Πως ρίχτηκα στην μάνα του κολλητού

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ένα Σάββατο βράδυ λοιπόν μου είπε ο Άκης πριν βγούμε να περάσω από το σπίτι του να φάμε μιας και θα έψηνε ψάρια. Στο σπίτι ήταν οι γονείς του, ο αδερφός του καθώς και ο Στέλιος με τη μητέρα του, την κυρία Άννα η οποία είναι γύρω στα πενήντα.

Ποτέ μου δεν την είχα δει ερωτικά αλλά εκείνη την ημέρα δεν ξέρω τι με έπιασε, λίγο το ούζο, λίγο το φόρεμα που φορούσε, λίγο το ότι έπιασα πάνω στη συζήτηση πως ο πατέρας του Στέλιου έλειπε εκείνη την ημέρα (είναι οδηγός και λείπει συχνά), είχα να γαμήσω και αρκετό καιρό, ε δεν ήθελε και πολύ.

Όσο τρώγαμε εγώ είχα κολλήσει και σκεφτόμουν μόνο πως θα τη ρίξω στο κρεβάτι. Η κυρία Άννα όπως είπα είναι γύρω στα πενήντα άλλα δεν είναι κανένα μπάζο ούτε βέβαια και καμιά μουνάρα. Παρά την ηλικία της έχει ακόμα ωραίο πρόσωπο, κοντά καστανά μαλλιά, περίπου 1.60 ύψος και σχεδόν 65 κιλά. Έχει πιασιματάκια λοιπόν άλλα όχι βέβαια χοντρή.

Φορούσε ένα μαύρο φόρεμα ως το γόνατο με ραντάκι και είχε την πλάτη ανοιχτή. Γενικά πάντως είναι ήσυχη και συντηρητική γυναίκα και ποτέ δεν είχε ακουστεί τίποτα γι’ αυτήν στο χωριό. Σε κάποια φάση γύρω στις εντεκάμιση, ο Άκης είπε να φύγουμε (θα βγαίναμε έξω). Εγώ αμέσως του είπα πως δεν θα πήγαινα τελικά μαζί τους γιατί ήμουν κουρασμένος, Είχα πιει και λιγάκι και ήμουν για ύπνο. Είπα πως θα καθόμουν κανένα μισάωρο ακόμα με τον αδελφό του και θα πήγαινα να κοιμηθώ.

Η κυρία Άννα είπε στο Στέλιο να την πάει σπίτι. Τότε εγώ της πρότεινα να κάτσει αν ήθελε και να την πάω εγώ αργότερα μιας και το σπίτι της είναι στη γειτονιά που είναι και το σπίτι της γιαγιάς μου. Μετά από μισή ώρα περίπου (και ενώ οι φίλοι μου είχαν φύγει) της είπα να φύγουμε. Φτάσαμε έξω απ’ το σπίτι της και έκανε να κατέβει. Τότε εγώ της είπα πως θα ήταν καλύτερα να έμπαινα εγώ πρώτος στο σπίτι αφού έλειπε πολλές ώρες και μήπως είχε μπει κανείς μέσα. ΄

Μπήκα στο σπίτι, έριξα μια ματιά, φυσικά δεν είχε μπει κανείς και την φώναξα να έρθει. Ήρθε με ευχαρίστησε και με καληνύχτισε. Τότε εγώ έκανα το πρώτο βήμα. Έκλεισα την πόρτα και άρχισα το μπλα - μπλα εκμεταλλευόμενος ότι ήταν ελαφρώς ζαλισμένη απ’ το ούζο άρχισα να λέω διάφορα, ξέρετε τα συνηθισμένα. Πόσο πολύ την θαύμαζα, ότι ήταν πολύ ωραία γυναίκα, ότι κρυφά ήμουν χρόνια ερωτευμένος μαζί της και πως δεν πήγα μαζί με τα παιδιά για να βρω την ευκαιρία να μείνω μόνος μαζί της.

Φυσικά η πρώτη της αντίδραση ήταν αρνητική. Είπε πως τι είναι αυτά που λέω και πως θα έπρεπε να ντρέπομαι που ρίχνομαι στη μητέρα του φίλου του. Τότε εγώ αποφάσισα να τα
παίξω όλα για όλα. Απότομα την φίλησα στο στόμα. Αυτή αρχικά αιφνιδιάστηκε αλλά έδειξε να της αρέσει και δεν με απομάκρυνε. Αφού λοιπόν φιληθήκαμε για λίγο με πάθος την πήρα αγκαλιά και την οδήγησα στην κρεβατοκάμαρα. ήμουν τόσο καυλωμένος που δεν είχα χρόνο για προκαταρτικά παιχνίδια.

Την ξάπλωσα στο κρεβάτι, κατέβασα το ραντάκι, έβγαλα γρήγορα την κιλότα της και σήκωσα την φούστα της. Κατέβασα το παντελόνι μου και της τον έχωσα. Όπως είπα και πριν, επειδή ήμουν πολύ καυλωμένος δεν άργησα να χύσω και έχυσα μέσα στο μουνί της αρκετά μεγάλη ποσότητα σπέρματος.

Επειδή η ώρα ήταν ήδη προχωρημένη ντύθηκα για να φύγω. Μου είπε αν ήθελα να μείνω λίγο ακόμα (αυτή δεν είχε τελειώσει) αλλά της είπα πως ήταν ήδη αργά και μη μας έβλεπε κανένα μάτι και έφυγα.