Ιστορία βαμβακιού

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

H ιστορία εξελίχθηκε σε χωριό του κάμπου τις θεσσαλίας, πριν δώδεκα χρόνια, εγώ τότε ήμουν 25 ετών [τώρα 37].

Εκείνο το καλοκαίρι δούλευα στα χωράφια του πατέρα μου. Δίπλα στο κτήμα μας ήρθε να αλωνίσει βαμπάκι μια κομπίνα. Το διπλανό κτήμα ανήκε στον κ. Βασίλη, έναν αγρότη γύρω στα 57 παντρεμένο με την κυρία Βούλα, ετών 40.

Ο κ. Βασίλης ήταν από τους νοικοκυραίους στο χωριό μας, για την κ. Βούλα πολλά ακούγονταν, σχετικά με την σεξουαλική της δραστηριότητα. Δυστυχώς, δεν ήμουν στο κύκλο της για να ξέρω και περισσότερα.

Για να είμαι ειλικρινής, πολλές φορές το είχα παίξει για πάρτη της.

Η Βούλα ήταν από τις γυναίκες που ξεσήκωνε τον αντρικό πληθυσμό, από όπου κι αν πέρναγε. Παρότι δεν ήταν όμορφη, είχε όμως πάνω της αυτό το έκφυλο και ένα κορμί διαμάντι, που έκανε τα αρσενικά να χτυπούν λιμιτ-απ.

Στο διπλανό κτήμα, ο κ. Βασίλης οδηγούσε την κομπίνα του μαζεύοντας Βαμπάκι, δίπλα στον επαρχιακό αγροτόδρομο είχε παρκαρισμένες τέσσερις καρότσες που πιάναν από 10 τόνους η κάθε μια. Για να πιάσουν \'όμως αυτά τα κιλά, χρειαζόταν κάποιος να πατάει το βαμπάκι που ξεφόρτωνε η κομπίνα, κι αν υπήρχαν και περισσότερα άτομα να πατούν, ακόμα καλύτερα.

Μαζί του για αυτή την δουλειά του πατήματος είχε μόνο την γυναίκα του την Βούλα, η οποία ανεβασμένη στην καρότσα έκανε το πατητήρι, όση ώρα χρειαζόταν για να γεμίσει το καλάθι τις μηχανής.[περίπου 30 λεπτά].

Αφού ξεφόρτωσε το πρώτο καλάθι, ο άντρας τις με κάλεσε με ένα νεύμα από μακριά. Πήγα κοντά του, ότι είχα τελειώσει την δική μου δουλειά.

-Κοίτα μου λέει Χρήστο ,χρειάζομαι ακόμα ένα άτομο για την καρότσα, έψαξα αλλά δεν βρήκα, ξέρεις τώρα πάνω στη φούρια των αλωνιών δεν βρίσκεις.

Πήρα το θάρρος να σου προτείνω, να εργαστείς για μένα απόψε. Εκείνη την ώρα έφθασε κοντά μας και η Βούλα.

Βλέποντας με λίγο διστακτικό είπε

-Κάτσε ρε Χρήστο να μας βοηθήσεις, θα πληρωθείς καλά.

-Όσο για αυτό δεν το συζητάμε, είπε ο άντρας της.

Χωρίς να πολυσκεφτώ, είπα το ναι.

Δεν ξέρω αν το είπα για τα χρήματα, αλλά σίγουρα με βοήθησε η εμφάνιση τις Βούλας. Φόραγε μια κολλητή φόρμα κόκκινη, και πάνω ένα στενό πουκάμισο που κόντευε να εκραγεί από τα βυζόμπαλα της.

• Θα καθίσω αλλά πρέπει να πεταχτώ ως το χωριό να ειδοποιήσω τους δικούς μου , και να πάρω και κανένα καφέ.Βλέπω το χωράφι είναι μεγάλο και θα μας πάρει το πρωί.

Δεν άργησα το χωριό το χωριό ήταν κοντά, και με το παπάκι τακτοποίησα όσα είχα να κάνω και επέστρεψα.

Είχε είδη νυχτώσει, όταν έφθασα αδειάζανε το δεύτερο καλάθι, αμέσως ανέβηκα πάνω στη καρότσα μαζί τους και αρχίσαμε να πατάμε, ο κ. Βασίλης σε λίγο μας άφησε και ανέβηκε στην μηχανή του.

Εμείς συνεχίσαμε να πατάμε για κανένα δεκάλεπτο ακόμα, έπειτα αράξαμε πάνω στο βαμπάκι να ξεκουραστούμε.......

• Χρήστο, πιάσε το νερό να ξεδιψάσουμε, και άρχισε να πίνει λαίμαργα. Το νερό ξέφευγε από το στόμα της και έπαιρνε το δρόμο για τα στήθη της.

Σε λίγο όλο το πουκάμισο είχε μουσκέψει, αφήνοντας τα στήθη της να προβάλουν μέσα στην πανσέληνο,αμέσως το δικό μου πιστόλι, στη θέα αυτή έλαβε θέση μάχης.

-πάρε μου είπε, να πιεις και συ, θα μου μάθεις βέβαια τα μυστικά μου, αλλά δεν πειράζει, άλλωστε από ότι σε έχω κόψει δεν είσαι μαρτυριάρης. Η μήπως είσαι, και κάνοντας να με πειράξει έχασε την ισορροπία της και έπεσε πάνω μου, με το ένα της χέρι να βρίσκεται στο

-Πω, πω τι έχουμε εδώ, είπε πιάνοντας τον πιο σφιχτά.

- Xρήστο, ο έχει πάρει τα πάνω του, τι μπορώ να κάνουμε για αυτό; Μήπως αν τα αφήναμε να πάρει λίγο αέρα;

Και πριν προλάβω να μιλήσω μου τον είχε βγάλει έξω, και ατένιζε το στόμα της σε απόσταση βολής.

-Σου είπα, ότι θα πληρωθείς καλά απόψε, και με μια κίνηση τον πήρε στο στόμα της και τον κατάπιε λες και ήταν το τσουνάμι.

Τον πιπίλαγε μα μαεστρία, λες και τον είχε γνωστό γνώριμο από τα παιδικά της χρόνια.

Σε λίγο άρχισα τον πολυβολισμό μου, η ριπές έσκαγαν η μία μετά την άλλη, και αυτή ρούφαγε τα πάντα χωρίς να αφήνει ούτε μια σταγόνα να πάει χαμένη.

Δεν πρόλαβα καλά καλά να κουμπωθώ και ο άντρας της έφθασε για να αδειάσει, και αφού άδειασε ξεκινήσαμε για το δεύτερο ημίχρονο.

Τον ξανάβαλε στο στόμα της , και ξεκίνησε με ρυθμικές κινήσεις να τον πετάει και πάλι στα ύψη, τώρα φαινόταν ότι είχε λυσσάξει γιατί είχε αρχίσει να βογκάει.

Τις χάιδεψα το , και την ξάπλωσα πάνω στο βαμπάκι , εφαρμόζοντας το σύστημα , που μπορώ να πω ότι είχα ειδικότητα.

Αυτό ήταν οι κραυγές τις ακούστηκαν μέσα στη νύχτα, σαν το άγριο θηριό. Με πολύ δύναμη εφόρμησα στα σωθικά τις.

-πάρτα φώναζα , και την πήδαγα με μανία σαν τρελός. Την πήδαγα βίαια, και ταυτόχρονα την έβριζα.

Φαίνετε ότι ερεθίστηκε τρομερά, και άρχισε να τελειώνει με σπασμούς, γεμίζοντας με τα υγρά της τον

Συνέχισε όμως να φωνάζει , σκίσε μου, πήδα με παλικαρά μου, κάνε με ότι θέλεις. Σε λίγο έφθασα στο αποκορύφωμα μου , άρχισα με την σειρά μου να ουρλιάζω , και να χύνω στα πανέμορφα στήθη της.

Σηκώθηκε με φίλησε, και μου έδειξε την μηχανή που ερχόταν να αδειάσει...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")