Εραστής ωρίμων κυριών

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μια ιστορία η οποία συνέβη πριν 3 εικοσιτετράωρα.

Από τα νεανικά (20-22) μου χρόνια είχα μια τάση για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας και κυρίως αυτό που με κυρίευε ολοκληρωτικά ήταν το γεγονός αυτές οι γυναίκες να ήταν παντρεμένες.. Και θα μου πείτε ότι κάτι τέτοιο είναι λογικό κατά την εφηβεία. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι λογικό να ισχύει μέχρι τώρα που έχω πλέον κλείσει τα 34. Ευτυχώς για μένα στα νεανικά μου χρόνια έζησα την εμπειρία να είσαι με μεγαλύτερη γυναίκα και παντρεμένη σε μια άκρως φιλελεύθερη και μαγευτική που κράτησε για τέσσερα χρόνια. Παντρεμένος πλέον εδώ και δυο χρόνια και εγκατεστημένος στην περιοχή από όπου ήταν η σύζυγος μου.

Εύκολα γίνεται δε αντιληπτό ότι δεν ήξερα πρόσωπα και καταστάσεις της συνοικίας και γι αυτό όφειλα να είμαι αρκετά προσεκτικός και μαζεμένος.

Οι παντρεμένες γυναίκες θέλουν καταρχάς να είσαι ευγενικός , μετρημένος να μπορέσεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους(εχεμύθεια) και να νοιώσουν ξανά ΓΥΝΑΙΚΕΣ δείχνοντας τους το αλλά και λέγοντας τους το. Στην πολυκατοικία μένει η Λένα , μια 42αρα κυρία που είναι μια κόλαση. Τα μάτια της , τα χείλη της , το κορμί της σε κάνουν να ονειρεύεσαι , να κάνεις ταξίδια με την φαντασία σου σε μαγικά μέρη και με πρωταγωνίστρια πάντα την ίδια. Γύρω στο 1,70 με καστανό κοντό μαλλάκι καρέ, με δύο υπέροχα πράσινα μάτια και δύο χειλάκια μες στην γλύκα. Το κορμί της αδύνατο και αρκετά γυμνασμένο αφού το γυμναστήριο ήταν στην ημερήσια διάταξη .

Το γυμναστήριο ήταν και η διέξοδο της αφού ο σύζυγος της εμπορικός αντιπρόσωπος στο επάγγελμα έλειπε διαρκώς σε ταξίδια στην επαρχία Παντρεμένη εδώ και 22 χρόνια με μια κόρη η οποία δεν έτυχε να έχω γνωρίσει γιατί σπουδάζει στην Αγγλία . Την Λένα την συναντούσα αρκετές φορές στην είσοδο της πολυκατοικίας και μιλούσαμε γενικά και αόριστα. Τα μάτια της με είχαν συναρπάσει καθώς και η ομιλία της η οποία ήταν σιγανή , ήρεμη , αργή. Η κοπέλα μου είχε γίνει πλέον εμμονή . Έπρεπε να βρω τρόπο να την πλησιάσω , να μάθω πράγματα για την ίδια , πράγματα πέρα από αυτά που ήξεραν όλοι.

Έψαχνα να βρω μια αφορμή , έναν λόγο. Η γυναίκα μου έχοντας ωράριο με βάρδιες (νοσοκομείο) μου άφηνε πολύ χώρο να κινηθώ. Ένα απόγευμα καθισμένος στον καναπέ του σπιτιού μου , φορώντας μια φορμούλα και μια κολεγίου απολάμβανα τον καφέ μου βλέποντας ειδήσεις. Ήταν ένα βροχερό απόγευμα του Ιανουαρίου. Χτύπησε το θυροτηλέφωνο , απορημένος και αρκετά βαριεστημένος σηκώθηκα και πήγαν να δω ποιος ήταν. Η Λένα είχε ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητο της και με παρακάλεσε αν μπορώ να την βοηθήσω ( με έχει δει αρκετές φορές να παλεύω με το δικό μου γι αυτό και με σκέφτηκε) . Έξω η βροχή λυσσομανούσε . Προσπάθησα μήπως και καταφέρω κάτι αλλά είχε πρόβλημα με τον πολλαπλασιαστή και δεν μπόρεσα να τα καταφέρω .

Της πρότεινα να την πάω εγώ όπου ήθελε μιας και δεν είχα τι να κάνω και η Καίτη θα αργούσε να επιστρέψει. Με κοίταξε λίγο αμίλητη , προσπάθησε να το αποφύγει αλλά μετά την επιμονή μου ( αλλά και θέλοντας και η ίδια να κάνει την δουλειά της ) δέχτηκε. Θα πήγαινε Περιστέρι ( Πέμπτη απόγευμα χαμός από κίνηση ). Είπα μέσα μου ότι τώρα φίλε μου είναι η μεγάλη σου ευκαιρία. Αναμενόμενο ως ήταν κολλήσαμε στην κίνηση . Η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από την ίδια και εγώ απλώς άκουγα όσα η ίδια ήθελε να μου πει. Κάποιες μόνο στιγμές οδηγούσα εγώ την συζήτηση εκεί που ηθμέ όταν καταλάβαινα ότι ξέφευγε από αυτά που ήθελα να μάθω .

Το πήγαινε έλα κράτησε κανά δίωρο και μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά ευχάριστο και για τους δύο μας. Ήδη λοιπόν είχε σπάσει ο πάγος μεταξύ μας και η απόσταση είχε πλέον μικρύνει. Έκανα αφού μεσολάβησε και το Σ/Κ να την δω τέσσερις ημέρες. Συναντηθήκαμε στο ασανσέρ. Την ρώτησα τι έκανε με το αυτοκίνητο της και πως πέρασε το σαββατοκύριακο της. Μου είπε ότι πλέον τα σαββατοκύριακα της είναι μονότονα και πληκτικά. Όλο αυτό τον καιρό οι τυπικές μας επαφές γίνονταν στην είσοδο της πολυκατοικία και περιστρέφονταν γύρω από αερολογίες. Κάποιες φορές κάτι όμορφο για την ίδια , για τα μάτια της Μ ε κοίταζε και χαμογελούσε απλά. Ήμουν σίγουρος ότι είχε καταλάβει ότι στο βλέμμα της και όλο αυτό το σκηνικό την διασκέδαζε , πέρα ότι την συγκινούσε σαν γυναίκα ( και όπως έμαθα αργότερα δεν είχα καθόλου άδικο στις προβλέψεις μου). Οι μέρες περνούσαν και δεν σας κρύβω ότι αρκετές φορές είχα κάνει έρωτα με την γυναίκα μου σκεπτόμενος ότι κράταγα αγκαλιά την Λένα.

Ήταν εκείνες οι φορές που όλο μου το είναι γίνονταν ασύλληπτο , ασυγκράτητο , που γινόμουν τρυφερός και συγχρόνως τόσο ορμητικός και παθιασμένος , που το πάθος και ο πόθος μεταφράζονταν σε λόγια ερωτικά , γλυκά και παράλληλα πρόστυχα που μαρτυρούσαν πόσο την ήθελα. Έπρεπε πλέον να ρισκάρω κάπως , έπρεπε κάτι να κάνω , δεν μπορεί αυτή η κατάσταση να εξακολουθούσε να συνεχίζετε έτσι. Και πολλές φορές όταν θέλεις κάτι πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις. Έτσι και ένα πρωινό Δευτέρας που καθυστέρησα αρκετά να πάω στην δουλειά αφού ορισμένα πράγματα της εργασίας μου μπορώ να τα διεκπεραιώσω και από το σπίτι (μεγάλο πράγμα η τεχνολογία) την συνάντησα να έρχεται φορτωμένη από την λαϊκή με διάφορες σακούλες. Θέλησα να την βοηθήσω και δεν αρνήθηκε. Με ρώτησε πως δεν είχα φύγει ακόμα και της εξήγησα. Ήδη είχαμε φτάσει στην εξώπορτα της . Άνοιξε την πόρτα και γύρισε και με κοίταξε . Τα μάτια της για άλλη μια φορά έλαμπαν . Την γυναίκα αυτή την ήθελα , ένοιωθα την ανάγκη να την πάρω αγκαλιά , να μυρίσω το άρωμα του κορμιού της , να γευτώ τα χείλη της. με ρώτησε χαμογελώντας καταλαβαίνοντας ότι εγώ ήμουν στις σκέψεις μου. > ξαναείπε .. Ψέλλισα ένα απλό και προχώρησα προς την κουζίνα να ακουμπήσω τις σακούλες με τα ψώνια.

Αυτό το γλυκό συναίσθημα και το απαλό τρεμούλιασμα της καρδιάς με είχε πάλι κυριεύσει. μου πρότεινε δείχνοντάς μου τον καναπέ στον ενιαίο χώρο του σαλονιού με την κουζίνα. Έφτιαξε τον φραπέ που ευγενικά της ζήτησα και ήρθε και κάθισε σε μια πολυθρόνα απέναντι μου. Φορούσε μια φαρδιά μακριά φούστα που την συνδύαζε με μπότες και ένα πουκάμισο. > με ρώτησε. > κοιτάζοντας της κατευθείαν στα μάτια. Ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στιγμιαία στα χείλη της και με κάποια ταραχή με ρώτησε . > Είπα και έκανα την κίνηση να πάω κοντά της . Είχε χαμηλώσει το βλέμμα της . Έπιασα τα χέρια της απαλά , τρυφερά , έφερα το ένα στα χείλη μου και το φίλησα στην μέσα μεριά , στην παλάμη. Σήκωσα το κεφάλι μου και κοίταξα το πρόσωπο της Έγειρα το σώμα μου μπροστά και έφερα τα χείλη μου απέναντι από τα δικά της. Περίμενα την κίνηση της.

Τα χείλη μας ακούμπησαν το ένα με το άλλο , ξανά και ξανά , αργά , ήρεμα , απαλά και τρυφερά. Έφερα το ένα μου χέρι και άγγιξα το μάγουλο της. Το χάιδεψα και έμεινα να κοιτώ τα μάτια της. Απαλά την έπιασα από το χέρι και την σήκωσα. Την αγκάλιασα μια γλυκιά ανατριχίλα διαπέρασε το κορμί μου την ώρα της επαφής. Ένοιωσα το στήθος της να ακουμπά στο στέρνο μου , τα χέρια της να τυλίγονται γύρω από το λαιμό μου και το φιλί της να γίνεται πιο απαιτητικό , πιο έντονο , πιο μεθυστικό. Έσκυψα και πλησίασα το στόμα μου στο αυτάκι της . Η ανάσα μου καυτή , την ένοιωσα να σκιρτά και να προσπαθεί να ξεφύγει από αυτό το Τα χείλη μου άγγιξαν τον λαιμό της , το απαλό χάδι με τα χείλη μου που ακόμα ήταν υγρά από το φιλί μας κατέληξε σε ένα παιχνίδι της γλώσσας μου στο αυτάκι της , κατέληξε σε απαλό δάγκωμα του λόφου του αυτιού της . Τραβήχτηκε.. χωρίς να μιλήσει με πήρε από το χέρι και με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα της.

Την πήρα αγκαλιά τραβώντας την από την μέση .. έβαλε τα χέρια της ανάμεσα μας και με έσπρωξε ελαφρά προς τα πίσω. Κινήθηκα προς το μέρος της και με μια κίνησα την άρπαξα από τα μπράτσα , την κοίταξαν στα μάτια και συνεχίζοντας να την κοιτώ κυριευμένος από το πάθος άρχισα να ξεκουμπώνω το πουκάμισο της. Το σουτιέν λευκό – δαντέλα , όμορφο και ερεθιστικό στην όψη , απαλό στο άγγιγμα του. της ψιθύρισα και αυτή για απάντηση μου έδωσε να φιλί στον λαιμό ενώ παράλληλα είχε ξεκινήσει να ξεκουμπώνει το πουκάμισο μου. Τα χέρια μου αρχικά και μετά τα χείλη μου έκαναν την επαφή με το στήθος της πάνω από το σουτιέν της .

Το φίλαγα , το έγλειφα , το χάιδευα και πάντα όσο μπορούσα πιο απαλά και τρυφερά ψιθύρισε ενώ το χέρι της ήδη έλυνε την ζώνη από το παντελόνι μου. Την γύρισα ώστε η πλάτη της να ακουμπά στο στέρνο μου , τα χείλη μου στο λαιμό της ενώ τα χέρια μου συνέχιζαν το παιχνίδι τους με το όμορφο στητό στήθος της πανέμορφης αυτής ύπαρξης. Το χέρι της με μια κίνηση ήρθε ανάμεσα σε εμένα και εκείνη και απαλά στην αρχή και πιο βίαια αμέσως μετά αγκάλιασε τον πούτσο μου που τόση ώρα έψαχνε τον τρόπο να ελευθερωθεί . Ήμουν αρκετά ερεθισμένος και το άγγιγμα της ήταν μια στιγμιαία λύτρωση. Την γύρισα και την ξάπλωσα στο κρεβάτι . Τράβηξα την φούστα της . Την κοίταξα , έλαμπε , ήταν όμορφη , ήταν μια θεά , ήταν μια γυναίκα κλεισμένη στον εαυτό της , μια γυναίκα που ήθελε να κάνει έρωτα , να ξαναγεννηθεί , να ξανά νοιώσει όμορφη και επιθυμητή , να ξανά νοιώσει Γυναίκα.

Άρχισα να φιλώ τα πόδια της να αγγίζω κάθε σημείο και σιγά , απαλά και τρυφερά να φέρω το πρόσωπο μου στο όμορφο τριχωτό μουνάκι της . Μια γλυκιά γεύση πλημμύρισε την γλώσσα μου στο άγγιγμα μου. Συνέχισα απαλά να παίζω με το μουνάκι της , να το γλείφω να βάζω την γλώσσα μου λίγο πιο μέσα της και αμέσως να την τραβώ ξανά έξω. Έκαιγε , το καταλάβαινα , το ένοιωθα , κάποιες κινήσεις της μαρτυρούσαν ότι το απολάμβανε . Κάποια μικρά επιφωνήματα επιβεβαίωναν την κατάσταση. Όσο την άκουγα και όσο καταλάβαινα ότι όλο αυτό της αρέσει τόσο περισσότερο ήθελα να της δώσω , να της προσφέρω , να της δείξω , να την κάνω ευτυχισμένη και τόσο συνέχιζα με την γλώσσα μου εκείνο το μαρτυρικό παιχνίδι με το μουνάκι της. Τα πρώτα υγρά της ήδη είχαν πλημμυρίσει τον κόλπο της. Τα πόδια της τώρα περασμένα πάνω στους ώμους και το χέρι της να κρατάει το κεφάλι μου ολοένα και πιο βίαια κολλημένο στο μουνί της. > ήταν τα λόγια της φανερά εκστασιασμένη από αυτό που γίνονταν.

Προσπάθησα να ξεφύγω αλλά με κράτησε φώναξε. Αυτό ήταν , της προσέφερα με όλο μου το είναι την γλώσσα μου βαθιά μέσα στου μουνί της που έχυνε σαν τρελό , που σπαρταρούσε , που έκαιγε , για την γυναίκα που εκείνη την ώρα έλιωνε , που ζούσε την στιγμή , που ευχαριστιόταν τον έρωτα . Ένα πνιχτό κλάμα ακούστηκε , άφησε το κεφάλι μου και σηκώθηκε καθισμένη στο κρεβάτι , πήρε το κεφάλι μου στα χέρια της και με γέμισε φιλιά , με έγλειφε παντού , και τα σάλια της ανακατεύονταν με το δάκρυα της . > είπε .. Την έκοψα με ένα φιλί , τρυφερό , απαλό , φίλησε το λαιμό μου , το στέρνο μου , σταμάτησε για λίγο στην ρόγα μου , την δάγκωσε απαλά και με ξάπλωσε . Πρώτα η γλώσσα της άγγιξε φευγαλέα τον πούτσο μου . Τον ένοιωσα να σκληραίνει κι άλλο. Κοίταξα το στόμα της που πλησίαζε . Έβλεπα τα μάτια της να τον κοιτούν , τον είδα να χάνεται μέσα της. Και μετά αφέθηκα στο ποιο γλυκό τσιμπούκι Ήταν αργό , πολύ απαλό !!!!!!!!!

Ένοιωθα τον πούτσο μου να είναι έτοιμος να εκραγείς , ήθελα την λύτρωση , ήθελα να τελειώσω μέσα της . Ήθελα να χύσω στο στόμα της όπως έκανε και αυτή πριν από λίγο στο δικό μου.

Έγινε πιο γρήγορη , βύζαινε τον πούτσο μου στο στόμα της και τον ρουφούσε όλο και πιο λυσσασμένα. φώναξα > είπα ασθμαίνοντας . Τα χείλη της αν αυτού έγιναν πιο απαιτητικά , το στόμα της δεν ήθελε να ξεκολλήσει και το ρούφηγμα ήταν πολύ πιο έντονο. Δεν άργησα να τελείωσα στο στόμα της , δεν άντεχα άλλο , αυτή η όμορφη 42αρα παντρεμένη γυναίκα ήξερε τόσο καλά να κάνει έρωτα . Ήξερε να παίρνει και να δίνει. Έγειρε ικανοποιημένη στην αγκαλιά μου .. Μείναμε αμίλητοι για κάποια λεπτά της ώρας.

Της είχα προσφέρει την χαρά του έρωτα και μου είχε δώσει πίσω τα ίσα. Δεν προχωρήσαμε εκείνη την ημέρα. Και για τους δυο μας ήταν τόσο μαγικό όλο αυτό που θελήσαμε να το αφήσουμε έτσι. Εχθές που συναντηθήκαμε ένα γρήγορο φιλί ήταν αυτό που επιβεβαίωσε το πάθος μας και ότι αυτή η ιστορία δεν πρόκειται να τελειώσει εδώ.

Για πάντα θα μείνω εραστής των μεγαλύτερων γυναικών. Αυτών που ξέρουν να χαρίζουν ολοκληρωτικά τις χαρές του έρωτα.

Συγγνώμη για την μακροσκελεστατη ιστορία μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")