Η παρτούζα της μάνας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι ο ματάκιας. Για περισσότερα στοιχεία διαβάστε τις άλλες ιστορίες μου.

Στην προηγούμενη ιστορία σας είπα ότι μου τον έπαιξε, αλλά όπως πάλι σας είπα, έγινε εκείνη την μέρα γι’ αυτό και το έγραψα. Τώρα πάμε πάλι πίσω, τότε που έπαιρνα μάτι.

Το βραδάκι ήρθαν σπίτι αυτή και ο Αργύρης (ο γκόμενος της) αλλά δεν πρόσεξα ότι ήταν κι άλλος μαζί. Ένας φίλος του Αργύρη αρκετά νέος.

Ο Αργύρης ήταν 46 ετών ο φίλος του ήταν 33, ένας μαυρομάλλης με κοντά μαλλιά, μέτριο ανάστημα. Μου μίλησαν και ήπιαν ποτάκια. Κάποια στιγμή μου είπε ο Αργύρης:

-    «Δεν πας να κοιμηθείς;»

Μπήκα αμέσως στο κόλπο και έκανα τον κοιμισμένο. «Καύλα!», σκέφτηκα. Θα παρτουζώνονταν. Έτσι, άφησα να περάσουν λίγα λεπτά και όταν τους άκουσα να πηγαίνουν στην κρεβατοκάμαρα, στήθηκα απ’ έξω για να βλέπω.

Όταν πήγα, έβγαζαν τα ρούχα τους. Ο φίλος του Αργύρη λεγόταν Γιάννης. Ο Γιάννης έβγαζε ρούχα και της έλεγε:

-    «Κοίτα τι θα σου κάνουμε… Καύλα!»

Εγώ είχα καυλώσει. Τελικά άρχισε το κόλπο με πίπα. Γονάτισε η μάνα μου και έπαιρνε πίπες και στους δύο μαζί. Έπιανε και τα δύο καυλιά και έγλειφε μία το ένα μία το άλλο. Ήθελα να την γαμήσω λέμε. Ο Γιάννης της είπε:

-    «Παίξε με τα μπαλάκια μου! Έτσι…»

Ο Γιάννης φαινόταν πιο τολμηρός. Η μάνα μου έπιανε και ξανάπιανε τα μεγάλα -είναι η αλήθεια- μπαλάκια του. Μετά την βάλανε να τους πάρει και τους δύο στο στόμα. Σπρώχνανε και ξανά σπρώχνανε μέχρι που πνίγηκε και τους βγάλανε.

Πήγαν στο κρεβάτι. Ο Αργύρης ξάπλωσε και η μάνα μου ξάπλωσε χαμηλά. Ο πούτσος του στο στόμα της πάλι. Ο Γιάννης, έπιασε το μουνί και άρχισε να γαμάει με δύναμη. Η μάνα μου βόγκηξε με δύναμη. Ο Γιάννης της έλεγε:

-    «Έτσι… Θα σε σκίσω!»

Η μάνα μου έκατσε να την γαμήσει λίγο από το μουνί ο Γιάννης, όσο ο Αργύρης τον έπαιζε. Βόγκαγε και ο Γιάννης έλεγε:

-    «Τι σου αρέσει μωρό μου;»

Και η μάνα μου απάνταγε:

-    «Η πούτσα!!!»

Καύλωνε ο άλλος και συνέχιζε πιο δυνατά. Κόντευα να χύσω. Πήραν θέση αλλιώς. Ο Αργύρης γάμαγε μουνί και ο Γιάννης κώλο. Εκεί έπεσε πολύ βογκητό. Η μάνα μου έλεγε να σταματήσουν αλλά ο Γιάννης έλεγε:

-    «Τι πουτάνα είναι αυτή ρε;»

Γαμούσανε με τρέλα. Έχυσα απότομα. Πρέπει να συνεχίστηκε κι άλλο γιατί πήγα και κοιμήθηκα. Δεν άντεχα άλλη μαλακία. Πάντως το πρωί στο καλάθι του μπάνιου για τα σκουπίδια βρήκα οκτώ καπότες...