Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ο Γιάννης 53 ετών παντρεμένος δυο φορές. Είμαι από Αθήνα και ζω στην Κρήτη μιας και η δεύτερη μου γυναίκα είναι από Κρήτη.

Αυτό που θα διηγηθώ συνέβη πριν είκοσι χρόνια όταν ήμουν παντρεμένος με την πρώτη μου γυναίκα την Λένα. Με την Λένα τα είχαμε από το σχολείο. Μετά από οκτώ χρόνια που ήμασταν μαζί αποφασίσαμε να παντρευτούμε όταν ήμασταν με την Λένα είχαμε την ίδια ηλικία. Ούτε εγώ, ούτε η Λένα είχαμε κάνει πριν κάποια άλλη σχέση και στο σεξ ήμουν ο πρώτος της άντρας. Αυτό που συνέβη έγινε επτά χρόνια μετά τον γάμο μας και ήταν και η αρχή του τέλους της σχέσης και του γάμου.

Μέχρι τότε όλα ήταν πολύ καλά. Ήμασταν ευτυχισμένοι και δεν είχαμε προβλήματα. Δουλεύαμε και οι δυο. Παιδί δεν είχαμε. Εγώ δούλευα σε φούρνο και η Λένα σε μαγαζί με ρούχα και υφάσματα κάποιου φίλου μας. Η Λένα ήταν μέτριου αναστήματος, πεταχτούλα με μια μόνιμη καυλιάρικη έκφραση, είχε στήθος μεγάλο και στητό και δεν φορούσε σχεδόν ποτέ σουτιέν αλλά γενικά με το ντύσιμο της δεν προκαλούσε. Ήταν και άλλες εποχές τότε.

Είχε πολύ όμορφο πρόσωπο με πολύ κοντό μαύρο μαλλί και πεταχτό κωλαράκι. Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ σεμνή. Εγώ ήμουν λίγο ψηλότερος από αυτήν εμφανίσιμος αλλά λίγο αγύμναστος. Λίγα κιλά παραπάνω από ότι πρέπει, αλλά όχι και χοντρούλης. Στο σεξ δεν είχαμε περιορισμούς και πάντα έψαχνα κάτι διαφορετικό.

Η Λένα δεν είχε και μεγάλη φαντασία αλλά ποτέ δεν έλεγε όχι σε ότι της πρότεινα. Έκανε φανταστικές πίπες, της άρεσε να την πηδάω από τον κώλο Και με την πρώτη ευκαιρία με προκαλούσε γιατί όπως μου είχε πει ήταν ερωτευμένη και με τον πούτσο μου. Κάναμε σεξ σχεδόν κάθε μέρα. Μας άρεσε να το κάνουμε εκτός σπιτιού όποτε είχαμε την ευκαιρία. Μας άρεσε να λέμε διάφορα την στιγμή που γαμιόμασταν. Φαντασιώσεις τις οποίες προσπαθούσαμε την επόμενη φορά να τις κάνουμε πράξη.

Το σπίτι που μέναμε ήταν δέκα λεπτά με τα πόδια από τον φούρνο που δούλευα. Η δουλειά της Λένας ήταν πιο κοντά αλλά προς αντίθετη κατεύθυνση σε σχέση με τη δική μου. Δίπλα από τον φούρνο που δούλευα υπήρχε ένα μίνι μάρκετ. Από εκεί αγόραζα διάφορα πραγματάκια για το σπίτι μας και με τον καιρό είχα αναπτύξει και μια φιλική σχέση με την ιδιοκτήτρια την κυρία Μαρία. Η Μαρία ήταν η γυναίκα που ονειρευόταν τότε κάθε άντρας. Περίπου πενήντα ετών αλλά δεν την έκανες σαράντα. Ήταν πάντα στην πένα. Πολύ όμορφα ντυμένη και περιποιημένη. Με τον άντρα της από ότι έλεγε τα πήγαιναν πολύ καλά και είχαν και πολλά λεφτά αφού ο άντρας της ήταν γιατρός και το μίνι μάρκετ δούλευε καλά, ίσως εξαιτίας της Μαρίας.

Τον άντρα της δεν τον είχα δει ποτέ. Ούτε αυτή είχε δει την Λένα. Η Μαρία ήταν πιο ψηλή από μένα με μαύρο μακρύ μαλλί όμορφο πρόσωπο χωρίς ρυτίδες και τέλειο κορμί. Είχαμε έρθει πολύ κοντά αλλά ποτέ δεν την είδα ερωτικά. Τα λέγαμε αρκετά συχνά σαν φίλοι όταν τελείωνα από την δουλειά. Ήταν πολύ έξυπνη και έδινε την εντύπωση ότι της αρέσει να έχει τον έλεγχο. Η Λένα ήξερε για την Μαρία αφού δεν είχαμε μυστικά.

Μια μέρα η Λένα ήρθε να με πάρει όταν σχολάσω να πάμε βόλτα και γνωρίστηκαν με την Μαρία. Εγώ είχα καμιά ώρα δουλειά ακόμα, έτσι με περίμενε δίπλα στο μίνι μάρκετ μέχρι Να τελειώσω. Από τότε άρχισαν να αλλάζουν όλα. Η Μαρία με ρώταγε συνέχεια για την Λένα. Διάφορα πράγματα. Ακόμα και για το σεξ. Τι της αρέσει, αν της έχω εμπιστοσύνη κτλ. κτλ. Είχα την εντύπωση ότι την είχε ερωτευθεί, αλλά μου φαίνονταν αστείο. Και απέναντι μου είχε αλλάξει η συμπεριφορά της.

Μου έκανε κομπλιμέντα, με πείραζε, Με ακουμπούσε τυχαία και είχε αρχίσει να με προκαλεί. Η Λένα δεν είχε αλλάξει καθόλου. Σαν να μην είχε γνωρίσει. Ενώ ήξερα ότι είχαν αλλάξει τηλέφωνα και την έπαιρνε στην δουλειά κάθε μέρα και μιλούσαν. Εγώ στην Λένα δεν είπα για την αλλαγή στην συμπεριφορά της Μαρίας γιατί είχα αρχίσει να βλέπω την Μαρία διαφορετικά. Μετά από καιρό έφτασα να πηδάω την Λένα και να σκέφτομαι την Μαρία.

Μια μέρα το έφερε η κουβέντα και ρώτησα την Λένα αν έχει κανένα νέο από την Μαρία, αν μίλησαν εκείνη την ημέρα. Μου είπε ότι κανόνισαν να βγούμε ένα βράδυ όλοι μαζί για φαγητό και είχε ξεχάσει να μου το πει. Τελικά βγήκαμε ένα βράδυ όλοι μαζί και γνωρίσαμε και τον άντρα της. Ένας άντρας πολύ γοητευτικός γύρω στα πενήντα, με γκρίζα μαλλιά ψηλός και γυμνασμένος. Δεν μιλούσε πολύ αλλά ήταν πολύ ευγενικός. Πήγαμε σε ένα ταβερνάκι με ζωντανή μουσική. Είχε περάσει λίγο η ώρα είχαμε πιει και λίγο και είχαμε χαλαρώσει. Εγώ καθόμουν δίπλα στον Γιώργο και απέναντι μας η Λένα και η Μαρία.

Ξαφνικά εκεί που συζητούσαν ένα θέμα γυναικολογικό με τον Γιώργο μιας και ήταν γυναικολόγος ένοιωσα ένα πόδι να με τρίβει και σιγά - σιγά να ανεβαίνει μέχρι τα αρχίδια μου. Ήμουν σίγουρος ότι ήταν η Λένα γιατί το είχε ξανακάνει στο παρελθόν αλλά μου έκανε εντύπωση λόγω του ύψους της από την θέση που καθόταν πως το έκανε χωρίς να κουνιέται καθόλου. Είχα καυλώσει πολύ και έκανα ότι παρακολουθούσα την συζήτηση.

Μια στιγμή μου κόπηκε η ανάσα. Η Λένα ήταν όρθια έτοιμη να πάει στην τουαλέτα ενώ το πόδι έτριβε ακόμα τα αρχίδια μου. Κατάλαβα ότι ήταν η Μαρία. Δυο δευτερόλεπτα ακόμα και θα είχα χύσει. Η Μαρία σηκώθηκε έβαλε με τρόπο το παπούτσι της και έφυγε με την Λένα για την τουαλέτα. Εγώ είχα καταπιεί την γλώσσα μου. Μου μιλούσε ο Γιώργος και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Κάτι μου έλεγε για την Λένα αλλά εγώ σκεφτόμουν την Μαρία κι αυτό που είχε κάνει πριν. Είχε σταματήσει ο χρόνος.

Γύρισαν κάποια στιγμή οι γυναίκες και μέχρι που φύγαμε δεν έγινε τίποτα άλλο. Εγώ ήμουν πολύ καυλωμένος και στο αμάξι του Γιώργου κάθισα με την Λένα πίσω. Όταν ξεκίνησε να φύγουμε έβαλα το χέρι μου κάτω από την φούστα της Λένας με τρόπο. Είχα σκοπό να της χώσω δάχτυλο στον κώλο αλλά… Έπαθα πλάκα.

Δεν φορούσε εσώρουχο. Πρώτη φορά το έκανε αυτό. Ο πούτσος μου έγινε κάγκελο. Ακούμπησα το μουνί της και ήταν μούσκεμα. Τελικά της έβαλα το δάχτυλο στον κώλο όσο μπορούσα ενώ αυτή συζητούσε πάλι με την Μαρία και έκανε την αδιάφορη. Δεν άκουσα τίποτα από ότι έλεγαν γιατί δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο παρά να φτάσουμε σπίτι Και να πάμε να την ξεσκίσω. Μια σκεφτόμουν αυτό και μια αυτό που συνέβη με την Μαρία πιο πριν.

Τελικά φτάσαμε σπίτι. Ευχαριστήσαμε τον Γιώργο και την Μαρία και όταν έφυγαν πήρα την Λένα και την πήγα Πίσω από το σπίτι να μην μας δει κανείς από το δρόμο και εκεί πίσω κάτω από την σκάλα που ανεβαίνει στον Δεύτερο όροφο την έσπρωξα στον τοίχο έβγαλα έξω το καυλί μου και της το έχωσα στο μουνάκι της από πίσω. Έβγαλε ένα πνιχτό αναστεναγμό. Έμεινα ακίνητος. Της σήκωσα την μπλούζα και της χούφτωσα τις βυζάρες πάνω από το σουτιέν.

-    «Γιατί δεν φοράς κιλοτάκι πουτανάκι;», τη ρώτησα και άρχισα να τη πηδάω σαν ζώο. «Εεεε…; Γιατί δεν φοράς; Θα μου πεις;»

Έχυσα πολύ γρήγορα πάνω στα μπούτια της και προσπαθούσα να συνέλθω. Τότε μόνο κατάλαβα ότι από τότε που έφυγαν οι άλλοι δεν είχε βγάλει λέξη. Ήταν σαν υπνωτισμένη. Την αγκάλιασα και την ρώτησα αν είναι καλά και αυτή έσκυψε και πήρε την ψωλή μου στο στόμα. Αφού την καθάρισε καλά σηκώθηκε και με φίλησε στο στόμα. Γέμισε το στόμα μου από τα χύσια μας. Ούτε αυτό το είχε κάνει ποτέ πριν. Ο πούτσος μου ήταν ακόμα πέτρα. Όπως ήταν μπροστά μου και με φιλούσε της σήκωσα το πόδι και της τον ξαναέδωσα.

Τότε η Λένα πήρε φωτιά και άρχισε να μουγκρίζει. Την κόλλησα στον τοίχο, της σήκωσα και τα δυο πόδια Και την γαμούσα έτσι για μισή ώρα. Έχυνε συνέχεια και με έγλειφε όπου έβρισκε. Είχα αρχίσει να κουράζομαι και χαλάρωσα. Κατέβηκε από πάνω μου σήκωσε την μπλούζα και άρχισε να μου τρομπάρει την πούτσα και να μου γλείφει τα αρχίδια ενώ μου κάρφωνε τα νύχια της στα κωλομέρια μου και στο μπούτι μου. Δεν άργησα να χύσω. Όλα πάνω στις βυζάρες της. Τότε μου λέει:

-    «Καθάρισε με κι εσύ».

Εγώ χωρίς δεύτερη σκέψη άρχισα να τα παίρνω με τη γλώσσα μου και να της τα δίνω στο στόμα. Μπήκαμε σπίτι κάναμε μαζί μπάνιο και ξαπλώσαμε γιατί είχε περάσει η ώρα κι εγώ έπιανα δουλειά στις 4. Πήγα στην δουλειά, τελείωσα από τη δουλειά και πήγα σπίτι χωρίς να περάσω από της Μαρίας. Την άλλη μέρα μετά την δουλειά που ήμουν και πιο ξεκούραστος μπήκα να δω την Μαρία. Δεν είχε κανένα πελάτη και έφτιαχνε κάτι στα ράφια. Με βλέπει και μου λέει να πάω προς τα εκεί.

-    «Δεν ήρθες χθες από δω και νόμισα ότι με παρεξήγησες προχτές. Είχα πιει λίγο παραπάνω…», μου λέει.

-    «Όχι όλα καλά. Ήμουν κουρασμένος και πήγα σπίτι να ξεκουραστώ».

-    «Ααααααα!!! Μπορώ να φανταστώ πως κουράστηκες. Κι εγώ κουράστηκα. Μετά που φύγαμε. Αφού είπα να μην ανοίξω χθες. Δεν μπορούσα να σηκωθώ».

Άρχισα να φαντάζομαι την Μαρία έξω από το μίνι μάρκετ και το Γιώργο να την πηδάει όπως έκανα εγώ στην Λένα. Άρχισα να καυλώνω. Η Μαρία είχε σκύψει μπροστά μου. Φορούσε μακριά φαρδιά φούστα και είχε ανοιχτά τα πόδια καθώς έφτιαχνε τα πράγματα και μου μιλούσε. Εγώ πίσω της καυλωμένος να φαντάζομαι διάφορα και να βλέπω την αρχή της χαραμάδας του κώλου της όπως είχε τραβηχτεί η μπλούζα της προς τα πάνω. Δεν σκέφτηκα τίποτα και άπλωσα το πόδι μου ακριβώς κάτω από το μουνί της.

-    «Δεν σε παρεξήγησα καθόλου προχτές…», της είπα και ακούμπησα το πόδι μου στο μουνί της.

Άρχισα να το τρίβω όπως είχε κάνει αυτή κάτω από το τραπέζι, ενώ εκείνη συνέχιζε να κάνει την δουλειά της σαν να ήταν μόνη της. Είχαμε σταματήσει να μιλάμε. Αυτή έκανε την δουλειά της κι εγώ να της τρίβω το μουνί ενώ πρόσεχα μην μπει κανένας πελάτης. Ξαφνικά σηκώνεται, φτιάχνει την φούστα της και την μπλούζα με κοιτάει με ένα επιθετικό ύφος και απλώνει το χέρι και μου χουφτώνει τα αρχίδια. Μου χαμογέλασε ενώ γλιστρούσε το χέρι της πάνω στον πούτσο μου και μου λέει:

-    «Μου φάνηκε μεγαλύτερος προχτές».

Εγώ νομίζω κοκκίνισα και δεν μπορούσα να μιλήσω. Κατάλαβε ότι ντράπηκα και μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο.

-    «Τι κάνει η Λένα;», μου λέει και άρχισε να απομακρύνεται.

-    «Καλά είναι. Δουλεύει…», είπα με κόπο.

-    «Πότε θα ξαναπάμε για φαγητό; Πέρασα πολύ ωραία προχτές! Ξέρεις γιατί; Δεν ξέρεις; Θέλεις να σου πω;»

-    «Γιατί;», ρώτησα.

Μου έκανε νόημα να πλησιάσω και προχώρησε προς ένα χώρο σαν αποθήκη. Αφού πλησίασα με αγκάλιασε και άρχισε να μου γλείφει το αφτί ενώ μου χούφτωσε τον πούτσο. Και ενώ περίμενα να μου πει για αυτό που είχε γίνει μεταξύ μας, μου λέει:

-    «Όταν πήγατε σπίτι πρόσεξες αν η γυναικούλα σου φορούσε κιλοτάκι;»

Μου κόπηκαν τα πόδια. Τι είχε γίνει; Νιώθω το χέρι της να προσπαθεί να μου ανοίξει το φερμουάρ και τα καταφέρνει. Μου πιάνει τον πούτσο και με βία τον τραβάει έξω. Είχα γεμίσει υγρά και τα πόδια μου έτρεμαν. Μου τον έσφιξε στην ρίζα και τον τράβηξε και άλλο.

-    «Θα σου πω εγώ. Δεν φορούσε κιλότα η γυναίκα σου!»

Και ξεκινάει να τον τρομπάρει.

-    «Όση ώρα έπαιζα μαζί σου κάτω από το τραπέζι το χέρι μου ήταν στο μουνί της Λένας. Ξέρεις γιατί σηκώθηκε να πάει τουαλέτα; Γιατί ήταν έτοιμη να χύσει. Εγώ δεν έχανα την ευκαιρία με τίποτα!», μου λέει και μου τράβαγε τον πούτσο πιο γρήγορα. «Στην τουαλέτα δεν έφερε καμία αντίσταση. Αφού κλείδωσα την έβαλα να καθίσει πάνω στη λεκάνη και της έγλειψα το μουνάκι, μέχρι που έχυσε στο στόμα μου!»

Τότε δεν άντεξα άλλο και άρχισα να χύνω ενώ η Μαρία μου δάγκωνε με δύναμη το αφτί και μου έλεγε:

-    «Έτσι μωράκι μου! Χύσε με κι εσύ όπως η γυναικούλα σου. Έτσι.... Έτσι... !!!»

Μετά από αυτό έγινε πιο γλυκιά. Με φιλούσε στο μάγουλο και με χάιδευε. Στο μυαλό μου γύριζαν όλα αυτά που είχα ακούσει και δεν καταλάβαινα και πολλά. Ήμουν σε μια αποθήκη μίνι μάρκετ με μια γυναίκα που είχε την διπλάσια ηλικία από μένα και που πριν λίγο καιρό έβλεπα σαν φίλη. Να χύνω στα πόδια της καθώς μου εξηγούσε πως είχε αποπλανήσει την γυναίκα μου. Τουλάχιστον έτσι νόμιζα εγώ. Ότι την είχε αποπλανήσει. Παράξενα συναισθήματα. Ντροπή και καύλα ταυτόχρονα.

Δεν ξέρω πως βρέθηκα σπίτι. Προσπαθούσα στο δρόμο να εξηγήσω κάποια πράγματα. Τίποτα. Ήταν αλήθεια αυτά που μου είχε πει; Αν όχι, πώς ήξερε για το κιλοτάκι; Αν ναι, γιατί η Λένα έφτασε ως εκεί; Γιατί δεν μου το είπε; Δεν είχαμε μυστικά. Εγώ γιατί δεν της είπα τι είχε συμβεί; Πώς άλλαξαν τα πράγματα έτσι; Χάθηκε η εμπιστοσύνη; Πολύ θα ήθελα να μάθω την αλήθεια αλλά δεν ήξερα πως. Άρχισα να σκέφτομαι ότι η Μαρία παίζει το δικό της παιχνίδι. Δεν ήξερα τι θέλει στην πραγματικότητα. Εμένα; Την Λένα; Να περάσει την ώρα της παίζοντας μαζί μας; Εγώ που την θεωρούσα δικό μου άτομο και της είχα πει χίλια δυο πράγματα και για τους δυο μας.

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Με την Λένα δεν είχαμε μυστικά και δεν είχαμε και όρια στο σεξ. Αλλά ανάμεσα μας δεν είχε μπει ποτέ κανείς και ούτε είχαμε αναφέρει ποτέ κάποια φαντασίωση με τρίτο άτομο. Σκέφτηκα ότι έτσι ίσως μάθω κάτι. Την ώρα που κάναμε σεξ. Την περίμενα να γυρίσει από την δουλειά. Είχα ξαπλώσει και με είχε πάρει ο ύπνος. Γύρισε, έκανε μπάνιο και ήρθε και έκατσε στο κρεβάτι με το κιλοτάκι της. Ακόμα βρεγμένη.

Εγώ είχα καυλώσει στον ύπνο μου και ένιωσα το χέρι της πάνω στην ψωλή μου. Άνοιξα τα μάτια μου. Μου χαμογέλασε και έβγαλε την γλωσσίτσα της έξω παιχνιδιάρικα. Ανασηκώθηκα και την πήρα αγκαλιά. Η πλάτη της ακουμπούσε το στήθος μου. Άρχισα να παίζω με τις ρώγες της. Είχε χαλαρώσει πάνω μου.

-    «Μίλησα με την Μαρία πριν φύγω από τη δουλειά…», μου λέει.

-    «Και;»

-    «Τίποτα. Πήρε να δει τι κάνουμε. Δεν πέρασες καθόλου από ‘κει…», μου είπε.

Δεν απάντησα.

-    «Μου πρότεινε να πάμε πάλι για φαγητό ή να πάμε σπίτι τους να μας κάνει το τραπέζι. Μου είπε ότι πέρασαν πολύ ωραία προχτές και με ευχαρίστησε».

-    «Εσύ πέρασες καλά;», την ρώτησα εγώ.

-    «Ναι, πέρασα ωραία! Και ο Γιώργος καλός άνθρωπος και καλός γιατρός. Η Σοφία πάει σε αυτόν».

-    «Ποια είναι η Σοφία;»

-    «Μια κοπέλα που δουλεύει δίπλα από το μαγαζί. Κατά τύχη το έμαθα. Της είπα για προχτές που βγήκαμε και μου είπε ότι είναι πολύ καλός γιατρός. Θα ρωτήσω την Μαρία να μου πει που είναι το ιατρείο του να πάω να με κοιτάξει».

-    «Καλά δεν ντρέπεσαι τώρα που γνωριστήκαμε;»

-    «Σιγά ρε Γιάννη, γιατρός είναι!»

-    «Δεν ξέρω… Εγώ αν ήταν γιατρός για άντρες θα ντρεπόμουν να αρχίσει να με ψαχουλεύει τώρα που τον γνώρισα. Την Μαρία πως την βλέπεις;», ρωτάω ενώ τα χέρια μου έχουν σταματήσει να παίζουν με τις ρώγες της και το ένα είναι κάτω από το κιλοτάκι της ενώ της έχω δώσει να γλείφει ένα δάχτυλο.

-    «Η Μαρία μου αρέσει!»

-    «Δηλαδή, πώς σου αρέσει; Σαν γυναίκα;», ρωτάω με ναζί.

-    «Σαν άνθρωπος…», μου λέει..

-    «Γιατί, σαν γυναίκα, δεν είναι όμορφη;»

«Μακάρι να είμαι κι εγώ έτσι στα πενήντα μου!» συνεχίζει: «Την ζηλεύω λίγο. Έχει κορμάρα, είναι ψηλή, όμορφη, το στήθος της είναι ακόμα στητό, ξέρει να ντυθεί... Αν ήμουν άντρας θα ήθελα πολύ να την γαμήσω!», έλεγε και η αναπνοή της είχε γίνει βαριά και μιλούσε με δυσκολία.

-    «Μωρό μου σαν γυναίκα σε καυλώνει;», της λέω. «Σε φαντάζομαι έτσι στην αγκαλιά μου με δεμένα τα μάτια και την Μαρία ανάμεσα στα πόδια να σου γλείφει το…»

Δεν πρόλαβα να τελειώσω αυτό που έλεγα και η Λένα άρχισε να χτυπιέται και να χύνει πάνω στο χέρι μου ενώ μου έγλειφε το δάχτυλο σαν να ήταν πούτσα.

-    «Σε καύλωσε αυτό που σου είπα;», την ρώτησα.

-    «Ναι. Πολύ!»

-    «Τι σε καύλωσε; Μια γυναίκα να σου γλείφει το μουνάκι; Η Μαρία; Τι;»

-    «Αυτό που μου είπες με καύλωσε…», μου ψιθύρισε στο αφτί και έσκυψε για τον πούτσο μου.

Μου ήρθε η εικόνα της Λένας στην τουαλέτα και την Μαρία να της χώνει δάχτυλο και να της γλείφει το μουνί την ώρα που η Λένα άρχισε να καταπίνει τον πούτσο μου λαίμαργα. Άραγε ήταν αλήθεια; Έχυνα στο στόμα της. Σηκώθηκε να με φιλήσει και τότε κατάλαβα ότι δεν είχε καταπιεί. Μου τα άδειασε όλα στο στόμα ενώ χαμογελούσε ναζιάρικα. Έπεσε στην αγκαλιά μου και κοιμηθήκαμε.

Μέχρι εδώ κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τη συνέχεια, όπως δεν μπορούσα εγώ όταν μου συνέβη.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")