Η πολυοργασμική χήρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν Παρασκευή απόγευμα και η γυναίκα μου θα έλειπε για μερικές μέρες. Έτσι, πήγα και εγώ στο χωριό μου να δω τους γονείς και τα αδέρφια μου. Το βράδυ, αφού έκοψα κάτι βόλτες και είδα ότι έχει υπερβολική ησυχία, πήγα με τον αδερφό μου σε μια κοντινή κωμόπολη για ένα ποτό, κατά τις 12.30.

Εκεί είχε λίγο κόσμο. Κεράσαμε κάτι σφηνακια σε κάτι γκόμενες αλλά δεν πολυγουσταραν. Έτσι είπαμε σε λίγο να την κάνουμε. Τότε ήρθε και κάθισε δίπλα μου μια κοπέλα. Με ρώτησε ευγενικά αν κάθετε κανείς. Καθόταν ο αδερφός μου αλλά της είπα "δεν πειράζει κάθισε".

Της χαμογέλασα, μιλήσαμε εκείνη άρχισε να μου λέει ιστορίες για αγρίους : για τα 5 παιδιά της, ότι είναι χήρα ενάμισι χρόνο, ότι παντρεύτηκε στα 13 σε ένα χωριό, ότι τα παιδιά της αδερφής της είναι σε ίδρυμα και αλλά τέτοια. Όλη την ώρα όμως ακουμπούσε τις βυζαρες της πάνω μου με μανια. Συζητήσαμε λίγο και το πράγμα φαινόταν ότι θα μπερδευόταν! Της πρότεινα να την γυρίσω εγώ σπίτι αλλά είπε ότι θα προτιμούσε να πάμε για ένα ποτό στην Βέροια. Είχαμε έρθει με το δικό μου αυτοκίνητο. Λέω στον αδερφό μου να βρει μέσο να γυρίσει.

Μετά από λίγη ώρα φύγαμε. Καθώς πηγαίναμε, μου λέει να σταματήσουμε στο επόμενο χωριό για ποτό και μετά να πάμε στην Βέροια να κοιμηθούμε. Όταν σταματήσαμε φιληθήκαμε. Καθίσαμε εκεί για ένα ποτό και μετά κατά τις 2.30 πήγαμε στη Βέροια. εγώ δεν πολυπηγαινω, έτσι με πήγε αυτή σε ένα μπαρ. Και μετά σε ένα άλλο. Σε όλα τα μπαρ που πήγαμε, όταν έτρωγε φρούτα από τη φρουτοσαλάτα, με φιλούσε χωρίς να καταπιεί το φρούτο και έτρεχαν οι χυμοί στο στόμα μου και λίγο στα ρούχα μας. Ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα πάνω από δέκα φορές. Στο τέλος της είπα ότι δεν αντέχω άλλο, να πάμε σε ξενοδοχείο. είχε πάει 4 το πρωί. Εντάξει λέει αλλά όχι στη Βέροια, γιατί σε όλα τα ξενοδοχεία υπήρχαν υπάλληλοι από το χωριό της και μπορεί να μας έβλεπαν. έτσι ξεκινήσαμε για Νάουσα.

Στο δρόμο είχε πάρα πολύ ομίχλη. Οδηγούσα με μεγάλη δυσκολία. εκείνη μου έβαζε χέρι, όμως βλέποντας ότι κοιτάω το δρόμο σταμάτησε. Στα μισά του δρόμου περίπου μου είπε να σταματήσω. Τότε της έβγαλα την μπλούζα και έβαλα το πρόσωπο μου ανάμεσα στις βυζαρες της. Της δάγκωνα άγρια της ρώγες και αυτή ήρθε και προσπάθησε να κάτσει πάνω μου στη θέση του οδηγού. έβγαλα έξω τον πούτσο μου και τον έπαιζε. μπορεί να μας έβλεπαν όλα τα αυτοκίνητα που περνούσαν, αλλά αυτά τα σκέφτεσαι την άλλη μέρα! Άλλωστε είχε και ομίχλη. "πάμε" μου λέει. Συνεχίσαμε ως τη Νάουσα.

Στη Νάουσα μου είπε να πάμε να με κεράσει αυτή τώρα ένα ποτό, γιατί είχε γενέθλια ο ένας γιος της. είχε πάει 5 το πρωί αλλά δεν μπορούσα να αρνηθώ.

Αφού το ήπιαμε κατά τις 6 πήγαμε σε ξενοδοχείο. Στο δωμάτιο ξεντυθήκαμε και κάναμε μπάνιο, πρώτα αυτή και μετά εγώ. Ξαπλώσαμε και της πρότεινα τον πούτσο μου να τον γλύψει. αυτή μου έλεγε "κάνε μου έρωτα". Τότε εγώ, νιώθοντας ότι δε θα κρατηθώ για πολύ, πήγα πάνω της όπως ήταν ξαπλωμένη και έβαλα τον πούτσο μου ανάμεσα στις βυζαρες της. Σε λίγα λεπτά την έχυσα με δύναμη στο πρόσωπο και τα βυζιά.

Σκουπίστηκε και συνέχισε να μου λέει "κάνε μου έρωτα". ήταν μάλλον της σχολής όπου δεν παίρνουν πίπες οι γυναίκες στους άντρες. Δεν έβαλε καθόλου τον πούτσο μου στο στόμα της. Αντίθετα κάθισε πάνω στον πούτσο μου και τριβόταν ώσπου να ξανασηκωθεί. Τότε εγώ, έχοντας το μουνί της πιάτο, της έβαλα δάχτυλο και της έπαιζα την κλειτορίδα.
" κάνε μου έρωτα" έλεγε συνεχώς και βογκούσε. Της πρότεινα να βάλουμε προφυλακτικό αλλά μου είπε ότι είναι πεντακάθαρη και ότι έχει να κάνει έρωτα ενάμισι χρόνο. Καλώς ή κακώς δεν έβαλα.

Μόλις της έβαλα τον πούτσο μου, άρχισε να φωνάζει "χύνω". Πρώτη φορά μου συνέβη αυτό. Και μετά από λίγο ξανά και ξανά " σε χύνω, σε χύνω".
Την πηδούσα έτσι καμιά εικοσαριά λεπτά. εκείνη από κάτω να βογκάει και να φωνάζει "χύνω, σε χύνω". Της ένωσα τα πόδια στον ένα μου ώμο και την πηδούσα με κλειστά τα πόδια της. Στο τέλος την έχυσα στην κοιλιά και τα μπούτια.

Λίγο το ότι είχε πάει 6.30, λίγο ο μισός κουβάς ουίσκι που ήπιαμε, της είπα ότι πρέπει να φύγω. Μου είπε ότι εκείνη δεν θα γύριζε πίσω, σε καμιά ώρα θα έπαιρνε τα παιδιά της αδερφής της από το ίδρυμα. Πήρα το τηλέφωνο της αλλά το έσβησα.

Στο δρόμο σκεφτόμουν ότι είναι μαλακία να οδηγείς 60 χλμ, 7 το πρωί, νυσταγμένος και έχοντας πιει τόσο πολύ. Οι γονείς μου, πάντα διακριτικοί, με περίμεναν αλλά δεν ρώτησαν που ήμουν.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")