Η κατερίνα ξύριζε το μουνάκι της

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Κάποιο καλοκαίρι που κάναμε διακοπές στο εξοχικό μας ήλθε να κάνει διακοπές μαζί μας η κόρη μιας φίλης της μητέρας μου.
Ήταν μια κοπέλα μέτρια στο ύψος με ωραίο σώμα κοντά μαύρα μαλλιά και πολύ ωραίο στήθος 22 χρονών.

Μην έχοντας και πολλές επιλογές παρέας άρχισε να ασχολείται πολύ μαζί μου εγώ ήμουνα 4 χρόνια μικρότερος της, 18 ετών τότε, με χτένιζε μου έκανε μασάζ και παίζαμε πολλές ώρες χαρτιά, ξερή και άλλα, ξέρετε.

Πίσω από το σπίτι είχαμε μια ντουζιέρα με καλάμια που κάναμε ντους όταν γυρνάγαμε από την θάλασσα.

Ποιο πέρα υπάρχει ένα μεγάλο πεύκο που ανέβαινα για να χαλαρώνω. Μια μέρα που ήμουνα πάνω στο πεύκο την είδα να πηγαίνει για ντους, δεν κουνήθηκα καθόλου και άρχισα να την παίρνω μάτι, έκανε σαπουνάδα στα πόδια της και άρχισε να τα ξυρίζει, η καρδιά μου άρχισε να χτυπά σαν τρελή και ένιωσα ένα φούντωμα στο στήθος μου, τα στήθια της στητά κουνιόντουσαν προκλητικά σε κάθε κίνηση που έκανε.

Έβγαλε το κάτω του μαγιό και άρχισε να ξυρίζει το μουνάκι της σε σχήμα τρίγωνο απ ότι μπορούσα να δω.
Από εκείνη την ημέρα άρχισα να την βλέπω διαφορετικά, παρατηρούσα το σώμα της το στήθος, τα χέρια, τα πόδια, και κυρίως προσπαθούσα να διαπεράσω με τα μάτια μου το τρίγωνο ανάμεσα στα πόδια της.

Μια μέρα προσπαθώντας η μητέρα μου να κόψει ένα μπουκάλι πάγο της ξέφυγε το μαχαίρι και έκοψε πολύ βαθιά το χέρι της, έφυγαν αμέσως για κάποιο νοσοκομείο με τον πατέρα μου να της βάλουν ράμματα και μείναμε μόνοι στο σπίτι.

Κάτω από το πεύκο είχαμε μια μεγάλη σκηνή και συνήθως κοιμόμουνα τα μεσημέρια μετά το μπάνιο, στεναχωρημένος από το ατύχημα της μητέρας μου πήγα και ξάπλωσα στην σκηνή, με πήρε αμέσως ο ύπνος.

Σε κάποια στιγμή ένοιωσα το δεξί μου χέρι να έχει μουδιάσει και να μην μπορώ να το κουνήσω, άνοιξα τα μάτια μου, δεξιά μου κοιμόταν μπρούμυτα η Κατερίνα (φορώντας μόνο το μπικίνι της) και το χέρι μου ήταν ανάμεσα στα σκέλια της πλακωμένο.

Πήρα το θάρρος και άρχισα να κουνάω τα δάχτυλα μου απαλά προσέχοντας μην την ξυπνήσω, έκανα απαλές κινήσεις χαϊδεύοντας το τρίγωνο ανάμεσα στα πόδια της
Σε κάποια στιγμή την άκουσα να βγάζει κάποιους αναστεναγμούς και κινήθηκε λίγο, σταμάτησα για να μην την ξυπνήσω.
Δεν ξέρω πως αλλά ένοιωσα το ξυρισμένο μουνάκι της μέσα στην φούχτα μου ήταν πολύ ζεστό και ελαφρά υγρό, τότε ήταν που άρχισε να κουνιέται ρυθμικά και απαλά, εγώ συνέχισα να προσποιούμαι τον κοιμισμένο.

Σε λίγα λεπτά ένοιωσα ζεστά υγρά να γεμίζουν την χούφτα μου, έβγαζε μικρούς αναστεναγμούς ευχαρίστησης ανάμικτες με καύλα και με ναι απότομη κίνηση έφερε το δεξί χέρι της πάνω στην κοιλιά μου και συνέχισε να κοιμάται ( έκανε την κοιμισμένη) έβγαλε έναν μικρό αναστεναγμό και μετακίνησε λίγο το χέρι της προς τα κάτω.

Μετά από λίγα λεπτά άρχισε αυτή να μου χαϊδεύει τον πούτσο μου, ένιωθα το όργανο μου να έχει σκληρύνει τόσο που νόμιζα ότι θα σπάσει, εγώ συνέχισα να προσποιούμαι τον κοιμισμένο, αλλά και εκείνη έκανε το ίδιο.
Με απαλές και προσεχτικές κινήσεις πέρασε το χέρι της κάτω από το σλιπάκι μου και συνέχισε να μου το χαϊδεύει μέχρι που έχυσα.

Ένοιωσα ανακούφιση όταν το πρήξιμο χαλάρωσε λίγο, όμως εκείνη δεν σταμάτησε να το χαϊδεύει και σε λίγα λεπτά ήταν πάλι σκληρός, γύρισε προς το μέρος μου και με αγκάλιασε φέρνοντας το κεφάλι μου ανάμεσα στα στήθια της, με το χέρι της έφερε την ρόγα της στο στόμα μου, την σάλιωσε με το δάχτυλο της και άρχισε να την χαϊδεύει στα χείλη μου, άνοιξα το στόμα μου και την έβαλα όλη μέσα και άρχισα να την πιπιλάω.

Έφερε το στόμα της στο αφτί μου και έβαλε την γλωσσίτσα της μέσα, με σιγανή και ελαφρός βραχνή φωνή μου ψιθύρισε -αγάπη μου δάγκωσε την ρώγα μου- την δάγκωσα δυνατά και τραβήχτηκε απότομα πίσω, πιο σιγά μωράκι μου είπε πάλι ψιθυριστά στο αυτί μου και συνέχισε να μου ψιθύριζε γλυκόλογα στο αυτί.

-Μωρό μου αυτό θα είναι το μυστικό μας- είπε και σηκώνοντας το κεφάλι της άρχισε να με φιλά στο στήθος, πέρασε την γλώσσα της πάνω από τις ρόγες μου τις δάγκωσε απαλά και άρχισε να κατεβαίνει προς τα κάτω, όταν έφτασε στον πούτσο μου άρχισε να φιλάει τον κορμό του και να περνά την γλώσσα της πάνω από το κεφάλι του.

Ξαφνικά κατάλαβα ότι ήταν όλο μέσα στο στόμα της , ένιωθα να ακουμπάει στο βάθος του λάρυγγα της , με απαλές κινήσεις το έβγαζε και το ξανά έβαζε μέχρι μέσα έκανε κύκλους με την γλώσσα της γύρο από το κεφάλι το δάγκωνε απαλά και το ξανά έβαζε βαθιά μέσα στο λαρύγγι της.
Είχα μια τρελή επιθυμία να της κάνω και εγώ το ίδιο και της το είπα - έλα αγάπη μου είπε- και περνώντας το πόδι της πάνω από το κεφάλι μου βρέθηκε το μουνάκι της μπροστά στο στόμα μου, άρχισα ένα τρελό γλυφομούνι, σπαρταρούσε όταν με την γλώσσα μου πίεζα την κλειτορίδα της.

Αρχισα να πιπιλάω την κλειτορίδα της και την άκουσα να χτυπιέται και να ουρλιάζει από ηδονή, το στόμα μου είχε γεμίσει από τους χυμούς της και εγώ συνέχισα να σπρώχνω την γλώσσα μου πάνω στην κλειτορίδα της και να προσπαθώ να την κάνω να ουρλιάξει πιο δυνατά.

Τα ρούχα μας είχαν φύγει και ήμασταν και οι δυο γυμνοί, με έπιασε από τις μασχάλες και με τράβηξε προς τα πάνω (τα δυο κορμιά έγινα ένα) με φίλησε λυσσασμένα βάζοντας την γλώσσα της βαθιά στο στόμα που και έκανα το ίδιο.

Με μια απότομη κίνηση ξάπλωσε ανάσκελα και με τράβηξε πάνω της είχε ανοιχτά τα σκέλια της και εγώ ήμουν ανάμεσα τους, με το χέρι της έπιασε το πούτσο μου και το έβαλε στο μουνάκι της, έφερε τα δυο χέρια της στους γοφούς μου και με τράβηξε βαθιά μέσα της.

Κρατώντας με από τους γοφούς άρχισε να με ανεβοκατεβάζει δυνατά και να με τραβάει μέσα της, έλεγε διάφορα, απ οτι θυμάμαι -ναι μωρό μου γάμα με, κάνε με να χύσω, δάγκωσε την ρόγα μου, γάμα με, γάμα με, ναι μωρό, ναι μωράκι, έτσι, έτσι, ναι, ναι, σε κάποια στιγμή την άκουσα να λέει -αγάπη μου τελειώνω ΧΥΝΩωωωωωωωωω! και μαζί της έχυσα και εγώ!

Έμεινα ξαπλωμένος πάνω της χωρίς να αποκολληθούμε - αγάπη μου - μου είπε - αυτό θα είναι το μεγάλο μυστικό μας και θέλω να μου ορκισθείς ότι δεν θα το πεις σε κανέναν- και της ορκίστηκα!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")