Η γλυκιά συνάδελφος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία που θα σας πω έγινε πριν 2 περίπου χρόνια σε μια τράπεζα που δουλεύαμε μαζί. Τη γνώρισα μόλις πήγα στη νέα μου δουλειά. Πανέμορφη, ξανθιά, ψηλή με όμορφο σώμα και πρόσωπο και ύφος που σου έλεγε "Μην μ’ ακουμπάς έχω γκόμενο. Μπορείς να με φλερτάρεις, μπορείς να με φαντασιώνεσαι αλλά μέχρι εκεί."

Γίναμε κολλητοί. Αυτή μου έλεγε τα προβλήματα με τον τότε γκόμενο (τώρα άντρα της), της έδινα συμβουλές και πάντα ήμουν έτοιμος να χύσω! Της πέρασα βέβαια την άποψη ότι δεν την βλέπω ερωτικά και τέτοιες μαλακίες. Αυτή μου έλεγε τα πάντα... Τα πάντα όμως! Με έβλεπε σαν αδελφό της.
Εγώ σιγά σιγά την ακουμπούσα, της χάιδευα το λαιμό, της έδινα φιλάκια της χάιδευα την κοιλιά και καλά για πλάκα. Κι αυτή με άφηνε γιατί μου είχε εμπιστοσύνη.

Κάποια στιγμή άλλαξα τμήμα και δεν την είχα κάθε μέρα δίπλα μου. Την έβλεπα αραιά και που, όταν το ζήταγε η δουλειά μου.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις, είχα πάει για δουλειά στο κτίριο που ήταν αυτή και έβαλα το laptop μου σε ένα γραφείο που δεν υπήρχε κανείς, ήταν προς ανακαίνιση. Ήμουν μόνος μου και καλά δεν με ενοχλούσε κανείς. Αυτή ερχόταν κάθε τόσο για να κάνει τσιγάρο και μιλούσαμε. Έφευγε και ξαναρχόταν συνέχεια.

Εκείνη τη μέρα, φόραγε μια φούστα μπεζ λίγο πάνω από το γόνατο, που όταν καθόταν ερχόταν μέχρι πολύ πάνω και με τρέλαινε. Της έλεγα εγώ για πλάκα διάφορα και αυτή γέλαγε.
Κάποια στιγμή, που μου έλεγε για τον άντρα της, σηκώθηκε από την καρέκλα μπροστά από το γραφείο μου και ήρθε και στάθηκε δίπλα μου. Εγώ τότε άπλωσα το χέρι μου και της χάιδεψα την κοιλιά.
Δεν είπε τίποτα… εγώ συνέχισα και τη χάιδευα απαλά. Τότε αυτή ακουμπάει το χέρι μου και εγώ περίμενα να το σπρώξει. Αντί αυτού, το χάιδεψε και σαν να μου έλεγε "συνέχισε."

Τότε, αρχίζω και την χαϊδεύω πιο ερωτικά και να κατεβαίνω κάτω, και ακουμπάω τα γόνατα της. Ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να βγει έξω! Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήθελα τόσο πολύ να βάλω το χέρι μου και να της χαϊδέψω το μουνάκι αλλά φοβόμουν.
Τότε αυτή με μια κίνηση, γονατίζει μπροστά μου χωρίς να μιλήσει, και αρχίζει να τρίβει το πρόσωπο της πάνω από το παντελόνι.

Απλά αναφέρω ότι μου έλεγε παλιά ότι δεν της άρεσαν τα τσιμπούκια. Μέχρι να καταλάβω τι συνέβαινε, μαζί το χέρι της βγάζει τον πούτσο μου έξω και ένοιωσα τα χείλη να ακουμπάνε.
Είχα τρελαθεί! Με κοίταζε στα μάτια και τον έπαιρνε στο στόμα της. Είχε ένα γλυκό και ταπεινό ύφος… τον έγλυφε τόσο τρυφερά… τον χάιδευε με τα μεγάλα της δάχτυλα και εκεί που ήμουν έτοιμος να χύσω, μου λέει:

- Σ’ αγαπάω πολύ!

Εκεί τα έχασα όλα! Της τα ‘δωσα όλα στο στόμα. Χωρίς να μιλήσει. Απλά τα πήρε όλα.

Τώρα την σήκωσα ξανά. Φαινόταν τρελά ερεθισμένη και περίμενε. Στεκόταν μπροστά μου χωρίς να λέει τίποτα και καταλάβαινα ότι ήταν έτοιμη για ότι ζητήσω. Σαν μικρό κοριτσάκι...

Τότε, την γυρνάω και αρχίζω να χαϊδεύω το σφιχτό της κωλαράκι… πήγαινε να γυρίσει το κεφάλι της να δει και της έλεγα:

- Μην βλέπεις...

Σηκώνω λίγο τη φούστα και τότε βλέπω το στριγκάκι της… λευκό και τα υγρά της να στάζουν ζεστά στα μπούτια της.

- Είσαι ερεθισμένη μωρό μου;

Της λέω… δεν απάντησε αυτή...

- Σκύψε πιο πολύ… της λέω, σαν καλό τσουλάκι που είσαι!

Την έβλεπα ότι γούσταρε.

- Ο γκόμενος σου ξέρει ότι μου πήρες τσιμπούκι;

Της λέω. Καύλωνε πιο πολύ αυτή. Και αρχίζω να χαϊδεύω τα μπούτια της και να ακουμπάω το μουνάκι της.
Ήταν τόσο τρυφερό… όμορφα ξυρισμένο…. με τόσο γλυκά υγρά....!

- Επειδή δεν θέλω να κάνω έρωτα μαζί σου, της λέω, γιατί είμαστε φίλοι, θέλω να μου πεις τι θέλεις άλλο να κάνω για να έχεις οργασμό.

Τρελάθηκε αυτή!

- Σε παρακαλώ! Μπες μέσα μου! Θα κάνω ότι θέλεις! Χώστο μου...!!!

Κι άρχισε το τσουλί να μιλάει πρόστυχα.

- Γύρνα και πάρτον ξανά στο στόμα σου!

Της λέω. Και γυρνάει το τσουλάκι τόσο όμορφα και τον ξαναπαίρνει και ξαναρχίζει να το γλύφει.

- Μόνη σου! Της λέω. Χάιδεψε το μουνάκι σου!

Κάτι που δεν το είχε κάνει ποτέ μέχρι τα 33 χρόνια. Και τότε μου λέει:

- Δηλαδή να ξαπλώσω και να το κάνω μόνη μου ή όπως σε ικανοποιώ εσένα;

Και πριν προλάβω να απαντήσω, αρχίζει και βάζει το δάχτυλο της μέσα στο μουνάκι της και πρώτη φορά την άκουσα να ανασαίνει καυλωμένη… ερεθισμένη φουλ!

- Φέρε μου το δάχτυλο σου μωρό μου να το μυρίσω!

Και της το γλύφω… τι υπέροχα μύριζαν τα υγρά της!

- Θέλω να χύσω ξανά!

Της λέω και τότε αυτή τρελαίνεται! Αρχίζει να τον ρουφάει και τα ταυτόχρονα να βάζει όλα της τα δάχτυλα εναλλάξ στο μουνάκι της, μέχρι που ακούγεται η φωνή μου:

- Χύνωωωωω!!!
Και αμέσως η δική της:
- Κι εγώ αγάπη μου!

Ήρθε στο αυτί μου και μου λέει:

- Σ’ ευχαριστώ πολύ…! Μου χρωστάς όμως κάτι…

Άργησε πολύ όμως να το πάρει… τον έπαιρνε στο στόμα της για πολύ καιρό μέχρι να την πηδήξω…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")