Χτύπαγε τη γυναίκα του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ετών 28… λίγο μετά το διαζύγιο… καραντουζένια μιλάμε!

Ότι κινείται, χτυπιέται.

Ο σύζυγος της κυρίας, συνομήλικος και ζηλιάρης και ολίγον μαλάκας. Τη βάραγε την κοπέλα ο κερατάς! Κακώς, διότι τις γυναίκες δεν τις βαράνε, πλην ορισμένων εξαιρέσεων που το τραβάει οργανισμός τους. Φαινόμενο σπανιότατο, αλλά υπαρκτό. Αν δεν τη γουστάρεις άλλο, χαίρετε και χαρήκαμε πολύ για τα μέχρι τώρα γαμησάκια, το ίδιο μπορεί να κάνει και η κυρία.

Αυτή λοιπόν μια κούκλα! Κάτι ματάκια μπλε -θλιμμένα μόνιμα- από την κακοπέραση και τις στενοχώριες. Ένα κορμάκι φίδι! Μπουτάκια τέλεια, κωλαράκι σφιχτό και τουρλωτό, βυζάκια κλπ κλπ. Εκείνος, μη τον δεις νύχτα, χάλι μαύρο. Μονίμως αξύριστος, τσακωμένος με το σαπούνι, μια «μπίχλα» σκέτη. Και τσαμπουκάς και πολύ «άντρας» μιλάμε, γαμάω και δέρνω κλπ.


Παρέα τώρα, έξω σε μπαράκι, ναααα κάτι μούτρα ο τύπος. Γιατί κοίταξες εκεί; Ποιος είναι αυτός να τον σκίσω; Και τέτοια καραγκιοζιλίκια. Η Νίνα (ψεύτικο), ένα όνειρο! Μέχρι που, όταν συζητάγαμε κάτι πιο κολλητοί «τέτοια γυναίκα θέλαμε για σύζυγο». Φυσικά ΑΓΑΜΗΤΗ η Νίνα διότι ο «άντρας» έπινε και γινόταν ντίρλα, δεν ήξερε που βρισκόταν.
Δε λέω, και εμείς πίνουμε αλλά το κρατάμε. Άμα δεν το κρατάς, πιες λεμονάδα ρε φίλε! Έτσι;


Μια μέρα λοιπόν είχαμε βγει παρέα. Καλαμπούρι, χαβαλές, διάφορα τέτοια… καλά περνάγαμε. Μου πετάει η Νίνα:

- Βρε Μήτσο, (ψεύτικο, αλλά μου αρέσει αυτό το όνομα) πρέπει να παντρευτείς. Τόσες καλές κοπέλες υπάρχουν.

Η γυναίκα το είπε φιλικά. Το ρίξαμε στην πλάκα… εκείνος «τα πήρε»! «τι σε νοιάζει εσένα κλπ»… Βρε κάτσε καλά, μη λες μαλακίες στο κορίτσι… το χαβά του ο τύπος.

Τα είχε τσούξει κιόλας αρκετά! Δεν καταλάβαινε τίποτα. Άρχισε να της τα σέρνει. Ότι και καλά τα έχεις με τον Μήτσο και σε γαμάει ο Μήτσος…

Πάγωσε η παρέα. Αγριεύει κι άλλο «πάμε έξω ρε μαλάκα» που να πάμε ρε κακομοίρη που αν σου ρίξω μια θα πάει χαμένη η μισή. Διαλύθηκε η παρέα. Άλλοι για σπίτι άλλοι για παρακάτω. Πάω με τον κολλητό μου για ένα ποτάκι να χαλαρώσουμε από την ένταση.

Φεύγοντας για σπίτι τι μου ‘ρθε να περάσω από το σπίτι της Νίνας. Βλέπω φώτα λέω πάλι στον καυγά η καημένη, μπορεί και να τρώει ξύλο τώρα.
Λάθος!

Ήταν καθισμένη στο σκαλάκι της πόρτας και έκλαιγε. Αμάν!
Σταματάω.

- Έλα μέσα.

Της λέω. Ήρθε, κάθισε, κλαίγοντας συνέχεια και άρχισε να μου λέει την υπόθεση. Έπεσαν κάτι ψιλές και τελικά την έβγαλε έξω από το σπίτι. «να πάς στο Μήτσο να κοιμηθείς».

Ως ιδέα πολύ καλή ε; Την παρηγορώ και μου τη δίνει που μερικοί δεν ξέρουν να εκτιμάνε τις γυναίκες.
Έχεις ρε χαμένε τέτοιο θησαυρό στο σπίτι και της κάνεις νερά;

Γέρνει πάνω μου… άρχισε να ηρεμεί… σταμάτησαν τα κλάματα… σκούπισε τα μάτια της… της χάιδευα τα μαλλιά και την πλάτη και μου λέει «θα τον χωρίσω». Έχει ακουμπήσει το χέρι της στο στήθος μου και έχει τα μάτια κλειστά. Τη σφίγγω λίγο περισσότερο και την ακούω να σιγο-αναστενάζει.
Τα ‘χασα λίγο! Δεν ήξερα τι παίζει. Ξαναδοκιμάζω… της σηκώνω τα μαλλιά και τη φιλάω στο μάγουλο, πολύ μαλακά… γυρνάει και με τα μάτια κλειστά με φιλάει στο στόμα. Το μάτι μου πέφτει στην ανοιχτή πουκαμίσα που φορούσε. Ένα βυζί ολοστρόγγυλο με μια ρώγα . . . σε δευτερόλεπτα ο πούτσος μου έγινε τούρκος! Πολύ τούρκος όμως, από τα βάθη της Τουρκίας.

Βάζω το χέρι στο βυζί της και πιάνω τη ρώγα. Έχει τεντωθεί και με φιλάει στο λαιμό. Αυτό το πλασματάκι που ήταν το όνειρο όλων μας, με γουστάρει!!!!

Της ρουφάω τη ρόγα με πάθος! Την ήθελα πάρα πολύ.

Καυλώνει.

- Πάρε με! Λέει. Τώρα! Σε θέλω τώρα!

Το περιβάλλον χάλια, δίπλα είναι ο κάδος των σκουπιδιών, εκεί είχα παρκάρει. (είναι αυτό που λένε, δεν ενδιαφέρεται για το περιβάλλον!!!!!)

Ξαπλώνω το κάθισμα και της σηκώνω την μακριά και φαρδιά φούστα που φόραγε… αγγίζω τα μπουτάκια της και πιάνω το μουνάκι της πάνω από το κιλοτάκι… υγρασία από μέσα… βάζω το χέρι μέσα στη σχισμή της και πιάνω την κλειτορίδα… βρεγμένη και σηκωμένη με λίγες τριχούλες. Κατεβάζω το φερμουάρ και βγάζω τον τούρκο έξω.

Αγριεμένος, επιθετικός ,τη γουστάρει σαν τρελός. Περνάω στο διπλανό κάθισμα… της σηκώνω τα μπουτάκια και της τον βάζω. Γλίστρησε πολύ εύκολα Μαλακά και ήρεμα άρχισε ένα γαμησάκι με πολύ καύλα και πολύ συναίσθημα. Σιγο-αναστέναζε και η αναπνοή της ερχόταν στο αυτί μου όλο και πιο ζεστή. Δε μιλούσαμε καθόλου. Με φίλαγε στο λαιμό και ερχόταν η μυρωδιά της στα ρουθούνια μου μαζί με λίγο ιδρώτα. Τρελαινόμουνα! Προσπαθούσα να κρατηθώ μη της τα πετάξω. Πατούσε τα πόδια της στο ταμπλό του αυτοκινήτου και σήκωνε τη λεκάνη της για να τον πάρει πιο βαθιά.

Της τον έδινα όσο μπορούσα περισσότερο… νομίζω ότι είχε τερματίσει. Τα βυζάκια της ακούμπαγαν στο στήθος μου και με έσφιγγε… με έσφιγγε δυνατά στο λαιμό. Είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου ώσπου σε μια στιγμή άρχισε να κάνει σπασμούς… να με σφίγγει περισσότερο… οι ρώγες της είχαν γίνει μυτερά καρφιά… τις ένοιωθα στο στήθος. Μου λέει:

- Δάγκωσέ με!

Παίρνω τη ρώγα στο στόμα και τη δαγκώνω ελαφρά…

- Πιο πολύ!!!

Λέει… ξανά-δαγκώνω λίγο περισσότερο…

- Πιο πολύ! Πιο πολύ!!!

Τη δάγκωνα δυνατά… πολύ δυνατά… είχα την εντύπωση ότι θα την κόψω…

- Δάγκωσέ με να χύσω!

Μου λέει. Ξανά δαγκώνω και άρχισαν κάτι σπασμοί δυνατοί… έντονοι και βογκητά.

Μούγκριζε στο αυτί μου και με καύλωνε περισσότερο… ένοιωθα τον πούτσο μου να φουσκώνει και άρχισα να της χύνω… γέμιζα το μουνάκι της υγρά. Τελείωσα και σηκώθηκα να την κοιτάξω στα μάτια… χαμογελούσε… με χάιδευε και με φίλαγε…

- Σε ήθελα από πολύ καιρό! Είπε. Νομίζω ότι είμαι ερωτευμένη μαζί σου… αν έμεινα έγκυος τώρα, θα το κρατήσω και θα τον χωρίσω… εσύ δεν έχεις καμιά υποχρέωση.

Προσγειώθηκα ανώμαλα… δεν ήθελα περιπέτειες τέτοιου είδους.

Δεν συνέβη τίποτα, ευτυχώς!

Χώρισε με πολλά επεισόδια. Τα ξαναείπαμε κι άλλες φορές με τον ίδιο τρόπο. Το ίδιο ερωτικά και με περισσότερο πάθος.

Ξαναπαντρεύτηκε αρκετά μακριά από την πόλη.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")