Ζεστή έκπληξη σε χειμωνιάτικη μέρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Έκανε κρύο εκείνη τη νύχτα. Χιόνιζε δυο μέρες και τώρα που είχε σταματήσει τα πάντα είχαν παγώσει. Η θέρμανση στο σπίτι σαφέστατα δεν ζέσταινε τον χώρο. Καθόμουνα στο κρεβάτι και κοιτούσα έξω από το παράθυρο την παγωμένη ατμόσφαιρα. Από τα κεραμίδια έστεκαν στητοί σταλαγμίτες, ενώ τα πάντα ήταν άσπρα.

Εδώ και δυο μέρες ήμουν μόνη στο σπίτι. Κανείς δεν είχε περάσει να με δει. Ο Νίκος είχε πάει σε κάτι συγγενείς του για τις γιορτές κι εγώ λόγω διαβάσματος δεν κατάφερα να φύγω για το χωριό. Ήταν γιορτινές μέρες και η μοναξιά με σκότωνε όσο τίποτε άλλο. Τώρα είναι που χρειάζεσαι μια ζεστή αγκαλιά δίπλα από το τζάκι και ένα ποτήρι κονιάκ να σε ζεσταίνει.

Ένιωσα μια έντονη δίψα και κατέβηκα στο ισόγειο για να πιω ένα ποτήρι νερό. Αφού ξεδίψασα τα χείλη μου το δροσερό νερό, άκουσα να χτυπάει το κουδούνι της πόρτας. «Ποιος να είναι τέτοια ώρα;», σκέφτηκα. Πλησίασα την πόρτα και ρώτησα:

-    «Ποιος είναι;»

Δεν άκουγα καμία απάντηση. Άρχισα να ανησυχώ γιατί ήμουν τελείως μόνη μου στο σπίτι και η περιοχή που μένω δεν είναι και η πιο πολυπληθής. Ξαναφώναξα:

-    «Ποιος είναι;»

Και πάλι καμιά απόκριση. Εκείνη την στιγμή χτυπάει το κινητό και πετάγομαι από την ταραχή μου. Το σηκώνω και ήταν ο Νίκος.

-    «Έλα αγάπη μου, τι κάνεις;»

-    «Καλά είμαι μωρό μου. Βασικά τα έχω χρειαστεί γιατί κάποιος χτυπάει την πόρτα και δεν απαντάει στο ποιος είναι…»

-    «Εεεε… άνοιξε να δεις…»

-    «Νίκο τι λες; Δεν ανοίγω σε όποιον τρελό χτυπάει το κουδούνι!»

-    «Εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε να ανοίξεις…»

-    «Νίκο! Εσύ χτυπάς το κουδούνι; Θα σε βρίσω άσχημα αν είσαι εσύ!»

-    «Ποτέ δεν θα μάθεις αν δεν ανοίξεις...»

Και ξαφνικά μου κλείνει το τηλέφωνο. Αποφασισμένη ότι είναι ο Νίκος ανοίγω και βλέπω ένα τεράστιο λούτρινο αρκούδο έξω από την πόρτα, αλλά κανείς ναι φαίνεται εκεί γύρω. Τον παίρνω μέσα και βλέπω ότι είχε ένα γράμμα επάνω. Ανοίγω τον φάκελο και διαβάζω:

«Στην πιο όμορφη και μικρούλα γατούλα του κόσμου. Ένα δώρο για τις γιορτές που θα περάσουμε μαζί όλο πάθος και έρωτα…»

Εκείνη την ώρα ξαναχτυπάει το κουδούνι. Αποφασισμένη ότι είναι ο Νίκος ανοίγω την πόρτα και τον βλέπω εκεί μπροστά μου γυμνό.

-    «Τι κάνεις ρε τρελέ;», φωνάζω. «Θα σε δει κανένας και αλίμονο μου μετά!»

Τον βάζω γρήγορα μέσα.

-    «Τι κάνεις γυμνός παιδί μου; Πού είναι τα ρούχα σου;»

-    «Έξω από την πόρτα…», έρχεται και μου λέει ναζιάρικα ενώ αρχίζει να τρίβει το πουλί του πάνω στην μεταξωτή ρόμπα μου.

-    «Εσύ θα με τρελάνεις, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!», του απαντάω με τρεμάμενη φωνή και εκείνη την ώρα τα χείλη μας ενώνονται.

Τραβιέται από τα χείλη μου και προχωράει πίσω και σταματάει μπροστά από το τζάκι και μένει να με κοιτάζει. Είναι τελείως γυμνός. Κάθε πτυχή του κορμιού του διαγράφεται με τον καλύτερο τρόπο. Το κρύο και απότομη αλλαγή με το ζεστό έχει τσιτώσει το δέρμα του και οι φλέβες του έχουν πεταχτεί. Το γραμμωμένο στομάχι του φαντάζει επίπεδο και χωρισμένο σε έξι τετράγωνα. Τα κόκαλα της λεκάνης εξέχουν λίγο πάνω από την ευαίσθητη περιοχή, η οποία πλημμυρίζεται από τρίχες που τόσο με εξιτάρουν.

Το μόριο του ξεπροβάλλει σαν φοίνικας σε όαση μέσα από εκείνο τον περίτεχνο θάμνο. Και παρότι οι τρίχες του κόβουνε πόντους είναι τόσο μεγάλο. Χριστέ μου! Πεθαίνω γι’ αυτό το καυλί! Είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Τόσο μακρύ όσο πρέπει και παχύ ώστε να το νιώθεις μέσα στα τοιχώματα της ήβης σου. Άρχιζα να υγραίνομαι μόνο και από αυτό το θέαμα του γυμνού του κορμιού με φόντο την φωτιά που σπινθήριζε.

Τα χέρια του καλούσαν τώρα και εγώ άβουλο ον τον πλησίασα. Με μια ελαφριά κίνηση μου ξεκούμπωσε την ρόμπα και με μια δεύτερη κίνηση την έκανε να γλιστρήσει πάνω στο γυμνό κορμί μου μέχρι το χαλί. Χριστέ μου! Ένιωθα ρίγη ηδονής να με κατέχουν. Με ξάπλωσε στο χαλί και έσκυψε πάνω από τα στήθη μου. Οι ρώγες μου είχαν σκληρύνει επικίνδυνα και χρειάζονταν κάποιο να τις καλμάρει. Άρχισε να τις γλείφει με μαεστρία ενώ που και που τις δάγκωνε για να τις χαλαρώσει. Έπιανε με τα στιβαρά του άγρια χέρια τα στήθη μου από τα πλάγια ώστε να κεντράρει τις ρώγες στην γλώσσα του. Το σάλιο του με ζέσταινε και με έκανε να χάνω τις αισθήσεις μου. Εκείνη την ώρα οι ηδονή μου χτύπαγε κόκκινο.

Αφού έγλειψε τα στήθη μου άρχισε αργά και βασανιστικά να κατεβαίνει στην κοιλιακή μου χώρα. Σταμάτησε στον αφαλό μου και έκανε ένα κύκλο με την γλώσσα του. Προσέγγιζε σιγά - σιγά το κέντρο της ύπαρξης μου. Όταν έφτασε στην ξυρισμένη ευαίσθητη περιοχή μου πετάχτηκα από τρέλα. Άρχισε να γλείφει τα χείλη του αιδοίου μου που τόσο λαχταρούσαν να νιώσουν την γλώσσα του μέσα στα τοιχώματά τους. Η γλώσσα του ακροβατούσε μεταξύ της εισόδου και της επαφής. Κάτι που με ενοχλούσε αλλά συνάμα με πέταγε στα ύψη. Σήκωσα την λεκάνη μου ώστε να του προσδιορίσω την καυτή επιθυμία μου να μπει μέσα και να αλώσει το μουνάκι μου.

Μετά από αγώνα η γλώσσα του και ένα βοηθητικό δάκτυλο μπήκαν μέσα και άρχισαν να σκάβουν όλη την περιοχή μου. Ήταν η υπέρτατη ηδονή, είχα καιρό να νιώσω τόσο περίτεχνο γλειφομούνι. Το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να αφήνω που και που ελαφρούς στεναγμούς που προσδιόριζαν πόσο με τρέλαινε αυτό που μου έκανε εκεί χαμηλά. Δεν άργησα να αρχίσω να κατεβάζω τα πρώτα μου υγρά, που έτρεχαν σαν ποτάμι από την ανείπωτη καύλα στην οποία με είχε φτάσει. Ο Νίκος άρχισε να ρουφάει και να απλώνει με τη γλώσσα του, όλα τα υγρά μου πάνω στα ξυρισμένα μου μουνόχειλα.

Αφού στέρεψα από κάθε σταγόνα του ψιθύρισα να ξαπλώσει γιατί τώρα ήταν η σειρά του. Ξάπλωσε στο χαλί αλλά στηρίχτηκε στους αγκώνες του για να βλέπει τι θα γίνεται κάτω στον γλυκό του πούτσο. Το έπιασα με τα λεπτά μου δάχτυλα και άρχισα να τον παίζω ευγενικά. Ανέβαζα και κατέβαζα αργά το δέρμα του οργάνου του που ήταν σε πλήρη στύση και άφηνα ξεπροβάλλει το πρησμένο του κεφάλι μου ήταν σαν κόκκινο - ροζ μανιτάρι ένιωθα ότι είχε βγάλει τα πρώτα υγρά και ότι η παλινδρόμηση γινόταν πιο εύκολα. Πλησίασα τα χείλη μου στο βάλανο του και τον ακούμπησα απαλά.

Ξαφνικά με την άκρη του ματιού μου είδα να πηγαίνει πίσω το κεφάλι του και να βγάζει ένα βαρύ «αχχχ» χαράς. Άρχισα να πιπιλάω αυτό το όργανο που ο Θεός μου είχε στείλει. Το τρόμπαρα απαλά στην αρχή ενώ με τη γλώσσα μου το χάιδευα απαλά μέσα στο στόμα μου. Η ταχύτητα μου είχε αρχίσει να αυξάνεται και σιγά - σιγά να χρησιμοποιώ και τις άκρες των δοντιών μου για αντίσταση. Το ένιωθα μέσα στο στόμα μου να πρήζεται, ενώ παράλληλα έτριβα και τα τριχωτά αρχίδια του ώστε να παρατείνω το σημείο έκρηξης του.

Μετά από ένα λεπτό σχεδόν έντονου τρομπαρίσματος ο Νίκος έπιασε το κεφάλι μου πιέζοντας το και άρχισε να εκτοξεύει τα καυτά του βόλια μέσα στο στόμα μου. Δεν μου άφησε κανένα περιθώριο εναλλακτικής επιλογής. Τα κατάπια όλα, έτσι πηχτά και καυτά που ήταν. Από την παραγωγή κατ ευθείαν στο λαρύγγι μου.

-    «Πάρ' τα μωρό μου... Έτσι πιέσ' το όλο το ποτό!»

Τα ήπια όλα. Τίποτα δεν έδειχνε ότι μόλις με είχαν χύσει. Ξαπλώσαμε και οι δύο πάνω στο χαλί εξουθενωμένοι.

Την συνέχεια θα την στείλω σύντομα. Ελπίζω να μην σας κούρασα. Με αγάπη στο μωράκι μου τον Νίκο, που είναι φαντάρος και καταλαβαίνετε, έχω εδώ και τρεις μήνες πολλές στερήσεις... και προβλέπονται πολλές ακόμα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")