Η γραμματέας πληρούσε τις προυποθέσεις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η γραμματέας πληρούσε τις προυποθέσεις
Είχε έρθει ο καιρός να προσλάβω μια κοπέλα για το γραφείο μου (σύμβουλος επιχειρήσεων).
Έβαλα λοιπόν την αγγελία μου, τα βιογραφικά ήρθαν βροχή. Μερικά τα ξεχώρισα και άρχισα τα τηλεφωνήματα και τα ραντεβού. Τι ζητούσα? Να γράφει άριστα στο pc, να γνωρίζει αγγλικά, να είναι συνεπής, εχέμυθη και να έχει και μια καλή εμφάνιση (και για μένα και για τους πελάτες).

Ηρθαν διάφορες, αλλά καμία δεν πληρούσε όλα αυτά τα κριτήρια. Είχα απογοητευθεί. Το πρόβλημα εντοπιζόταν στον χειρισμό του pc. Μέχρι ένα απόγευμα που ήρθε η Ν.

Η Ν. είναι μια 22 χρόνων (εγώ είμαι 37), γύρω στο 1.65, και περίπου 55 κιλά, πλούσιο στήθος (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΣΟΝ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ) και πολύ καλό κορμί και καταπράσινα μεγάλα μάτια...όταν την είδα σκέφτηκα..."χμμμ, από εμφάνιση καλά πάμε". αγγλικά ήξερε άριστα, στο pc έπαιρνε 7 στα 10, οπότε της έκανα την οικονομική μου πρόσφορα και δέχθηκε.

Σαν εργοδότης είμαι αυστηρός και ακραίος επαγγελματίας, αλλά δεν παύω να είμαι και άντρας με ορμές. Τον περασμένο Σεπτέμβριο λοιπόν, είχαμε τρελές προθεσμίες να παραδοθούν κάποιες εργασίες για πελάτες και τρέχαμε σαν τρελοί. ένα από αυτά τα πρωινά είχα πάει από τις 6 το πρωί στο γραφείο και δούλευα full power. είχα ζητήσει στην Ν να έρθει αν μπορεί κατά τις 8, για να μην χάνουμε χρόνο. ήρθε στις 7.30. Όπως ήμουν στο γραφείο, έρχεται από πάνω μου και μου λέει, με ποιον πελάτη ασχολείστε τώρα? Της λέω με τον .......... και έδειξα ότι ήμουν αγχωμένος μέχρι τα αυτιά (σπάνια το δείχνω). Εκείνη την ώρα βάζει το χέρι της στο σβέρκο μου και μου λέει "να σας κάνω λίγο μασάζ στον αυχένα να σας φύγει η ένταση". Δεν πρόλαβα να αντιδράσω και ήδη είχε αρχίσει. Ο αυχένας είναι άκρως σεξουαλικό και διεγερτικό σημείου του ανθρώπου, όχι μόνο δικό μου....

Μετά από κανα 5λεπτο είχα γίνει αλοιφή για κάλους.....αλλά η πούτσα μου. σκληρή σαν γρανίτης. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπορέσω να βγάλω τη μέρα με την πούτσα όρθια, οπότε αποφάσισα να κάνω την κίνηση μου. Γύρισα, την κοίταξα (αυτή δεν πήρε το χέρι από τον αυχένα μου), δεν είπα τίποτα και την τράβηξα πάνω μου, την έβαλα να κάτσει στα γόνατα μου, έφερα την ανάσα μου να μπερδεύεται με τη δική της βαριά ανάσα και κόλλησα τα χείλια μου στα δικά της...αυτό ήταν!

Της σήκωσα τη φούστα και έπιασα το στρινγκάκι της, το παραμέρισα και χούφτωνα τον υπέροχο μαυρισμένο από τα καλοκαιρινά μπάνια κώλο της και έτριβα με την παλάμη του μουσκεμένο τρυφερό μουνάκι....το ήθελα, να το σκίσω, να το γλύψω, να το ρουφήξω! Δεν έχασα χρόνο (έπρεπε να δουλέψουμε κιόλας).

Την ανέβασα να κάτσει πάνω στο γραφείο, έπεσα στα γόνατα και έχωσα το κεφάλι μου ανάμεσα στα ανοιγμένα πόδια της. Την έγλυφα με μανια, το μουνάκι ήταν μυρωδάτο, από το πρωινό της ντουζακι και γινόταν ολοένα και πιο υγρό...τόσο κι εγώ ρουφούσα...την είχα βάλει τη μεγάλη μου και ευέλικτη γλώσσα μου μέσα στο μουνί της. ένιωθα τους προσαγωγούς της να τρέμουν!!!!

Τα τακούνια της είχαν καρφωθεί στην πλάτη μου και με πίεζαν και καύλωνα περισσότερο!!! τα βογκητά της γίνονταν δυνατότερα, έβγαιναν από βαθιά μέσα της......σηκώνω τα μάτια μου, την κοιτάω που με κλειστά μάτια και το κεφάλι της πίσω γερμένο είχε παραδοθεί στο γλυφομουνι μου....θα έχυνε, το κατάλαβα ότι θα έχυνε και ήμουν έτοιμος να της το δώσω όσο καλύτερα μπορούσα....έσκουζε σαν σκύλα που γεννάει ("χυνωωωωωωωωωωωωω.......μη σταματάς!!!! -σιγά μη σταματούσα)....με τράβαγε από τα μαλλιά....δυνατά, είχε κολλήσει το κεφάλι μου πάνω της.....μόλις έχυσε...σηκώνομαι και φιλιόμαστε με ένταση......αυτή ακόμα πάνω στο γραφείο.......
μου ξεκουμπώνει τη ζώνη......"πάρε με τώρα....σας θέλω....σας θέλω κύριε......."
Τα φρεσκοξυρισμένα αρχίδια μου είχαν γίνει σαν μπάλες του golf σκληρά και έπρεπε οπωσδήποτε κάπου να αδειάσουν το φορτίο τους! έβαλα προφυλακτικό (πάντα έχω ένα μαζί μου), και μπήκα κατευθείαν στο στενό και βαθύ της μουνάκι....έμεινα μέσα χωρίς να κουνιέμαι κανα 2λεπτο, ένιωθα τον πούτσο μου να πρήζεται και συγχρόνως να ανοίγει το μουνί της, να το διαστέλλει...αυτή με κρατούσε από τα κωλομέρια...

Αρχισα να δίνω ρυθμό, αργά στην αρχή και αύξανα ταχύτητα.. είχε πλέον ξαπλώσει ολόκληρη πάνω στο γραφείο και είχε τυλίξει τα πόδια της γύρω μου...οι βυζαρες της απλωμένες με έκαναν και τις δάγκωνα, τις ρούφαγα και τις πιπίλαγα όση ώρα ήμουν μέσα της...γαμούσα ανελέητα....έφευγε όλη η ένταση των ημερών από μέσα μου μέσω του πούτσου μου!!!! όλο και πιο δυνατά....τα αρχίδια μου έριχναν τρομερό ξύλο στο μουνί της.....όλη η πούτσα μου μπαινόβγαινε...άρχισε να δείχνει ότι πονάει, αυτό με έκανε να γαμάω πιο δυνατά....χωρίς έλεος....ο πόνος της μετατράπηκε σε καύλα, το έβλεπα στο πρόσωπο της...."πιο γρήγορα, σας παρακαλώ, πιο γρήγορα....." η λεπτή φωνή της με καύλωνε όλο και πιο πολύ.....η ανάσα της κοβόταν, ερχόταν η στιγμή της να χύσει....το ένιωθα πως τα τοιχώματα από το μουνί της έσφιγγαν τον πούτσο μου...ήμουν κι εγώ έτοιμος....συγχρονιστήκαμε ασυναίσθητα......
"χύνω κύριε......ααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ"
"κι εγώ πουτανακι μου. ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"....

Μετά από αυτό, συμμαζευτήκαμε, σουλουπωθήκαμε και συνεχίσαμε τη δουλειά μας....προλάβαμε τις προθεσμίες και όλα πήγαν καλά.

Έκατσε στο γραφείο ακόμα ένα μήνα, έφυγε γιατί βρήκε κάτι άλλο πιο κοντά στο σπίτι της (έμενε μακριά από το κέντρο που είναι το γραφείο το δικό μου).

Γαμηθήκαμε ακόμα 3 φορές.....τώρα πρέπει να βρεθούμε ξανά για να της δώσω τη βεβαίωση αποδοχών της για να την βάλει στη φορολογική της δήλωση, για να δούμε...

Α, ψάχνω για γραμματέα....ενδιαφέρεται καμία??????? τα προσόντα τα ξέρετε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")