Πόθος στα όρια της τρέλας!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Κατέβαινα τη σκάλα της εταιρείας που αργότερα θα δούλευα, και αυτός ανέβαινε. Διασταυρώθηκαν τα βλέμματα μας.
Κοντοσταθήκαμε και κοιταχτήκαμε έντονα.
Προσπεράσαμε… άλλωστε δεν γνωριζόμαστε.

Ωραίος άντρας, σκέφτηκα. Αρκετά μεγαλύτερός μου, αλλά αυτό δεν είχε καμία σημασία. Μου αρέσουν οι μεγάλοι άντρες. Δεν ήξερα ποιος ήταν.
Ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή μου, έλεγε να περάσω για συνέντευξη από κάποια
εταιρεία που είχα αφήσει βιογραφικό.

Πήγα στην εταιρεία και με οδήγησαν στο γραφείο του διευθυντή. Μπροστά μου
στεκόταν ο άνθρωπος που είχα συναντήσει στη σκάλα. Η συνέντευξη κράτησε 3 ώρες. Η έλξη που υπήρχε ήταν φανερή. Εννοείται πως προσλήφθηκα.

Τις επόμενες μέρες μου ζήτησε να βγούμε για φαγητό. Εκεί μου εξομολογήθηκε πως με είχε προσέξει αρκετό καιρό πριν στα μέρη που σύχναζα και πως τα έφερε η τύχη να τον έχω διευθυντή. Αρκετά χαλαρωμένοι και οι δυο από τα ποτά και άκρως ερωτικοί, η κουβέντα είχε πάρει άλλο δρόμο.

Στο δρόμο της επιστροφής άρχισε να μου χαϊδεύει τα πόδια μου, όπου όπως μου είπε τον είχαν ξετρελάνει (είναι και δυο μέτρα). Ανέβαζε το χέρι του ψηλά στα μπούτια μου και με είχε τρελάνει. Είχα ερεθιστεί αφάνταστα. Σταμάτησε το αυτοκίνητο.

Άρχισε να μου χαϊδεύει το στήθος και να το φιλάει με πάθος. Χάιδεψα τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι. Ήταν σκληρός, μεγάλος και χοντρός (το όνειρό μου γινόταν πραγματικότητα).

Άνοιξα το φερμουάρ του και έβαλα το χέρι μου από μέσα. Άρχισα να τον χαϊδεύω και τα πρώτα ψωλοχύματα άγγιξαν τα δάχτυλά μου. Αφού έγλυψα τα δάχτυλά μου, τον φίλησα. Έσκυψα και πήρα τον πούτσο του στο στόμα μου. Του χάιδευα και του έγλειφα τα αρχίδια του. Είχε λιώσει.

 

- Μη μου κάνεις τέτοια, γιατί δεν αντέχω άλλο, θα σε χύσω. Από την πρώτη στιγμή που ήρθες το μυαλό μου ήταν στο μουνί σου. Πως θα το γαμήσω...

Άρχισε να μου χαϊδεύει και να μου γλύφει το μουνάκι μου. Έχυσα καθώς μου το γαμούσε με τη γλώσσα του. Είχα τρελαθεί!!! Σκύβω και μόλις αρχίζω το τσιμπούκι (το τσιμπούκι είναι το δυνατό μου σημείο, από ότι λένε όσοι το έχουν δοκιμάσει)… το στόμα μου πλημμύρισε από τα χύσια του. Τα κατάπια όλα... Τον φίλησα και τον καληνύχτισα.

Την επόμενη μέρα στο γραφείο δεν ήξερα πως πρέπει να συμπεριφερθώ.
Οικεία…? Σα να μην έγινε τίποτα?
Ντροπαλά…?
Με έβγαλε από τη δύσκολη θέση καθώς μου υπενθύμισε το προηγούμενο βράδυ. Από τότε και στο εξής ακολούθησαν κολασμένες ώρες. Όπου βρισκόμασταν γαμιόμαστε σαν τα σκυλιά. Το παιχνίδι ξεκινούσε από το πρωί. Ερχόταν πάντα καυλωμένος. Έκλεινε την πόρτα του γραφείου του, μου τηλεφωνούσε και μου γαμούσε το μυαλό πρώτα, με αυτά που μου έλεγε. Δεν χρειαζόταν τίποτα άλλο… ήμουν φτιαγμένη για το υπόλοιπο της ημέρας. Ερχόταν στο γραφείο μου να με δει με τον πούτσο μονίμως να προεξέχει από το παντελόνι του. Πήγαινα στην τουαλέτα έβγαζα το κυλοτάκι μου και καθόμουν απέναντί του με ανοιχτά τα πόδια, πάντα μπροστά σε κόσμο. Τον καύλωνα ακόμα περισσότερο. Έπρεπε να με γαμήσει πάση θυσία. Με στρίμωχνε σε κάνα απόμερο της εταιρείας και μου τον έχωνε. Έχυνε με μανία.

Φορούσα το κυλοτάκι μου, πήγαινα στο γραφείο μου με τα χύσια του μέσα στο μουνί μου, και χαϊδευόμουν για να χύσω πάλι. Τον έπαιρνα στο τηλέφωνο και του περιέγραφα τι έκανα. Αφού έχυνα, πήγαινα στο γραφείο του και του έβαζα το χυμένο κυλοτάκι μου μέσα στην τσέπη του σακακιού του.

''Να παίζεις τον πούτσο σου με την κυλότα μου και να την χύσεις'' του έλεγα. Φεύγαμε από το γραφείο για να πάμε να ξεκαβλώσουμε και οι δυο. Η καύλα που ένιωθα για αυτόν τον άντρα είναι ανεπανάληπτη. Κι αυτός το ίδιο. Τα βράδια καθόμασταν στο γραφείο του, πίναμε τα ουισκάκια μας και γαμιόμασταν, πάνω στο γραφείο του… κάτω στην μοκέτα… παντού… Ώρες και ημέρες ατελείωτης καύλας.

Του είχα γίνει έμμονη ιδέα. Δεν χόρταινε το μουνί μου με τίποτα, μου έλεγε. Ήθελε να το γαμάει συνέχεια. ''Θα είσαι η πουτάνα μου και εγώ ο γαμιάς σου, για πάντα... το μουνάκι σου είναι φτιαγμένο για τον πούτσο μου''.

Αντί να καταλαγιάζει το πάθος συνεχιζόταν με αυξανόμενο ρυθμό για μια 7ετία περίπου (εντάξει υπήρχε και έρωτας στη μέση).
Από μαλακίες χωρίσαμε εδώ και μερικά χρόνια.
Επικοινωνούμε όμως τον τελευταίο καιρό και θυμόμαστε πως ήταν τότε.

Επιμένει να συναντηθούμε. Δεν ξέρω… είμαστε και παντρεμένοι πλέον (αλλά και καυλωμένοι ακόμα).

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")