Οτι θέλει το αποκτά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τις προάλλες ήμουνα καλεσμένη σε ένα γάμο. Μετά την εκκλησία, ακολούθησε το γνωστό κάλεσμα σε κέντρο.

Δεν είχα πολλούς γνωστούς ανάμεσα στους καλεσμένους και δεν είχα σκοπό να χορέψω. Παρακολουθούσα τους άλλους και πολύ γρήγορα πρόσεξε έναν άντρα, εκεί γύρω στα σαράντα (η ηλικία που ο άντρας είναι στις πιο μεγάλες του στιγμές -νομίζω).

Χόρευε μαζί με άλλους ένα πεντοζάλι και ήταν ένας θεός. Ψηλός, γεροδεμένος όχι από ασκήσεις αλλά από δουλειά. Τα μπράτσα του σφιχτά, τα δάχτυλά του μεγάλα. Τα έβλεπα καθώς κρατούσαν τους ώμους των άλλων χορευτών και λαχτάριζα. Πάντα τα μεγάλα δάχτυλα στον άντρα με κάνουν να φαντάζομαι μεγάλο και χοντρό καυλί.

Δεν ήταν όμορφος, αλλά πολύ αρσενικός.

Αργότερα βρέθηκε μόνος του να χορεύει ένα ζεμπέκικο. Από το ανοιχτό πουκάμισο φαινόταν το γερό τριχωτό του στήθος, Γυάλιζαν οι τριχούλες από τον ιδρώτα. Τα μπούτια του λες και θέλανε να σκίσουν το παντελόνι.
Ο άντρας. Σαν ναρκωμένη σηκώθηκα και άρχισα να του χτυπώ παλαμάκια γονατίζοντας μπροστά του.
Κι όταν το ζεμπέκικο το αντικατέστησε ένα τσιφτετέλι, βρέθηκα να χορεύω μόνο για κείνον.

Δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτηκαν οι άλλοι. Σε λίγο είχα βρεθεί στο τραπέζι μου, δεν ξαναχόρεψα, ούτε όμως κι αυτός.
Πριν φύγω πέρασα από τις τουαλέτες. Κι εκεί συναντηθήκαμε.
Δεν τόλμησα να μιλήσω. Τα γόνατά μου λύθηκαν καθώς τον είδα να με κοιτά.
Μου πρότεινε να με κεράσει καφέ κάπου άλλου.
Το αλλού ήταν στο σπίτι του.

Μόλις βρεθήκαμε μόνοι μας γύρισε και με έσφιξε στην αγκαλιά του. Το κορμί του πίεσε το σώμα μου και αισθάνθηκα τον ερεθισμό του πάνω στην κοιλιά μου.
Δεν ήθελα τίποτε να κάνω , ήθελα να χανόμουνα μέσα στο πάθος του.
Με σήκωσε στα χέρια και με πήγε στην κρεβατοκάμαρα.

Με έγδυσε βασανιστικά αργά αγνοώντας τον πόθο μου. Και άρχισε να παίζει με όλο μου το σώμα. Αυτός πάντα ντυμένος κι εγώ ολότελα γυμνή στα χέρια του.
Μάλαζε τα στήθια μου, ρουφούσε τις ρόγες μου, οι παλάμες του, χουφτιάζαν τους γοφούς μου και τα χείλια του μετά βρέθηκαν πάνω στα δικά μου. Την ώρα που η γλώσσα του ήταν μέσα στο στόμα μου, αισθάνθηκα να έχει ανοίξει το φερμουάρ του παντελονιού του και να έχει βγάλει τον πούτσο του. Άνοιξα τα πόδια μου και τον αισθάνθηκα να μπαίνει μέσα μου. Δεν είχε δει τον πούτσο του αλλά ένιωσα να με γεμίζει μέχρι τη μήτρα.

Και με έντονες μα σταθερές κινήσεις πήρε να με γαμά.

Έχυνα δαγκώνοντας τον ώμο του πάνω από το ιδρωμένο του πουκάμισο. Τα χέρια μου είχαν αγκαλιάσει τις γερές του πλάτες. Του έσφιξα με τα μουνόχειλα μου τον πούτσο.

Δεν άργησε κι αυτός να τελειώσει. Όχι μέσα μου -δυστυχώς. Τραβήχτηκε και έχυσε πάνω στην κοιλιά μου.

Το βαρύ του σώμα πάνω στο δικό μου. Η ανάσα του μέσα στο αυτί μου.

Τον ήθελα περισσότερο. Ήθελα να βγάλει τα μουσκεμένα του ρούχα, να αισθανθώ το δέρμα του να τρίβεται πάνω στο δικό μου. Τον ιδρώτα του να ενώνεται με τον δικό μου. Ναι, ήθελα τώρα κι εγώ να χαρώ αυτό το δυνατό κορμί.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")