Ρομαντικός και με καυτές επιθυμίες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Τα έχω καταλάβει όλα... Και θέλω να γαμηθούμε άγρια και για ώρα πολλή. Να σου δαγκώνω τα βυζάκια, να σου γλείφω το λαιμό, το αφτάκι, την πλάτη, την κωλοτρυπίδα.

Να σε κάνω να χύνεις δύο και τρεις φορές πριν να σε γεμίσω με τα χύσια μου. Να με παίρνεις στο στόμα σου...

Και θέλω, μερικές φορές, όταν σου βγάζω το βρακάκι για να γαμηθούμε, να βλέπω και πάλι, όπως χτες, σταγονίτσες από υγρούς λεκέδες εκεί που ακουμπάει το μουνάκι σου, και να τις μυρίζω με τρόπο, διακριτικά, και να καταλαβαίνω ότι είναι ψωλόχυμα. Και να σε ρωτάω:

-    «Πηδήχτηκες με κάποιον άλλον αγάπη μου;»

Και εσύ να το αρνείσαι, και να μου λες:

-    «Τι είναι αυτά που λες μωρέ Γιάννη; Όλο στο σεξ έχεις το νου σου!»

Όμως μια φορά οι λεκέδες θα είναι πιο νωποί και παχύρευστοι, και εγώ θα ξεφύγω λίγο από τη διακριτικότητά μου, και θα τους μυρίσω (ίσως μάλιστα και να τους γευτώ) με τρόπο σχεδόν απροκάλυπτο.

Και τότε εσύ θα το παραδεχτείς, ότι έτυχαν έτσι τα πράγματα και πηδήχτηκες με κάποιον άλλον πριν από μένα.

Τη φορά αυτή δεν θα μπω μέσα σου. Θα ξαπλώσω ανάσκελα και θα σε βάλω να καθίσεις στο πρόσωπό μου.

Με το μουνάκι σου ανοιχτό πάνω στο στόμα μου, θα σε ρουφάω, θα σε γλείφω, θα σε ρουφάω ασταμάτητα, θα σε κάνω να χύσεις αμέτρητες φορές, και δεν θα σε αφήσω να φύγεις μέχρι να καθαρίσω και να πιω και την τελευταία σταγόνα ψωλοχύματος που θα έχεις μέσα σου.

Όλη αυτή την ώρα, και με τα δυο μου χέρια θα παίζω με το κωλαράκι σου. Θα το χαϊδεύω, θα το ζουλάω, θα χώνω που και που ένα δαχτυλάκι μέσα του.

Κι όσο θα χαλαρώνει, το δάχτυλο θα μπαίνει πιο βαθιά, ύστερα θα γίνουν δύο, αφού πρώτα σου ακουμπήσω εκεί μια τεράστια δόση βαζελίνης.

(Η βαζελίνη θα είναι κρύα και άχαρη στην αρχή, αλλά μετά όλα θα μαλακώσουν και θα γλυκάνουν και θα χαλαρώσουν και θα ανοίξουν και θα γλυκάνουν πολύ, πάρα πολύ).

Όταν τελικά θα σηκωθείς από το στόμα μου, το μουνάκι σου θα σε πονάει από τους πολλούς οργασμούς, θα είναι αδύνατο πια να το γαμήσεις, ούτε καν να το αγγίξεις δεν θα μπορείς.

Όμως θα 'σαι χαλαρή και ανοιχτή και καυλωμένη από πίσω.

Τι ωραία που θα σε γαμήσω από το κωλαράκι, τότε, μάτια μου! Θα στον βάλω όλον, ας είναι μεγάλος, σιγά - σιγά μέσα σου, μέχρι τη ρίζα.

Θα σε πονέσω μόνο λίγο, στο υπόσχομαι...

Και θα κουνιέμαι αργά - αργά, το υπόσχομαι κι αυτό, με την ελπίδα ότι θα θελήσεις και συ να χύσεις πάλι, κι ότι θα χαϊδευτείς μπροστά με το αριστερό χεράκι σου, για να χύσουμε μαζί.

Τι όμορφη που θα 'σαι, ανοιχτή και χυμένη από πίσω!

Θα μ' αφήσεις να κοιμηθώ μαζί σου εκείνο το βράδυ αλεπουδάκι μου; (και να μη μ' αφήσεις, πάλι υπέροχα θα είναι).

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")