Διακορευτής λόγω συγκυριών

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αναφέρομαι στα βιώματα εκείνα που ενώ θέλουν τη γυναίκα ισότιμη με τον άνδρα, στη πράξη ότι αφορά το σεξουαλικό θέμα (ζευγάρωμα) η γυναίκα δεν έχει την ευχέρεια παρά τις ανάγκες της να αναζητήσει και να διαλέξει ισότιμα το ταίρι που θέλει αλλά περιμένει να τη διαλέξει πρώτα εκείνο. Φυσικά αν δεν προηγηθεί η επιλογή αυτή πρώτα από τον άνδρα θα πρέπει η ενδιαφερόμενη να ταλανίζετε μέσα σε ανασφάλειες, τύψεις, αλλά και την πιθανή κατακραυγή της κοινωνίας εάν μαθευτεί σε μικρή κοινωνία ότι κάποια γυναίκα ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στο ερωτικό παιχνίδι.

Με λένε Δημήτρη (Τάκη) και εδώ και πολλά χρόνια είμαι μόνος και μένω στην Αθήνα όπου και εργάζομαι.

Το περασμένο καλοκαίρι προσκλήθηκα από ένα φίλο και συνάδελφο στο εξοχικό τους σπίτι στην Πάρο. Εκεί έμενε τα καλοκαίρια οικογενειακά με τη γυναίκα και τη κόρη τους. Τη πρώτη βραδιά που έμεινα στο σπίτι είχαν οργανώσει μια φιλική συγκέντρωση με άλλα -3- φιλικά ζευγάρια από την Αθήνα και τα παιδιά τους αγόρια και κορίτσια.

Όλοι είχαν συναντηθεί ξανά προηγούμενες χρονιές που έκαναν διακοπές στην ίδια περιοχή και μεταξύ των μεγάλων αλλά και των παιδιών είχαν αναπτυχθεί δεσμοί φιλίας. Οι περισσότερες από τις -5- κοπέλες ήταν φίλες με τη κόρη του φίλου μου περίπου στην ηλικία των 20-21 χρονών στις πρώτες τάξεις πανεπιστημίων. Τα αγόρια αλλά μικρότερα άλλα μεγαλύτερα φοιτητές η τελειόφοιτοι του Λυκείου όλο το διάστημα που ήμασταν μαζί δεν σταμάτησαν να ρίχνουν υπονοούμενα ο ένας στον άλλο για τις καλοκαιρινές κατακτήσεις τους οι δε πατεράδες κάνοντας τον αδιάφορο δεν έπαψαν να παρακολουθούν τις δραστηριότητες των νεαρών βλαστών τους κάνοντας μορφασμούς ικανοποίησης για κάθε επιτυχία του γιου τους στις ερωτικές κατακτήσεις του.

Όταν τελείωσε το φαγητό και το επιδόρπιο τα παιδιά έφυγαν για ένα ποτάκι ή σφηνάκι στα κοντινά μπαρ μείναμε οι μεγάλοι και σχηματίσαμε παρεούλες κι αρχίσαμε να συζητούμε για όλα τα θέματα της καθημερινότητας.

Εγώ βρέθηκα σε μια παρέα με κάποιες συζύγους από τα ζευγάρια και άκουσα μια απ΄ αυτές να αναφέρει τις ανασφάλειες που νοιώθουν τα κορίτσια τους που παρά το γεγονός ότι θεωρούνται ενήλικα δεν μπορούν ή δεν έχουν την ευχέρεια να δημιουργήσουν σχέσεις η να ζευγαρώσουν με σωστούς συνομήλικους τους οποίους θα αγαπήσουν θα αγαπηθούν και θα αποκτήσουν σωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Ανέφερε δε σαν παράδειγμα το πρώτο ραντεβού μια κοπέλας γνωστής τους -όπως είπε- που ο "καλός" της, όταν απομονώθηκαν την έγδυσε και προσπάθησε να εφαρμόσει βίαια πάνω της όλα τα "παιχνίδια" που είχε δει σε ταινίες τσόντες, με αποτέλεσμα η κοπέλα να αποκτήσει τέτοιο ψυχολογικό τραύμα που στη ηλικία αυτή είχε σταματήσει να μιλάει σχέσεις, αγόρια, σεξουαλικότητα κ. λ. π. Κοντά δε στη κοπέλα αυτή που περιέγραψε λεπτομέρειες της περιπέτειάς της και στα άλλα κορίτσια της παρέας είχαν αρχίσει να γίνονται και αυτά επιφυλακτικά στην επικοινωνία τους με τα αγόρια.

Την άλλη μέρα μετά το πρωινό με κάποιο από τα μηχανάκια που διέθετε ο φίλος μου αποφάσισα να επισκεφθώ την Παροικιά , οπότε ένα από τα κορίτσια της παρέας που είχαμε το βράδυ και έμεναν σε κοντινά καταλύματα μου ζήτησε να πάμε μαζί γιατί ήθελα κάτι να ψωνίσει από την Χώρα. Φυσικά δέχθηκα και αφού τελειώσαμε τις δουλειές μας στο καφενείο που απολαμβάναμε το ουζάκι μας μου μίλησε για τις άσχημες ερωτικές εμπειρίες που είχε στη ζωή της. Όπως καταλαβαίνετε η μητέρα της που μας μιλούσε το βράδυ αόριστα για κάποια γνωστή τους αναφερόταν στην κόρη της.

Μου ανέφερε η Ελένη (αν την βαφτίσουμε έτσι) για την εμπειρία που είχε κάποιο συνομήλικο συμμαθητή της που μετά από ένα μακροχρόνιο δεσμό και συνεχείς αναστολές αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τις σχέσεις τους .
Βρέθηκαν σε κάποιο άδειο σπίτι της οικογένειας και αμέσως μετά τη συνάντησή τους το αγόρι ζήτησε επιτακτικά από την κοπέλα να γδυθεί εντελώς πράγμα που εκείνη δεν μπόρεσε να κάνει αμέσως δεδομένου ότι δεν τις το επέτρεπαν οι μέχρι τότε ανύπαρκτες εμπειρίες της. Τελικά μετά από πολλές αντιρρήσεις από πλευράς της την έριξε μισοντυμένη στο κρεβάτι και προσπάθησε να τη γαμήσει κάνοντας χρήση της σωματικής του δύναμης. Η κοπέλα αφού αμύνθηκε όσο μπορούσε τελικά υποχώρησε αλλά και εκείνος όταν προσπάθησε να μπει στο στεγνό (λόγω φοβιών) μουνάκι της τελικά δεν πρόλαβε να την ξεπαρθενιάσει γιατί τελείωσε στα χείλη της. Η κοπέλα πληγωμένη ψυχικά αλλά και σωματικά έφυγε και όταν ξανασυναντήθηκε με τον "καλό" της αυτός της ανέφερε ότι έτσι ήταν οι μέχρι τότε εμπειρίες του αφού στους οίκους ανοχής που πήγαινε με κάποιους φίλους του για να επιβεβαιώσει τον ανδρισμό του περισσότερο, οι "κοπέλες" που ήταν εκεί τον περίμεναν σχεδόν γυμνές τις γαμούσε τελείωνε σε -5- λεπτά πλήρωνε και έφευγε.

Προσπαθούσε δε να πείσει την φοβισμένη κοπέλα ότι κάπως έτσι ήταν η διαδικασία της ερωτικής πράξης. Η Ελένη μέσα στην απειρία της στην αρχή ήταν εντελώς κάθετη να επαναλάβουν τις προσπάθειες ερωτικής ενημέρωσης πλην όμως θες η ηλικία, ο φόβος μη τυχόν και χάσει το ¨"αγαπημένο της" υποχώρησε ύστερα μετά από πολλές αναβολές αφού της υποσχέθηκε ότι σε περίπτωση που δεν θα αισθανθεί άνετα στη μελλοντική συνάντησή τους θα σταματήσουν τις προσπάθειες.

Τελικά συναντήθηκαν και πάλι στο ίδιο στέκι και ο νεαρός ήρθε οργανωμένος με προφυλακτικά βαζελίνη vibrator κάποια κωνικά εργαλεία που ανοίγουν τον κώλο (δεν ξέρω πως τα λένε) και ένα dvd τσόντα που είχε πάρει από το βίντεο κλαμπ για να δείξει και στην κοπέλα πόσο άνετα μπορούν να ολοκληρώσουν την πράξη τους .

Όταν η φοβισμένη κοπέλα άρχισε να παρακολουθεί τη τσόντα και διαπιστώνει τι είναι διατεθειμένος να εφαρμόσει πάνω της ο καλός της άρχισε να ανησυχεί . Είδε για παράδειγμα να ξεπαρθενεύουν μια κοπέλα (ηθοποιό) από τον κώλο βάζοντας της τεράστιες πλαστικές ψωλές ή ειδικά εργαλεία προκειμένου να της τον ανοίξουν, ώστε εκ των υστέρων να τη γαμήσουν άνετα οι επιβήτορες . Είδε να χώνουν ολόκληρη παλάμη στο μουνί της προκειμένου να την ξεπαρθενέψουν και ξαφνικά ένοιωσε τόσο άβολα ώστε με το πρόσχημα της τουαλέτας σηκώθηκε από το κρεβάτι και έφυγε αφήνοντας στα κρύα του λουτρού το υποψήφιο επιβήτορα.

Κλαίγοντας πήγε στη μητέρα της και εξιστόρησε την περιπέτειά της και εκείνη την καθησύχασε ότι η σεξουαλική πράξη είναι μια φυσιολογική ανθρώπινη πράξη που δίδει χαρά στους συμμετέχοντες και φυσικά δεν αποβλέπει στην ικανοποίηση του ενός και στο πλήγωμα του άλλου. Της εξέφρασε η Μητέρα της την ευχή να "μπλέξει" με τον κατάλληλο άνθρωπο που θα την οδηγήσει σταθερά στα μονοπάτια της ερωτικής απόλαυσης χωρίς υπερβολές και χωρίς φοβίες.

Αυτά μου εξιστόρησε η Ελένη περιγράφοντας αναλυτικά τις λεπτομέρειες της περιπέτειάς της βοηθούμενη σε μεγάλο βαθμό και από τα δύο ουζάκια που είχαμε πιει.

Τελειώνοντας μου ανέφερε την ανησυχία της ότι αν και είχε περάσει σχεδόν ένας ολόκληρος χρόνος δεν είχε κατορθώσει να βρει κάποιον άνθρωπο που να μπορέσει να τον εμπιστευθεί για να την κάνει ολοκληρωμένη γυναίκα.

Η δική μου αντίδραση επηρεασμένη και από τον διαβολάκο που όλοι οι άνδρες έχουμε μέσα μας ήταν να τη καθησυχάσω ενώ παράλληλα άρχισα να της χαϊδεύω απαλά τους ώμους, ενώ μέσα από το μισάνοιχτο λεπτό πουκαμισάκι της διέκρινα τις παρθενικές ρώγες της να προσπαθούν να σκίσουν το φίνο μεταξωτό ύφασμα.

Μέχρι την ώρα που χωρίσαμε προσπαθούσα να της εμπνεύσω εμπιστοσύνη στο γεγονός ότι η προσπάθεια της θα πρέπει να είναι εφεξής να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο που θα τον εμπιστευτεί να την κάνει ολοκληρωμένη γυναίκα κάτι που θα γίνει αργά ή γρήγορα. Η αντίδρασή της ήταν πως είναι δυνατόν να εμπιστευθεί κάποιον μετά από αυτή την εμπειρία που είχε χωρίς να ξέρει τι συναισθήματα θα νοιώσει όταν είναι εντελώς μόνη μαζί του. Η συζήτηση μας τελείωσε με την επιστροφή μας στο σπίτι και κάποια στιγμή με ρώτησε πως θα περάσω το απόγευμα μου. Της απάντησα ότι θα κάνω το απογευματινό μου μπάνιο μέχρι αργά σε κάποια κοντινή παραλία.

Πραγματικά το απόγευμα μετά τον μεσημεριανό ύπνο απολάμβανα με κλειστά μάτια τον καυτό αιγαιοπελαγίτικο ήλιο συντροφιά με ένα φραπέ, όταν άκουσα τη γνωστή γλυκιά φωνή της Ελένης να μου μιλά και να μου ανακοινώνει την απόφασή της να μου κάνει παρέα στη μοναχική απόλαυση της Θάλασσας. Για μια στιγμή τα έχασα και δεν ήξερα τι να απαντήσω δεδομένου αν μας έβλεπαν σ οποιαδήποτε αθώα στιγμή πιθανόν να μας παρεξηγούσαν. Η Ελένη με κοίταξε με νόημα και μου είπε απλά θα σου κάνω παρέα στο μπάνιο σου και σε λίγο θα νυχτώσει οπότε δεν θα υπάρχει φόβος να εκτεθούμε. Πραγματικά μπήκαμε και πάλι στη θάλασσα και ώσπου να βγούμε ήδη είχε αρχίσει να βραδιάζει.

Απολαμβάναμε το δροσερό αεράκι της θάλασσας πάνω στις ψάθες και αρχίσαμε ή μάλλον συνεχίσαμε την πρωινή μας κουβέντα που είχε σχέση με το σεξ και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των νεαρών κοριτσιών.
Εγώ παρά τα διαβολάκια μέσα μου δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου(πλησιάζω τα 50) εραστή αυτού του αγγέλου. και συνεχώς τη παρότρυνα ότι η φυσιολογική επαφή είναι σχεδόν ανώδυνη μεταξύ δύο ανθρώπων που νοιώθουν έλξη μεταξύ τους αρκεί να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός χωρίς υπερβολές. Η Ελένη με τη σειρά της μου αντέτεινε ότι σύμφωνα με τις μέχρι τότε εμπειρίες της η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι ένα κομμάτι καθοριστικό στη μετέπειτα ζωή της γυναίκας και πιθανόν στις μικρές ηλικίες οι κοπέλες γίνονται θηράματα στα χέρια άπειρων συντρόφων με αποτέλεσμα να για πολλά χρόνια να μην είναι σε θέση να απολαύσουν τη χαρά του έρωτα ή να μη μπορούν να αισθανθούν ισότιμες και με ίδιο μερίδιο απόλαυσης της σεξουαλικής πράξης.

Μου ανέφερε μάλιστα τις διακωμωδήσεις και τα σχόλια του αδελφού της που συζητούσε με τους φίλους του σχολιάζοντας την αντίδραση κάποιας κοπέλας που κατάφερε να κάνει έρωτα μαζί της.
Σε κάποια τέτοια επίπεδα περιστρέφετο η συζήτηση μας όταν ξαφνικά νοιώθω το χέρι της να με χαϊδεύει απαλά και να προσπαθεί δειλά να μου πιάσει τον πούτσο. Εγώ την προειδοποίησα ότι τέτοιες κινήσεις είναι πολύ καθοριστικές και φυσικά δεν έχουν περιθώριο λάθους ή να δηλώσεις αργότερα ότι μετάνιωσες.

Εκείνη ώριμα μου ανέφερε ότι ήταν αποφασισμένη να φύγει από κοντά μου ολοκληρωμένη γυναίκα αφού στο πρόσωπο μου έβλεπε με εμπιστοσύνη ότι θα ήμουν ο κατάλληλος άνθρωπος που θα τις άνοιγε τη πόρτα στο ανεξερεύνητο ακόμη κομμάτι του κορμιού της. Μου ανέφερε ακόμη ότι ήταν αποφασισμένη να γευθεί όλες τις χαρές της σεξουαλικής επαφής που θα μπορούσε να γευθεί μια γυναίκα.

Δε θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες της σεξουαλικής μου δραστηριότητας για εκείνο το βράδυ απλά θα επικεντρωθώ σε ορισμένα σημεία που μου 'έχουν αφήσει ιδιαίτερα ευχάριστες εντυπώσεις-αναμνήσεις .
Όταν της έβγαλα το σουτιέν δεν μπορούσα να φανταστώ πως ήταν δυνατό να μεταμορφωθεί ένα νεανικό βυζάκι από τη κάβλα. Ενδεικτικά η παρθενική ρόγα της είχε πάρει το μέγεθος μιας πολύ μεγάλης ελιάς .
Όταν προσπάθησα να τη χαϊδέψω σκιρτούσε σαν να τη διαπερνούσε ηλεκτρικό ρεύμα.

Όταν της έβγαλα το κάτω μέρος από το μπικίνι της και άρχισα να γλύφω το φουσκωμένο από τη κάβλα μουνάκι της ,ένοιωσα στη γλώσσα μου τα υγρά της μαζί με το αλάτι της θάλασσας που είχαν τη γεύση του πιο νόστιμου θαλασσινού φρούτου.

Πήρα λίγα υγρά από το μουνάκι της και έχωσα ένα δάκτυλο και μετά δύο στη σφικτή τρυπούλα στο κωλαράκι της . Τα μέχρι τότε βογκητά της μετατράπηκαν σε φωνούλες και φοβούμενος μήπως γίνουμε δημόσιο θέαμα ντυθήκαμε και πήγαμε να συνεχίσουμε σε κάποια πιο απομακρυσμένη παραλία. Στο δρόμο μου είπε ότι από τη διείσδυση αυτή ένοιωσε τόσο μεγάλη ηδονή και θα ήθελε να τη γαμούσα και από τον κώλο.

Στο καινούριο μας μέρος συνεχίσαμε τις περιπτύξεις και όταν ήρθε η ώρα να γευθεί τον φλογισμένο πούτσο μου κάθισα ανάσκελα και βάζοντάς την από πάνω μου της είπα να κάθεται σιγά σιγά όπως θέλει χωρίς βία και ανάλογα με τον ερεθισμό της. Έτσι και έγινε και στην αρχή όταν κάθισε πάνω στον πούτσο μου λικνίστηκε για λίγο εκεί που ένοιωθε να αντιστέκεται ο παρθενικός υμένας και αμέσως κάθισε καταπίνοντας μέσα στο άμαθο μουνάκι της ολόκληρη την ψωλή μου βγάζοντας μια κραυγή ικανοποίησης. Πολύς κόσμος λέει ότι η γυναίκα την πρώτη φορά πολύ σπάνια έρχεται σε οργασμό. Η Ελένη με το που κάθισε πάνω μου μέσα σε πέντε λεπτά άρχισε να ξεφωνίζει από ευχαρίστηση νιώθοντας για πρώτη φορά στο κορμί της την απόλαυση του Οργασμού. Τελείωσα ρίχνοντας το σπέρμα μου στα βυζάκια της μ και με το δάκτυλό της δοκίμασε τη γεύση του για να ξέρει τις αντιδράσεις της, της επόμενης φοράς.

Μετά από μια ώρα περίπου ξεκούραση και αφού μου φανέρωσε όλα της τα συναισθήματα της πρώτης φοράς στο τέλος μου είπε ότι αποφασισμένη να δοκιμάσει να γαμηθεί και από τον κώλο. Εγώ της είπα ότι θα μπορούσαμε να το αφήσουμε για άλλη φορά δεδομένου ότι θα μπορούσε να είναι επώδυνο εκείνη άνοιξε τη τσάντα της και έβγαλε ένα σωληνάριο βαζελίνη που είχε φροντίσει να προμηθευθεί.

Με τις πρώτες περιπτύξεις που τις έκανα και το δάκτυλό με τη βαζελίνη που έβαλα στο κώλο της μου έδωσε την εντύπωση καύλωνε σε ίδιο βαθμό που καύλωνε όταν της χάιδευα το μουνάκι Όταν της άνοιξα τη τρυπούλα της και με τα τρία δάκτυλα την κάθισα λοξά και έβαλα μέσα το κεφάλι του πούτσου μου φοβούμενος μήπως την πονέσω. Αυτή μετά την πρώτη κραυγή πόνου αλλά και καύλας άρχισε να κουνιέται και να φωνάζει "τον θέλω όλο" Τη γύρισα μπρούμυτα και κάθισε στα τέσσερα και τότε σιγά σιγά άρχισα να τις τον χώνω ενώ αυτή λικνιζόταν από την καύλα. Όταν τα αρχίδια μου χτύπησαν στα μπουτάκια της μετά από λίγο έχυσα μέσα της ενώ εκείνη ούρλιαζε από την κάβλα.

Γυρίζοντας εξουθενωμένοι και οι δύο στα καταλύματα μας εκείνη δεν σταμάτησε να με ευχαριστεί για τον τρόπο που την αντιμετώπισα και υποσχέθηκε ότι θα είχαμε κάποια επαφή μαζί όταν γυρίζαμε στην Αθήνα.
Σε αραιά διαστήματα τηλεφωνιόμασταν και μιλάγαμε φιλικά και εκείνη φοιτήτρια πια μου έλεγα για κάποιους δεσμούς που είχε κάνει και για τη ολοκληρωμένη σεξουαλική ζωή που περνούσε.

Περίπου τον Δεκέμβριο κτύπησε το τηλέφωνο και εγώ αναγνώρισα αμέσως τη φωνή της Ελένης. Μου είπε ότι ήθελε να με δει για κάποιο σοβαρό λόγο. Συναντηθήκαμε σε μια καφετέρια στο Σύνταγμα και μαζί της είχε μια ακόμη κοπέλα από την καλοκαιρινή παρέα φοιτήτρια κι αυτή που σχεδόν την έσερνε από το χέρι. Μου εξήγησε ότι η κοπέλα η Μαρία ντρέπεται για το θέμα που ερχόμαστε να συζητήσουμε. Δηλαδή; Στη συνέχεια μου ανέφερε ότι και η Μαρία έχει τις αναστολές για τις σεξουαλικές δραστηριότητες και θα θέλανε να είμαι εγώ ο πρώτος δάσκαλός της.

Συζητήσαμε πολύ ώρα οι τρεις μας και η Μαρία συνέχεια ξεθάρρευε και άρχισε να μιλάει για τον εαυτό της τις ανησυχίες της και πόσο την είχε επηρεάσει η Ελένη η οποία της ανέφερε με ποιο τρόπο κατόρθωσε να ξεπεράσει τα πρώτα και τραυματικά ταμπού της. Σε μένα άρχισαν και πάλι να κτυπούν μέσα μου τα διαβολάκια και τελικά δέχθηκα και ορίσαμε μια άλλη ημερομηνία να συναντηθούμε. Την ερχόμενη φορά που συναντηθήκαμε διαπιστώνω με έκπληξη ότι στο προκαθορισμένο ραντεβού ήλθαν και οι δύο κοπέλες οι οποίες και μου είπαν ότι είχαν αποφασίσει ότι κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης με την Μαρία θα βρίσκεται και η Ελένη επειδή η πρώτη ήταν εντελώς άμαθη σε τέτοιες καταστάσεις και θα ήθελε μαζί σε όλες τις στιγμές και τη φίλη της. Δεν είχα κάποιο λόγο να μη δεχθώ .

Στη συνάντηση που έγινε σε κάποιο άδειο φιλικό σπίτι δεν θα περιγράψω αναλυτικά τα συμβάντα τις εντυπώσεις και συναισθήματα που δε διακατείχαν αλλά επικεντρώνομε στα παρακάτω μόνο.
Οι δύο κοπέλες άρχισαν να γδύνονται χονδρικά με τον ίδιο ρυθμό και ξαφνικά η Μαρία σταμάτησε επειδή λόγω ντροπής δεν μπορούσε να συνεχίσει. Λέει ότι γυμνή δεν την είχε δει ούτε ο Γιατρός της οικογένειας. Συμφωνήσαμε να της δέσουμε τα μάτια μ' ένα μαντήλι για να μπορεί να νοιώθει ποιο άνετα αφού δεν θα μπορεί να βλέπει εικόνες που πιθανόν την σοκάρουν στην αρχή βέβαια.
¨
Όταν γδύθηκε τελείως διαπιστώσαμε ότι το μουνί της περιβάλλετο από μια δασύτριχο κόμη κάτι που πιθανόν να της προξενούσε πόνο ή δυσκολία στη σεξουαλική πράξη και η φίλη της ανέλαβε την υποχρέωση να της το καλλωπίσει με τη σύμφωνη πάντα γνώμη της Μαρίας . Όταν τελείωσε είδα να ξεπροβάλει ένα παρθενικό μουνάκι με λίγες φουντωτές τριχούλές σε σχήμα δέλτα πάνω απ' αυτό ενώ η Ελένη είχε φροντίσει να απαλλάξει όλα τα άλλα σημεία ακόμη και το κωλαράκι της από τις ενοχλητικές τρίχες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το θέμα που αντίκρισα όταν είδα το μουνάκι της χωρίς καμία παρέμβαση να πάλλεται από κάβλα.

Όταν άρχισα νατη φιλώ σ' όλο της το σώμα με βοηθούσε και η Ελένη με αποτέλεσμα το φοβισμένο κορμί σε λίγο χρόνο να μεταβληθεί σε ηφαίστειο. Από το μουνάκι της που το ρουφούσαμε εναλλάξ εγώ και η φίλη της έτρεχαν συνέχεια υγρά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μεγάλη κηλίδα πάνω στα σεντόνια.

Έβαλα τη Μαρία να μου γλείψει με δεμένα τα μάτια τη πούτσα μου πριν τη βάλω στο μουνάκι της και να τη σαλιώσει. Ξάπλωσα ανάσκελα και η Μαρία με τη βοήθεια της φίλης της ήλθε και κάθισε πάνω μου σιγά σιγά μέχρι που χάθηκε ολόκληρη η πούτσα στο τρυφερό μουνάκι της ενώ εκείνη έβγαζε άναρθρες κραυγές χωρίς νόημα από τη κάβλα. Τελείωσα πάνω στα βυζάκια της ενώ η Ελένη φρόντισε να απλώσει όλα τα υγρά μου πάνω στο σώμα της ενώ με το δάκτυλο της έδωσε να δοκιμάσει τη γεύση του. Όταν τελειώσαμε και πλυθήκαμε και καθίσαμε για καφέ τότε γνώρισα ένα άλλο πρόσωπο της της Μαρίας που από μια φοβισμένη κοτούλα που την ήξερα είχε μεταμορφωθεί σε μια σύγχρονη γυναίκα έτοιμη να διεκδικήσει από τη ζωή τα δικαιώματα που της αναλογούν.

Χωρίσαμε με την υπόσχεση να ξαναβρεθούμε και να συνεχίσουμε τη σεξουαλική ενημέρωση πράγμα που τήρησαν οι κοπέλες αφού σε λίγο διάστημα η Ελένη ξαναήλθε φέρνοντας μια ακόμη από τις κοπελιές του καλοκαιριού για "ενημέρωση". Η δε Μαρία ξαναήλθε να συνεχίσει την εκπαίδευση μετά από δύο περίπου μήνες φέρνοντας μαζί και μια συμφοιτήτριά της.

Γι αυτές όμως τις συναντήσεις θα μιλήσουμε μια άλλη φορά γιατί ήδη έχω καταχραστεί την ανοχή σας και σας έχω γίνει κουραστικός.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")