Με την κόρη του διοικητή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία αυτή είναι αληθινή! Ξέρω ότι μοιάζει με ψεύτικη λόγω του τίτλου αλλά πιστέψτε την.

Όλα αρχίζουν μια μέρα που ο διοικητής περίμενε την οικογένεια στο στρατόπεδο και γι’ αυτό μας είχε ταράξει στην αγγαρεία. Τελικά ήρθαν, η γυναίκα του και οι δύο κόρες του. Η μια ήταν γύρω στα 22 καλή, αλλά ανοργασμική και πολύ σοβαρή, ενώ η άλλη τσαχπινούλα, ήταν γύρω στα 17. Εγώ ήμουν 19. Ο διοικητής μου λέει:
-Φέρε κάτι να πιούν.
Βγήκα και άκουσα την μικρή να του λέει:
-Πάω και εγώ.

Πράγματι! Βγήκε και με ακολούθησε. Μου έπιασε την κουβέντα. Με ρώτησε πως τα περνάω κτλ. Μαλακίες ερωτήσεις για να περάσει η ώρα, αλλά όσο μίλαγε, ο πούτσος μου ήθελε να σκίσει το παντελόνι! Εικόνες του πως θα την έσκιζα, με είχαν τρελάνει. Τελικά την ρώτησα τι θα πάρει και διάλεξε για την ίδια και την αδερφή της (η μάνα της δεν ήθελε) κι έπειτα γυρίσαμε.

Μπήκαμε μέσα και πήγα να φύγω, όταν ξαφνικά μου λέει η μικρή:
-Περίμενε… πάμε μια βόλτα;
Χαλάστηκα. Γιατί χωρίς πλάκα, είχα καυλώσει τόσο πολύ, που ήθελα να την παίξω, αλλά τώρα αυτή είχε γίνει τσιμπούρι. Τελικά καθίσαμε έξω, σε ένα παγκάκι του στρατοπέδου και μιλούσαμε. Ο πούτσος μου σαν ρουκέτα!

Προσπαθούσα να τον καλύψω καθισμένος σταυροπόδι, αλλά τίποτα. Η μικρή μιλώντας, κουνούσε τα χέρια της και άθελα της με ακούμπησε εκεί, μου είχε σκληρύνει τόσο, που αυτή νόμιζε ότι χτύπησε σε κάποιο αντικείμενο.

Μετά κατάλαβε και άρχισε τις καυλό ερωτήσεις, όπως τις ονομάζω εγώ. Με ρώτησε πόσο καιρό είχα να γαμήσω. Της απάντησα 4 μήνες, όσους βρισκόμουν εκεί δηλαδή. Με κοίταξε σαν ξερολούκουμο και γυρνάω και την ρωτάω:
-Εσύ έχεις κάνει;;
Και μου λέει:
-Με τέτοιον πατέρα, άστο...
Κατάλαβα, πως η τρυπούλα της ήθελε πούτσο, αλλά ο μπαμπάς της έκανε τον φύλακα. Της λέω:
-Έχεις δει πούτσο ποτέ;
Έδειχνε να τρομάζει, αλλά είδα και μια καυλιάρικη όψη στην φάτσα της… μου λέει: --Όχι.
Εγώ χωρίς ντροπές, τον έτριψα ελαφρά μπροστά της, μέσα το παντελόνι φυσικά και της λέω:
-Κοίτα πως έχει γίνει!

Εκείνη κοίταξε… όταν την είδα να γονατίζει, κατάλαβα… κάποιος θα ξεχαρμανιάσει, είπα μέσα μου. Ευτυχώς ήμασταν σε απόμερο μέρος. Μου άνοιξε το φερμουάρ και το παλαμάρι έπεσε έξω. Το κοίταξε εκστασιασμένη! Είχε φλέβες και όχι να το παινευτώ, αλλά ολόκληρο 20ποντο έβλεπε! Το έγλυψε ελαφρά… ήθελα να αναστενάξω αλλά δεν ήθελα να δείξω λιγούρης… έτσι, περίμενα πιο πολλά από το στόμα της. Τον έβαλε αδέξια στο στόμα της και ξεκίνησε ένα όχι και τόσο καλό τσιμπούκι.

Καθώς το καυλί μου χτυπούσε στα δόντια της, αλλά δεν βαριέσαι, τέτοια καύλα που είχα, την άφησα να το κάνει όπως ήθελε. Τελικά πήρε τα ίσια της και το τσιμπούκι της έγινε πιο καλό και λιγότερο τραυματικό. Το πουτσοκέφαλο μου είχε πρηστεί και η μικρή τον ρούφαγε σαν λυσσάρα. Τελικά δεν κρατιόμουν άλλο, άρχισα να αναστενάζω, της λέω:
-Χύνω!
Προκειμένου να μην καταπιεί τα υγρά. Ξέρω ότι οι πρωτάρες δεν τα καταπίνουν, και της ξαναείπα:
-Χύνωωωω!

Εκείνη συνέχισε να ρουφά πιο γρήγορα… ενώ εγώ προσπαθούσα να κρατήσω το σπέρμα μέσα, αλλά ένα γερό ρούφηγμα με έκανε να τα τινάξω όλα μέσα στο στόμα της. Εκείνη τραβήχτηκε απότομα και μερικά χύσια την πήρανε στο πρόσωπο. Της λέω:
-Συγνώμη. Δεν το ήθελα…
Αλλά εκείνη δεν έμοιαζε θυμωμένη. Βέβαια έφτυσε το σπέρμα, αλλά της άρεσε αυτή η έκρηξη της πούτσας μου.

Αυτό ήταν το τέλος της πρώτης ιστορίας με την κόρη του διοικητή…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")