Απρόβλεπτα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Την πρωτογνώρισα όταν ήταν 18 κι εγώ 29. μικρή κι υπέροχη τότε, μια άγουρη γυναίκα που έδειχνε ότι είχε την διάθεση και την επιθυμία να ωριμάσει γρήγορα. . .

Η σχέση μας τότε είχε το χαρακτήρα που έπρεπε: σχέση προϊσταμένου και μαθητευόμενης. . . έπιανα συχνά κάποια "παράξενα " βλέμματα, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι σκεφτόταν κάτι άλλο . . άλλωστε , νιόπαντρος εγώ τότε, δεν ήμουν σε θέση να διαπιστώσω τα ερωτικά βλέμματα των γυναικών, γιατί απλά δεν είχα μάτια για άλλη, πόσο μάλλον, για μια ασκούμενη σε κάποιο ιατρικό ίδρυμα (εκεί εργάζομαι) . . . σοκαρίστηκα όταν την είδα γυμνή σε κάποιο θάλαμο να αλλάζει, κι ένιωσα γελοίος όταν κατάλαβα ότι, αν και με είχε πλάτη έβλεπε την αντίδρασή μου από τον καθρέπτη!!!. . .

Η θέα των υπέροχων νεανικών γλουτών της με είχε συναρπάσει! . .είμαι ένας άντρας ψηλός και λεπτός, με αθλητικό σώμα και χαρακτηριστικά που ούτε προκαλούν αλλά ούτε αφήνουν μια γυναίκα αδιάφορη , αλλά ποτέ η αυτοπεποίθησή μου δεν έφτανε στην υπόθεση ότι ένα τέτοιο υπέροχο θηλυκό θα σκέφτονταν έτσι για μένα!!!! . η πρώτη της αντίδραση ήταν να γυρίσει και να με κοιτάξει κατάματα αφήνοντας την πετσέτα που έκρυβε τα στήθια της να πέσει!!. . . .

Κύριε Στέφανε ελάτε πιο κοντά! . . αφού σας αρέσω! . . μην το αρνείστε!!.. προσπάθησα να ξεπεράσω το σοκ μου αλλά το παντελόνι μου με πρόδιδε... πλησίασα σαν χαμένος, και όταν μου είπε: . . έλα, είμαι μια ευκαιρία που δεν θα σου ξανατύχει εύκολα", πάγωσα. .! Η επόμενή της κίνηση, ήταν να γονατίσει μπροστά μου και να κατεβάσει το φερμουάρ! Ένιωθα ναρκωμένος! Γρήγορα με πήρε στο στόμα της . .έγλυφε και ρουφούσε τόσο έμπειρα με τόσο τέχνη και πάθος, που αμέσως κατέβασα το χέρι μου στη ρίζα του πούτσου μου για να μην τελειώσω στο στόμα της. . τα σαρκώδη χειλάκια της, με τρέλαιναν. . . . .

Οταν έβγαλε τον πούτσο μου από το στόμα της και τράβηξε από το πεσμένο παντελόνι της το προφυλακτικό, νόμισα ότι κάτι άλλο είχε στο νου της αλλά έκανα λάθος!!! . . μου το φόρεσε προσεκτικά , και αρπάζοντας τους γλουτούς μου με κάρφωσε στο στόμα της και με κράτησε εκεί, μέχρι να καταλάβω ότι ο βήχας της ήταν συνέπεια των συσπάσεων του πούτσου μου στο στόμα της και των υγρών που άλλαζαν τη φόρμα του latex. . . . τότε συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να απολαμβάνω τη θέα του κώλου της από τον απέναντι καθρέπτη!!! . . τι θέα!! . . δυο υπέροχοι καλοσχηματισμένοι γλουτοί και ανάμεσα, το γλυκό της μουνάκι!!! από εκείνη τη στιγμή η σκέψη μου ήταν εκτός λογικής. .

Τηλεφώνησα στην γραμματέα και της είπα να με καλύψει για να πεταχτώ μέχρι το διπλανό μάρκετ για μερικά πρόχειρα ψώνια, άρπαξα την μικρή μαινάδα και την οδήγησα στο λεβητοστάσιο του κτιρίου που η ζέστη και ο θόρυβος του καλοριφέρ θα ήταν η τέλεια προκάλυψη. . . έκλεισα την πόρτα πίσω μου και της είπα με κάθε ειλικρίνεια. . . μικρή μου Αλέκα, αν πραγματικά με θέλεις τόσο, θα είμαι για σένα ένας υπέροχος βασιλιάς και σκλάβος . . είδα την ικανοποίηση στο βλέμμα της και δεν περίμενα τίποτε άλλο. . . πέταξα την πετσέτα που, χαλαρά, κρατούσε και την ξάπλωσα πάνω στα παλιά στρώματα του φυσιοθεραπευτηρίου. . . άνοιξα τα πόδια της και άρχισα να γλύφω το μουνάκι της, να πίνω τα υγρά της, να χουφτώνω τα βυζάκια της, να την γλύφω και πίσω . . στο 'δακτυλιδάκι'. . . της άγουρης θηλυκότητάς της, να βάζω εναλλακτικά το δάκτυλο μου στο στόμα της, στο μουνάκι, στην τρυπούλα της.

Ξανά. . ξανά. . και ξανά . !!!!. . τα λόγια της με έφεραν εκτός κάθε ελέγχου. . . .ααααχχχ!!!. . τι άντρας!!!!. . κι άλλο. . κι άλλο. . σε παρακαλώ . . πάρε με!!. . Ναι. . Ναι!!! . .ωωω!. . κύριε Στέφανε!!!!!. . σε θέλωωω!!!. . Μμμμμ!. . ναι κι εκεί!!!. . ωωωωω!. . .

Τη γύρισα και πήρα το μουνάκι της στα τέσσερα. . . . . έμπαινα μέσα στον γλυκό καυλωμένο κόλπο της συνέχεια, με πάθος, σαν να ήταν να μην ξαναχαρώ γυναίκας κορμί. . πάλευα να τελειώσω. . το άγχος όμως των στιγμών και η. . προηγούμενη "επίθεσή της". . . δεν με άφηναν. . . χάιδεψα με την παλάμη μου όλο, το... γεμάτο υγρά, μουνάκι της, και την έβαλα να ξαπλώσει τελείως μπρούμυτα. . . άρχισα να παίζω τον πούτσο μου με το χέρι μου υγρό από τους χυμούς της. . πίστεψε ότι θα τελειώσω έτσι.. μα... τότε την άρπαξα από τη μέση και ακούμπησα το καυλί μου στην τρυπούλα της!!!

Η αρχική αντίδραση ήταν κάτι. . . μη σε παρακαλώ, θα πονέσω!!!. . . αλλά η εμπειρία μου όσο την έγλυφα προηγουμένως παντού! Έλεγε ότι είχε κάποιος ξανααπολαύσει το "απαγορευμένο" καρπό της. . και μπήκα!!!!!. .

Ακουγα τους αναστεναγμούς της καθώς είχα πέσει όλος πάνω της, κρατούσα τα στήθια της, και έγλυφα τη ρίζα του αυτιού της. . . Αχχ!!. . . πονάει λίγο στην αρχή. . . Αχχχ!.... Αχχχχ!!!. . . ήταν τα λόγια της που θυμάμαι την ώρα που οι σπασμοί μου έφταναν στην απόλυτη κορύφωση. . . . . . .

την συνάντησα προχθές μετά από 4 χρόνια. .
τα λέμε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")