Την πήρα μετά από δέκα χρόνια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Εκείνη την εποχή ήμουν τριτοετής φοιτητής νομικής στο Πανεπιστήμιο. Επειδή κατάγομαι από χωριό και λόγω της απόστασης από τον τόπο φοίτησης μου, ήταν λιγοστές οι επισκέψεις μου στη γενέτειρα μου.

Σε μία από αυτές σε μία βραδινή έξοδο με τους φίλους μου αντιλήφθηκα ότι ένα νέο μέλος προστέθηκε στην παρέα. Ήταν η Ελένη, μια κοπέλα από το χωριό, δεκαοκτώ χρονών, που είχα να τη δω τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Η Ελένη λοιπόν τα είχε φτιάξει με τον Κώστα τον κολλητό μου. Δεν ήταν από τις γυναίκες που όταν τις δεις, μαγνητίζουν το βλέμμα σου. Μέτριο ύψος, ελαφρώς αφρατούλα. . . . . . . γενικά μια μέτρια σε εμφάνιση κοπέλα. Είχε όμως κάτι το διαφορετικό. Ήταν ευχάριστος άνθρωπος, χαμογελαστός και εξέπεμπε μια μυστήρια σεξουαλικότητα.

Για να μην τα πολυλογώ μετά την πρώτη επαφή, την αντιμετώπισα ως φίλη (λόγω του κολλητού μου), παρά την έντονη έλξη που μου ασκούσε. Οι επισκέψεις στο χωριό ήταν λιγοστές. Δεν θα μπορούσα να προχωρήσω ακόμα και αν δεν τα είχε με το φίλο μου. Πάντως σιγά - σιγά γνωριζόμαστε όλο και πιο καλά. Όταν ήταν στην παρέα όσο ευχάριστη ήταν άλλο τόσο έδειχνε ότι είναι ένα σοβαρό κορίτσι. Όταν όμως έλλειπε από την παρέα άκουγα τον Κώστα να λέει πόσο καλή (αν και αρχάρια) είναι στο πήδημα και ζήλευα. Παρακαλούσα να γίνει κάτι να έρθω εγώ στη θέση του. Μετά από δύο χρόνια τελειώνοντας το Πανεπιστήμιο γύρισα για εγκατάσταση στο χωριό. Προσωρινά βέβαια αφού σε τρεις μήνες έφευγα φαντάρος. Οι ευχές όμως που έκανα όλον αυτό τον καιρό εισακούσθηκαν. Ο Κώστας και η Ελένη τα είχαν χαλάσει. Ο δρόμος ήταν ανοιχτός. Έπρεπε να βιαστώ (λόγω του στρατιωτικού). Της τηλεφώνησα και βγήκαμε για ποτό. Στο τέλος της βραδιάς της εκμυστηρεύτηκα όλες τις σκέψεις που έκανα για μας. Έπρεπε να κινηθώ προσεκτικά. Μου είχε μείνει απωθημένο. Μες στο μυαλό μου είχα μόνο μια σκέψη. Έπρεπε να την γαμήσω. . . . . . . . . . . . . . . Αλλά μάταιος ο κόπος. . . . . . κάτι σαν χυλόπιτα.

Δεν είχε ξεπεράσει τον Κώστα. Πέρασε ο καιρός και έφυγα φαντάρος. Μετά το κέντρο μετάθεση στα σύνορα. Εκεί ήταν που χαθήκαμε. Σε μια άδεια μου μετά από αρκετούς μήνες την είδα με άλλον. Εγώ που την ήθελα σαν τρελός. . . . . μπουκάλα. Το απωθημένο μεγάλωσε. Πέρασε ο χρόνος. Δεν τη ξαναείδα. Το στρατιωτικό τελείωσε. Πλησίαζα τα είκοσι έξι. Εγκαταστάθηκα στην πόλη που ήταν δίπλα από το χωριό και μετά την πρακτική μου άρχισα να εξασκώ το επάγγελμα μου. Ταυτόχρονα δημιούργησα σχέση με μία συνάδελφο με την οποία συχνά βγαίναμε στα μπαράκια της πόλης.

Σ ένα από αυτά ξαναείδα την Ελένη. Σαν παλιοί φίλοι καθίσαμε οι τρεις μαζί. Εγώ, η γυναίκα μου και το αίσθημα μου. Φεύγοντας μου έδωσε το κινητό της, για να ξαναβγούμε παρέα. Ξαναβγήκαμε κάπου είκοσι φορές. Το απωθημένο μου μεγάλωσε. Χάλασα τη σχέση που είχα για να έχω το πεδίο ελεύθερο. Μια βραδιά λοιπόν μετά από αρκετά ποτά και σφηνάκια θέλησε να πάμε σπίτι μου (Έμενα πλέον μόνος). Ήρθε η ώρα σκέφτηκα. Θα βγάλω το απωθημένο μου. Φτάνοντας στο σπίτι μου, μου ζήτησε ένα ποτό να πιει. Προσπάθησα να την αποτρέψω (ήταν ήδη φτιαγμένη). Δεν τα κατάφερα.

Συζητώντας έπινε το ποτό και της και γινόταν όλο και χειρότερα. Άρχισαν τα προβλήματα σκέφτηκα. Μετά από λίγο άρχισε να με αγκαλιάζει . Άρχισε να γδύνεται. Πριν καλά καλά το καταλάβω είχε πετάξει όλα τα ρούχα της, ξάπλωσε μπρούμυτα και τούρλωσε και πεταχτό της κωλαράκι. Δε θα το πιστέψετε είχα ξενερώσει. Δεν μου έκανε καμία αίσθηση. Ο πούτσος μου που με ένα άγγιγμα της γινόταν πέτρα, τώρα δεν έκανε κιχ. . . . . . Ε!!! όχι και να την πηδήξω σουρωμένη. Ήθελα να βγάλω το άχτι μου. . . . . . . . . στην κατάσταση αυτή όμως?

Την πήγα σπίτι της να κοιμηθεί και έφυγα. Στη συνέχεια με απόφευγε. Ο μαλάκας που δεν την πήδηξε ήμουν. Σε λίγο καιρό ξαναχαθήκαμε. . . . . . . . . Πριν κάνα χρόνο την ξαναείδα. Ήρθε στο γραφείο μου. Ξαναφούντωσε το απωθημένο. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ήμουν ήδη εικοσιεννιά χρονών. Μετά από κάποιες βραδινές εξόδους πήρα την απόφαση. Έπρεπε να τελειώσει αυτό που πριν εννιά χρόνια είχα πρωτοσκεφτεί. Την πήγα σπίτι μου. Αυτή την φορά μετά από καφεδάκι. άρχισα να τη χουφτώνω και να βγάζω σιγά σιγά τα ρούχα της. Ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα. Την άφησα με τα εσώρουχα της. Ένα στενό λευκό σουτιέν που συγκρατούσε με δυσκολία τα μεγάλα βυζιά της και ένα μικροσκοπικό στριγκ που άφηνε ελεύθερα τα υπέροχα κωλομάγουλα της. Η καύλα μου είχε πιάσει κόκκινο. Θεέ μου σκέφτηκα μην πάθω κανένα εγκεφαλικό.

Ξεκουμπώνοντας το σουτιέν της αντίκρισα ένα υπέροχο θέαμα. Δύο ρώγες κατακόκκινες καυλωμένες και σκληρές. άρχισα να τις γλύφω με μανία ενω το χέρι μου χάιδευε πότε το κωλαράκι της πότε τα πόδια της. Άρχισε να βογκά από καύλα. Το χέρι μου παραμέρισε το στριγκάκι της και χάιδεψε τα μουνόχειλα της, ενώ έμπηξα ένα δάχτυλο στο μουνάκι της. Ήταν υγρό και ζεστό. Ήταν έτοιμη . . . . . . Γρήγορα πέταξα τα ρούχα μου. Ο πούτσος μου όρθιος σαν κοντάρι περίμενε τις φροντίδες της. Τον πήρε στο στόμα γλύφοντας με μαεστρία. Τα αρχίδια μου είχαν φουσκώσει. Δεν θα αργούσα να χύσω. . . . . . . . . . . Δεν ήθελα να τελειώσω έτσι. Ξάπλωσα ανάσκελα και της ζήτησα να έρθει από πάνω. Ακούμπησε τον πούτσο μου στα μουνόχειλα της και κάθισε σιγά σιγά πάνω του, μέχρι που χάθηκε όλος μέσα της.

Ανάσταση!!!!!! το απωθημένο εκπληρώθηκε. Το μουνάκι της ήταν στενό και πίεζε ερεθιστικά τον πούτσο μου. Λες και γαμιότανε πρώτη φορά. Άρχισε να κουνιέται ανεβοκατεβαίνοντας, μπαινοβγάζοντας τον πούτσο μου στο ζουμερό μουνάκι μου. Άρχισε να βογκά και να χύνει. . . . . . Πλησίαζε και η δική μου ώρα. \"Χύσε μέσα μου είπε, εδώ και μια βδομάδα παίρνω αντισυλληπτικά, το περίμενα αυτό\". Την πουτάνα σκεφτικά έπαιζε μαζί μου. Συνέχισε να ανεβοκατεβαίνει ενώ εγώ έχυνα στο μουνάκι της. Δε θα το γλίτωνα το εγκεφαλικό. Πρώτη φορά με άφηνε γυναίκα να χύσω στο μουνάκι της. Ήταν όλα τα λεφτά. Αποκαμωμένος έγειρα στο πλάι. Δεν τελειώσαμε σκέφτηκα. Το απωθημένο θέλει και άλλα. Μετά από λίγο άρχισα πάλι να τη χαϊδεύω. Τα χέρια μου χούφτωναν το μουνάκι της. Τη γύρισα μπρούμυτα. Το χέρι μου αρχισε να χώνεται ανάμεσα στα κωλομάγουλα της. Μια σκέψη πέρασε από το μυαλό μου. Τα δάχτυλα άρχισαν να χαϊδεύουν γύρω-γύρω την κωλοτρυπίδα της.

Το κατάλαβε. . . . . . . . . . . αποκλείεται μου είπε ούτε μία στο εκατομμύριο. Εγώ συνέχισα με γλύκες για τη πίσω. \"Δεν το έχω ξανακάνει μου είπε. Εξάλλου έχω ακούσει ότι πονάει\". Μετά από παρακάλια δέκα λεπτών την έπεισα να το δοκιμάσει και αν πονάει θα σταματούσα. Την έβαλα να κάτσει στα τέσσερα. άρχισα να της βάζω δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της για να ανοίξω λιγάκι το θεόσφιχτο κώλο της. Πήγε να διαμαρτυρηθεί. . . . . . . . τη σταμάτησα.

Έβαλα τον πούτσο μου στο μουνάκι της μπαινοβγαίνοντας δυο τρεις φορές. Είχα πλέον το λιπαντικό που χρειαζόμουν. Ακούμπησα τον πούτσο μου στο κωλαράκι της και άρχισα σιγά-σιγά να σπρώχνω, ώσπου το κεφαλάκι χώθηκε μέσα της. Άρχισε να φωνάζει λέγοντας \"μη συνεχίζεις με σχίζεις στα δύο\" και διάφορα άλλα. Χαζός βέβαια δεν ήμουν να σταματήσω.

Με μια σπρωξιά έχωσα όλον τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα της. Ούρλιαξε από τον πόνο. Ωραία σκέφτηκα, θα μας πάρει χαμπάρι όλη η πολυκατοικία και είναι και προχωρημένη ώρα. Συνέχισα όμως. άρχισα να μπαινοβγαίνω στο κωλαράκι της πιο εύκολα. Άρχισε να ανοίγει. Μετά από μερικά λεπτά ένοιωσα ότι φτάνω στην κορύφωση. άρχισα να αδειάζω για δεύτερη φορά το σπέρμα μου χύνοντας στο κωλαράκι της. Ήταν καλύτερο από το πρώτο.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά.
Ακολούθησαν και άλλες πολλές. Χωρίσαμε πριν τρεις μήνες. Γνώρισα μια άλλη και έχω απωθημένο να την πηδήξω. Δεν θα περιμένω όμως δέκα χρόνια.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")