Μαθητευόμενη στη δουλειά, δασκάλα στο κρεβάτι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία ξεκίνησε πριν ένα μήνα περίπου και τελείωσε σήμερα....

Μια Πέμπτη πρωί, γύρω στις δώδεκα, χτυπάει το τηλέφωνο στο γραφείο.
"Η Σωσώ είμαι μου λέει". Δεν πήγε το μυαλό μου κατευθείαν, μετά βέβαια την θυμήθηκα.
"Πέρνα για καφέ", της προτείνω.
"ΟΚ, σε λίγο θα είμαι εκεί".

Η Σωσώ.... Μου την έστειλε μία συνεργάτης δικηγόρος, είτε για μαθητευόμενη, είτε για να της βρω καμιά δουλειά αν είχα τίποτα στα υπόψη, πριν ενάμισι χρόνο περίπου. Μια κοπέλα εμφανίσιμη, γύρω στα 35, αδύνατη και μικροκαμωμένη σε σχέση με μένα. Από την πρώτη στιγμή μου άρεσε, αλλά δεν είναι σωστό να την πέφτεις σε μια κοπέλα που ψάχνει για δουλειά.
Από διερευνητικές ερωτήσεις μου κατάλαβα ότι δεν είχε καμιά διάθεση να μπλέξει με παντρεμένο. Πέρασε αρκετές φορές για καφέ. Την γνώρισα και σε ένα φίλο μου, μια και μου πε ότι έψαχνε, αλλά δεν της άρεσε. Πήγα πολλές φορές στο σπίτι της για καφέ πρωινές ώρες αφού τον περισσότερο καιρό ήταν άνεργη και ήταν σπίτι, όταν τύχαινε να περάσω από κει. Μένει με την αδερφή της, η οποία είναι κι αυτή ελεύθερη, σε ένα διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Πολλές φορές τριγύριζα την συζήτηση στα ερωτικά. Κανένα σημάδι ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι μεταξύ μας. Ένα διάστημα είχε και ένα γκόμενο. Το τελευταίο διάστημα, λόγω φόρτου είχα καιρό να πάω.

Ήρθε μετά από λίγο. Παράγγειλα καφεδάκια και την ρώτησα τι κάνει αυτό το διάστημα.. Υποαπασχολούνταν αμισθί 9 με 2 το πρωί. Την ρώτησα αν έχει κανένα γκόμενο αυτή την εποχή. "Τίποτα Γιώργο, ούτε για σεξ". "Σεξ όσο θες μωράκι μου. Έλα να κάνουμε μαζί", της λέω.

Εμείς οι παντρεμένοι, εγώ τουλάχιστον, πολλές φορές κάνουμε χοντροκομμένο καμάκι. Γιατί ψάχνουμε "αρπαχτές", μια και δεν έχουμε την δυνατότητα να βγαίνουμε ραντεβού για ποτό κλπ. Το παραπάνω το είπα για πλάκα, ποτέ δεν περίμενα να μου απαντήσει σοβαρά κάποια, το πολύ - πολύ να συνέχιζε την πλάκα στο ίδιο στυλ ή να το έκοβε. "Έχω περίοδο ρε γαμώτο", μου λέει και πέφτω από τα σύννεφα!!!

Προσπαθώντας να διατηρήσω την ψυχραιμία μου, το "χοντραίνω" κι άλλο. "Τον έχω και μεγάλο", της λέω. "Έλα να τον δεις σε φωτογραφία", συνεχίζω. Παραδόξως, έρχεται κοντά στην οθόνη του P/C να κοιτάξει...

Πάω στο φάκελο που έχω τις φώτο αλλά δεν άνοιγαν οι φώτο!!!! Είχα κάνει κάτι ρυθμίσεις να κάνω κρυφό το φάκελο, δεν πέτυχαν και τις ακύρωσα, αλλά δεν άνοιγαν οι φώτο!!! Εκείνη τραβιέται, εγώ να προσπαθώ να ρυθμίσω τις φώτο να φαίνονται!!!

Τελικά τα καταφέρνω και της λέω "έλα να δεις". "ΜΜΜ καλό τον έχεις", λέει.. Της δείχνω και ένα βίντεο να τον παίζω. "Χύνεις κιόλας?" με ρωτάει. Της βάζω ένα βίντεο που έχυνα. "Πολύ ωραίο", μου λέει.

Είπαμε πολλά, μια και η συνέχεια προβλεπόταν συναρπαστική.
"Πότε τελειώνει η περίοδος", τη ρωτάω.
"Κυριακή ή Δευτέρα, αλλά είναι εδώ και η μαμά μου, θα φύγει Τετάρτη",
"Δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε τόσο μωράκι μου, αν θες πάμε στο σπίτι του αδερφού μου, έχω κλειδιά και το πρωί δουλεύει", προτείνω.
"Πάμε και τώρα αν θες".
"Ε, μόνο πίπες δεν μ" αρέσει. Εγώ? Άσε να τελειώσει και θα δούμε", λέει.
Όταν έφυγε, πήγε να με φιλήσει σταυρωτά αλλά την άρπαξα και την φίλησα στο στόμα, διακινδυνεύοντας να μας δουν περαστικοί ή να μπει κάποιος. Ανταποκρίθηκε.

Την άλλη μέρα πέρασε για δουλειά και μου έφερε δώρο ένα ουίσκι.
"Συνέχεια μας κάνεις δωρεάν δουλειά, και μένα και την αδελφή μου", είπε. Ήταν απόγεμα και είχα κλείσει τα στορ. Μόλις μπήκε τη φίλησα. Δεν ξεκολλούσε, ούτε εγώ φυσικά. Ήπιαμε καφέ, κάναμε δουλειά και έφυγε, αφήνοντας με με την πούτσα κάγκελο, όταν δεν ξεκολλούσε από πάνω μου πριν φύγει.

Εκεί αρχίζει το μαρτύριο. Τηλεφωνιόμασταν συχνά, περιμένοντας να τελειώσει η περίοδος. Τρίτη που είχε πια τελειώσει, είχαμε συνεννοηθεί να κατέβει κέντρο για να πάμε στο σπίτι του αδερφού μου. Αρρωσταίνει και δεν πάει ούτε στη δουλειά. Τετάρτη μου λέει στο τηλέφωνο ότι δεν είναι διατεθειμένη να πάμε στο σπίτι και να κάνουμε μόνο σεξ. Δεν ήθελε δηλαδή να πάμε έχοντας στο νου μόνο αυτό. Επίσης, έρχεται να τον φιλοξενήσουν ένας φίλος τους από μια πόλη, όπου έμεναν παλαιότερα. Ήθελε μόνο στο σπίτι της να κάνουμε σεξ, τουλάχιστον την πρώτη φορά, εκεί θα αισθανόταν πιο άνετα. Γυναίκες... Έπρεπε να τον πάει καμία βόλτα, μια και μια δυο μέρες ήταν άρρωστη και δεν το κούνησε από το σπίτι. Φεύγει Κυριακή και... Δευτέρα έρχεται ο πατέρας της για κάτι δουλειές!!! Μη μπορώντας να πει τίποτα στην αδερφή της, μια και θα πηδιόταν με παντρεμένο, το σπίτι ήταν ελεύθερο μόνο τα πρωινά.

Επιτέλους φεύγει την Τρίτη ο πατέρας της και την Τετάρτη το μεσημέρι πήγα στο σπίτι της. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος, καθισμένοι στον καναπέ του σαλονιού. Κάποια στιγμή έβαλε το χέρι της στον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι και μου τον έτριβε με μανία. Εγώ της είχα βγάλει την μπλούζα και της έγλειφα το στήθος.
"Μας βλέπουν, δε σε νοιάζει?" της είπα μια και η μπαλκονόπορτα του σαλονιού ήταν ανοιχτή.
"Μ αρέσει", μου λέει. Τριβόμασταν ο ένας στον άλλο για αρκετή ώρα.
"Έλα να στον καρφώσω", της ψιθυρίζω στο αυτί.
"Ηρέμησε", μου λέει. Είχε αποφασίσει να μην το κάνουμε από την πρώτη μέρα... Γυναίκες... Έκατσα καμιά ώρα και συνεχίσαμε χαμουρεύοντας ο ένας τον άλλο σαν τους πιτσιρικάδες...

Την άλλη μέρα τα ίδια. Περίμενα να γυρίσει από τη δουλειά και πήγα.
"Δεν έχω κάνει μπάνιο", μου λέει. Ήταν Πέμπτη και Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή δεν μπορούσα εγώ. "Δευτέρα (Μεγάλη Δευτέρα) θα γυρίσω από τη δουλειά, θα κάνω μπάνιο και μετά θα έρθεις", λέει. Υπομονή...

Την Μεγάλη Δευτέρα της έρχεται περίοδος, μια βδομάδα πιο μπροστά!!!!! Ήταν γραφτό μου φαίνεται να μην αμαρτήσω Μεγάλη Εβδομάδα.... Μεγάλη Πέμπτη φεύγει για το πατρικό της, όπως κι εγώ το Μεγάλο Σάββατο. Δευτέρα βράδυ που γυρίσαμε, μου λέει
"Δεν ήρθαμε μόνες, ήρθε και μια ξαδέλφη μας μαζί Θα καθίσει μια βδομάδα, έχει άδεια"!!!!!!!

Έμφραγμα!!!!!!!!!!! Ήρθε μεσοβδόμαδα στο γραφείο, είχαμε πάει και μια άλλη φορά για καφέ, κάπου στο ενδιάμεσο, δεν θυμάμαι ακριβώς... Και σήμερα...

Σήμερα θα έλειπε το μεσημέρι η ξαδέλφη της, θα πήγαινε για φαγητό με μια φίλη της και μετά για καφέ. Με παίρνει τηλέφωνο το μεσημέρι και μου λέει να πάω από κει. Η υπομονή μας είχε φτάσει πια στα κόκκινα.

"Πάμε στην κρεβατοκάμαρα. Έλα", μου λέει μόλις μπαίνω. Πάω να ξαπλώσω με τα ρούχα.
"Βγάλτα", μου λέει. Μένω μόνο με το εσώρουχο. Εκείνη ταυτόχρονα έβγαλε τα δικά της και έμεινε με το στρινγκ. Άρχισα να την φιλάω στο στόμα, το λαιμό. Κατέβηκα προς το μουνάκι της και της έβγαλα το στρινγκ, ενώ εκείνη προσπαθούσε να μου βγάλει τον πούτσο έξω. Τον άρπαξε και τον τραβούσε, έβγαλα το εσώρουχο και έμεινα τελείως γυμνός. Εκείνη ξαπλωμένη, εγώ στα γόνατα και πλάγια και της έκανα γλυφομούνι. Μου τραβούσε τον πούτσο, ήθελε να τον βάλει στο στόμα της, καιρός ήταν! Της τον έδωσα και άρχισε να τον καταπίνει με μανία, ενώ εγώ της έβαζα δάχτυλο πια στο μουνάκι της, το οποίο ήταν στενό, ενώ με το άλλο χέρι της έσπρωχνα το κεφάλι βαθιά στον πούτσο μου. Δεν άντεξα και πάρα πολύ.
"Χύνω μωρό μου, πάρε όλα τα χοντράδια μέσα". Τα κατάπιε όλα με ζήλο, δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη.

Μετά την ανέβασα από πάνω μου σε στάση 69. Ο πούτσος μου δεν έλεγε να πέσει με τίποτα. Εκείνη τον κατάπινε με μανία, εγώ την έγλειφα και της έβαζα δάχτυλο.
"Έλα να στον καρφώσω μωρό μου". Έβαλα προφυλακτικό, ενώ η Σωσώ πήρε θέση για πισωκολλητό. Πήγα από πίσω της και της τον έχωσα. Κουνιόμουν αργά, απολαμβάνοντας το στενό μουνάκι της.
"Πιο δυνατά", μου λέει και άρχισα να της καρφώνω τον πούτσο μου με μανία. Βογκούσε και φώναζε. Την ανέβασα από πάνω. Στην αρχή κουνιόταν γρήγορα. Μετά τον κάρφωσε όλον στο βάθος του μουνιού της και έγειρε πίσω την μέση της. Έχοντας τον πούτσο μου όλο μέσα, κουνούσε τη μέση της και βογκούσε άγρια, όλο και με περισσότερη μανία. Τελειώσαμε και οι δύο ταυτόχρονα, βογκώντας δυνατά...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")