Ο παντρεμένος με τη χωρισμένη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είναι λίγος καιρός που έχω ανακαλύψει το σάιτ, περίπου δύο μήνες, και από τότε δεν χάνω ευκαιρία να το επισκέπτομαι αρκετά συχνά να διαβάζω τις ιστορίες που έχει, και οι οποίες είναι άκρως ερεθιστικές θα έλεγα.

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να γράψω κι εγώ κάτι δικό μου από αυτά που αρκετά συχνά συμβαίνουν στην ζωή μας και την κάνουν ακόμα πιο όμορφη απ\' όσο είναι. Η ιστορία που θα πω συνέβη πριν από δυο περίπου μήνες περίπου κάπου στην Αθήνα.

Εγώ είμαι 36 χρονών και παντρεμένος ενώ εκείνη 32 χρονών και χωρισμένη, η έλξη μεταξύ μας ήταν εμφανής από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας, σε κάποιον εκθεσιακό χώρο πριν από χρόνια, έτσι αλλάξαμε τηλέφωνα, ενώ εκείνη την εποχή ήταν παντρεμένη, κάπως έτσι γνωριστήκαμε, και από τότε η επικοινωνία μεταξύ μας ήταν αρκετά συχνή.
Την ήξερα λοιπόν από τότε που ήταν παντρεμένη, και για να σας βάλω στο νόημα όταν χώρισε πριν από τρία χρόνια περίπου δεν άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη με αποτέλεσμα να πηδηχτούμε 2-3 φορές (αυτά θα τα πούμε κάποια άλλη φορά) μετά εκείνη δημιούργησε κάποιες σχέσεις, αλλά επαφή υπήρχε σχεδόν πάντα, και μάθαινε ο ένας τα νέα του αλλού. Μέχρι πριν από μερικούς μήνες που έμαθα από αυτήν πως πλέον δεν είχε σχέση και ότι ήταν μόνη τον τελευταίο καιρό η με αλλά λόγια πως η αγαμία είχε αρχίσει να της χτυπάει την πόρτα.

H (ας την πούμε) Μαρία είναι ωραία γκόμενα θα έλεγα, ελκυστική με ωραία μεγάλα βυζιά, απίθανο κώλο και βλέμμα που σου λέει καλημέρα και σου υπόσχεται άλλα, αν μη τι άλλο μια πληθωρική γυναίκα. Μέχρι εκείνη την Παρασκευή που ξεκινάει η ιστορία. Είχαμε μιλήσει άλλη μια φορά εκείνη την εβδομάδα στο τηλέφωνο αλλά για μαλακίες, (μιλούσαμε στο τηλέφωνο σε ώρες εργασίας για ευνόητους λόγους) την συγκεκριμένη μέρα μετά τις καλημέρες την άκουσα κάπως! Εσύ πως τα πας; Της είπα... άστα μου λέει... ψιλοχάλια... δεν κάνω και σεξ.

Όπα λέω εγώ εδώ είμαστε, μιλάς στο κατάλληλο άνθρωπο της είπα μήπως μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό; και να ξέρεις πως θα το ήθελα πολύ. Τι να κάνω κι εγώ έριξα τα δίχτυα μου άλλωστε είχαν περάσει πάνω από 2 χρόνια από την τελευταία φορά που είχαμε πηδηχτεί και είχα αρχίσει να την επιθυμώ και πάλι... Μπα! μου λέει, εσύ είσαι απαγορευμένο πεδίο (παντρεμένος γαρ) λες και πριν δεν ήμουν. Τόσο το καλύτερο της λέω άλλωστε τα απαγορευμένα έχουν το ζουμί, και τι μπορείς να κανείς εσύ γι αυτό μου λέει... αυτή τη στιγμή τα πάντα της λέω (είχα ανάψει πια κι εγώ) και από την μια στιγμή στην άλλη το απλό τηλεφώνημα μετατράπηκε σε sex on the phone. Ασυναίσθητα άρχισα να της λέω ερωτόλογα και τι θέλω να της κάνω. Θέλω της λέω να σε πάρω τώρα, μα τώρα όμως, θέλω να μπω μέσα σου και να σε ακούω να φωνάζεις όπως τότε, θέλω να μου ζητάς να σου κάνω έρωτα, θέλω να γευτώ κάθε πόντο του κορμιού σου, θέλω να σε γλύψω από την κορφή ως τα νύχια...

Εγώ μου λέει θέλω να κάτσω πάνω σου και να σε πηδάω κι εσύ να μου λες πόσο όμορφα είναι. Ρε της λέω δεν πιστεύω να σε ακούει κανείς; Ήμασταν και στις δουλειές μας βλέπεις. Μπα, μου λέει με βλέπουνε αλλά δεν με ακούνε είναι μακριά, εσύ; Το ίδιο λέω κι εγώ ισχύει και για μένα δεν είναι κανείς κοντά μου τώρα... Λοιπόν της λέω τι προτείνεις θέλεις να βρεθούμε το απόγευμα από κοντά μετά την δουλειά; Θα σε πάρω τηλέφωνο μου λέει, αν και έχω φορτωμένο πρόγραμμα πιστεύω να μπορέσουμε να τα πούμε κάποια στιγμή σήμερα το απόγευμα. Ωραία λέω και το κλείνουμε. Πλάκα θα έχει σκεφτόμουν μετά να με αφήσει σύξυλο, τα συνηθίζουν οι γυναίκες κάτι τέτοια σκέφτηκα, τι την ήθελα την σκέψη; Χτυπάει κάποια στιγμή το κινητό και ενώ ήμουν ακόμα στην δουλεία για να μου πει ότι της προέκυψε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού και δεν μπορούσαμε να βρεθούμε, ούτε αυτή την ημέρα ούτε και το Σάββατο γιατί θα έπρεπε να είναι εκτός Αθηνών και ότι θα τα λέγαμε κάποια άλλη στιγμή γιατί είχε πολύ δουλειά, έτσι το κλείσαμε. Δεν μου κακοφάνηκε γιατί στην ηλικία των 36 δεν κρέμεται πια η διάθεση μου από ένα πήδημα που θα γίνει η όχι. Περιττό βέβαια να σας πω πως εκείνο το βράδυ τις πρωινές καύλες μου, της πλήρωσε η γυναίκα μου και με το παραπάνω χωρίς φυσικά να ξέρει το γιατί.

Το Σάββατο κύλησε ήρεμα, ώσπου την Κυριακή το πρωί, αφού ξύπνησα και έκανα κάτι δουλειές που είχα, λέω ας ανοίξω το κινητό να δούμε τι γίνεται, μόλις το ανοίγω 'έκπληξη' δικό της μήνυμα που μου έλεγε πως αν δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω μπορούσα να περάσω από το σπίτι της για καφέ. Εδώ είμαστε λέω, της απαντάω γρήγορα και κανονίζουμε σε μια ώρα το πολύ στο σπίτι της, αφού ετοιμάζομαι κι εγώ φεύγω βρίσκοντας μια δικαιολογία να πω. Έτσι έφτασα στο σπίτι της, όταν ανέβηκα πάνω η πόρτα ήταν μισάνοιχτη και με περίμενε καθισμένη στο τραπέζι της κουζίνας καπνίζοντας και φορώντας ένα μπουρνούζι, πλησίασα, είπαμε καλημέρα και χωρίς δεύτερη κουβέντα πλακωνόμαστε στα γλωσσόφιλα ενώ το χέρι μου χώθηκε από κάτω και προσπαθούσε να βρει την τρυπούλα της που τόσο ποθούσα εκείνη την στιγμή, μύριζε όμορφα γιατί προφανώς μόλις είχε βγει από το μπάνιο. Θέλεις μου λέει να πιούμε πρώτα ένα καφέ μιας και σε περίμενα; Και δεν κανείς το καφέ της λέω, δεν μας κυνηγάει και κανείς. Όση ώρα έκανε τον καφέ εγώ είχα πάει από πίσω της και της έτριβα τον πούτσο μου στα κωλομάγουλα της θέλοντας να καταλάβει πόσο πολύ την ήθελα ενώ με το χέρι μου της χάιδευα την κλειτορίδα μέσα από το σλιπάκι η ποια πρέπει να ομολογήσω ήταν ήδη αρκετά ερεθισμένη και υγρή, πάει καιρός από την τελευταία μας φορά, της είπα και συμφώνησε μαζί μου, σταματά όμως μου λέει γιατί θα χυθεί ο καφές.

Δεν με νοιάζει ο καφές της είπα εμείς με νοιάζει να χύσουμε, γέλασε και μου ζήτησε συγνώμη για την Παρασκευή γιατί όντως δεν μπορούσε, άστα αυτά της λέω περάσανε και πάμε να πιούμε τον καφέ μας, καθόμαστε στο τραπέζι και κάνουμε μάταια όμως, προσπάθεια να ξεκινήσουμε κουβέντα για κάποιο θέμα, ήταν πλέον φανερό ότι δεν μπορούσαμε να ήμασταν μέσα στα ρούχα μας (εγώ δηλαδή) ούτε λεπτό παραπάνω την φίλαγα στο στόμα άγρια ενώ το χέρι μου ήταν πάνω στο στήθος της και μάλαζε τα υπέροχα βυζιά της και το δικό της μου χάιδευε τον πούτσο πάνω από το παντελόνι. Πάμε στο κρεβάτι της λέω σε θέλω τώρα, εκείνη έβγαλε το μπουρνούζι της και φορώντας το κιλοτάκι της ξάπλωσε, εγώ είχα πιο πολλά να βγάλω, αλλά σε χρόνο dt είχαν γίνει ένα μάτσο στο πάτωμα, πήγε να βγάλει κι εκείνη το βρακάκι της αλλά τη σταμάτησα, άσε σε μένα τη χαρά να σου το βγάλω της είπα, γέλασε χωρίς να μιλήσει, δεν νομίζω να μπορούσε κιόλας η καύλα έκανε μπαμ στο πρόσωπο της, όχι βέβαια ότι εγώ πήγαινα πίσω την ήθελα και με ήθελε πολύ.

Ξάπλωσα από πάνω της και κοιταχτήκαμε στα μάτια, έπειτα με τη γλώσσα μου της έγλειψα τα χείλη αργά αισθησιακά, σε αντίθεση με ότι έκανα πριν στην κουζίνα, η γλώσσα μου αναζήτησε την δική της και χωρίς μεγάλη προσπάθεια μπήκε για άλλη μια φορά στο στόμα της και έκανε παιχνίδι, το δάχτυλο μου ταυτόχρονα ήταν μέσα στο μουνί της το οποίο ήταν ακόμα ποιο υγρό από πριν και έδινε τον δικό του αγώνα, κι εκείνη μου είχε πιάσει τον πούτσο και μου τον έπαιζε αργά, η γλώσσα μου άφησε το στόμα της και αφού ασχολήθηκα με τις ρώγες της για λίγο συνέχισα την κάθοδο προς τα κάτω, της έβγαλα πια το σλιπάκι και μόλις το πρόσωπο μου έφτασε στο επίμαχο σημείο της έδωσα ένα φιλί πάνω στην κλειτορίδα και συνέχισα να την φιλάω και να την γλύφω αριστερά και δεξιά από το μουνί της, κάνοντας την να καυλώνει ακόμα πιο πολύ, και να βογκάει ακόμα περισσότερο σε σημείο που να μου λέει, σε παρακαλώ το θέλω τώρα, γάμησε με, σε παρακαλώ, δεν αντέχω άλλο γάμησε με, γάμησε με, υπομονή μωρό μου της είπα θα γίνει και αυτό πρώτα όμως θέλω να σου κάνω αυτό που σου υποσχέθηκα να σε γλείψω δηλαδή από την κορυφή ως τα νύχια, εγώ βλέποντας ότι την συγκεκριμένη στιγμή έχω το πάνω χέρι προχώρησα φιλώντας και γλείφοντας το εσωτερικό του μηρού της και συνέχισα να κατεβαίνω, ξαφνικά με βουτάει η δικιά σου από τα μαλλιά, το είχα παρατραβήξει κι εγώ λίγο, και μου λέει φτάνει γάμησε με τώρα θέλω να νιώσω τον πούτσο σου στο μουνί μου μέσα βαθιά, όπως παλιά, πες μου μωρό μου ότι θέλεις να σε γαμήσω πάλι, της είπα μου αρέσει να το ακούω, σε θέλω τώρα μου λέει βαλτό μέσα τώρα.

Αφού της έκλεισα το στόμα με το δικό μου έπιασα τον πούτσο μου και άρχισα να τον τρίβω και να τον γυροφέρνω πάνω στην κλειτορίδα της και στα μουνόχειλα της με σκοπό να φτάσω την στιγμή στο απόγειο της, ναι μου λέει το νιώθω ότι θέλεις να με γαμήσεις δεν κρατιέσαι άλλο το νιώθω βάλτο λοιπόν, ναι μωρό μου της λέω τώρα θα σε γαμήσω και με μια απότομη κίνηση της τον έβαλα όλο μέσα, γλίστρησε μονομιάς (τόση δουλεία προηγήθηκε πριν) μόλις το ένιωσε μέσα της άρχισε να φωνάζει στην κυριολεξία, γάμησε με γάμα με θέλω να σε νιώσω βαθιά μέσα μου ήξερα ότι πάντα φώναζε στο κρεβάτι και ότι τα έδινε όλα αλλά τα ψιλοχρειάστηκα γιατί ήταν και Κυριακή μεσημέρι και επικρατούσε ησυχία, σιγά της λέω θα μας πάρουνε χαμπάρι, αλλά που να με ακούσει, έτσι συνέχισα κι εγώ να μπαινοβγαίνω μέσα στο ζεστό μουνάκι της κάνοντας της δυνατό σεξ, πες μου ότι είμαι η πουτάνα σου μου έλεγε, είσαι η πουτάνα μου και σου σκίζω το μουνί της έλεγα, όλο δικό σου μωρό μου πάρτο, ναι δικό μου όλο, ξαφνικά σταματάω να την γαμάω και αφού τον βγάζω από μέσα της, τις βάζω δυο δάχτυλα μέσα στο μουνί και αφού τα γύρισα λίγο μέσα της τα έβγαλα και της τα έβαλα στο στόμα, αφού τα πέρασα πρώτα από το δικό μου στόμα για να τα γευτώ κι εγώ, γλείψε μουνάρα τα υγρά σου γλείφτα τώρα, και τα ρούφηξε με τη μια μιλάμε.

Ξαφνικά σηκώνεται και μου λέει τώρα εσύ κάτω, με βάζει από κάτω και με καβαλάει, βουτάει τον πούτσο μου και με την μια τον χώνει μέσα της είμαστε πλέον πρόσωπο με πρόσωπο και αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει σε αρκετά γρήγορο ρυθμό και τώρα να φωνάζω εγώ γάμησε μου τον πούτσο κουνήσου πιο γρήγορα μωρό μου κοιτά τον πόση ώρα είναι έτσι για πάρτη σου, ναι μου λέει το βλέπω και δώστου να κουνιέται πάνω κάτω, κοντεύω να χύσω μου λέει, χύσε μωρό μου της λέω χύσε καύλα μου χύσε ατελείωτα μουνάρα μου θέλω να σε δω να χύνεις, και αρχίζει να επιταχύνει και να φωνάζει χύνω ψωλαρά μου, χύσε μουνάρα να της λέω εγώ, αρχινάει τους σπασμούς και τα τινάγματα φωνάζοντας με όλη της την δύναμη, τελειώνοντας μέσα σε μια λίμνη από υγρά πάνω στον όρθιο ακόμα πούτσο μου αποκαμωμένη πέφτει πάνω μου μα έλα που εγώ δεν είχα τελειώσει ακόμη, οι γλώσσες μας ενώθηκαν για ακόμα μια φορά εκείνη την ημέρα αλλά τώρα το παιχνίδι το συνέχιζα εγώ με εκείνη από πάνω μου και χωρίς να έχω βγει από μέσα της καθόλου, συνέχισα να την γαμάω έτσι για λίγο ακόμα ώσπου μέσα σε 2-3 λεπτά άρχισε να φωνάζει πάλι, θεέ μου χύνω πάλι, χύνω πάλι, με κανείς να χύνω ξανά και ξανά, χύσε πάλι μωρό μου πνίξε τον πούτσο μου με τα υγρά σου πουτάνα μου ναι είμαι η πουτάνα σου να μου λέει και έτσι τελείωσε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα λεπτά, αφού πήρε μερικές ανάσες της λέω τώρα θέλω να μου κανείς πίπα μωρό μου, χωρίς να πει τίποτα και χαμογελώντας μου, χαμηλώνει το κεφάλι της και σε κλάσματα δευτερόλεπτου ο πούτσος μου ήταν στο στόμα της μέσα, είχε παραδοθεί στο να με κάνει να νιώσω καλά το έβλεπα στα μάτια της και στις κινήσεις της, μου ρουφούσε τον πούτσο ποτέ αργά και ποτέ γρήγορα παίζοντας τον με το χέρι και γλείφοντας τα αρχίδια μου τα οποία είχαν φουσκώσει επικίνδυνα πλέον, αλλά κι εγώ με τη σειρά μου είχα αφεθεί στις περιποιήσεις της, το απολάμβανα στο έπακρο, όμως δεν ήθελα ακόμα να τελειώσω έτσι ύστερα από λίγα λεπτά καλής θα έλεγα πίπας της ζήτησα να σταματήσει γιατί δεν ήθελα να χύσω. Τώρα της λέω πέσε στα γόνατα θέλω να σου γαμήσω το μουνάκι από πίσω καύλα, υπάκουσε και με μιας μου στήθηκε στα τέσσερα έχοντας πλέον την κωλαρά της έτοιμη να με περιμένει σκέφτηκα πως σε αυτή τη θέα δεν θα υπήρχε άντρας σε ολόκληρο το πλανήτη που θα μπορούσε να αντισταθεί, χαμήλωσε την πλάτη ώστε να κάνει το κορμί της μεγαλύτερο τόξο και να τουρλωθεί ο κώλος της πιο πολύ.

Τότε είπα να αλλάξω πλεύση, πλησίασα την γλώσσα μου στην κωλοτρυπίδα της και άρχισα να την γλύφω, εκείνη αναστέναξε αλλά μου είπε ότι δεν ήθελε από πίσω, δεν το πολυσκέφτηκα, και της έκανα το χατίρι χωρίς να πω τίποτα καθώς όμως τη πήδαγα πισωκολλητά και της έδινα χαλαρά χαστουκάκια στα κωλομάγουλα της χάιδευα και την κωλοτρυπίδα για μεγαλύτερη καύλα, γουστάρεις κώλο ψωλαρά μου, λέει, το βλέπω αλλά όχι αυτή τη φορά, δεν πειράζει της λέω μου το χρωστάς την επόμενη, είπα και συνέχισα να την γαμάω από πίσω ποτέ αργά και ποτέ πιο γρήγορα, σε νιώθω καυλιάρη μου που θέλεις να χύσεις σε νιώθω που θέλεις να τα αφήσεις όλα μέσα στη μουνάρα μου, θέλω να χύσω της λέω αλλά όχι μέσα στο μουνί σου, πάνω στις βυζάρες σου, και αφού πρώτα σε γλείψω.

Ότι θέλεις μου λέει, τώρα της λέω γυρνά ανάσκελα και αφού γυρνάει και μου φέρνει στο πιάτο πάλι τι μουνί της, ορμάω κατευθείαν με τη γλώσσα κι αρχίζω να της το γλύφω, ποτέ την κλειτορίδα ποτέ να την γαμάω με την γλώσσα και ποτέ να της βάζω ένα η και δυο δάχτυλα μέσα για να την καυλώνω ακόμα πιο πολύ, ενώ εκείνη με τράβαγε από τα μαλλιά από την πολύ την καύλα που ένιωθε και να μου λέει γάμα με την γλώσσα σου γάμα με, κανείς ωραίο γλειφομούνι και διάφορα τέτοια, ξαφνικά με τραβάει και φέρνει το πρόσωπο μου μπροστά στο δικό της με φιλάει και μου λέει, φτάνει πια θέλω να χύσεις πάνω στα βυζιά μου θέλω να σε δω να τελειώνεις πάνω μου, τότε εγώ της τον ξαναβάζω στο μουνί, της πιάνω τα ποδιά από τους αστραγάλους και αρχινάω πάλι να τη γαμάω γρήγορα και με βαθιές διεισδύσεις και να της λέω κοίτα πόσο όμορφα μπαίνει ο πούτσος μου στο μουνί σου, ενώ εκείνη βογκούσε συνέχεια βλέποντας τον μια να χάνεται στο μουνί της και μια να εμφανίζεται πάλι, με εμφανή πλέον σκοπό να τελειώσω κι εγώ πια. Κοντεύω να χύσω μωρό μου της λέω σε λίγο θα χύσω πάνω στις όμορφες βυζάρες σου, ναι μου λέει πουτσαρά μου αυτό θέλω κι εγώ με ξέσκισες, θέλω να σε δω να χύνεις, τότε κι εγώ μην αντέχοντας άλλο πια τον έβγαλα από μέσα της και άρχισα να χύνω πάνω στο στήθος της η καύλα ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσα άλλο, κυριολεκτικά πονούσα.

Όταν άδειασα τελείως τα υγρά μου πάνω της αποκαμωμένος πια κι εγώ έγειρα δίπλα της και σχεδόν για δέκα λεπτά δεν μιλούσε κανείς μας, ήσουν υπέροχη της είπα πρώτος, σπάζοντας την σιωπή, απάντηση δεν πήρα, όμως η ευχαρίστηση και η ικανοποίηση ήταν ζωγραφισμένες στο πρόσωπο της, πράγμα που οποίος το έχει ζήσει καταλαβαίνει πολύ καλά τι εννοώ, κάναμε το μπάνιο μας και έπειτα από λίγο την έκανα για το σπίτι. Από τότε η επικοινωνία μας είναι πάλι στα ίδια επίπεδα με πριν, χωρίς να ξαναγινεί κάτι, ποτέ όμως δεν ξέρεις, άλλωστε τα απρόοπτα είναι αυτά που ωραιοποιούν τη ζωή μας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")