Μας έπιασε στα πράσα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Όταν μας έγινε η παρουσίασή της για πρώτη φορά, τίποτε δεν προμήνυε όσα θα προέκυπταν.

-    «Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζω την νέα διευθύντρια σχεδιασμού της εταιρίας μας», ήταν τα λόγια του γενικού, «Η κυρία Άρτεμις Κ».

Η πρώτη εντύπωση ήταν ταυτόχρονα ελκυστική αλλά και αποτρεπτική. Ήταν μια γυναίκα ιδιαίτερα εμφανίσιμη, που όμως δεν θα μπορούσες να τη χαρακτηρίσεις «θεά», αλλά το ύψος της και η κοψιά της σου απέτρεπαν οποιαδήποτε σκέψη για κάτι άλλο. Ήταν αυτό που πολύ εύκολα θα λέγαμε king size και που υπέθετες ότι ο άντρας που κοιμάται μαζί της πρέπει να είναι δίμετρος στην κυριολεξία. Υπολόγισα ότι μου ρίχνει ένα κεφάλι, και όταν ήρθε στο μικρόφωνο, είδα μια γυναίκα με πολύ καλές αναλογίες, με κορμί στητό, αλλά και με τη θηλυκότητά της να ξεχειλίζει.

Πιο πολύ όμως μου έκανε εντύπωση το μάκρος των ποδιών της, όταν με κάλεσε για την τυπική αναφορά στο γραφείο της, που σε συνδυασμό με το πλούσιο στήθος της έκαναν μια αντίθεση εκρηκτική. Δεν μπορώ να πω ότι δεν σκέφτηκα πονηρά, αλλά και πάλι η επόμενη σκέψη μου ήταν ότι μου έριχνε ένα κεφάλι κι ότι δίπλα της θα φαινόμουν «λίγος». Στην πρώτη μας επαφή, φάνηκε το στιλ και ο χαρακτήρας της. Κοιτώντας με στα μάτια μου είπε:

-    «Κύριε Στέφανε, θέλω την πλήρη αφοσίωσή σας στη δουλειά μας, και να είστε σίγουρος ότι δεν θα υπάρξουν επιτυχίες χωρίς επιβραβεύσεις. Στην αντίθετη όμως περίπτωση θα είμαι αμείλικτη».

Το τελευταίο διάστημα, η σεξουαλική μου κάλυψη προερχόταν από μια μικρή ονόματι Ζέτα που δούλευε στη γραμματεία. Ένα μικρό κουκλί με μουτράκι baby face και κορμάκι διαβολικό, που δεν αρνιόταν να κάνει μαζί μου έρωτα, ακόμη και στη δουλειά. Έτσι την άλλη μέρα το απόγευμα, λίγο πριν κλειδώσω, γιατί φεύγω τελευταίος, πήγα στην αίθουσα της γραμματείας θεωρώντας ότι έχουν φύγει όλοι, αλλά διαπίστωσα ότι η μικρή Ζέτα είχε ξεμείνει σκυμμένη από την μπροστινή πλευρά του γραφείου της να τακτοποιεί κάποια έντυπα. Την πλησίασα και την αιφνιδίασα αρπάζοντάς την από πίσω, χουφτώνοντας ταυτόχρονα τα ζουμερά της βυζάκια.

-    «Αχ, μη κύριε Στέφανε, θα μας δουν. Νομίζω ότι η διευθύντρια δεν έχει φύγει ακόμη».

-    «Μην ανησυχείς γλυκιά μου…», της είπα. «Το γραφείο της είναι τρεις ορόφους πάνω, και εδώ δεν έχει λόγο να έρθει».

Ταυτόχρονα σήκωνα την μίνι φούστα της ψηλά και χάιδευα την πηγή ηδονής που έκρυβε το λεπτό βρακάκι ανάμεσα στα όμορφα πόδια της. Έβαλε το χέρι της πάνω από το παντελόνι μου και διαπιστώνοντας τον ερεθισμό μου είπε:

-    «Με εξιτάρει το γεγονός ότι σας ερεθίζω τόσο».

Αντί απάντησης την έβαλα να ακουμπήσει με το στήθος πάνω στο γραφείο, απελευθέρωσα τον πούτσο μου, και τραβώντας το βρακάκι της μπήκα μέσα της με ορμή. Έμπαινα μέσα της πότε αργά και πότε γρήγορα και δυνατά, και τραβιόμουνα κάθε τόσο για να μην τελειώσω γρήγορα. Όταν κατάλαβα ότι πλησίαζα, βγήκα και έσκυψα για να γευτώ τους χυμούς της που δειλά έτρεχαν στο εσωτερικό των νεανικών της μηρών. Περιδιάβαινα τη γλώσσα μου σ’  αυτό το υπέροχο γλυκό μουνάκι μέχρι που άκουσα να βγαίνουν από το στόμα της μακρόσυρτα βογκητά.

-    «Ααααααχχχ! Ναι! Ωωωωου… Τελειώνω...»

Τότε σηκώθηκα και ξαναμπήκα μέσα της χύνοντας με μια υπέροχη υπερένταση νιώθοντας τους σπασμούς από τον οργασμό του κόλπου της που παλλόταν γύρω από το δικό μου όργανο. Και τότε ακούστηκε η φωνή που μας επανέφερε στη σκληρή πραγματικότητα:

-    «Ντροπή σας! Είστε απαράδεκτοι! Σας περιμένω στο γραφείο μου!»

Ήταν η διευθύντρια. Μας είχε πιάσει να το κάνουμε. Την έκπληξή μας διαδέχτηκε ο πανικός για το τι θα επακολουθούσε. Αφού φτιάξαμε τα ρούχα μας, αποφασίσαμε να πάμε στο γραφείο της, και να της προσφέρουμε... γη και ύδωρ, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσουμε τα τομάρια μας. Μπήκαμε μέσα και την βρήκαμε να κοιτά από το παράθυρο. Ακόμη κι όταν δηλώσαμε την παρουσία μας δεν γύρισε. Μας μιλούσε με στραμμένη την πλάτη. Ο πανικός μου δεν με εμπόδισε να παρατηρήσω την κορμοστασιά αυτής της ψηλής γυναίκας με το κορμί αρχαίας βασίλισσας.

-    «Φυσικά καταλαβαίνετε ότι η πράξη σας δεν θα μείνει ατιμώρητη!», ήταν τα πρώτα λόγια της. «Από ‘δω και πέρα θα κάνετε ότι σας λέω χωρίς αντιρρήσεις. Το βράδυ θα έρθετε σπίτι μου γιατί έχουμε να πούμε πολλά για το μέλλον της εταιρίας, και φυσικά ούτε να διανοηθείτε ότι μπορεί να υπάρξει θέμα υπερωριών...»

Φύγαμε ευχαριστώντας και ανακουφισμένοι που δεν μας κόλλησε στα μούτρα κανένα χαρτί απόλυσης. Στις εννέα χτυπούσαμε το κουδούνι της. Μας υποδέχτηκε ντυμένη απλά με μια μακριά φούστα στενή κάτω που τόνιζε τους γλουτούς της και μια ζιβάγκο στενή μπλούζα που αναδείκνυε το γεμάτο στήθος της. Αφού μιλήσαμε αρκετά για τη δουλειά, σταματήσαμε για διάλειμμα, και κάθισε απέναντί μας στον καναπέ σταυρώνοντας τα μακριά της πόδια που είχε φροντίσει να τονίσει με ένα αισθησιακό καλσόν.

-    «Λοιπόν, πόσο καιρό συμβαίνει αυτό…;» είπε.

-    «Εεε, να… μερικούς μήνες…», τόλμησα να ψελλίσω.

Η ατμόσφαιρα άρχισε να γίνεται πιο χαλαρή όταν έπεσε το πρώτο ουίσκι στα ποτήρια.

-    «Και θες να σε πιστέψω;», ήταν η απάντησή της χαμογελώντας.

Δεν απάντησα, απλά φρόντισα να γεμίσω το ποτήρι της, και να προσπαθήσω να «διαβάσω» τις προθέσεις της. Πολύ γρήγορα όμως, έγινε ολοφάνερο... δεν άντεχε το αλκοόλ. Ήταν από αυτούς τους λίγους ανθρώπους που με δυο ποτηράκια γίνονται έρμαιο. Η συζήτηση πήγε στην προσωπική μας ζωή, και όταν η Ζέτα αποκάλυψε (κάτι που ούτε εγώ ήξερα) ότι σοκαρίστηκε αφάνταστα όταν ανακάλυψε ότι ο πρώην της ήταν... ερωτευμένος με έναν άντρα, ξέσπασε σε ένα γέλιο τρανταχτό και υστερικό συνάμα, που μας προκάλεσε έκπληξη.

Η ατμόσφαιρα άρχισε να παίρνει ακόμη πιο εκρηκτικές και συνάμα θερμές διαστάσεις, όταν μεθυσμένη πια, με το τρίτο ποτήρι που φρόντισα να της γεμίσω, μας αποκάλυψε ότι ήταν ο λόγος του διαζυγίου του μοναδικού της γάμου με τον άνθρωπο που παντρεύτηκε από παιδικό έρωτα ήταν ο ίδιος! Τώρα πια είχε χαλαρώσει, κι αυτό φαινόταν από τον τρόπο που ξάπλωνε στον καναπέ, μισανοίγοντας τα πόδια, και γελώντας τρανταχτά. Τα σοκ μου διαδέχονταν το ένα το άλλο. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως γίνεται να έχεις μια τέτοια γυναίκα πρόθυμη για σένα και να αποζητάς αντρική συντροφιά.

Γύρισα να κοιτάξω τη Ζέτα και τότε διαπίστωσα ότι κι άλλο παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη… Η μικρή κοιτούσε την Άρτεμις με ένα λάγνο βλέμμα που πρόδιδε επιθυμία και υποταγή. Το πραγματικό αφεντικό όμως ήταν εκεί, και ήθελε επιβεβαίωση. Με κοίταξε κατάματα. Θαύμασα το ερωτικό της πρόσωπο που αποκάλυπταν τα κοντά της μαλλιά.

-    «Έλα εδώ!», μου είπε με τρόπο που δεν σήκωνε αντίρρηση.

Γονάτισα μπροστά της, έρμαιο στις ορέξεις της. Με κοίταξε στα μάτια με πάθος, και με άρπαξε από τα μαλλιά. Άνοιξε τα υπέροχα μακριά της πόδια και στην κυριολεξία, έσπρωξε το κεφάλι μου ανάμεσά τους... Τότε διαπίστωσα ότι το καλσόν της δεν είχε καβάλο! Η έκπληξη διαδέχθηκε την επιθυμία. Την έγλειφα σαν να μην είχα ξαναδεί μουνί. Τα υπέροχα πόδια της είχαν, σε λίγο, σφίξει γύρω από το κεφάλι μου, και η αλμυρόγλυκη γεύση της είχε καταλύσει κάθε άλλη αίσθησή μου. Όπως τα αφτιά μου ήταν χωμένα μες στα μπούτια της, δεν άκουσα τι άλλο συνέβαινε. Ένιωσα μόνο ότι η μικρή ξεκούμπωσε το παντελόνι μου και με έπαιρνε με το γλυκό της στόμα.. με ρουφούσε τρελά.

Η Άρτεμις χαλάρωσε τα πόδια της και άρχισα να έχω και ακουστική επαφή χωρίς να σταματήσω να τη γλείφω. Τα βογκητά τους με οδήγησαν στην κορύφωση, την ίδια ώρα που η υπέροχη «θεά» Άρτεμις, έχυνε με σπασμούς. Ο πούτσος μου άρχισε να συσπάται και τραβήχτηκα, γιατί όσο ερωτικό κι αν είναι, μια νεαρή γυναίκα δεν τρελαίνεται με την εκσπερμάτωση στο στόμα της. Έχυνα και συνάμα ρουφούσα τα υγρά της. Είχα την αίσθηση, ότι όσα υγρά «έδινα», τα ανακτούσα από το μουνί που είχα στο στόμα μου.

Έπεσα ξέπνοος στον καναπέ, και απολάμβανα το θέαμα. Το μικρό αισθησιακό, μελαχρινό κορμί, της Ζέτας, κατακτιόταν χωρίς αντίσταση. Η Άρτεμις την είχε αρπάξει στα χέρια της, την είχε μπρούμυτα από πίσω και την γαμούσε από παντού με την γλώσσα. Έβαζε την γλώσσα της στο μουνάκι και στο πίσω δακτυλιδάκι της μικρής με τέτοια ένταση που νόμιζες ότι θα την καταστρέψει. Ήταν σαν να βλέπεις τη λέαινα να σκοτώνει τη μικρή γαζέλα.

Τότε θύμωσα. Αρπαξα το μπουκάλι με το ουίσκι και πλησίασα την θηλυκή κατακτήτρια. Την φίλησα με πάθος, βάζοντας τη γλώσσα μου όσο πιο βαθιά μπορούσα στο στόμα της. Όταν βγήκα, έκανα γέφυρα τη γλώσσα μου με το στόμα της, την κράτησα σθεναρά από το σβέρκο και άδειασα το υπόλοιπο του μπουκαλιού στον ουρανίσκο και το στομάχι της. Τα αποτελέσματα ήταν εμφανή. Χαλάρωσε τόσο πολύ που άφησε τη μικρή μου κουκλίτσα τα γλιστρήσει μπροστά. Κουρασμένη και εκστασιασμένη. Η ίδια, μεθυσμένη, κι αποκαμωμένη, ακούμπησε τους αγκώνες της στο πάπλωμα, και παραληρώντας, είπε:

-    «Τώρα θέλω να νιώσω γυναίκα...»

Δεν άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη. Είχα στη διάθεσή μου μια γυναικάρα, έτοιμη, και με διάθεση για τρελά παιχνίδια. Το αλκοόλ είχε παραγκωνίσει κάθε της ενδοιασμό και συστολή. Άρχισα να την παίρνω δυνατά. Πότε τη γαμούσα και πότε την έγλειφα, πότε μπρος και πότε πίσω. Έχασα την επαφή με την πραγματικότητα... δεν θυμάμαι αν περισσότερο την πήρα με τον πούτσο ή με τη γλώσσα μου. Θυμάμαι μόνο να χύνω... ούτε που ξέρω που… έχοντάς την πάνω μου, και με τα γόνατά της στο στέρνο μου. Θυμάμαι μόνο ότι άκουσα το κρεβάτι να τρίζει όταν με έχυνε πάνω στον συγκλονιστικό οργασμό της…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")