Μόνο φίλοι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είχα έρθει από την Αμερική το ‘88 για διακοπές. Στο χωριό μου γινόταν ο γάμος μιας ξαδέλφης μου και στην εκκλησία, ένα περίπου μέτρο πίσω μου, βρισκόταν μια γυναίκα, τότε 16 χρονών, που πολύ αργότερα θα γινόταν η καλύτερή μου εμπειρία. Έφυγα και πάλι στην Αμερική αφήνοντας πίσω μου ένα πλάσμα το οποίο αν θα έπαιρνα τότε μαζί μου, θα μου άλλαζε την ζωή.

Είχαν περάσει επτά χρόνια και ξαναγύρισα. Την συνάντησα και πάλι στο σπίτι της. Αυτή τη φορά όμως παντρεμένη και με τρία παιδιά. Μου έκανε εντύπωση η ομορφιά της, το παράστημά της και το σώμα της. Αισθανόσουν ότι ακτινοβολούσε θηλυκότητα και ερωτισμό που κανένας άνθρωπος δεν θα μπορούσε να αγνοήσει. Ήταν με λίγα λόγια ένα θηλυκό που σε έβαζε σε όνειρα.

Κάναμε πολύ παρέα με την οικογένειά της. Στην αρχή φιλικά χωρίς ποτέ να τολμήσω να εκφράσω τις σκέψεις μου. Χρόνια ήμασταν απλώς φίλοι, αν και μερικές φορές μου έδειχνε ότι περνούσε απ’ το μυαλό της κάτι σαν ερωτικό παιχνίδι.

Μια μέρα στο χωριό την παρατηρούσα να χτενίζεται στον καθρέφτη και είχα κάνει την σκέψη, πως θα αντιδρούσε αν εκείνη την στιγμή της χάιδευα τα στήθη. Η Ιωάννα σιγά - σιγά άρχισε να μου εμπιστεύεται τις ερωτικές της εμπειρίες με άλλους άνδρες και ιδίως με τον τελευταίο έναν δικαστικό επιμελητή με τον οποίο όμως η εμπειρία ήταν άσχημη. Με πήρε τηλέφωνο και λυπημένη μου διηγήθηκε το γεγονός. Μου τα περίγραψε με λεπτομέρεια και η κουβέντα άρχισε να γίνεται όλο και πιο καυτή. Για μια στιγμή της είπα ότι μου είχε σηκωθεί και τότε μου λέει:

-    «Τι να σου κάνω παιδί μου; Δεν είμαι εκεί».

Κατάλαβα ότι οι επόμενες μέρες θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσες, μα πολύ ενδιαφέρουσες. Πήγαμε την επόμενη μέρα σε ένα δασάκι με το αυτοκίνητο και εγώ άρχισα να την φιλάω και να της ρουφάω τα βυζιά. Νόμιζα ότι ήταν όνειρο γιατί δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να είχα μια τέτοια γυναίκα. Έβγαλα έξω το πούτσο μου και αυτή άρχισε να τον γλείφει χωρίς κανένα δισταγμό με πολύ τέχνη. Έδειχνε οτι και αυτή απολάμβανε την πίπα όσο κι εγώ. Στην ερώτησή μου αν μπορούσα να χύσω στο στόμα της αυτή μου απάντησε:

-    «Γιατί όχι, δεν είναι φυσικό;»

Συναντηθήκαμε δυο - τρεις φορές στο αυτοκίνητο τις επόμενες μέρες χωρίς να μπορούμε να ολοκληρώσουμε, μέχρι που μια μέρα την έφερα στο σπίτι μου. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτήν την μέρα. Φορούσε ένα στενό μαύρο μακό μακρύ φόρεμα με ένα βαθύ ντεκολτέ. Τα βυζιά της ξεχείλιζαν προς τα πάνω και επάνω τους ακουμπούσαν τα κατάξανθα μαλλιά της. Είχε την ομορφιά μιας γυναίκας βγαλμένη από τις σελίδες του Play Boy.

Άρχισα να την φιλάω και να της βγάζω έξω τα βυζιά τα οποία και ρουφούσα. Όλο το σώμα της μύριζε φρεσκάδα. Της χάιδεψα τον κώλο και της σήκωσα το φόρεμα μέχρι την μέση. Άρχισα να της κατεβάζω το μαύρο στρινγκ κι αυτή έσκυψε επάνω στον πάγκο της κουζίνας παίρνοντας θέση για να της τον βάλω. Επί αρκετή ώρα την πηδούσα πισωκολλητά και της πρότεινα να πάμε μέσα στο δωμάτιο που ήταν πιο άνετα.

Αυτή τότε έκανε μερικά βήματα μπροστά στον διάδρομο και έσκυψε να βγάλει τα σανδάλια της. Το θέαμα που αντίκρισα έμεινε για πάντα χαραγμένο στο μυαλό μου. Έτσι όπως είχε σκύψει φάνηκε η σχισμή από το τέλειο ξυρισμένο μουνάκι της και ο κώλος της, τα οποία και τα δύο θα απολάμβανα σε λίγη ώρα. Αφού πήγαμε στο δωμάτιο και την γαμούσα αρκετή ώρα σε διάφορες στάσεις από το μουνάκι της, αυτή για μια στιγμή ξάπλωσε ανάσκελα, σήκωσε τα πόδια της στους ώμους της και μου λέει να της τον βάλω από τον κώλο. Της τον έβαλα βαθιά από πίσω. Παράδεισος.

Η Ιωάννα έβγαζε ήχους σαν να έκλαιγε από καύλα. Την ώρα που έχυνα μέσα της, αυτή με μισόκλειστα καυλωμένα μάτια μου λέει:

-    «Το αισθάνομαι που χύνεις μέσα μου».

Κόντευα να λιποθυμήσω από καύλα. Σηκωθήκαμε και πήγαμε στο μπάνιο. Εκεί πάλι την γάμησα πισωκολλητά στα όρθια. Δεν μπορούσα να την χορτάσω. Την έβλεπα μέσα από τον καθρέφτη του μπάνιου και δεν πίστευα ότι έκαμνα έρωτα εκείνη την στιγμή με μια τέτοια γυναικάρα.

Μαζί με την Ιωάννα περάσαμε πολλά. Κάναμε σχεδόν τα πάντα, μέχρι και παρτούζες. Έχουμε σκοπό να δοκιμάσουμε και άλλα τα οποία όταν γίνουν θα σας τα διηγηθώ. Το σπουδαιότερο είναι ότι εκτός από τα γαμήσια, τις πίπες και ότι άλλο, η Ιωάννα είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μπορώ να συζητήσω τα πάντα.

Ιωάννα είσαι πραγματικά μια γυναίκα που μου χάρισε ένα αληθινό όνειρο, το οποίο θα μείνει χαραγμένο για πάντα στο μυαλό μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")