Για ένα βράδυ μόνο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ήταν όλα έτοιμα. Τα κεριά αναμμένα, και τα αρωματικά έκαιγαν και γέμιζαν την ατμόσφαιρα με οσμές ερωτιάρικες. Η ώρα πλησίαζε.

Το δωμάτιο του ξενοδοχείου, όσο μεγάλο κι αν ήταν, φαινόταν στενό. Το είχα περπατήσει σε κάθε του σπιθαμή από την ανυπομονησία.

Η κοπέλα που είχα γνωρίσει στο internet, σε 15 λεπτά θα ήταν εδώ. Μου τηλεφώνησε ξεκινώντας.

Δεν την είχα ξαναδεί, αλλά μιλώντας, ανακαλύψαμε ένα πάθος ο ένας για τον άλλο, ανοίξαμε την ψυχή μας και ενωθήκαμε με τα μυστικά μας. Ήταν πολύ πιο μικρή, αλλά δεν το σκεφτόμουν. Ήταν σαν να μην έχει ηλικία. Σαν νεράιδα που πάντα είναι...φρέσκια σαν το νερό που την κρατάει ζωντανή.

Μου είχε ζητήσει ένα πράγμα μόνο. Όταν θα μου χτυπούσε την πόρτα να έχω κλείσει τα μάτια μου μ' ένα μαντήλι και να μην την δω αμέσως. Θα την ακουμπούσα, αλλά θα έπρεπε να περιμένω να μου το αφαιρέσει αυτή.

Ξαφνικά η πόρτα χτύπησε. Ένα δειλό χτύπημα που έκανε την καρδιά μου να πηδήξει κανα δυο χτύπους. Έβαλα αμέσως το μαντήλι γύρω από τα μάτια μου και ψηλαφώντας βρήκα το πόμολο της πόρτας. Άνοιξα.

Η πρώτη αίσθηση ήταν η μυρωδιά της, το άρωμα της που με ζάλισε. Μετά, απαλά και τρυφερά μου ψιθύρισε «γεια σου» στο αυτί και με φίλησε στο λαιμό σπρώχνοντας με προς τα μέσα. Σήκωσα τα χέρια μου και με τα ακροδάχτυλα ακούμπησα το πρόσωπό της, χαϊδεύοντας απαλά τα χείλια της. Κατέβασα τα χέρια μου στα μπράτσα της και μετά στη μέση σφίγγοντάς την επάνω μου, όλη την ώρα ζαλισμένος από την δύναμη της επαφής και της μυρωδιάς της.

Μ' έσπρωξε στο κρεβάτι και κάθισα ενώ κόλλησε όρθια επάνω μου. Ακούμπησα το πρόσωπό μου στην επίπεδη κοιλιά της αγκαλιάζοντας την.

Με μια κίνηση με τράβηξε όρθιο και έβγαλε το μαντίλι από τα μάτια μου.

Σάστισα! Ήταν τόσο όμορφη. Καστανόξανθη με μάτια που με τρυπούσαν καθώς κοίταζαν βαθιά μέσα στα δικά μου. 'Ένιωσα τα γόνατα μου να λυγίζουν και την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά.

Άπλωσα τα χέρια μου και την τράβηξα κοντά μου. Σήκωσε λίγο το κεφάλι της και έκλεισε τα μάτια της καθώς τα χείλη μου ακουμπούσαν τα δικά της σ' ένα φιλί απαλό πρώτα και μετά πιο παθιάρικο και υγρό. Μείναμε έτσι να φιλιόμαστε και να εξερευνούμε ο ένας τον άλλο με την γλώσσα μας, ανταλλάσσοντας την γεύση μας. Τα χέρια χάιδευαν την πλάτη της και κατέβαιναν προς τον σφιχτό κώλο της. Στα στήθια οι ρώγες σκληρηναν και τρυπούσαν το δικό μου.

Την τράβηξα στο κρεβάτι και ξαπλώσαμε μαζί. Άρχισα να της φιλάω τον λαιμό κάτω από το αυτί και ένιωσα την ανάσα της αν γίνεται πιο έντονη και γρήγορη. Το δέρμα της ν' ανατριχιάζει...

Δίπλα της ήταν το μαντήλι που είχα δέσει τα μάτια μου. Το πήρα και με απαλές κινήσεις της το φόρεσα. Μετά άρχισα να ξεκουμπώνω τα κουμπιά από το πουκάμισό της. Ένα -ένα, αργά, φιλώντας ταυτόχρονα κάθε μέρος του κορμιού που αποκαλύπτονταν. Άνοιξα το πουκάμισο τραβώντας το έξω απ' την φούστα της. Ξεκούμπωσα το σουτιέν και το έβγαλα. Ήταν ξαπλωμένη, ανάσκελα με το στήθος της να προβάλλει στητό ρίχνοντας μακριές σκιές απ το φως των κεριών. Τα καλλίγραμμα πόδια της μισάνοιχτα έμοιαζαν με πρόσκληση. 'Έμεινα να την κοιτάω για λίγο έτσι μισόγυμνη, ήταν σαν όνειρο. Πραγματική νεράιδα. Τόσο ερωτική...

Άπλωσε το χέρι της μην ξέροντας τι κάνω. Το πήρα στα δικά μου και της φίλησα τ' ακροδάχτυλα, ρουφώντας τα μέσα στο στόμα μου. Τα σάλιωσα και τα εναπόθεσα πάνω στο στήθος της. Με αργές διστακτικές κινήσεις άρχισε να χαϊδεύει την ρόγα της που σκλήρυνε κάτω απ τα υγρά δάχτυλά της. Ένας μικρός αναστεναγμός ξέφυγε από τα χείλια της.

Έσκυψα και φίλησα την κοιλιά της γύρω από τον αφαλό της κατεβαίνοντας προς τα κάτω. Την ένιωσα να σφίγγεται. Σταμάτησα. Έμεινε σφιγμένη χαϊδεύοντας τις σκληρές τις ρόγες. Το στήθος της ανεβοκατέβαινε απ' την ανάσα της. Το κεφάλι μου έσκυψε στο γόνατό της και ανοίγοντας το στόμα μου, το ακούμπησα πάνω του γυρίζοντας τη γλώσσα μου σε ένα υγρό ταξίδι που ξεκίνησε από κει και θα κατέληγε εκεί που τέλειωνε και η φούστα της. Αυτόματα άνοιξε περισσότερο τα πόδια της ρουφώντας απότομα βαθιά την ανάσα της. Σταμάτησα πάλι. Κοίταξα το ηδονισμένο πρόσωπο της. Έσκυψα πάνω απ' το στήθος της και έγλυψα γύρω απ' την ρόγα, χωρίς να την αγγίζω. Έβαλα την ρώγα της ανάμεσα στα χείλια μου ρουφώντας την και άφησα την γλώσσα μου να χορέψει επάνω της. Σκλήρυνε. Την δάγκωσα απαλά, ενώ το χέρι μου κατευθύνθηκε προς τα κάτω. Σήκωσα τον ποδόγυρο και χάιδεψα το λευκό και σφιχτό μπούτι της μέχρι να φτάσω στο εσώρουχο. Ήταν ήδη νοτισμένο από τα υγρά της. Η ζέστη της ήταν αισθητή. Η ανάσα της μπερδευόταν με μικρά βογκητά.

Ήμουν κι εγώ έτοιμος. Σκληρός. Πέτρα.

Ξεκούμπωσα τη φούστα της και την τράβηξα απ τα πόδια της μαζί με το βρακάκι, καθώς ανασήκωσε την λεκάνη της. Φορούσε τώρα μόνο το πουκάμισό της και το μαντήλι γύρω απ τα μάτια της. Το μουνάκι της ήταν ήδη υγρό γύρω απ' τα χείλη, ένα πανεμορφο ροζ μουνάκι που άνοιγε μπροστά μου. Ήθελα να το γαμήσω. Να το κανω να καυλώσει τόσο όσο δεν γίνεται άλλο. Κι αυτο με τη σειρά του να με κάνει να χύσω... Εκεί όπως ήταν. Να την νιώσω να με περιβάλλει με την υγρή ζεστασιά της.

Περίμενα λίγο να δω την αντίδρασή της. Το χέρι της κατέβηκε στην κοιλιά της. Και μετά πιο κάτω. Πριν το ακουμπήσει εκεί τη σταμάτησα. Έσκυψα και την φίλησα. Έβαλε τα χέρια της γύρω απ το λαιμό μου και μου ψιθύρισε στο στόμα: «Σε θέλω... τώρα...».

Έβαλα ένα δαχτυλο ανάμεσα στα χείλη του μουνιού της και το άφησα να μουσκέψει απ' τα ζουμιά της. Το έφερα στο πρόσωπό μου και μύρισα την καύλα της και μετα ρούφηξα το δάχτυλο μου και γεύτικα τα υγρά της. Υφάλμηρα και πηχτά, με κάνανε να ανυπομονω για περισσότερα.

Τραβήχτηκα και όρμησα ανάμεσα στα πόδια της, γλύφοντας τα μπούτια της εκεί που ενώνονται με το σώμα της, χαϊδεύοντας με τα δάχτυλα τον θάμνο της. Άνοιξε ακόμη περισσότερο τα πόδια της και τα χείλη της άνοιξαν κι αυτά. Ροδαλά σαν τριαντάφυλλο και υγρά από την καύλα. Φύσηξα ζεστό αέρα πάνω στη κλειτορίδα της και αναστέναξε ηδονικά. Με την γλώσσα μου έκανα το περίγραμμα των χειλιών της, απαλά και βασανιστικά, ενώ αυτή έσπρωχνε την λεκάνη της για να με συναντήσει. Την άνοιξα πιο πολύ με τα δάχτυλά μου, και έσπρωξα την γλώσσα μου μέσα της. Άκουσα την ανάσα της να βγαίνει με ορμή και γεύτηκα τους χυμούς της. Βγήκα, και κατευθύνθηκα προς τα κάτω, στην σφιχτή τρυπούλα του κώλου της. Την ακούμπησα με την γλώσσα μου, κι εκείνη συσπάστηκε. Έμεινα για λίγο εκεί, ενώ τα δάχτυλά μου χόρευαν στην είσοδο του μουνιού της.

Σήκωσα τα μάτια μου και την είδα ανασηκωμένη στους αγκώνες να με κοιτάει με βλέμμα θολό και με τα χέρια της να χαϊδεύει τις ανασηκωμένες και σκληρές της ρόγες. Το στόμα της ήταν μισάνοιχτο και η γλώσσα της έβρεχε κάθε τόσο τα χείλη της.

Ανέβηκα αργά προς την φουσκωμένη κλειτορίδα της και την πήρα ανάμεσα στα χείλη μου ρουφώντας την. Η ανάσα της κόπηκε. Η γλώσσα μου άρχισε να την περιτριγυρίζει. Μετά, ελαφρά δαγκωματάκια. Λαχάνιασε. Έσπρωξα ένα δάχτυλο μου βαθιά μέσα στο σφιχτό μουνάκι της και ένιωσα πόσο υγρό και καυτό ήταν. Συνέχισα έτσι, κάνοντας πιο γρήγορο τον ρυθμό μου, μέχρι που οι συσπάσεις της έσφιξαν τα δάχτυλα μου.

«Νίκοοοο», αναστέναξε, πλέκοντας τα δάχτυλα της μέσα στα μαλλιά μου και τραβώντας με δυνατά ανάμεσα στα πόδια της και κοκάλωσε για μια στιγμή. Και μετά με όλη της την δύναμη, σαν κάτι που έβραζε τελείωσε γεμίζοντας υγρά το πρόσωπό μου και τα δάχτυλα.

Συνέχισα απαλά την φροντίδα μου, προσπαθώντας να παρατείνω την ηδονή της.

Μετά από λίγο με τράβηξε επάνω της και με φίλησε βαθιά και παθιασμένα, παίρνοντας στο στόμα της τα υγρά της, από το δικό μου.

Σηκώθηκε και πήγε στην εταζέρα με τον καθρέφτη και κοιτάχτηκε. Γύρισε το βλέμμα της επάνω μου και σήκωσε το γόνατό της επάνω στην εταζέρα.

«Έλα», μου είπε με νάζι και καύλα να σταζει απο το είναι της. Σηκώθηκα και πήγα πίσω της. Την αγκάλιασα παίρνοντας τα στήθια της στα χέρια μου, και φιλώντας τον λαιμό και τους ώμους της.

«Έλα», είπε ξανά με ανυπομονησία.

Μπήκα μέσα της με μια σπρωξιά που έκανε και τους δύο να ζαλιστούμε από την ηδονή. Την έβλεπα μέσα στον καθρέφτη να με κοιτάει, τα σφιχτά της στήθια να φαίνονται από το ανοιγμένο πουκάμισο το χέρι μου να χαϊδεύει το θάμνο και την κλειτορίδα της καθώς μπαινόβγαινα μέσα στο μουσκεμένο και βελούδινο μουνί της. Σταματούσα και ένιωθα τη προσμονή της να μπω βαθύτερα και ξαφνικά έσπρωχνα και τη γαμούσα γρήγορα και δυνατά.

Αυτή η αίσθηση, η γλιστερή ζεστασιά με έκαιγε, με έλιωνε.

Μείναμε για λίγο σ' αυτή τη στάση και μετά τη γύρισα και την κάθισα πάνω στο τραπεζάκι. Άνοιξε τα πόδια της και με τράβηξε μέσα της. Άρχισα να μπαινοβγαίνω με ορμή νιώθοντας φοβερή ηδονή τόσο απ το σώμα μου, όσο και από τα καυλωμένα ματια της και το μισανοιχτο υγρο στόμα της. Οι γάμπες της είχαν τυλιχτεί γύρω μου ενώ τα χέρια της χαϊδεύανε τις θηλές μου. Άρχισε πάλι να τελειώνει και έμπηξε τα νύχια της στη πλάτη μου. Συνέχισα τη γαμαω για λίγο και μετά την τράβηξα μπρούμυτα στο κρεβάτι. Χάιδεψα λίγο το μουνακι και τι κλειτοριδα της από πίσω ενώ αυτή ανεβοκατέβαζε με ρυθμό την λεκάνη της και ξαφνικα χωθηκα μεσα της Ήταν τόσο έντονη η αίσθησή της, τόσο υγρό και καυτό το μουνί της, δεν άντεξα για πολύ. Δυο τρεις κινήσεις ακόμη και χώθηκα βαθιά μέσα της και άρχισα να χύνω. Την ένιωσα που με ένιωθε και οι δικές τις συσπάσεις ταυτίστηκαν με τις δικές μου...

Άναψα τσιγάρο ενώ με φιλούσε, ακόμα αγκαλιασμένοι.

Σε λίγο, σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς την τουαλέτα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")