Μας τσάκωσε αλλά...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μου άρεσε πολύ το τένις, αλλά πιο πολύ μου άρεσε ο προπονητής μου. Ήταν και γαμώ τους γκόμενους και η ξανθιά που τον περίμενε κάθε βράδυ με έκανε έξαλλη από θυμό. Αν και ήμουν μια γυναίκα με τα όλα της, εκείνος ο ανόητος ήταν κολλημένος στο μουνί της άλλης.

Εγώ φλεγόμουν από πόθο για πάρτη του και τις περισσότερες φορές έχανα τις μπαλιές του γιατί κοιτούσα πεινασμένα την ψωλή του που διαγραφόταν κάτω από το λευκό σόρτς του.

Ο πόθος μου για εκείνον γινόταν ολοένα και πιο μεγάλος και κάποια στιγμή άρχισα να τον προκαλώ ανοιχτά. Τον ήθελα πολύ και αφού αντιστεκόταν στη γοητεία μου θα τον έκανα να καυλώσει ανεξέλεγκτα.

Το κορμί μου ριγούσε από την επιθυμία να νιώσω τα χάδια αυτού του παίδαρου πάνω στα επίμαχα σημεία μου. Έχασα ακόμα και τον ύπνο μου προσπαθώντας να βρω τρόπο να τον παρασύρω έστω για μια φορά.
Ένα απόγευμα, αποφάσισα πως δεν πήγαινε άλλο αυτή η κατάσταση. Ο μοναδικός τρόπος για να τον ξεπεράσω ήταν να ξεσκιστώ μαζί του μέχρι να μου περάσει. Άλλωστε, έτσι ήμουν εγώ. Τους άνδρες τους έβλεπα σαν τα παιχνίδια που ασχολιόμουν μαζί τους μέχρι να το βαρεθώ.

Έτσι, την επόμενη φορά που βρεθήκαμε μόνοι στο τεραίν, έβγαλα το λευκό κιλοτάκι μου και ξάπλωσα με τα πόδια λυγισμένα και ανοιχτά πάνω στο γκαζόν. Με την άκρη του ματιού μου τον είδα να παίζει αμήχανα το μπαλάκι ενώ το βλέμμα του καρφώθηκε στη σχισμή μου. Του έκανα νόημα με το δάχτυλο να έρθει κοντά μου και χαμογέλασα ικανοποιημένη όταν τον είδα να με πλησιάζει.

Γονάτισε δίπλα μου και με χαμηλή φωνή με ρώτησε γιατί φερόμουν σαν τσούλα.
Τον κοίταξα αμίλητη σηκώνοντας ταυτόχρονα το μπλουζάκι μου ψηλά. η ματιά του έπεσε πάνω στα στρόγγυλα βυζιά μου και στη συνέχεια καρφώθηκε πάνω στο μουνί μου.

- Φέρομαι σαν τσούλα γιατί σε γουστάρω πολύ. Σε θέλω όσο τίποτα άλλο και είμαι έτοιμη να κάνω τα πάντα για εσένα, γουργούρισα παθιασμένα.

Η αναπνοή του ακούστηκε βαριά και δίχως να πει τίποτε άλλο έσπρωξε το μεσαίο του δάχτυλο στο βάθος της μουσκεμένης τρύπας μου. Με το άλλο χέρι του ακούμπησε το μπαλάκι που κρατούσε στην κλειτορίδα μου κι άρχισε να με χαϊδεύει ερεθιστικά.


- Σκέτη καύλα είσαι μωρό μου, βόγκηξε εκείνος.

Ήταν πλέον δικός μου. Με γρήγορες κινήσεις ελευθέρωσα το παλαμάρι του και το εξαφάνισα στο βάθος του λαιμού μου.
Τέτοιο γευστικό καυλί πρώτη φορά δοκίμαζα, και συνέχισα να τον τσιμπουκώνω όλο και πιο απολαυστικά. Ταυτόχρονα τα αισθησιακά χάδια του με ερέθισαν τόσο που μου ήταν αδιάφορο ακόμα κι αν ερχόταν κάποιος και γινόμασταν θέαμα.
Ήμουν ολότελα απορροφημένη από αυτά που κάναμε κι έτσι δεν αντιλήφθηκα τη γκόμενα του που μας κοιτούσε εξαργιωμένη.

Η στριγγλιά που έβαλε έσπασε για μια στιγμή την μαγεία, αλλά ο πόθος μας ήταν τόσος μεγάλος που σχεδόν αμέσως την αγνοήσαμε και συνεχίσαμε αυτό που κάναμε.
Εκείνη έβγαλε τα ρούχα της και μας πλησίασε ασθμαίνοντας.

Άρχισα να το διασκεδάζω, γιατί, εκτός από θυμωμένη για το ξεστράτημα του δικού της, ήταν και φανερά καυλωμένη.

Πήρε στα χέρια της τη ρακέτα του και του την έδειξε απειλητικά.

- Παλιοκαργιόλη, μόλις δεις μουνί πεθαίνεις!, είπε λαχανιασμένα.

Εκείνος δεν της έδωσε τη παραμικρή σημασία και συνέχισε να χαϊδολογεί την έτοιμη να χύσει μουνάρα μου. Αυτό την εξόργισε κι άρχισε να τον χτυπάει με τη ρακέτα στην πλάτη.

Μπορεί να θύμωσε με τον τρόπο της, όμως η ψωλή του σκλήρυνε υπερβολικά στο βάθος του πρόθυμου λαιμού μου.
Έσφιξα τον υγρό κόλπο μου γύρω από το δάχτυλό του και κουνώντας τη λεκάνη μου ρυθμικά, το μούσκεψα με άφθονο μουνόχυμα. Την ίδια στιγμή εκείνος άδειασε το σπέρμα του στο βάθος του λαιμού μου ενώ τα προστυχόλογα που μου είπε με ξανακαύλωσαν,
Η γκόμενα του φανερά φτιαγμένη πρότεινε να πάμε όλοι μαζί σπίτι της για να συνεχίσουμε το γλέντι.

Φυσικά δεν είχα αντίρρηση, γιατί η μουνότρυπα και η κωλοτρυπίδα μου γούσταραν δυνατά γαμήσια με τη ψωλάρα του δικού της.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")