Πολύ καλύτερος των προσδοκιών μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μιλάω με έναν τύπο στο msn, ο οποίος χειρίζεται τις λέξεις περίτεχνα και εξαιρετικά. Η συζήτηση, ενδιαφέρουσα, και στην πορεία ερεθιστική. Με ερεθίζει να μιλάω μέσω υπολογιστή, για σεξ και φαντασιώσεις, μου αρέσει να είμαι ερεθισμένη και υγρή, χωρίς απαραίτητα να κάνω κάτι γι αυτό! Το λέω του τύπου και τρελαίνεται, βαράει κόκκινο.

Συνεχίζει να περιγράφει όλο και πιο ερεθιστικά πράγματα, και με ρωτάει συνέχεια αν χαϊδεύομαι. Όσο του απαντάω αρνητικά, τόσο πιο περιγραφικός γίνεται, η ώρα περνάει και ο ερεθισμός μου έχει φτάσει σε οριακό σημείο.

Πρώτη φορά νιώθω την ανάγκη να χαϊδευτώ, να τελειώσω, μόνη μου, μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή.

Του ζητάω να με πάρει τηλέφωνο να μιλήσουμε, να ακούσω τη φωνή του. Με παίρνει αμέσως, τον ακούω, η φωνή του με εξιτάρει, είναι ερεθισμένος και εγώ δεν πάω πίσω, η φωνή μου βγαίνει σαν βογκητό, μου λέει ότι τον τρελαίνει να με ακούει έτσι. Σχεδόν κάνουμε τηλεφωνικό σεξ, τότε κατάλαβα, γιατί υπάρχουν τόσες ροζ τηλεφωνικές γραμμές! Μου περιγράφει τι θα μου έκανε αν ήταν μαζί μου, εγώ όλη αυτή την ώρα αρνούμαι να αγγίξω τον εαυτό μου, με παρακαλάει να κατεβάσω το χέρι μου, να χαϊδευτώ και να του περιγράψω πως είμαι, του εξηγώ πως αν το κάνω αυτό θα τελειώσω αμέσως, με έχει καυλώσει με τις λέξεις του, με τη φωνή του, αλλά δεν μου φτάνει να τελειώσω μόνη μου. Ποτέ δεν μου έφτανε από τότε που το έκανα για πρώτη φορά.

Μου ζητάει να συναντηθούμε, εκείνη τη στιγμή, να πάω σπίτι του, συνεχίζει περιγράφοντας τι με περιμένει εκεί, λιγώνω, το κορμί μου τρέμει, νιώθω ότι θα έρθω σε οργασμό χωρίς καν να έχω χαϊδευτεί, του λέω ότι είναι παρακινδυνευμένο και ότι φοβάμαι, μου λέει να συναντηθούμε όπου θέλω εγώ, προτείνει ξενοδοχείο τις περιοχής μου, το μυαλό μου έχει θολώσει, το μόνο που νιώθω είναι μια απίστευτη υγρασία και μια απέραντη ανάγκη να γαμηθώ, η καύλα μου έχει ξεπεράσει κάθε όριο, και όλα αυτά μέσα από μια οθόνη και ένα τηλέφωνο. Του λέω ναι. Ανταλλάσσουμε κινητά, σε 15 λεπτά μου λέει ότι θα είναι εκεί, πάω περπατώντας στο ξενοδοχείο, δεν ξέρω τι θα δω, δεν ξέρει τι θα δει.

Με παίρνει στο κινητό, όση ώρα οδηγάει και εγώ περπατάω, μιλάμε, με ερεθίζει. Τον ρωτάω αν θα μπει από πίσω, του εξηγώ ότι με τρελαίνει να με παίρνουν από πίσω, βρίζει απότομα και εγώ κομπλάρω. Μου λέει ότι δεν έπρεπε να του το πω αυτό, κόντεψε να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, και ότι είναι τόσο καυλωμένος που αναρωτιέται πως οδηγάει.

Φτάνει, είμαι εκεί, κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, είναι Μεγάλη Τρίτη, 01.30, στο δρόμο ερημιά, συνειδητοποιώ ότι φοράω τις φόρμες μου και γελάω, φοράει ένα τζιν και ένα μπλουζάκι, στη reception μας κοιτάνε περίεργα, είμαστε σε κανονικό ξενοδοχείο, ο υπάλληλος έχει αντίρρηση, προσπερνιέται με μερικά ευρώ έξτρα, η χημεία μεταξύ μας, είναι απίστευτη, όλη αυτή την ώρα κρατιόμαστε από το χέρι.

Μπαίνουμε στο ασανσέρ, πάμε στον 6ο, με το που φτάνουμε στην πόρτα του δωματίου με κολλάει πάνω της, και πιέζει το σώμα του από πίσω μου, είναι τόσο καυλωμένος που τον νιώθω ακόμα και με όλα αυτά τα ρούχα ανάμεσά μας.
Με πιέζει με δύναμη πάνω στην πόρτα, σχεδόν με πονάει, μου τραβάει το κεφάλι πίσω, μπήγει τα δόντια του στο λαιμό μου, την ίδια στιγμή βάζει το χέρι του μέσα από τη φόρμα μου και το δάχτυλό του μπαίνει με δύναμη μέσα μου, έχω τόσο έντονο οργασμό που με πιάνουν σπασμοί, μέχρι να ξαναβρώ την ανάσα μου, ανοίγει την πόρτα, με σέρνει στο κρεβάτι και πριν συνέλθω μπαίνει μέσα μου... ωωωω.....τι θεϊκή αίσθηση.

Τελειώνει σχεδόν ακαριαία, όπως και εγώ πάλι. Μόλις συνέρχεται με γυρνάει ανάσκελα και μου ανοίγει τα πόδια, κοιτάει, τον τρελαίνει που δεν έχει ούτε μια τρίχα, αρχίζει να το χαϊδεύει, να το γλύφει. Με γλύφει για ώρα, για πολύ ώρα, οι οργασμοί μου είναι έντονοι και συνεχόμενοι, χάνω την αίσθηση του σώματός μου, νιώθω, μόνο νιώθω, τα χέρια του, το στόμα του, το σώμα του, παντού, γύρω μου, μέσα μου, πάνω μου, μπαίνει μέσα μου, βγαίνει, με βασανίζει, με παιδεύει, με λιώνει, η ηδονή έχει ξεπεράσει κάθε όριο, με ρωτάει αν του έλεγα αλήθεια, ότι μου αρέσει από πίσω, τον οδηγώ με το χέρι μου, βογκάει, είναι απίστευτα ερεθισμένος, έχει χύσει μόνο μια φορά, αντέχει πολύ, πάρα πολύ, αλλά όχι αυτό! Προσπαθεί να μπει, είναι στενά, πολύ στενά, πονάω και ερεθίζομαι κι άλλο, με ρωτάει αν είμαι σίγουρη ότι το έχω ξανακάνει, κουνιέμαι, μπαίνει, ουρλιάζω, από καύλα, πόνο, απόλαυση.

Τελειώνει με δυο κινήσεις, του ζητάω να μη βγει, αφήνεται στην πλάτη μου, χαλαρώνει ξαπλωμένος πάνω μου, είναι μέσα μου, από πίσω, δαγκώνει το λαιμό μου, μου ψιθυρίζει ότι περνάει απίστευτα, με γλύφει, τα χέρια του πιάνουν το στήθος μου, οι ρόγες μου είναι σκληρές και ερεθισμένες, μου ομολογεί ότι δεν το έχει ξανακάνει να μείνει μέσα αφού έχει χύσει, και ότι η αίσθηση είναι περίεργη αλλά όχι δυσάρεστη. Αρχίζω να κουνιέμαι, λιγάκι, απαλά, τον νιώθω να μεγαλώνει μέσα μου, βογκάει, δεν το πιστεύει. Διαμαρτύρεται χλιαρά ότι θα τον εξοντώσω, ξεκινάμε πάλι, με την ίδια ένταση.


Φύγαμε στις 07.00, άυπνοι, κουρασμένοι, αμήχανοι. Έξω από το ξενοδοχείο, ανταλλάξαμε το πρώτο μας φιλί στο στόμα. Με ρώτησε αυτό που δεν τολμούσα να ρωτήσω εγώ, "θα ξαναβρεθούμε?". "Βρεθήκαμε" άλλες 2 φορές, κάθε φορά ήταν ακόμα καλύτερα. Νίκο να είσαι καλά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")