Η ανιψούλα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η ανιψιά της γυναίκας μου είναι 32 χρονών είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά, έχει αθλητικό σώμα, ωραίο στήθος, πολύ γλυκιά με όμορφα χαρακτηριστικά και γενικά είναι ένα κουκλί.

Μια μέρα πριν από ένα χρόνο σε μια κοινωνική επίσκεψη χαιρετηθήκαμε και φιληθήκαμε σταυρωτά όπως συνηθίζουμε, κατά τύχη τα χείλη μας κόλλησαν σαν ένα γρήγορο φευγαλέο φιλί. Από εκείνη την μέρα όποτε συναντιόμασταν τα χείλη μας κόλλαγαν κάθε φορά και πιο πολύ. Είχαμε φτάσει στο σημείο να φιλιόμαστε με γλώσσα (όποτε αυτό ήταν δυνατόν και δεν μας έβλεπε κανείς) άρχισε να με παίρνει τηλέφωνο στην δουλειά και μιλάγαμε με τις ώρες και πάντα το θέμα μας ήταν το πώς θα γίνει να βρεθούμε να τα πούμε καλύτερα.

Πάντα έβρισκα μια δικαιολογία για να πηγαίνουμε σπίτι τους επίσκεψη, και πάντα τα χείλι μας κόλλαγαν περισσότερο. Ένα τρελό παιχνίδι είχε αρχίσει και δεν ήξερα που θα μας έβγαζε. Ήξερα ότι αυτό που γινόταν δεν ήταν καθόλου σωστό αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω, όσο και αν το ήθελα. Στο μυαλό μου στριφογύριζε κάθε σενάριο δικαιολογίας ώστε να βρεθούμε κάποια στιγμή μόνοι.

Η ευκαιρία ήρθε από μόνη της όταν κάποια μέρα αφήνοντας τα παιδιά της στην μάνα της (που έμενε πολύ κοντά σε μας) πέρασε και από το σπίτι μας για επίσκεψη και έμεινε ως αργά, κάποια στιγμή που ήθελε να φύγει προσφέρθηκα να την πάμε εμείς με το αυτοκίνητο, η γυναίκα μου είπε να την πάω μόνος μου και το είδα σαν την μεγαλύτερη ευκαιρία που ίσως μας δινόταν ποτέ.

Έμενε στο κέντρο της πόλης περίπου 10 χιλιόμετρα, σε κάποιο μέρος που ήταν ιδιαίτερα σκοτεινό σταμάτησα το αυτοκίνητο και την ρώτησα τι γίνεται με εμάς και που το πάμε, δεν πήρα ποτέ απάντηση γιατί γύρισε και κόλλησε τα χείλη της στα δικά μου βάζοντας τη γλώσσα της σχεδόν μέχρι τον φάρυγγα μου.

Αρχίσαμε να χαϊδεύουμε ο ένας τον άλλον και οι ανάσες μας ανέβαζαν τρελές στροφές. Της σήκωσα την μπλούζα και άρχισα να δαγκώνω τις ρώγες της πάνω από το σουτιέν. Την άκουσα να ουρλιάζει από καύλα. Άνοιξα το κούμπωμα του σουτιέν και δυο υπέροχα στηθάκια πετάχτηκαν έξω.

Ρούφηξα την αριστερή της ρώγα με τόση φόρα που το μισό της στήθος βρέθηκε μέσα στο στόμα μου (την άκουσα να ουρλιάζει από καύλα ή από πόνο) ενώ με το αριστερό μου χέρι της σήκωνα την φούστα βάζοντας το χέρι μου μέσα στο κυλοτάκι της, ένα καλοξυρισμένο μουνάκι βρέθηκε μέσα στην φούχτα μου, με τα δυο της χέρια έβγαλε βιαστικά το μικροσκοπικό κιλοτάκι και άνοιξε διάπλατα τα πόδια της.

Με το δάχτυλο μου άρχισα να τρίβω κυκλικά την κλειτορίδα της, τράβηξα το μοχλουδάκι του καθίσματος και το έκανα κρεβάτι, γύρισα της άνοιξα ακόμη περισσότερο τα πόδια και έχωσα την γλώσσα μου μέχρι την μήτρα της. Έγλειφα τα υγρά της σπατουλάροντας την, τα βογκητά και η καύλα της είχαν φτάσει στο κατακόρυφο. Ανεβοκατέβαζε τον γοφό της προσπαθώντας να γαμήσει την γλώσσα μου φωνάζοντας:

-    «Ρούφα τα καύλα μου! Ρούφα μου την μήτρα! Φάε την μουνάρα μου!»

Έχυσε με ένα μακρόσυρτο μουγκρητό και στην κυριολεξία γέμισε το στόμα μου με τα υγρά της. Άνοιξα με τα δάχτυλα μου τα μουνόχειλα της και άρχισα να ρουφάω ότι είχε απομείνει. Με τα χέρια της πίεζε το κεφάλι μου με δύναμη πάνω στο μουνί της λέγοντας ακαταλαβίστικα λόγια από την μεγάλη καύλα. Αφού κόπασε κάπως η καύλα της μου σήκωσε το κεφάλι με φίλησε και μου είπε να ρίξω και το δικό μου κάθισμα. Μου κατέβασε το φερμουάρ του παντελονιού και μου τον πέταξε έξω. Έσκυψε, τον πήρε στο στόμα και τον εξαφάνισε βαθιά μέσα στο λάρυγγα της.

Μεθοδικά και ήρεμα άρχισε να τον πιπιλάει, να τον βάζει και να τον βγάζει από τα βάθη του λάρυγγα της με άνεση, χωρίς καν να νιώθω τα δόντια της. Με τη γλώσσα της πίεζε τον κορμό του πούτσου μου σε όλο το μήκος του και με έκανε να σπαρταράω. Της είπα να τραβηχτεί όταν ένιωσα ότι θα χύσω. Εκείνη συνέχισε και συνέχισε ακόμα κι όταν το στόμα της πλημμύρισε με τα καυτά υγρά μου. Αργά και ήρεμα συνέχισε να ανεβοκατεβάζει το κεφάλι της βυθίζοντας τον έως το βάθος του λάρυγγα της.

Είχα παραλύσει.. τα πόδια μου έτρεμαν και ένιωθα να αδειάζει και η τελευταία σταγόνα του νωτιαίου μυελού μου. Την παρεκάλεσα να σταματήσει. Εκείνη συνέχισε να ρουφάει αργά και απαλά μέχρι που τράβηξε και την τελευταία σταγόνα. Σήκωσε το κεφάλι της και κατάπιε όλο το σπέρμα μου. Έγλειψε τα χείλι της και με φίλησε καυτά στο στόμα...

-    «Αυτό που μου έκανες, ήταν πολύ καλό και έπρεπε να ανταποδώσω!», είπε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")