Η Καθηγήτρια ήταν πειρασμός

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με λένε Αλέξη και θα σας διηγηθώ την εμπειρία μου με μια Καθηγήτρια μου στο Πανεπιστήμιο.

Μετά από πολλές σκέψεις και διαδικασίες αποφάσισα να σπουδάσω εξωτερικό, συγκεκριμένα Αγγλία (Manchester). Είχα πάει λοιπόν να αγοράσω κάτι βιβλία μετά από την εγκατάσταση μου στο διαμέρισμα και εκεί ήταν που την είδα. Μια γυναίκα που έκρυβε πολλά, με μεγάλους βύζους, λίγα περιττά κιλά και ένα sexy βλέμμα που υποσχόταν πολλά... Εγώ είχα τρελαθεί και συγχυσμένος πήγα να ζητήσω οδηγίες από που μπορώ να πλερώσω. Φεύγοντας σκεφτόμουνα άραγε αν θα μου κάνει μάθημα και τι θα γινόταν στην τάξη, που ήταν αιτία το βράδυ να χύνω σαν τρελός για πάρτη της. Το πρωί πηγαίνοντας πρώτη μέρα στο Πανεπιστήμιο με πολλές σκέψεις στο μυαλό μου μετά από την διαδικασία της πρώτης ημέρας είχα φτάσει στην τάξη για το πρώτο μάθημα Αγγλικών. Φαντάζεστε την έκφραση μου όταν είχα δει πια ήτανε η αγγλικός μου, και ναι! Ήταν εκείνη!

Σιωπηλός κάθισα, με μεγάλη προσοχή στο βλέμμα της, και στα βυζιά της τα οποία ήτανε η αδυναμία μου. Είχε συστηθεί η Δεσποινίς Ιωάννα (Ελληνίδα που είχε σπουδάσει και ζήσει εξωτερικό τα τελευταία τρία χρόνια) και στη συνέχεια συνέχισε ρωτώντας τα βασικά αγγλικά. Προτάσεις, λέξεις, οτιδήποτε για να περάσει η ώρα, και εγώ με μεγάλη μανία συμμετείχα σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος ελπίζοντας να με ρωτήσει το όνομα μου και να με γνωρίσει καλύτερα. Η ευχή μου πραγματοποιήθηκε όταν στο τέλος του μαθήματος με φώναξε να πλησιάσω:

-    «Σε παρακολουθούσα σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος και λαμβάνω υπόψη τη συμμετοχή σου και το ενδιαφέρον σου για το μάθημα».

-    «Ευχαριστώ κυρία. Πάντα είχα αυτή την αυτοπεποίθηση από όταν ήμουν μικρός».

-    «Μπορώ να συμφωνήσω σε αυτό αλλά με το μαλακό, έτσι;»

Χαμογελάσαμε και οι δυο.

-    «Ξέρεις...», μου λέει. «Θα ήθελα να σε βάλω στο γκρουπ με τους βοηθούς μου αν ενδιαφέρεσαι».

-    «Με μεγάλη μου χαρά!», της απάντησα.

-    «Ναι! Θα το ήθελα».

Την αποχαιρέτισα και έφυγα. Είχα στο νου μου το ότι τώρα ήμουν στην ομάδα μελέτης της και ήμουν πολύ ευτυχισμένος από αυτή να μου διδάσκει προσωπικά μαζί με τα άλλα πέντε άτομα που ήταν μαζί μου στο γκρουπ. Συνέχισα με την ίδια ενέργεια να παρακολουθώ τα μαθήματα της και να συμμετάσχω σε κάθε εργασία και επίσης να μην χάνω λεπτό από τις ημέρες που κάναμε συγκεντρώσεις το γκρουπ μαζί της. Τα πράγματα προχωρούσαν τέλεια κάθε μέρα έβρισκα την ευκαιρία να κοιτάζω τους βύζους της με μανία και μόλις έφτανα σπίτι έκανα τις τέλειες φαντασιώσεις και έριχνα άγρια παιξίματα που οι συνέπειες «πετούσαν» μεγάλες αποστάσεις! Είχα αρχίσει να σκέφτομαι την καθηγήτρια μου όπου πήγαινα και όπου ήμουνα. Είχε αρχίσει να μου γίνεται έμμονη ιδέα να την γαμήσω, είχα αρχίσει να σκέφτομαι τα βυζιά της πώς θα ήταν και πως θα αντιδρούσε όταν θα της τα έγλειφα!

Είχα αρχίσει να τρελαίνομαι. Βλέπετε η φοιτητική ζωή είναι δύσκολη. Λίγο φαγητό λόγο οικονομίας, λίγος ύπνος λόγο μελέτης και σαν αποτέλεσμα πολύς θυμός και ευαισθησία. Κάθε πρωινό λοιπόν είχε αρχίσει να γίνεται πολύ ενοχλητικό όταν η κυρία Ιωάννα άρχισε να με βάζει να συμμετέχω περισσότερες φορές, το οποίο μου έφερνε το θυμό στα όρια. Είχα αρχίσει να τρελαίνομαι μέχρι που πολλές φορές τσακωνόμουνα με την καθηγήτρια επειδή ή με έπιανε να μιλάω ή πολλές φορές μου έκοβε μονάδες επειδή υπήρχε ένα πεδίο ανάμεσα μας.

Αναρωτιόμουν «Αυτή είναι η πουτάνα που ήθελα να γαμήσω;» ή πολλές φορές της έχωνα μπινελίκια πίσω απ’ την πλάτη της λέγοντας τα σε φίλους μου για να γελάμε. Δεν είχα αίσθηση της καλοσύνης λόγο της στιγμής που περνούσα. Μια μέρα λοιπόν είχα πάει μεσημεριάτικο μάθημα η ώρα 1:00 μμ Αγγλικά μαζί με όλο το γκρουπ. Μετά από πέντε λεπτά είχα συνειδητοποιήσει ότι το κύριο θέμα της συζήτησης ήταν από την κυρία Ιωάννα ότι δεν διαβάζω και έρχομαι απροετοίμαστος και μου έκανε μια περίεργη ερώτηση για το τι σημαίνει μια λέξη που δεν ήξερα με το οποίο εξοργίστηκα πολύ. Ξαφνικά όμως κοίταξα τους βύζους της αφηρημένα και εκείνη με είδε και έκανε ένα περίεργο ύφος δείχνοντας εξοργισμένη. Πριν το καταλάβω είχαν φύγει όλη και με περίμενε η καθηγήτρια μου να φύγω για να κλειδώσει την βιβλιοθήκη. Είχε καθίσει δίπλα μου για να «συζητήσουμε»:

-    «Τι έπαθες ρε Αλέξη; Τι είναι αυτά που κάνεις; Εγώ αλλιώς σε θυμάμαι…»

-    «Άσε με κυρία Ιωάννα.. περνάω μια παλιοκατάσταση. Έχω απηυδήσει πια. Τα βαρέθηκα όλα. Δεν έχω όρεξη…»

-    «Μα γιατί παιδί μου;»


-    «Να, αυτή η πουτανοκατάσταση δεν με αφήνει να κοιμηθώ και είμαι χάλια…»

Αυθόρμητα τότε της το πετάω:

-    «Μέχρι και τον πούτσο μου έχω να παίξω δυο εβδομάδες.. Εεε συγγνώμη, ήθελα να πω…»

-    «Δεν πειράζει, σε συγχωρώ. Και αφού σε καταλαβαίνω θα σου δώσω ακόμη μια ευκαιρία…»

-    «Μα ποια ευκαιρία;»

-    «Να, για να επανορθώσεις θέλω να συζητήσουμε καταρχήν τους τρόπους σου. Σε είδα πολλές φορές να παρακολουθείς το στήθος μου. Ξέρεις ότι εκτός από αγένεια είναι και μεγάλη συγκίνηση για μια κυρία σαν κι εμένα».

-    «Τι; Σοβαρά; Πώς και δεν μου το λέγατε τόσο καιρό;»

Με μια αργή κίνηση βγάζει το δεξή της βύζαρο έξω και με κοιτάζει στα μάτια και μου λέει:

-    «Φτύσ’ το. Θα σ’ αρέσει. Κάνε με να χύσω και θα σε περάσω..»

-    «Ναι κυρία…», της απάντησα.

Έφτυσα το βυζί της και μετά της το έγλειψα. Είχε μια τέλεια γεύση κάποιου περιέργου αρώματος φράουλας το οποίο με έκανε να το βάλω στο στόμα μου και να του ρουφάω σαν τρελός. Να το κάνω να κοκκινίσει, να την κάνω να χύσει! Εκείνη σιωπηλή και εγώ να της το γλύφω σαν τρελός και με το αριστερό μου χέρι να χαϊδεύω τον πούτσο μου έξω από το παντελόνι ο οποίος είχε γίνει κάγκελο. Είχα πια τον έλεγχο και με το άλλο μου χέρι πήρα και το άλλο της βύζαρο και τον έκανα να κοκκινίσει με τα γλειψίματα μου. Δεν έδινα έλεος και το ευχαριστιόμουν πολύ όπως και εκείνη.

-    «Αχ ναι Αλέξη μου, γλείψ’ το... μμμμμ… Μ' αρέσει τόσο πολύ! Γλείψ’ τα και τα δυο! Ναι! Συνέχισε! Δάγκωσε μου τις ρωγάρες μου! Δείξε τους τη μαλάκας είσαι. Έλα, δείξε τα όλα στην πουτάνα την καθηγήτρια σου!»

-    «Σε γλείφω πουτάνα! Μμμμ... τι γευστικό στήθος που έχετε κυρία!»

Σε μια φάση σηκώθηκα και έβγαλα τον πούτσο μου έξω, τον οποίο δεν άργησε να βάλει στο στόμα της. Κάτασπρα δόντια και μια σαλιωμένη γλωσσίτσα ήταν έτοιμη να υποδεχτεί τον δυναμίτη μου! Ένιωσα τόση καύλα που άρχισα να της τραβάω τα μαλλιά καθώς μου έπαιρνε πίπα. Ήμουνα τόσο καυλωμένος και ήρεμος και τόσο ευχαριστημένος με το πως εξελίχθηκε το θέμα. Τότε μου έβαλε τον πούτσο μου ανάμεσα στο στήθος της και μου τον συμπίεζε με μεγάλη δύναμη ώσπου το πέος μου έφθασε σε σημείο να κοκκινίσει. Τότε σταμάτησε. Νόμιζα ήτανε να εκραγώ αν δεν θα έχυνα ώσπου και άδειασα πάνω στο στήθος της, ασχέτως αν ένα ποσό πέτυχε το πιγούνι της. Όλο το σκηνικό ήταν τέλειο! Με λύσσα και το στόμα μου να στάζει εμένα σάλια από την καύλα και εκείνης χύματα από τον πούτσο μου αρχίσαμε ένα 69 και με λύσσα έβαλα το μουνί της στο στόμα μου και της το ρουφούσα! Μου άρεσε απίστευτα, ήταν τόσο καθαρό και τόσο περιποιημένο και έσταζε από υγρά..

-    «Αλέξη με τρελαίνεις! Σε παρακαλώ, πιο αργά. Θα πεθάνω από καύλααααααααααα!!!»

-    «Μωρό μου δεν σταματάω και να ικετεύεις!», της είπα.

Η γυναίκα είχε τρελαθεί το μουνί της συσπαστούν στο στόμα μου και έχυνε με απίστευτος ρυθμούς τόσα πολλά υγρά όπου τα ήπια όλα χωρίς αφήνοντας κανένα να περάσει έξω. Κόντεψα να πνιγώ αλλά ήταν τόσο ζεστά που δεν μπορούσα να αντισταθώ. Σε μια φάση σηκώθηκε και με έπιασε από την μέση και με έβαλε πάνω σε ένα τραπέζι της βιβλιοθήκης και πέφτοντας κάθισε πάνω μου άγρια και συνέχιζε να κάθετε απίστευτα γρήγορα και με ένα διαβολικό ύφος στο πρόσωπο της φώναζε:

-    «Μαλακισμένο! Θα σου το κάνω να χύνει ώσπου να μου σκίσεις τον κώλο!»

Είχα απίστευτα καυλώσει!

-    «Έλα μωρή πουτάνα, δείξε μου τι έχανα τόσο καιρό από τα κωλομαθήματα σου!»

-    «Αχχχ! Ναι! Γάμησε μου την κωλάρα! Έλα, ναι! Μη σταματάς!!!», φώναζε.

Τόση ηδονή μεταξύ μας. Τόση καύλα που ήταν αιτία στα τρία λεπτά του ξεσκίσματος από τον κώλο να σταθώ όρθιος και να αρχίζω να της χτυπάω το πρόσωπο της με τον πούτσο μου καθώς έχυνα. Τα χύσια μου ήταν παντού. Χαμογελαστή λοιπόν σκούπιζε αργά κάθε χύσι από πάνω της και από όπου έβρισκε και το έγλειφε με το δάκτυλο της το οποίο με έκανε να παίξω τον πούτσο μου και να χύσω για τρίτη φορά και να τα καταπιεί όλα με ανοιχτό το στόμα. Καθίσαμε στο τραπέζι και συζητήσαμε τι έγινε και ότι της άρεσε και ότι θα ήτανε το μικρό μας μυστικό.

Στον δεύτερο χρόνο άλλαξε σχολείο λόγο πληρωμής και πήρε μετάθεση για Αμερική. Ίσως να ξαναβρεθούμε κάποτε αλλά μέχρι τότε βλέπουμε. Ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")