Δώρο για την γιορτή του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το δώρο για την γιορτή του
Άναψα το πρώτο τσιγάρο της ημέρας και ρούφηξα ηδονικά τον αχνιστό καφέ, προσπαθώντας να βγώ απ' την ομίχλη του ύπνου που ακόμη θόλωνε το μυαλό μου, όταν χτύπησε το τηλέφωνο. Άφησα να χτυπήσει 2-3 φορές και το σήκωσα γρυλίζοντας σχεδόν.. «ναι...;»

«Καλημέρααα...» είπε μια γελαστή φωνή, «σε ξύπνησα;»

«παρά λίγο» είπα, «μόλις τώρα σηκώθηκα...» κατάφερα να πω με βραχνή φωνή.

«Μωρό μου χρόνια σου πολλά!!!» είπε η Βίκυ «Ήθελα νάμαι η πρώτη που θα σου ευχηθώ...»

«Ευχαριστώ καρδιά μου..., μού 'φτιαξες τη μέρα» βρυχίθηκα όσο πιο γλυκά επέτρεπε η πρωινή μου φωνή.

«Το βράδυ θα σε πάω νά φάμε κάπου... έλα να με πάρεις στις 9» είπε η Βίκυ «φιλι μεγάλο...» κι έκλεισε.

Στις 9 ήμουν κάτω απ' το σπίτι της με τη μηχανή πλυμμένη και γυαλισμένη. Κάθισε πίσω μου μ' αγκάλιασε και μου είπε στο αυτί που θα πηγαίναμε.

Ήταν ένα μικρό ρεστωράν με πιάνο και με χαμηλό φωτισμό. Ο σερβιτόρος μας οδήγησε σ' ένα τραπέζι στο βάθος και κάθησα δίπλα στη Βίκυ. Το φως του κεριού φώτιζε περίεργα το πρόσωπό της και έκανε τα μάτια της να λάμπουν.

Παραγγείλαμε και περιμέναμε πίνοντας κρασί και συζητώντας. Η Βίκυ φαινόταν πολύ χαρούμενη και το χαμόγελο ήταν μόνιμο στο πρόσωπό της.

Έπιασα το χέρι της και έσκυψα να τη φιλήσω «πολύ μου αρέσεις απόψε... με κάνεις χαρούμενο...» Η Βίκυ έσφιξε το χέρι μου στο δικό της και χαμογέλασε περισσότερο.

«Απόψε είναι η βραδυά σου...» μου ψυθίρισε και έφερε το ποτήρι στα χείλη της και ήπιε κοιτάζοντας με στα μάτια. Εγλυψε διακριτικά τα χείλη της, ακούμπησε το ποτήρι στο τραπέζι και κατέβασε το χέρι της στον μηρό μου.

Την κοίταξα και μετά κοίταξα γύρω μου... Κανείς δεν μας έδινε σημασία. Κατάπια με δυσκολία όταν το χέρι της άρχισε να χαϊδεύει το εσωτερικό του μηρού και ν' ανεβαίνει πρός τα πάνω.

Χάιδευε τα μπαλλάκια μου, όταν ο σερβιτόρος έφερε τα πιάτα και με πανικό άπλωσα τη πετσέτα στα πόδια μου και έγειρα μπροστά.

Σε λίγο, το χέρι της πηγαινοέρχονταν πάνω στον πούτσο μου που σκληραινε ολοένα, ενώ μου μιλούσε για άσχετα πράγματα και προσπαθούσα να απαντήσω λογικά.

Ηταν αδύνατον να ακουμπησω το φαγητό μου και το μόνο πού έκανα ήταν να χαμογελάω και να πίνω λίγο κρασι που και που.

Κατέβασε το φερμουάρ, και έβαλε το χέρι της στο άνοιγμα. Τινάχτηκα μόλις η ζεστή παλάμη της ακούμπησε τον σκληρό μου πούτσο και την κοίταξα.

«Μωρό μου , τι κάνεις..» ρώτησα; «Σσσστ... απόλαυσε το...» είπε και τύλιξε τα δάχτυλα της γύρω μου τραβόντας τον πούτσο μου έξω απ' το παντελόνι.

Έκανε βασανιστικά αργές κινήσεις , ενώ που και που χάιδευε το κεφαλάκι, στέλνοντας κύματα ηδονής σ' όλο μου το σώμα.

Είχα τρελλαθεί από καύλα και ήμουν έτοιμος να χύσω... ο πούτσος μου φούσκωςσε ακόμη περισσότερο και σφιχτηκα... με δυο τρείς κινήσεις του χεριού της άρχισα να χύνω στο χέρι της. Έσφιξα τα χείλη μου για να μη φωνάξω. Συνέχισε να με χαϊδεύει μέχρι να βγάλω τη τελευταία σταγόνα, ενώ κοιτούσε πότε τον πιανίστα και πότε το πρόσωπο μου χαμογελόντας πονηρά.

Οταν χαλάρωσα, τράβηξε το χέρι της και το έφερε αργά στο στόμα της και έγλυψε τα υγρά μου.

Έσκυψα και τη φίλησα απλώνοντας το χέρι μου στο δικό της μπούτι. Έσυρα τ' ακροδάχτυλά μου προς τα πάνω. Η κάλτσα της τέλειωνε λίγο πάνω απ' τη φούστα και μετά ένιωσα το γυμνό της δέρμα.

«Μη...» μου είπε, αλλά απτόητος συνέχισα προς τα πάνω.

Το χαμόγελό της είχε χαθεί και μια σοβαρή έκφραση είχε πάρει το μέρος του. Όταν έφτασα πάνω απ' το μουνάκι της, δάγκωσε τα χέιλια της. «Σταμάτα...» ξανάπε... «σσσστ.... δεν είπες ότι ειναι η μέρα μου;» είπα χαϊδευοντας το μουνάκι της πάνω απ' το βρακάκι της που ήδη είχε νοτίσει.

Έσκυψα και ψιθίρισα στο αυτί της: «πήγαινε στη τουαλέτα βγάλτο και φέρτο μου...»

Με κοίταξε με απόγνωση στην αρχή αλλά μετά τα μάτια της πήραν μια καυλιάρικη έκφραση και σηκώθηκε.

Περίμενα πίνοντας το κρασί μου , ενώ βρήκα την ευκαιρία να συμμαζευτώ κάπως. Η Βίκυ γύρισε έχοντας σφιγμένη τη γρόθιά του ενός χεριού της. Σηκώθηκα για να της κρατήσω τη καρέκλα, και απλωσα το χέρι μου. Εκείνη έβαλε στη χούφτα της το υγρό βρακάκι της και κάθισε με μισάνοιχτα τα πόδια της.

Το τραπεζομάντηλο που κρέμονταν γύρω απ' το τραπέζι, ευτυχώς μας έκρυβε απ' το υπόλοιπο μαγαζί. Έβαλα το χέρι μου στον μηρό της και το ανέβασα προς τα πάνω. Λίγο πάνω απο κεί που τελείωνε η κάλτσα της άρχισα να αισθάνομαι την υγρασία της που είχε κυλίσει στο μπούτι της, στα δάχτυλα μου. Ανέβηκα παραπάνω και ένοιωσα κάτω απ τα δάχτυλά μου τα χειλάκια της. Άνοιξε περισσότερο τα πόδια της και πέρασα ένα δάχτυλο ανάμεσα της, και απαλά τη χάιδεψα, απλώνοντας τα υγρά της και κάνοντας όλη την επιφάνεια γλυστερή. Η Βίκυ τράβηξε την ανάσα της απότομα και κάρφωσε το βλέμμα της στον πιανίστα. Μετά από λίγο ακούμπησα το δάχτυλό μου στην είσοδο της τρυπούλας της και χάιδεψα κυκλικά με λίγη πίεση. Γλύστρισα το δάχτυλό μου προς τα πάνω, υγρό κι αυτό πλέον, μέχρι τι φουσκωμένη κλειτορίδα της και το πέρασα γύρω απ' αυτην χωρίς να την ακουμπάω.

«Νίκο , σε θέλω... σε θέλω μέσα μου...» βόγγηξε και κατεβάζοντας το χέρι της έσμπρωξε το χέρι μου χαμηλώτερα.

Το δάχτυλό μου βρήκε και πάλι την είσοδο και άρχισε να πιέζει αργά πρός τα μέσα. Μπήκα μέσα στο μουνάκι της που ήταν μούσκεμα και έκαιγε το δάχτυλό μου και το έσμπρωξα όσο πιο βαθειά μπορούσα. Μ' έσφιγγε δυνατά και ρυθμικά μέσα της και εγώ στριφογυρνούσα το δάχτυλό μου χαιδεύοντας τα τοιχώματα.

Τράβηξα το δάχτυλό μου τελείως και το χέρι της με πίεσε πάλι. Αυτή τη φορά έβαλα δύο δάχτυλα, ενώ με τον αντίχειρά μου άρχισα να στριφογυρίζω τη κλειτορίδα της.

Κοίταξα γύρω μου, αλλά κανείς δεν φάνηκε να μας δείνει σημασία.

Άρχισα να γαμάω το βελούδινο μουνάκι της με τα δάχτυλα μου να μπαινοβγαίνουν μέσα της και η Βίκυ άρχισε ν ανασαίνει πιο γρήγορα αλλα και να βγάζει πνιχτές κραυγούλες που χάνονταν στις νότες της μουσικής που έπαιζε.

Σε λίγο έσφιξε τα ποδια της και αιχμαλώτισε το χέρι μου και τα δάχτυλά μου βαθειά μέσα της καθώς τέλειωνε. Δάγκωσε τα χείλη της και έκλεισε για λίγο τα μάτια της.

Μόλις η ανάσα της γύρισε σε φυσιολογικό ρυθμό μου είπε «Πάμε να φύγουμε απο δώ...» και σηκώθηκε.

Βγήκαμε αγκαλιασμένοι απ' το ρεστωράν, αφήνοντας απείραχτο το φαγητό και ανεβήκαμε στη μηχανή.

«Που πάμε;» ρώτησα... «Σπίτι και γρήγορα... θέλω να σε γαμήσω...» μου είπε με φωνή που έσταζε από καύλα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")