Με την κόρη του διοικητή (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

...

…….δύο μέρες μετά το τσιμπούκι…..

Ήρθε μόνη της να δει τον πατέρα της, αλλά ήξερα ότι το στοματάκι της μάλλον ήθελε πότισμα, γι’ αυτό και ξαφνικά ήθελε να δει τον πατέρα της.

Όταν με βρήκε, πήγαμε πάλι μια βόλτα και μου λέει:
-Βαριέμαι εδώ μέσα…
Και της λέω:
-Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να βγω, ξέρεις…
Πάει στον πατέρα της και κάτι του είπε, γιατί μετά από λίγο βγήκε αυτός και μου λέει:
-Εσύ, θα συνοδέψεις την κόρη μου στην πόλη. Εντάξει;

Η αλήθεια είναι, ότι ο μαλάκας μου είχε εμπιστοσύνη. Τελικά βγήκαμε από το στρατόπεδο με το αυτοκίνητο του πατέρα της. Το έδωσε σε μένα για να βολτάρω την κόρη του… κινήσαμε για την πόλη. Το χεράκι της έκανε σκι πάνω στο πόδι μου και τα πρώτα καυλώματα ήρθαν, αλλά συγκρατήθηκα… με κοίταξε και μου είπε:
-Θες να παίξω φλογέρα;
Ο πούτσος μου πετάχτηκε!
-Όχι στο αμάξι ρε μωρό! Μπορεί να λερώσουμε τίποτα…

Και πράγματι, αυτό φοβόμουν. Μου είχε εμπιστευτεί ο μαλάκας ο πατέρας της το αμάξι, και αν έβρισκε τίποτα άσπρο σε κανένα τιμόνι; Την είχα βάψει… οπότε δεν το ρίσκαρα….
Φτάσαμε στην πόλη. Βγήκαμε από το αμάξι και κάναμε μια βολτούλα γύρω στο κέντρο. Τελικά με τα πολλά και τα λίγα, πλήρωσα ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο. Καθίσαμε στο κρεβάτι και της λέω:
-Θέλω να σε ξεπαρθενιάσω μωρό μου…
Μου απάντησε:
-Όχι! Άλλαξα γνώμη, γιατί αν ο πατέρας μου βρει ότι έχω κάνει σεξ, θα με σκοτώσει! Παρ’ ότι δεν κατάλαβα πως στο διάολο ο μπαμπάς της θα βρει, αν έχει γαμηθεί, συνέχισα να της λέω ψηστικά λόγια, για να την πείσω. Τίποτα! Απλώς καθόταν και μου πρότεινε τσιμπούκι, αλλά δεν ήθελα… ήθελα να γαμήσω. Κοίταξα το κωλαράκι της… πως δεν το είχα σκεφτεί;

..…να την γαμήσω από τον κώλο!!! Ήθελα να της το πω με τρόπο, έτσι σηκώθηκα και της είπα:
-Μωράκι; Θέλεις να σε πάρω από πίσω;
Ξέρω, δεν είναι και η καλύτερη ατάκα, αλλά δεν σκεφτόμουν κάτι άλλο. Γυρνάει και μου λέει:
-Όχι! Όχι! Δεν θέλω από πίσω… φοβάμαι…
Λέω, δεν πάει άλλο, θα μας πρήξει αυτή και κρέμασα μούτρα. Έπιασε το κόλπο, ήρθε κοντά και μου λέει:
-Τι έπαθες; Της λέω:
-Τι να πάθω; Με φτιάχνεις καλά-καλά και μετά μου λες μαλακίες…
Κατάλαβα ότι ήταν και ευαίσθητη και έτσι μετά από λίγο μου λέει:
-Αν θες έλα. Αλλά σε παρακαλώ ήρεμα… έτσι;

Σηκώθηκα και τα έβγαλα όλα! Την είδα να κοιτάζει τρομαγμένη τον πούτσο μου! Της είπα να καθίσει στα τέσσερα… το έκανε και το παρθένο κωλαράκι της απλώθηκε μπροστά μου. Της έβαλα λίγο δαχτυλάκι, για να ανοίξει και να καταφέρω να μπω, αλλά ξαφνικά σκέφτηκα κάτι… δεν είχα βαζελίνη. Ούτε τίποτα λιπαντικό. Της λέω:
-Μωρό, θα πονέσεις, γιατί δεν έχω κάτι λιπαντικό…

Εκείνη έπιασε την τσάντα της και έβγαλε ένα λάδι μαυρίσματος. Δεν γαμιέται… σκέφτηκα, καλό κι αυτό. Έριξα πάνω στον πούτσο μου και ξεκίνησα να μπαίνω σιγά, σιγά. Όταν κατάφερα να βάλω το πουτσοκέφαλο, ξεκίνησε τα αχ και βγάλ’το και τέτοια, αλλά της είπα ότι δεν θα το έβγαζα… Έσπρωξα μια δυνατή και μπήκε ο μισός μέσα. Πετάχτηκε η μικρή:
-Σταμάτα! Βγάλ’το σε παρακαλώ…

Της είπα να ηρεμήσει και την έπιασα από την μέση, καθώς ξεκίνησα την κίνηση μέσα έξω. Βόγκαγε πολύ η μικρή και άρχισε να κλαίει, αλλά συνέχισα… Το στενό της κωλαράκι, δεν με άφηνε να φύγω και πάλι έκανα μια απότομη κίνηση… πάλι έκλαιγε… Την γάμησα αρκετή ώρα, μέχρι που το κωλαράκι της έγινε μια άνετη τρύπα… της έλεγα και γλυκόλογα γιατί οι παρθένες αν καταλάβουν ότι τους φέρεσαι σαν να είναι πουτάνες, σε φτύνουν. Έτσι όταν ένιωθα καύλα, καθώς την γάμαγα, αντί να λέω «τι κωλαράκι είσαι εσύ μωρό μου» έλεγα «σ’ αγαπώ μωράκι μου», ώσπου έφτασε η στιγμή να χύσω.

Την έχυσα στα κωλομέρια, δεν ήθελε μέσα. Κάναμε ένα μπάνιο και γυρίσαμε στο στρατόπεδο. Της έδωσα ένα καλό φιλί και βγήκαμε.
Την παρέδωσα στον μπαμπά της και ξάπλωσα αναλογιζόμενος το γαμήσι που της έριξα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")