Μην παραμελείτε τις γυναίκες σας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Σε ηλικία 26 δούλευα στην TV σαν τεχνικός και στον ίδιο χώρο υπήρχε και μια άλλη εταιρία που δεν είχε φύγει από το χώρο που είχε νοικιάσει το κανάλι μας, θα φευγε μετά από δυο τρεις μήνες.

Εκεί σε αυτήν την εταιρία δούλευαν πέντε γυναίκες και το αφεντικό που περνούσε κάπου κάπου από το γραφείο του, εμείς κάναμε βάρδια σε ένα μικρό δωμάτιο που είχε νοικιάσει το κανάλι.
Στο διπλανό δωμάτιο υπήρχε ένα καλό μουνάκι παντρεμένη 33 ετών με ξανθά μακριά μαλλιά και ύψος 1.70 και πολύ γαματο σώμα. Η Μαρία.

Αφού γνωριστήκαμε με την Μαρία τα λέγαμε κάθε μέρα πίναμε καφεδάκι και περνάγαμε ευχάριστα την μέρα.
Μια μέρα πιάσαμε κουβέντα για το ερωτικά μου είπε για τα δικά της πως περνά με τον άντρα της, δεν περνούσε και καλά είχε προβλήματα και ο λόγος τα 14 χρόνια διαφορά με τον άντρα της.

Μια μέρα που έφευγε την έπαιρνε ο σύζυγος από το γραφείο την ώρα που έφευγε και πήγε να με χαιρετήσει μου έδωσε έτσι εντελώς ξαφνικά ένα ζεστό φιλί στο στόμα και έμεινα κάγκελο και μου ευχήθηκε καλή βάρδια.

Περίμενα την άλλη μέρα να πάω στην δουλειά , το βράδυ δεν έκλεισα μάτι είχα Μέσα στο μυαλό μου αυτή την όμορφη γυναίκα.

Πήγα στην δουλειά καλημέρα μου είπε Βασίλη όλα μια χαρά. Στης 3 ώρα ενώ είχε φύγει το προσωπικό και είχαμε μείνει η δυο μας ήρθε στο γραφείο μου για να περάσει λίγο η ώρα μέχρι να πάει 4 η ώρα να έρθει ο άντρας της να την πάρει.

Μου έπιασε κουβέντα το πόσο δυναμικός άντρας με της γυναίκες και εγώ χωρίς δεύτερη κουβέντα σηκώθηκα και πήγα στην καρέκλα μπροστά της και της έδωσα ένα φιλί στο στόμα.. Κολλήσαμε της γλώσσες και τα χείλια μας για αρκετή ώρα είχαμε φτιαχτεί και οι δυο, με γρήγορες κινήσεις έπιασα το στήθος και άρχισα να την χουφτώνω στα βυζάκια άρχισε να βογκάει από καύλα η γκόμενα... βγάλαμε τα ρούχα μας και μείναμε γυμνοί πάνω στο τεράστιο καναπέ και φιλιόμασταν με πάθος... άρχισα να την γλείφω με πάθος στης σκληρές σκούρες ρώγες τέτοιες ρώγες δεν είχα ξαναδεί στην ζωή μου σκέτη καύλα.

Την γλείφω με πάθος σε όλο το κορμάκι και σιγά σιγά κατεβαίνω στο ξανθό και όμορφο μουνάκι και την γλείφω με τρέλα άρχισε να βογκάει από καύλα και ηδονή αλλάζουμε στάση και κάνουμε ένα τρελό 69 μου παίρνει την πούτσα μέσα στο στόμα και μου τον φροντίσει με ιδιαίτερο πάθος... εγώ την γλύφω στα μεγάλα και όμορφα μουνοχειλακια της στην κωλοτρυπίδα έχω βάλει όλη την γλώσσα μέσα.
- μμμμ... μωρό μου!!!!! άρχισε να φωνάζει. είσαι τρέλα...!

Έρχεται από πάνω και παίρνει το σκληρό καυλί μου και το βάζει μέσα στο υγρό μουνάκι της τρελαααααααα καυλαααααα αρχίζω να την γαμώ με δύναμη και με το χείλη μου την γλύφω στα βυζάκια της και γαμιόμαστε με πάθος.
- αααα μωρό μου! αααα καύλα μου! γαμα με μωρό μου!
- σε γαμάω πουτάνα! σε γαμάω καριόλα! πάρτον μέσα σου! παρτον να το νοιώσεις για καλά...

Ο ρυθμός αρχίζει να ανεβαίνει η ανάσα μας κόβεται και άρχισα να φωνάζω ότι μωρό μου θα χύσω και εγώ καύλα μου και εγωωω ααααααααα πήγα να τραβηχτώ για να την χύσω επάνω στο κορμί και στα βυζάκι και μου φωνάζει:
- όχι Βασίλη μου, χυσεεεεεεεε

- Μέσα μου... Ναι καύλα μου αααααααααα παρτα μέσα μωρό μου αααααααααααα χύνω και εγώωωωω!!!
φώναζε η Μαρία. φιληθήκαμε και έφυγε γρήγορα γιατί είχε έρθει ο άντρας της να την πάρει.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")