό όλη την περιοχή του τριγώνου της. Σιγά - σιγά με το ξυραφάκι άρχισα να παίρνω όλες τις τρίχες που υπήρχαν ενώ ταυτόχρονα της έγλειφα το μουνάκι.

Να πω την αλήθεια περίμενα να αντιδράσει διαφορετικά μιας και δεν είχε ξανακάνει κάτι τέτοιο στην ευαίσθητη περιοχή της, η όλη διαδικασία όμως την είχε συνεπάρει σε ένα πολύ αισθησιακό όνειρο και δεν αντέδρασε καθόλου αρνητικά, οι αναστεναγμοί της είχαν γίνει πολύ περισσότεροι και πιο έντονοι.

Μετά από λίγα λεπτά είχα τελειώσει, με λίγο νερό ξέπλυνα την περιοχή και ξεκίνησα πολύ πιο έντονα να την γλείφω σε όλη την περιοχή του μουνιού της, ενώ το ένα δάχτυλό μου είχε κάνει εισβολή στον κόλπο της. Οι αναστεναγμοί της πλέον ακούγονταν πάρα πολύ και με το άλλο χέρι της έδωσα δυο δάχτυλα στο στόμα τα οποία έγλειφε για αρκετή ώρα μέχρι που δαγκώνοντάς τα τελείωσε στο στόμα μου...

Στη συνέχεια, σηκώθηκα και αφού γδύθηκα την πλησίασα, τη φίλησα στο στόμα ενώ το χέρι μου χάιδευε απαλά και πάλι την ξυρισμένη περιοχή της. Ανασηκώθηκα λίγο και της έδωσα τον πούτσο μου στο στόμα της ενώ ταυτόχρονα έπαιζα πιο έντονα με το μουνάκι της. Τον ρουφούσε μανιασμένα και έντεχνα σαν να ήθελε να με ευχαριστήσει για την αίσθηση που της πρόσφερα πιο πριν.

Μετά από λίγο την σταμάτησα, τη γύρισα μπρούμυτα και άρχισα να την φιλάω στην πλάτη ενώ ο πούτσος μου χάιδευε τα χειλάκια της, αγωνιώντας να νιώσει τη ζεστή αγκαλιά του κόλπου της. Δεν άργησα να του προσφέρω αυτό που περίμενε τόση ώρα και με μία απότομη κίνηση μπήκα όλος μέσα της. Αναστέναξε βαθιά καθώς άρχισα να κινούμαι με γρήγορες κινήσεις μέσα της. Το χέρι μου ήταν στην κλειτορίδα της και έπαιζε μαζί της με τέτοιο τρόπο ώστε να επιταχύνω τον οργασμό της. Σε λίγα λεπτά είχαμε τελειώσει και οι δύο μέσα από έντονους αναστεναγμούς και ευχαρίστηση.

Μετά από αυτό την έλυσα, της έβγαλα τη γραβάτα και με φίλησε με πάθος δείχνοντας μου την ικανοποίηση της. Από τότε κάθε φορά που θέλει να είναι ξυρισμένη έρχεται σπίτι μου και επαναλαμβάνεται η όλη διαδικασία. Αλλά αυτή η πρώτη φορά θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")