Έκθεση ειδών υγιεινής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Εγώ θα σας πω μια ιστορία που μου έτυχε πριν περίπου 2 χρόνια. Δούλευα σε ένα showroom ειδών υγιεινής στην Λευκωσία. Πολλοί πελάτες (κυρίως γυναίκες) έμπαιναν καθημερινά.

Μια μέρα μπήκαν στο μαγαζί 2 κοπελίτσες. Η μια ξανθή λίγο αφράτη και η άλλη με τέλειο σώμα μαύρα μαλλιά και μάτια και με σοκολατί χρώμα. Πήγα ΑΜΕΣΩΣ πάνω τους. -¨να σας βοηθήσω?
- ναι ευχαριστούμε......

Ξεκινήσαμε να βλέπουμε μπάνια , νιπτήρες , πλακάκια.. κτλ. Σε κάποια φάση βλέπω την Αντρια να σκύβει και να μου δείχνει το stringaki της. Πορτοκαλί γραμμούλες με σχήμα μηλου εκεί που ενώνονταν. Τρελάθηκα!! Η άλλη κοπελίτσα πιο σεμνή , πιο μετρημένη σε όλα της.
Για να μην τα πολυλογώ, τελειώσαμε μετά από είκοσι περίπου απολαυστικά λεπτά και έφυγαν.

Την επόμενη μέρα το πρωί κτυπάει το κινητό μου. Ήταν η Αννη, η άλλη κοπέλα που φαίνονταν σεμνή. και με πιάνει στην κουβέντα για πλακάκια και toilets :)

Διατηρήσαμε τηλεφωνική επαφή και με κάλεσε για καφέ στο σπίτι της με απαραίτητη προϋπόθεση να πάρω και κατάλογους με παρκέ μαζί μου.

Πήγα λοιπόν έτοιμος για όλα και ότι έβγαινε. Μπαίνοντας απογοητεύτηκα με αυτά που φορούσε. ( δεν ήταν αυτά που περίμενα) και είπα από μέσα μου πως λάθος έκανα. Δεν θα έβγαινε σε κάτι. Μου έκανε καφέ και κάτσαμε να τον πιούμε. Προτού τον τελειώσουμε κάνει μια κίνηση {κατά λάθος} και χύνει τον καφέ στο τζιν της. Έπρεπε να αλλάξει. Πήγε πάνω να αλλάξει και όταν επέστρεψε φορούσε μια άσπρη εφαρμοστή φόρμα γυμναστικής που έκανε το string της να φαίνεται από χιλιόμετρα. Έκατσε κοντά μου να μου πει πως ο σύζυγος της είναι εντελώς χωρικός και καθόλου ρομαντικός. ότι δεν αντέχει άλλο και κάμποσα άλλα που με έκαναν από την μια να νοιώθω άβολα και από την άλλη να λέω πως πάμε καλαααα....

Κουβέντα στην κουβέντα ήρθαμε και στο σεξουαλικό. Και να μου λέει παράπονα ότι ο σύζυγος της κάνει μόνο ότι του αρέσει αυτού και ότι την παίρνει από τον πίσω από την αρχή και την πονά , ότι δεν την φιλά καθόλου κτλ.

Σε 5 λεπτά βρεθήκαμε στον πάνω όροφο και σε ένα δωμάτιο που έλεγχε όπως έλεγε τον δρόμο για να μην έχουμε καμία απρόοπτη είσοδο συζύγου .

Αποφάσισα να την τρελάνω. Την φιλούσα και την έγλυφα στα χείλη και στο λαιμό για πολλά λεπτά. Της έβγαλα και μου έβγαλε τα ρούχα σε μια διαδικασία έντονου ερωτικού πάθους και αφού της έγλυψα λίγο τα βυζάκια κατέληξα στο ξυρισμένο της μουνάκι. Πριν την αγγίξω γύρισα και την κοίταξα. Έλιωνε πραγματικά. Την έγλυφα μια φορά με την γλώσσα μου και ψήλωνα το κεφάλι και την έβλεπα που με έβλεπε. μετά αφοσιώθηκα στο έργο μου. Της έκανα ένα ρουφικτο γλειφομουνι και της ψήλωσα λίγο πάνω τα πόδια για να της γλύψω και την κωλοτρυπίδα. Με το που την άγγιξα τρελάθηκε. Το ένοιωσα ότι ο κώλος της ήτανε χιλιοπηδημενος. Σε λίγα λεπτά πετακτηκε πάνω και ορμηξε στο πούτσο μου. Τον έβαλε στο στόμα της και με τρέλανε στην πίπα. μετά έκανε κάτι που μου άρεσε πολύ. έβγαλε τη γλώσσα της έξω και ξεκίνησε να γλύφει από τα αρχίδια μέχρι πάνω. Κόντευα να χύσω.

Και τότε σηκώθηκα και εγώ με την σειρά μου απότομα και την έριξα στο κρεβάτι. Μου άνοιξε τα πόδια και έκανα μια απότομη κίνηση να μπω μέσα της. Αλλά σταμάτησα. Αυτό το κάνω συχνά. Ακούμπησα τον πούτσο μου στο μουνί της και έμεινα ακίνητος. τότε άρχισε να με παρακαλά να μπω μέσα της. Άρχισα να μπαίνω σιγά σιγά στο μουνάκι της ενώ η Αννούλα έβγαζε μικρές κραυγές από την μεγάλη της καβλα. Της πήδηξα το μουνί και μετά την πήρα στα τέσσερα ενώ την κρατούσα από τα βυζιά.
μετά της της έδωσα την πούτσα μου ξανά στο στόμα για να γλείψει τα χυσια της.

Μετά από αυτό έπεσα στο κρεβάτι και τότε μου ξαναορμηξε. Βγήκε πάνω στον πούτσο μου ο οποίος ήταν σε όλη την διάρκεια αγρια καυλωμένος και τον καβάλησε. Πάτησε τα πόδια της στο κρεβάτι και εγώ την κρατούσα από τα χέρια. Και αφού βρήκε ισορροπία ,άρχισε να κτυπά το μουνί της δυνατά στον πούτσο μου. Της φώναξα ...... ΧΥΝΩΩΩΩΩΩ...... και τότε έπεσε δίπλα μου και μου την έπαιζε με το χέρι της και της έχυσα στο στήθος και στον λαιμό. Και την ώρα που έκανα την σκέψη ότι δεν θα ήθελε τα χυσια μου στο στόμα της , τον παίρνει ξανά με το χέρι της απαλά και αρχίζει να μου ξανακάνει πίπα. ήταν απόλαυση. Υπέρτατη καβλα! Τον έγλυφε για 5 λεπτά. Ως αποτέλεσμα ήταν να ξανακαυλώσω. όταν έγινα ξανά θηρίο μου είπε "σε ξαναθελω μωρό μου" Την ακούμπησα σε ένα μικρό επιπλακι κοντά στο παράθυρο και της τον έχωσα στα όρθια. Κτυπιόταν πάνω μου έξαλλα σε σημείο που πονούσα.

Εγώ εξ αρχής έβαλα στόχο την πίσω της τρυπούλα και είπα πως ήταν η ώρα να της το ζητήσω. Και της λέω " μωρό μου θέλω να μπω πίσω σου"
τότε αυτή χαμογέλασε πονηρά και έσκυψε ακόμα λίγο. ακούμπησα τον πούτσο μου στο κωλαρακι της και πίεζα. αυτή μου έλεγε "σπρώξε μωρό μου , σπρώξε". άρχισε να μπαίνει και ένοιωσα επιτέλους τον πούτσο μου να εγκλωβίζεται στο κωλαρακι της. Κάναμε όλες τις στάσεις. Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΧΙΛΙΟΠΗΔΗΜΕΝΟΣ .....και έτσι είχα την άνεση να της τον πηδώ έξαλλα.

Την δεύτερη φορά που είπα χύνω ορμηξε και τον πήρε στο στόμα της. Της τα έχυσα όλα στο στόμα αλλά δεν τα κατάπιε. Τα άφησε τα κυλήσουν στα βυζιά της. Μπήκαμε στο μπάνιο στα σβέλτα και καθαριστήκαμε. κάτσαμε στον καναπέ για λίγα φιλάκια και την αποχαιρέτησα.

Μετά από λίγο καιρό έμαθα αρκετές αλήθειες. Μια από αυτές ήταν ότι σύζυγος δεν υπήρχε. ήτανε χωρισμένη. Και η ξανθή κοπέλα ήταν κουνιάδα της. μαζί έκαναν τρελές.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")