Η έμπειρη ζωντοχήρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η κυρία που κάθισε απέναντί μου ήταν γύρω στα πενήντα. Είχε ένα πλούσιο στήθος, καλοφτιαγμένο κορμί, χωρίς να είναι αυτό που λέμε γυναικάρα, αλλά λόγω της εργασίας της (ήταν Ιδιαιτέρα Γραμματέας σε μεγάλη Ναυτιλιακή) ήταν πολύ καλοντυμένη με άψογο, θηλυκό, γούστο. Μου συστήθηκε και κάθισε στον υπολογιστή.

Είμαι καθηγητής πληροφορικής και είχε «αγοράσει» 20 ώρες ιδιαίτερα. Αυτή ήταν η πρώτη γνωριμία. Πολύ - πολύ τυπική, αν κι εγώ πολλές φορές κοιτούσα το πλούσιο μπούστο της και φανταζόμουν να χύνω επάνω στις βυζάρες της.

Με τον καιρό, γνωριστήκαμε και, λίγο πριν το τέλος, μου ζήτησε να την συμβουλεύσω να αγοράσει έναν κομπιούτερ. Έτσι και έγινε, και μάλιστα, μόλις τον αγόρασε μου ζήτησε να περάσω κάποια στιγμή από το σπίτι της για να τον δω και να της πω την γνώμη μου. Λόγω του υπερβολικά φορτωμένου ωραρίου μου, το ραντεβού κλείστηκε μετά τις 9:00 μια Πέμπτη βράδυ. Εδώ πρέπει να πω ότι ήταν ζωντοχήρα για πάνω από δέκα χρόνια.

Με υποδέχτηκε ντυμένη με ένα μαύρο φόρεμα που έφτανε σχεδόν στο γόνατο, ενώ το μπούστο της ήταν αυτό που ξεχώριζε από την παρουσία της. Δεν ήταν, ξαναλέω γυναικάρα, αλλά το ντύσιμό της και το καλοδιατηρημένο της κορμί την έκαναν πολύ επιθυμητή. Με κέρασε ένα ποτό και αρχίσαμε να μιλάμε, πριν δω τον περίφημο υπολογιστή της. Εγώ κάθισα στον καναπέ και εκείνη απέναντι.

Της μιλούσα αλλά όλο κοιτούσα τις βυζάρες της και ενίοτε τα πόδια της που, αραιά και που, τους άλλαζε στάση. Μου άρεσε που καθόταν πολύ θηλυκά και το φόρεμά της είχε σηκωθεί ελάχιστα, ώστε να φαίνονται η αρχή από τα μπούτια της. Λίγο η συζήτηση, λίγο το ποτό, λίγο η όλη ένταση, η ατμόσφαιρα άρχισε να γίνεται πολύ ερωτική. Με τα πολλά, έχοντας τον πούτσο μου φουσκωμένο, σηκώθηκα να κοιτάξω το μηχάνημα. Δήθεν, δεν της είχαν βάλει όλα τα προγράμματα και της πρότεινα να ξαναπεράσω για να της τα βάλω εγώ.

-    «Παίζει και τραγούδια;», με ρωτάει ξαφνικά.

-    «Βέβαια!», της λέω. «Δώσε μου ένα cd να το δοκιμάσουμε».

Μου δίνει ένα (που είχε τραγούδια slow) και το βάζω μέσα. Άρχισε να παίζει, όταν μου λέει:

-    «Θέλεις να χορέψουμε λίγο;»

Κολλήσαμε τα σώματά μας και αρχίσαμε να λικνιζόμαστε στην μουσική. Είχε κολλήσει το σώμα της επάνω μου και, σίγουρα, καταλάβαινε την καυλωμένη μου ψωλή. Είμαι σίγουρος, γιατί τριβόταν σαν να προσπαθούσε να μου τραβήξει μαλακία με το σώμα της. Το πουτσοκέφαλο μου είχε πεταχτεί έξω και το καταλάβαινα, ενώ ένιωθα τα αρχίδια μου να έχουν φουσκώσει και να θέλουν να πετάξουν επάνω της όλους τους, τους χυμούς.

-    «Θέλεις να πάμε στο κρεβάτι;», μου λέει με μια φωνή όλο καύλα.

Ταυτόχρονα μου χαϊδεύει το καυλί πάνω από το παντελόνι και μου λέει:

-    «Τι κάνει ο κύριος αυτός;»

Αυτό ήταν. Την πιάνω να την σύρω μέσα αλλά εκείνη ήθελε πιο ήρεμα πράγματα. Κάθισε στο κρεβάτι και σήκωσε λίγο το φόρεμά της. Τα μπούτια της φάνηκαν ξεκάθαρα τώρα. Αλλά αυτό που ήθελε να μου δείξει ήταν ότι φορούσε ζαρτιέρες που, ίσα που διακρίνονταν μέσα από το φόρεμά της. Τεντώθηκε πίσω για να τονίσει τις βυζάρες της και κάθισε σταυροπόδι. Τα μπούτια της ήταν ξεκάθαρα τώρα, ηλιοκαμένα (έκανε Solarium, μου είπε) και απίστευτα ερεθιστικά. Είχα αρχίσει να χαϊδεύω τον πούτσο μου από έξω από το παντελόνι μου.

-    «Τι κάνεις;», μου λέει. «Εγώ τι ρόλο παίζω εδώ;», και με φωνάζει κοντά της.

Όταν την πλησίασα, άνοιξε τα πόδια της, αργά μα πολύ αργά και, όπως ήταν καθισμένη, με έβαλε να σταθώ ανάμεσά τους.

-    «Για να δούμε τι πράγμα υπάρχει εδώ μέσα…», λέει και βάζει το χέρι της μέσα στο παντελόνι μου.

Την νιώθω να ψάχνει την τρύπα στο μποξεράκι μου κι αυτό με καυλώνει ακόμα περισσότερο. Κάποια στιγμή, νιώθω το χέρι της, ζεστό ή καλύτερα καυτό, να αρπάζει τον πούτσο μου και να τον σφίγγει.

-    «Βγάλ’ το έξω!»,  μου ζητά επιτακτικά.

Κατεβάζω το παντελόνι μου και πετάγεται έξω, σκληρός και μεγάλος όσο δεν ήταν ποτέ (δεν είναι κανένας τεράστιος αλλά την δουλειά του την κάνει καλά). Τον κρατάει σφιχτά και τον πλησιάζει στην γλώσσα της. Την ακουμπά επάνω στο πουτσοκέφαλο μου και αρχίζει να τον γλείφει αργά γύρω - γύρω. Ταυτόχρονα, με το άλλο χέρι, καταλαβαίνω ότι αρχίζει και χαϊδεύει το μουνί της. Δεν αντέχω πολύ. Της παίρνω το χέρι, το σπρώχνω και αρπάζω το καυλί μου. Αρχίζω να της το τρίβω στα μάγουλα και να της λέω:

-    «Νιώσε πόσο ζεστός είναι. Νιώσε τον πριν τον αρπάξεις».

Αλλά δεν αντέχω πολύ. Μου έρχεται να χύσω, και της λέω:

-    «Πάρε τον στο στόμα σου!»

Με λαχτάρα τον αρπάζει και τον βάζει όλο μέσα. Αρχίζει και μου χαϊδεύει τα αρχίδια και τον πιπώνει, χωρίς να μου τον κρατάει. Νιώθω τα χύσια μου έτοιμα να εκτοξευτούν και της τα δίνω. Τα πίνει με μεγάλη όρεξη. Το καταλαβαίνω ότι το απολαμβάνει. Τώρα είναι η σειρά μου. Δεν έχω μεγάλη όρεξη αλλά πρέπει να την ανταμείψω. Κατεβάζω το χέρι μου στην κιλότα της και της χαϊδεύω απαλά το μουνάκι. Περνάω το δάχτυλό μου πάνω από την σχισμή της και στο σημείο αυτό καθυστερώ. Νιώθω ότι θέλει ένα καυλί να την τρυπήσει αλλά την βασανίζω. Αρχίζω να της χουφτώνω τις βυζάρες και να τσιμπάω τις ρώγες της. Με το ένα χέρι τρίβω τα μουνόχειλα της πάνω από την κιλότα της και με το άλλο της ζουλάω τα βυζιά.

Έχει ανοίξει τελείως τα πόδια της, έχει γείρει το κεφάλι της πίσω και το απολαμβάνει. Σκύβω και περνάω την γλώσσα μου επάνω από την κλειτορίδα της. Βγάζει ένα μικρό στεναγμό. Της κατεβάζω την κιλότα και αρχίζω να τρίβω το καυλί μου επάνω στα μουνόχειλα της. Σκύβω και περνά την γλώσσα μου διακριτικά. Χώνω δυο δάχτυλα στο μουνί της που είναι μούσκεμα. Νιώθω το χέρι μου υγρό και καταλαβαίνω ότι στάζει από την καύλα της. Ακουμπάω την γλώσσα μου στην πρησμένη της κλειτορίδα και την ζουλάω, ενώ με τα δάχτυλά μου της τραβάω μαλακία. Αρπάζει την ψωλή μου και την ζουλάει. Χύνει και την ζουλάει σφιχτά.

-    «Ναι, μωρό μου», φωνάζει και χύνει ατελείωτα υγρά.

Όλη αυτή την ώρα δεν έχω βγάλει την γλώσσα μου από την κλειτορίδα της. Θέλει να με ξανακάνει να χύσω. Μου το λέει. Από πριν δεν έχει αφήσει τον πούτσο μου που τώρα ξανασκληραίνει. Τον ακουμπάει στις βυζάρες της και μου πιάνει το χέρι. Θέλει να τον παίξω επάνω στα βυζιά της.

Εμένα γενικά μου αρέσει να τραβάω μαλακία, και τώρα ήταν το καλύτερό μου. Τον αρπάζω και αρχίζω να τον τραβάω με μανία. Βλέπω το πρόσωπό της που έχει πάρει εκείνη την έκφυλη έκφραση της χυμένης γυναίκας. Βλέπω τις βυζάρες της, βλέπω την πούτσα μου στο χέρι μου να κουνιέται με δύναμη και δεν θέλω πολύ. Ακουμπάω το πουτσοκέφαλο μου στις ρώγες της και χύνω με δύναμη. Τα χύσια μου καυτά πετάγονται με δύναμη επάνω της.

Ξέρω ότι της αρέσει. Κι εμένα μου αρέσει. Φεύγει και μου φέρνει μια ζεστή πετσέτα να μου σκουπίσει το καυλί. Αυτή η γυναίκα ξέρει να φέρεται σε έναν άντρα. Φεύγω αλλά για τέσσερα χρόνια θα συνεχίσω μαζί της αυτό το παιχνίδι. Μαλακίες, τσιμπούκια, γαμήσια και ότι άλλο. Αρκεί που χύνουμε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")