Το πρώτο μασάζ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με πόνους στην πλάτη και γενικά κούραση έριξα μια ματιά στις αγγελίες για μασάζ. Τρελό σεξ με άγνωστη δεν ήθελα. Βρήκα μια αγγελία που μου ταίριαζε - "παχουλή προσφέρει χαλάρωση". Την πήρα τηλέφωνο συζητήσαμε διάρκεια και τιμή και κανόνισα ραντεβού για μετά από δύο ώρες.

Εφτασα σε μια παλιά πολυκατοικία και χτύπησα το κουδούνι. Την πόρτα την άνοιξε μια χαμογελαστή πληθωρική γυναίκα γύρω στα 35.

" Τι γίνεται λεβέντη έλα μέσα" μπήκα σ ενα σαλόνι "Θα πιείς κάτι?"
" Οχι ίσως αργότερα" . . με πήρε απ το χέρι και μ οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα.
" Τότε ας μην χάνουμε χρόνο, κλείσε τα μάτια σου και ξάπλωσε όπως είσαι"

Από εκείνη την στιγμή άρχισε η περιπέτεια. Πρώτα μου έβγαλε τα παπούτσια μετά τις κάλτσες και ξεκίνησε μασάζ στα πόδια "Χαλάρωσε και μην ανοίξεις τα μάτια σου"

Ένα ένα τα δάκτυλα των ποδιών τα ξεμούδιασε και ύστερα μου κατέβασε το παντελόνι και άρχισε έντονο μασάζ απο τα γόνατα και κάτω. Ξαφνικά ανέβηκε επάνω στο κρεβάτι και άρχισε να ξεκουμπώνει το πουκάμισο μου.

" Βοήθα λίγο να ξεντυθείς μην ανοίγεις όμως τα μάτια σου"

Είχε ωραίο άρωμα πρέπει να ήταν φρέσκο μπανιαρισμένη. Ολα τα είχα βγάλει εκτός απο το σώβρακο μια που καθόταν η ίδια επάνω μου.

" Θα σε βάλω ένα ειδικό λάδι που το έχω ζεστάνει" και έτσι αρχισε να μου τρίβει απο το λαιμό και κάτω. Με κυκλικές κινήσεις έπιασε το στήθος απο εκεί κατέβαινε προς την κοιλιά μετα πίεζε τα μπράτσα μου μέχρι τα χέρια.

Άρχισε να κουνά την κωλάρα της πάνω από τον πούτσο μου.
" Χαλάρωσε και πάρε βαθιά ανάσα"
Τα κωλομέρια τα ανοιγοέκλεινε και ερεθίστηκα.
" Έτσι μπράβο παλικάρι μου"

Έβγαλε το σουτιέν και έβαλε το πρόσωπο μου ανάμεσα στις βυζάρες. Κουνιόταν ολόκληρη επάνω μου και ένοιωθα μια ζεστασιά και άρπαζα το μαλακό της σώμα

" Εντάξει αγόρι μου κάτσε να γυρίσω. . τα μάτια όμως κλειστά. . "

Σηκώθηκε έβγαλε το βρακί και πήγε στην άκρη του κρεβατιού τα βυζιά της τα είχε στα πόδια μου και δάγκωσε το σώβρακο και συγχρόνως μου το κατέβασε με τα χέρια "Είμαστε γυμνοι" ειπε και άρχισε να τρίβετε επάνω μου.

Έβαλε τον πούτσο ανάμεσα στα βυζιά τα πίεσε και τα κούνουσε δυνατά

"Τώρα θα στο λιώσω το παλαμάρι με το κορμί μου" και προχώρησε προς τα επανω. Το σκληρό καυλί μου σφήνωσε πάνω στην κοιλιά της. Με την γλώσσα της έγλειφε τις ρώγες μου και τα χέρια τις τα περασε στον κώλο μου και άρχισε να με ζουπάει. Ιδρώναμε νόμιζα πως θα έσκαγα αλλά μ άρεσε δεν ήθελα να χύσω.

Μετά από κανένα δεκάλεπτο σήκωσε την σωματάρα και κάθισε ξανά στα πόδια μου.

" Κρατήσου θα σου κάνω ωραίο μασάζ το πουλάκι σου".

Με το δάκτυλο της χαίδευε το πουτσοκέφαλο πολύ απαλά είχα τρελαθεί.

" Θα χύσω δεν αντέχω!" Ξαφνικά μου κρατάει σφιχτά τον πούτσο με την παλάμη και τον αντίχειρα της στο κεφαλάκι.

" Χαλάρωσε και περίμενε" Τελικά δεν έχυσα.

" Άνοιξε τα μάτια σου" μου λέει και με που τ ανοίγω άρχισε να με μαλακίζει τρελά με όλη της την δύναμη πάνω κάτω πάνω κάτω με το ένα χέρι και το άλλο της το χέρι το έτριβε πάνω από την πούτσοτρυπούλα και όλα αυτά βουτηγμένα στο λάδι.

Η μεγάλη έκρηξη έγινε και συνέχισε να μου τον μαλακίζει άλλα δύο λεπτά λες και δεν είχα χύσει για να μ ευχαριστήσει ακόμα πιο πολύ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")