Με τον μικρό μου αδερφό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας. Είμαι η Μαρίνα και είμαι 23 χρονών. Η ιστορία μου δεν είναι και τίποτα σπουδαίο αλλά ομολογώ ότι έχω να τη θυμάμαι και είναι αληθινή.

Γενικά μπορώ να πω ότι πάντα έβλεπα με ενδιαφέρον τα αγόρια στα πρώτα τους εφηβικά χρόνια, γιατί τότε οι ορμόνες τους βαράνε κόκκινο και είχα κρυφή επιθυμία να κάνω κάτι με ένα αγόρι χωρίς εμπειρία αλλά με όρεξη...

Η ιδέα αυτή πρωτομπήκε όταν ο αδερφός μου έφτασε σ’ αυτή την ηλικία και κατάλαβα παρακολουθώντας τον το πως σκέφτονται τα αγόρια στην ηλικία του.

Το πρώτο σημάδι ήταν μια φορά που γύρισα από το μπαλέτο και ενώ άλλαζα, τον είδα από τον καθρέφτη να με παρακολουθεί και ψιλομαζεύτηκα. Αλλά αυτό μετά το σκεφτόμουν και μου έμπαιναν ιδέες… Τελικά δεν ολοκλήρωσα τίποτα αλλά μου συνέβη αυτό:

Πριν δύο χρόνια (εγώ εικοσιένα, ο αδερφός μου δεκαοκτώ) είχαμε πάει διακοπές οικογενειακά (οι γονείς μου και ο μικρός μου αδερφός). Μέναμε σε ξενοδοχείο σε ξεχωριστά δωμάτια. Εγώ με τον αδερφό μου μέναμε μόνοι μας σε δίκλινο.

Εγώ το καλοκαίρι συνήθιζα να κοιμάμαι μόνο με το κάτω εσώρουχο αλλά επειδή έμενα εκείνες τις μέρες με τον αδερφό μου σκεπαζόμουν και με το σεντόνι.

Κάποιο βράδυ, πέσαμε για ύπνο και είχα γυρίσει πλάτη στον αδερφό μου για να κοιμηθώ. Προφανώς ενώ νόμιζε ότι είχα κοιμηθεί, άρχισε να με πλησιάζει. Εγώ ήμουν μπρούμυτα και δεν κουνήθηκα καν αλλά δεν φαντάστηκα και τι θα ακολουθήσει…

Στη συνέχεια άρχισε να με ξεσκεπάζει αργά για υποτίθεται για να μην ξυπνήσω ώσπου έμεινα μπρούμυτα σχεδόν γυμνή (με το στρινγκ). Εκείνη την ώρα σκεφτόμουν πως να το σταματήσω γιατί άλλο οι ιδέες κι άλλο οι πράξεις, αλλά δεν έκανα τίποτα για να δω που θα φτάσει…

Στη συνέχεια ένιωσα τις παλάμες του στα οπίσθια μου, στην αρχή δειλά και ύστερα άρχισε να χαϊδεύει περισσότερο. Τότε άρχισε να μου αρέσει και συνέχισα να κάνω πως κοιμάμαι. Με χάδευε και έπιανε όλο το σώμα μου και είχα αρχίσει να ανάβω πολύ.

Αφού συνέχισε για αρκετή ώρα… ξαφνικά, σταμάτησε και τον ένιωσα να μετακινείται αλλά δεν έβλεπα τι κάνει. Έσκυψε από πίσω μου και άρχισε να χαϊδεύει τα μπούτια μου εσωτερικά και ψηλά...

Είχα απογειωθεί και βαριανάσαινα δειλά για να μην με καταλάβει. Ύστερα, έπιασε το εσώρουχο μου και το παραμέρισε για να δει τον κόλπο μου ο οποίος πρέπει να ήταν μούσκεμα!

Δεν σταμάτησε εκεί αλλά μου τον ακούμπησε κιόλας δειλά και απαλά και τότε τινάχτηκα και συνειδητοποίησα πως έπρεπε να τον σταματήσω.

Γύρισα ανάσκελα μήπως φοβηθεί και σταματήσει. Πράγματι σταμάτησε για λίγο, αλλά μόλις βεβαιώθηκε ότι και καλά δεν ξύπνησα, έκανε το πιο ακραίο. Αφού πρώτα ακούμπησε κάμποση ώρα με τη γλώσσα του το στήθος μου, ύστερα ακούμπησε και το πουλί του ακόμα και στο πρόσωπό μου.

Προσπάθησε να το βάλει στο στόμα μου, αλλά στην αρχή δεν το άνοιγα και κατάφερε να το βάλει μόνο για τρία - τέσσερα δευτερόλεπτα, τα οποία ήταν αρκετά για να καταλάβω με τη γλώσσα μου ότι το κεφαλάκι του ήταν υγρό.

Δεν με ξανά ακούμπησε στη συνέχεια και αυνανίστηκε δίπλα μου ώσπου τέλειωσε.

Η ιστορία μου δεν ήταν σημαντική αλλά ήταν ερεθιστική για μένα τόσο που έφτασα σε σημείο ενώ την σκεφτόμουν να αυνανιστώ κάτι που έχω κάνει μόνο άλλες δύο φορές στη ζωή μου και να έρθω σε οργασμό.

Μαρίνα 23, Αθήνα