Η εκδίκηση στον πρώην κουνιάδο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι 31 ετών και χωρισμένος εδώ και χρόνια με δυο μικρές. Γενικά ήμουν φρόνιμο παιδί. Από τότε που χώρισα όμως, κυνηγάω ότι βρω μπροστά μου. Πότε πετυχαίνω τον σκοπό μου, πότε τρώω τα μούτρα μου.

Αποφάσισα να σας διηγηθώ την εμπειρία μου γιατί όπως θα καταλάβετε στην συνέχεια έχει μια λίγο ιδιόμορφη πλοκή. Ο αδελφός της πρώην γυναίκας μου λοιπόν έμαθα από τα μικρά ότι παντρεύεται κι αυτό μου κίνησε την περιέργεια. Μιας και τον Νίκο, έτσι τον λένε, δεν τον πήγα ποτέ μου μιας και ήταν ένα ρεμάλι με όλη την έννοια της λέξης. Μόλις λοιπόν το έμαθα, μέσα μου γεννήθηκε η επιθυμία να γνωρίσω την γυναίκα του.

Όπως αντιλαμβάνεστε κάτι τέτοιο ήταν πολύ δύσκολο έως απίθανο. Επιστράτευσα την φαντασία μου και η μόνη διέξοδος που βρήκα ήταν τα μικρά. Τους έκανα δώρο ένα κινητό, για να επικοινωνούν μαζί μου. Φρόντισα να είναι η ίδια μάρκα με της θείας τους, μιας και ήξερα πως ήθελαν να ανταλλάσσουν ringtones κλπ. Το τηλέφωνο της Ελένης, δεν άργησε καθόλου να μου αποκαλυφθεί, το είδα από την αναλυτική κατάσταση.

Το δεύτερο μέρος άρχιζε. Έπρεπε να την προσεγγίσω, να μπορέσω να τη γνωρίσω, έστω από μακριά ώστε να μου φύγει η περιέργεια.. Τα έπαιζα όλα για όλα εκείνη τη στιγμή. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα πως είμαι ο μπαμπάς ενός συμμαθητή των μικρών και πως με ενδιέφερε να κάνουμε αγγλικά στο παιδί.

Μιλήσαμε αρκετή ώρα σχετικά και στη συνέχεια αποφασίσαμε να κανονιστεί κάποιο ραντεβού ώστε να τα πούμε καλύτερα. Η αρχή είχε γίνει. Τώρα έρεπε να παίξω σωστά το παιχνίδι μου. Όλα κρέμονταν σε μια κλωστή καθώς ήταν εύκολο να αποκαλυφθώ καθώς η ομοιότητα με τα μικρά ήταν εμφανής, οπότε, αν ήταν λίγο παρατηρητική θα αποκαλυπτόμουν αμέσως, καθώς όπως καταλαβαίνει κανείς, δεν ήμουν και εντελώς ψύχραιμος. Κάθε άλλο δηλαδή.

Τότε έκανα κάτι για το οποίο ούτε εγώ δε πίστευα ότι θα μπορούσα να σκεφτώ. Πήρα τα μικρά στο σπίτι, αφού όλη μέρα τα ξεπάτωσα στο μπάνιο και στο τρέξιμο, ώστε γύρω στις εννέα να κοιμούνται και κανόνισα ραντεβού μαζί της γύρω στις 9:30 όπου όπως της είπα θα ερχόταν και η γυναίκα μου.

Πράγματι ήρθε, και αφού την καλωσόρισα, της είπα να περάσει στη βεράντα μιας και δεν ήθελα να κάνω θόρυβο και ξυπνήσουν τα μικρά. Μέχρι εκεί όλα είχαν πάει σχετικά καλά. Και λέω σχετικά, γιατί η Ελένη, ήταν αρκετά συμπαθητική. Ήταν πολύ κοντά στα γούστα μου. Της προσέφερα ένα αναψυκτικό και ξεκινήσαμε την κουβέντα. Η Ελένη μου μίλαγε κι εγώ την έτρωγα με τα μάτια μου. Δεν άργησε να το καταλάβει, οπότε και ψιλομαζεύτηκε, ενώ με εμφανή αγωνία με ρώτησε πότε έρχεται η γυναίκα μου.

Τότε της είπα την αλήθεια, πως έστησα όλο το παιχνίδι, για να την γνωρίσω. Τα έχασε. Κόντεψε να λιποθυμήσει και φυσικά δεν με πίστευε, μέχρι που την πήγα στο δωμάτιο να δει τα μικρά. Κρύος ιδρώτας την έλουσε...

Όσο είχε μείνει άφωνη επωφελήθηκα και άρχισα να της χαϊδεύω το πλούσιο κωλαράκι της πάνω από το στενό τζιν που φορούσε. Έκανε να αντιδράσει, αλλά δεν της άφησα και πολλά περιθώρια. Την τράβηξα επάνω μου με την πλάτη προς τα εμένα και της έγλειψα το λαιμό και το αφτί της ενώ ο πούτσος μου, που είχε ξεπεράσει την αγωνία της προηγούμενης ώρας, της πίεζε την κωλάρα.

Την τράβηξα έξω από το δωμάτιο και με τρόπο κλείδωσα την πόρτα. Την έσπρωξα στον καναπέ και άρχισα να την φιλάω και να της χαδεύω τα βυζόμπαλα. Η αμηχανία της ήταν φανερή. Όμως, δεν έκανε καμία προσπάθεια να φύγει. Κάποια στιγμή και ενώ άρχισα να της ξεκουμπώνω του πουκάμισο πήγε να πει κάτι, μα την σταμάτησα, λέγοντας της πως θα ξυπνήσει τα μικρά. Παραδόθηκε στα φιλιά και στα χάδια μου.

Της ξεκούμπωσα το πουκάμισο και μετά το σουτιέν για να ελευθερωθούν τα πλούσια στήθη της. Είχε αρχίσει να βογκάει και να προσπαθεί να κολλήσει επάνω μου. Έφτασα στις ρώγες της και τις ρουφούσα με πολύ πάθος ενώ αυτή μου χάιδευε τα μαλλιά μου και με τα χέρια της, οδηγούσε το κεφάλι μου πότε στο ένα και πότε στο άλλο. Κατέβηκα στον αφαλό της και έφτασα στο τζιν.

Με τα δόντια μου το ξεκούμπωσα και η Ελένη με μια γρήγορη κίνηση απαλλάχθηκε από την παρουσία του. Είχε μείνει μόνο με ένα φοβερό στρινγκ που στο πλάι έκλεινε με κορδόνι. Άρχισα να της γλείφω την περιοχή ανάμεσα στα πόδια, αλλά με προσοχή χωρίς να της ακουμπάω το μουνάκι, το οποίο ήταν καλοξυρισμένο και μυρωδάτο. Κούνησε τη λεκάνη της προσπαθώντας να το βάλει στο στόμα μου. Εκεί έγινε ένα αναπάντεχο. Χτύπησε το κινητό της.

-    «Ο Νίκος!», μου λέει και το απάντησε. «Έλα μωρό μου…», του λέει, με ναζιάρικο ύφος και ταυτόχρονα μου έκανε νεύμα να πάω κοντά της. «Είμαι εδώ με την Σοφία και χαζεύουμε…», ενώ το χέρι της μου χάιδευε τον πούτσο.

Δεν έχασα ευκαιρία και έβγαλα το σλιπ και το παντελόνι, ενώ η Ελένη τον μαλάκιζε απαλά. Στις ερωτήσεις του Νίκου πως και έτσι κλπ. (ήταν ζηλιάρης τον ήξερα) απάντησε με μια πουτανιά που λίγο με έκανε να χύσω.

-    «Μωρό μου όταν γυρίσω θα σου δώσω το μουνάκι μου να το σκίσεις. Θέλω να πηδηχτώ πολύ απόψε!», του λέει.

Τραβήχτηκα γιατί μια ακόμα κουβέντα και τα χύσια μου θα γέμιζαν τον τόπο. Του έκλεισε το τηλέφωνο και τότε την γύρισα πλάτη και την έβαλα να σκύψει κρατώντας την πλάτη του καναπέ. Δεν έχασα χρόνο.. άρχισα να της γλείφω την κωλοτρυπίδα και το μουνάκι ενώ άρχισα να της χώνω δάχτυλα. Τα ζουμιά της κυλούσαν στα μπούτια της κι αυτό με καύλωνε.

Με μια απότομη κίνηση, με έσπρωξε στον καναπέ και ανέβηκε πάνω μου. Αφού έπιασε το καυλί μου, το έτριψε στα μουνόχειλα της και με μια κίνηση τον πήρε μέσα της, Το μουνί της ήταν τόσο μούσκεμα, που σχεδόν δε κατάλαβα τίποτα. Άρχισε να χτυπιέται με μανία επάνω μου ενώ οι βυζάρες της μου έδιναν απαλά σκαμπίλια. Κατέβασα το χέρι μου στην κωλάρα της και της έχωσα ένα δάχτυλο αφού πρώτα το μούσκεψα με τα χύσια από το μουνί της. Όση ώρα με πηδούσε βογκούσε και έλεγε:

-    «Τι κάνω η πουτάνα; Τι κάνω;»

-    «Τι κάνεις μωρή τσούλα;», της λέω. «Γαμιέσαι με ένα άγνωστο. Τρως πούτσο μωρό μου! Θα σε ξεσκίσω και μετά θα πας να πηδηχτείς με τον Νίκο!», της λέω.

Τι ήταν να το πω; Λες και την χτύπησε ρεύμα. Άρχισε να χύνει. Έχωσε τα νύχια της στους ώμους μου και έκανε να φωνάξει. Την σταμάτησα όμως έγκαιρα μη ξυπνήσει τα μικρά. Είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου, και δεν ξέρω πόση ώρα έχυνε... Τα χύσια της είχαν κάνει τα αρχίδια μου μούσκεμα, ενώ ο πούτσος μου είχε γίνει διπλός (έτσι ένιωθα τουλάχιστον) ενώ οι ρώγες της είχαν πεταχτεί λες και ήταν ψεύτικες!

-    «Θέλω να σε χύσω!», της λέω.

Και τότε αυτή σηκώνεται και στήνεται στα τέσσερα προσφέροντας μου μια απεριόριστη θέα από τις τρυπούλες της. Δεν έχασα ευκαιρία.. της τον έχωσα στο μουνί. Βόγκηξε:

-    «Σκίσε με γαμιά μου! Κάνε με πουτάνα! Σκίσε μου το μουνί!»

-    «Ναι μωρή τσουλάρα!», της λέω. «Θα σε σκίσω, αλλά μετά θέλω να πηδηχτείς και με τον άλλο!»

Λες και αυτή η φράση είχε ρεύμα..! Την ένιωσα να χύνει, αφού πρώτα χτυπήθηκε τόσο δυνατά στα αρχίδια μου που με πόναγαν δυο μέρες μετά! Είχε έρθει η ώρα να χύσω, αλλά ήθελα οπωσδήποτε να την ξαναδώ να χύνει... Είχα μάθει το μυστικό για απόψε τουλάχιστον. Άρχισα να της ψιθυρίζω στο αφτί:

-    «Μουνάρα μου από την ώρα που έμαθα για σένα, ήθελα να σε σκίσω, κι ας μη σε ήξερα. Με τρελαίνει το μουνί σου! Θέλω μια μέρα να πηδηχτείς με τον Νίκο και να αφήσεις τα χύσια του μέσα και να έρθεις εδώ να σε σκίσω. Να σε κάνω να χύνεις όλη τη νύχτα!»

Άρχισε να τρέμει και να προσπαθεί να σκίσει τον καναπέ. Δεν κρατιόμουν άλλο. Να της λέω:

-    «Εγώ θα χύσω στο μουνί σου τώρα και μετά θα πας να πηδηχτείς!»

-    «Ναι!», μου λέει. «Χύστο μου! Άδειασε μέσα μου. Κάρφωσε με!»

Και άρχισε να χύνει. Δεν κρατήθηκα άλλο.. άρχισα να χύνω βαθιά στο μουνί της κι αυτή έσπρωχνε για να τα μαζέψει όλα. Αποτελειωμένος, άραξα για λίγο στον καναπέ. Αυτή, γρήγορα ντύθηκε και μαζεύτηκε. Εγώ είχα μείνει στον καναπέ να την κοιτάω. Έβγαλε το κινητό της και πήρε τον Νίκο.

-    «Έρχομαι μωρό μου…», του λέει. «Έρχομαι να μου σκίσεις το μουνάκι. Θα σου στύψω τα αρχίδια!»

Δε σας κρύβω πως λίγο ακόμα και θα ξανακαύλωνα! Σηκώθηκε και έφυγε. Από τότε πηδιόμαστε τακτικά, μαζί κάνουμε τα πιο έκφυλα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")