Χρήσιμες οι χειροπέδες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι από το Ηράκλειο Κρήτης και είμαι 23 ετών. Στην πολυκατοικία που μένω έμενε μια κοπέλα αρκετά εμφανίσιμη, η Έλενα. 1.65 περίπου, αδύνατη, καστανή, φοιτήτρια κι αυτή. Μας γνώρισε μια κοινή μας φίλη. Όταν βλεπόμασταν ένα λέγαμε μόνο.

Πριν λίγο καιρό κατέβηκα από το σπίτι να πάω μια βόλτα με το μηχανάκι και την είδα. Με ρώτησε που πάω και της είπα. Της πρότεινα αν θέλει να με συνοδεύσει και δέχτηκε. Μετά από λίγη ώρα γυρίσαμε και μου πρότεινε να πάω σπίτι της για κανένα καφέ. Δέχτηκα βεβαίως. Φορούσε ένα κολλητό τζιν και ένα μπλουζάκι!

Ήταν αυτή πάνω στο κρεβάτι κι εγώ στην καρέκλα του υπολογιστή της. Εκεί που μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων πρόσεξα κάτι χειροπέδες σε μια γωνία του σπιτιού. Δεν έχασα ευκαιρία και άρχισα να την ρωτάω: που τις βρήκες, αν τις έχεις χρησιμοποιήσει κ. α! Τις είχα στα χέρια μου και τις επεξεργαζόμουν.

Σε κάποια στιγμή μου τις ζήτησε και άρχισε να παίζει μαζί τους. (οι χειροπέδες ήταν επαγγελματικές)!!! Εκεί που έπαιζε, δεν ξέρω πως έγινε αλλά έδεσε κατά λάθος το αριστερό της χέρι με τον δεξιό της αστράγαλο! Μόλις καταλάβαμε τι είχε συμβεί ξεσπάσαμε σε γέλια και μου ζήτησε να της δώσω τα κλειδιά που κρατούσα εγώ.

Είχα την ευκαιρία μπροστά μου και δεν την άφησα να πάει χαμένη. Την πλησίασα αργά, ξεκούμπωσα τζιν μου, είχα καυλώσει με την όλη φάση και έβαλα τα κλειδιά πάνω στον καυλωμένο πούτσο μου.

-    «Τι κάνεις;», μου λέει.

-    «Αν θες να λυθείς πάρε τα κλειδιά».

-    «Πας καλά;»

-    «Αν θες να λυθείς πάρε τα κλειδιά…»

Πήγε να τα πάρει βιαστικά με το δεξί της χέρι και κατέβασε το μποξεράκι μου.

-    «Δεν είναι κακό…»

Τότε πήρα το κεφάλι της με δύναμη και το έφερα με μια απότομη κίνηση σε απόσταση αναπνοής από τον πούτσο μου. Δεν έχασε ευκαιρία και άρχισε να τον ρουφά. Ήξερε να τον παίρνει καλά. Την σταμάτησα και έβγαλα το σουτιέν και την μπλούζα της και άρχισα να γλείφω τα βυζιά και τις ρώγες της. Της άνοιξα τις χειροπέδες, είχε ξαπλώσει πίσω και αναστέναζε.

Της έβγαλα το τζιν και το μαύρο στρινγκ της. Το μουνί της ήταν ξυρισμένο και είχε αφήσει μια λεπτή λωρίδα στην μέση. Καύλα ήταν. Άρχισα να της το γλείφω και μετά από λίγο χρησιμοποίησα δύο δάχτυλα έβαλα το ένα στο μουνάκι της και το άλλο στον σφιχτό κώλο της.

Άρχισε να με παρακαλάει να την γαμήσω γιατί όπως έλεγε δεν άντεχε άλλο. Άρχισα να της τον βάζω και αυτή να χτυπιέται πάνω στο κρεβάτι. Της χάρισα ένα διπλό οργασμό και όταν έφτανε η σειρά μου να χύσω βγήκα από μέσα της και την έχυσα στο πρόσωπο της.

Ξαπλώσαμε, κάναμε ένα ντους και κάναμε κι άλλο γύρο…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")