Καλοκαιρινές κατακτήσεις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με λένε Άγγελο, είμαι 26 και αν και αρκετά εμφανίσιμος, πάντα ήμουν ντροπαλός με τις κοπέλες και όσες σχέσεις έχω κάνει τις πιο πολλές φορές ήταν οι κοπέλες που έκαναν την πρώτη κίνηση και όχι εγώ.

Το καλοκαίρι είχα γνωρίσει μια κοπέλα γύρω στα είκοσι. Ήταν πραγματικά από τις ομορφότερες γυναίκες που έχω δει. Φλερτάραμε λίγο αλλά εγώ δεν προχώρησα γιατί είχα ήδη δεσμό και έπειτα δεν την ξαναείδα από εκείνο το βράδυ. Ώσπου μια μέρα πριν λίγο καιρό, τη συνάντησα πάλι στο ίδιο μαγαζί κι αυτή τη φορά είπα: «Να η ευκαιρία. Ή τώρα ή ποτέ!». Ήταν καστανή, ψηλή και είχε ένα υπέροχο πρόσωπο και σώμα και το μαύρισμα που της είχε αφήσει το καλοκαίρι την έκανε ακόμα πιο σέξι.

Την πλησιάζω, μιλήσαμε και κατάλαβα πως κι αυτή με έκανε γούστο και εκεί που εγώ είμαι ο ντροπαλός και μαζεμένος με τις κοπέλες, δεν ξέρω τι με έπιασε και μαζί της λύθηκα τελείως. Έβγαλα όλους τους ενδοιασμούς μου μαζί της. Μετά από ώρα αποφασίσαμε να πάμε να συνεχίσουμε τη βραδιά μας σε άλλο μαγαζί και κάπου στο τέλος της νύχτας λέω στον εαυτό μου: «Ή τώρα ή ποτέ!» και της προτείνω να πάμε σπίτι μου, αλλά προς μεγάλη έκπληξη μου, μου λέει να πάμε καλύτερα στο δικό της που μένει και μόνη μιας και είναι φοιτήτρια.

Φτάνουμε σπίτι της και εκεί χωρίς να χάσουμε χρόνο και χωρίς να το καταλάβουμε βρεθήκαμε στο κρεβάτι. Είχα χαζέψει από την ομορφιά. Την έγδυνα αργά - αργά το ίδιο και εκείνη εμένα και άρχισα να την γλείφω από τα δαχτυλάκια τον ποδιών της έως τα αφτάκια της. Αυτή είχε παραδοθεί στα χέρια μου και έβγαζε υπέροχες κραυγές καύλας και ηδονής. Σε κάποια φάση γυρνάει και μου λέει να ξαπλώσω εγώ και μου παίρνει τα χέρια και μου τα δένει πίσω στο σίδερο του κρεβατιού.

Ομολογώ πως αυτό με καύλωσε αφάνταστα και άρχισε μα γλείφει από το λαιμό και κάτω σιγά - σιγά μέχρι που φτάνει στον καυλωμένο μου πούτσο που είχε γίνει σίδερο από τη καύλα μου μαζί της. Με ρούφαγε ασταμάτητα για πολλή ώρα και η καύλα με την οποία με άγγιζε το στόμα της δεν την έχω ξανανιώσει… μέχρι που τελείωσα στο στόμα της μέσα και δεν μου άφησε να πάει χαμένη ούτε μια σταγόνα από τα ζουμάκια μου.

-    «Τώρα σειρά σου να γευτείς το υγρό μουνάκι μου…», μου είπε καθώς μου έλυνε τα χέρια.

Την έγλειφα κι εγώ για αρκετή ώρα ως ότου με παρακάλαγε να μπω μέσα στην καυτή μουνάρα της να την ξεσκίσω...

Από τις φωνές της εγώ έλεγα ότι δε θα προλάβουμε να πηδηχτούμε, θα μας την σπάσουν οι γείτονες. Την σηκώνω όρθια, την κολλάω στον τοίχο και μπαίνω μέσα της ενώ αυτή είχε τυλίξει τα πόδια της γύρω από τη μέση μου. Ήταν η αγαπημένη της στάση όπως μου είπε μετά. Την πήδηξα στο πάτωμα, στο διάδρομο, στο κρεβάτι και δεν χόρταινε. Δεν είχα ξαναδεί προσωπικά ποτέ μου τόσο αχόρταγη κοπέλα. Σε κάποια φάση δεν αντέξαμε και μας πήρε ο ύπνος ξημέρωμα πια.

Όταν ξυπνήσαμε το κάναμε πάλι, στο μπάνιο αυτή τη φορά. Κατά τις μια πια το μεσημεράκι την χαιρέτισα και της ζήτησα το τηλέφωνο της να τα ξαναπούμε. Από τότε κρατάμε επαφή. Έχουμε βρεθεί άλλες δυο φορές και μάλλον βλέπω να υπάρχει φοβερή συνέχεια μεταξύ μας και θα στείλω κι άλλη ιστορία μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")