Η σκύλα που έγινε αρνάκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Γιώργος και είμαι 35 ετών. Η ιστορία που θα σου αφηγηθώ είναι 100% αληθινή εκτός του ονόματος της κοπέλας.

Όταν άλλαξα εταιρία πριν 3 χρόνια (είμαι σχεδιαστής αρχιτέκτονας) πήγα σε ένα περιβάλλον όπου ήταν πολύ δύσκολο να προσαρμοστώ και ο λόγος ήταν ότι ο προηγούμενος υπεύθυνος που αντικατέστησα είχε προσλάβει τα κορίτσια που ήταν στο στούντιο και ήταν μαζί για τουλάχιστον 3 χρόνια. Ενα πράγμα σαν κοκόρι σε ξένο κοτέτσι. Η Βάνα ήταν ένα πλάσμα όλο χυμούς. Γεμάτη καμπύλες, ψηλή 1.70 και, απίστευτο στήθος. Όλα αυτά τα έκρυβε κάτω από ένα ατημέλητο ντύσιμο και ένα χαρακτήρα που την έκανε αντιπαθητική.

Μετά από πολλές προστριβές στη δουλειά ήμουν σχεδόν έτοιμος να την αντικαταστήσω, αλλά αν μη τι άλλο να την προειδοποιήσω ότι προς εκεί οδεύουμε. Έτσι την φώναξα στο γραφείο μου και της είπα ότι έτσι και με αυτό το χαρακτήρα που βγάζει στην καθημερινότητα μας δουλειά δεν γίνεται.
εκεί λοιπόν άλλαξαν όλα. Έφτασε να βάλει τα κλάματα και να μου εξηγεί αυτό που έγραψα πιο πριν ,ότι δηλαδή ένιωθε ότι ήταν χωρίς στήριγμα στο γραφείο και ότι της ήμουν ξένος.

Μετά από αυτό το ξέσπασμα τα πράγματα έφτιαξαν αρκετά έως και που βγαίναμε για καφεδάκι μετά τη δουλειά. έτσι ένα βράδυ το τηλέφωνο χτυπάει και η Βάνα μου λέει αν είμαι για βόλτα προς παραλία μιας και δεν ήταν και στα καλύτερα της. Σε μισή ωριτσα ήμασταν με ποτάκι στο skipper\'s στο Καλαμάκι και περνάγαμε τέλεια. Βρε πως αλλάζουν τα πράγματα λέγαμε και οι δυο. Το ένα ποτό έφερε το άλλο και μετά βρεθήκαμε προς καβούρι σε μια καντίνα να πίνουμε πάλι μπυριτσες. εκεί λοιπόν που είμαστε σαν δυο καλά φιλαράκια μου λέει ότι από κάτω μας είναι ένα εκκλησάκι πολύ ωραίο που δεν φαίνεται από το δρόμο και αν θέλω να κατεβούμε. Φυσικά και δέχτηκα μιας και όλο το περιβάλλον είχε αρχίσει να γίνεται ερωτικό. Αυτή μπροστά εγώ ακολουθούσα απολαμβάνοντας το υπέροχο κορμί της που και πάλι πιο πολύ το φανταζόμουν από τη μέση και κάτω
μιας και φορούσε μια σχετικά μακριά καλοκαιρινή φούστα. Κατεβήκαμε, μιλάγαμε και ένιωθα πως ότι και να έκανα θα ήταν δεκτική μιας και ένιωθα την καύλα της πλέον στον αέρα. είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι αυτό άλλωστε.

Μιλάγαμε σχεδόν ερωτικά πλέον αλλά χωρίς να την έχω αγγίξει, χωρίς αυτό το γνωστό βουρ και όποιον πάρει ο χάρος και αυτό την τρέλανε αφού έφτανα να της μιλάω και τα χείλη μας να είναι σε απόσταση μικρότερη από ένα εκατοστό. μετά από λίγο της λέω ότι σε λίγο θα ξημερώσει και καλύτερα να φύγουμε. Σίγουρα ο κόσμος χάθηκε κάτω από τα πόδια της. Αρχίσαμε να ανεβαίνουμε και τα πόδια της ήταν στο ύψος του προσώπου μου καθώς της αγγίζω τα πόδια και αυτή πάγωσε.
Έμεινε ακίνητη.

Τα χέρια μου ανεβαίνουν προς τα πάνω σηκώνοντας τη φούστα και ανακαλύπτω έναν υπέροχο πεταχτό κώλο που έμοιαζε ακόμα καλύτερος κάτω από το φως του φεγγαριού.

Το στόμα μου ήταν σα μαγνητισμένο από αυτό που έβλεπα
και άρχισε να εξερευνεί τη χαράδρα από τα κολομαγουλα της, φτάνοντας πολύ γρήγορα στο πλημμυρισμένο μουνάκι της. Οι φωνές της ήταν πνιχτές και η καύλα της είχε βγει στην επιφάνεια σαν ηφαίστειο. Το μουνάκι της ήταν τελείως αξύριστο πράγμα πλέον σπάνιο στις μέρες μας αλλά απροσδόκητα καυλωτικό, μα με καύλωσε ακόμα πιο πολύ μιας και μοσχομύριζε σαπουνακι.

Με κινήσεις γεμάτες έξαψη γυρνάει και με τραβάει προς το μέρος της και αρχίζει να με ξεκουμπώνει.

Με μιας θέλει να το νιώσει μέσα της. Η ψωλή μου πήγαινε να σπάσει από την καύλα. Δεν ήταν ώρα για αλλά προκαταρκτικά αλλά από την άλλη ήθελα να την απολαύσω εντελώς γυμνή αυτή την κορμαρα και όχι στα πεταχτά. έτσι αρχίζω να της βγάζω και το μπλουζάκι και το σουτιέν ανακαλύπτοντας δυο μαγικές βυζαρες που ίσως είναι και το ονειρο του κάθε άντρα. αρχίζω να χαϊδεύω αυτά τα υπέροχα βυζιά με τις μεγάλες ρώγες που είχαν γίνει θεοσκληρες και να τις γλύφω δαγκώνοντας που και που. Σπαρταρούσε από ηδονή. Ανεβαίνω προς τα πάνω και βάζω το καυλί μου ανάμεσα σε αυτές τις υπέροχες βυζαρες και αρχίζω ένα μαγικό ισπανικό μαζί με πίπα μιας και κάθε μου κίνηση προς τα πάνω έβρισκε το στόμα της να περιμένει αχόρταγο. Δεν άντεξα να περιμένω άλλο. Κατέβηκα προς τα κάτω και με το καυλί στο χέρι της λέω να ανοίξει τα πόδια όσο μπορεί. Άρχισα να της βάζω το πουτσοκεφαλο αργά. Δεν ξέρω πως τα είχα καταφέρει να κρατιέμαι ενώ αυτή σπαρταρούσε.

Ζητούσε κι άλλο, κι άλλο, βάλτο όλο μέσα μου έλεγε. Το μουνί της έβραζε, ένιωθα να με καίει και τότε το έβαλα όλο. Η Βάνα βογκούσε από καύλα και το μουνί της ήταν σκέτη πλημμύρα από υγρά. Γάμα με γαμιά μου έλεγε και ξανάλεγε και εγώ έσκιζα πραγματικά αυτό το θεϊκό μουνί. Το καυλί μου σε κάθε κούνημα χτυπούσε στον πάτο της. Μετά από λίγο χωρίς πια να μπορεί να το αντέξει άλλο άρχισε να χύνει σπαρταρώντας. Το μουνί της είχε γίνει σα μια μέγγενη και μου έσφιγγε το καυλί σε σημείο που πονούσα. Όταν ηρέμησε τραβήχτηκα και όρθιος την έχυσα παντού. αυτό δεν ήταν χύσιμο ήταν καταρράκτης. Έπαθα πλάκα, δεν είχα ξαναχύσει τόσο πολύ ποσότητα ποτέ μου και δεν έχω πάει με λίγες γυναίκες έτσι για την ιστορία. Κάναμε ένα τσιγάρο αραχτοι και χύμα πάνω στην ανηφοριά και μετά από λίγο ντυθήκαμε και ανεβήκαμε προς τα πάνω. Στο πλάτωμα που είχαμε το αυτοκίνητο ήταν η καντίνα και πήραμε 2 μπυριτσες μια και όλη η σούρα μας είχε φύγει με το γαμήσι. Αρχίσαμε να μιλάμε πάλι οδηγώντας για την επιστροφή αλλά για περίεργο λόγο κάθε τι που μου έλεγε μου προκαλούσε απίστευτη καύλα. Κάνω απότομα δεξιά στο Καλαμάκι και βγαίνω πίσω από κάτι ιστιοπλοϊκά που τα έχουν έξω για συντήρηση. Σβήνω τη μηχανή και κυριολεκτικά ορμηξαμε ο ένας να φάει τον άλλο.

Αρχίζει να με τσιμπουκωνει με ένα πρωτόγνωρο πάθος. Μοναδική πίπα. Οι χειλαρες της έκαναν βόλτες από το πουτσοκεφαλο μέχρι τα αρχίδια μου και μετά τον έπαιρνε όλο βαθιά μέχρι το λαιμό της. αλλά αυτό που με σάλταρε είναι ότι ρουφούσε. ρουφούσε δυνατά και ένοιωθα ότι θα μου τα βγάλει όλα πριν την ώρα τους. Άρχισα να χύνω και δεν ξέρω πόσο κράτησε γιατί μετά πονούσα ολόκληρος.

Μούδιασε το κεφάλι μου από το χύσιμο και αυτή τα κράτησε όλα στο στόμα που με μια δυνατή γουλιά τα κατάπιε κοιτώντας και χαμογελώντας μου. από εκείνο το βράδυ η Βάνα έγινε αρνάκι.

Γαμηθήκαμε πολλές φορές ακόμα και μέσα στο γραφείο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")