Εν ώρα εργασίας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

-Όταν με είδες πρώτη φορά τι σκεφτικές να μου κάνεις ".
Δεν ξέρω πώς αλλά τις απάντησα.

-Πολλά.

-Δηλαδή?

-Μόνο από κοντά θα μάθεις.

Και εκεί μου κάνει την ερώτηση που με τίποτα δεν περίμενα να ακούσω.

- Πότε και πού?
Κόλλησα για τα καλά και μετά από αρκετά δευτερόλεπτα τα οποία μου φάνηκαν αιώνας της απαντάω

-Τώρα όπου θέλεις.

Εκείνη σηκώνει το χέρι και φωνάζει το σερβιτόρο να πληρώσουμε και πήγαμε σχεδόν τρέχοντας στο αμάξι όπού με οδήγησε στο σπίτι της. Μόλις μπήκαμε μέσα και κλείσαμε την εξώπορτα την άρπαξα και της έδωσα ένα δυνατό παθιασμένο φιλί και την κόλλησα πίσω από την πόρτα. Με σταματάει και μου λέει να περιμένω λίγο με πάει στην κρεβατοκάμαρα και ανάβει μερικά κεράκια και σβήνει το φως. Με βάζει να καθίσω στο κρεβάτι λέγοντας μου να μην κουνηθώ καθόλου βάζει ένα αισθησιακό κομμάτι να παίζει στον υπολογιστή και αρχίζει να μου κάνει ένα τέλειο στριπτίζ.

Μόλις τελείωσε την πήρα την ξάπλωσα μπρούμυτα στο κρεβάτι πήρα ένα πινέλο μακιγιάζ που βρήκα και άρχισα να την χαϊδεύω αργά σε όλο τις το σώμα . Την άκουγα να βαριανασαίνει και καύλωνα ακόμα πιο πολύ. Αφησα το πινέλο και πήρα την πατούσα της στα χέρια μου. Άρχισα να της την γλύφω αργά αισθησιακά έβαζα την γλώσσα μου ανάμεσα στα δαχτυλάκια της πράγμα που την έκανε να βαριανασαίνει ακόμα πιο πολύ και μένα να πετάω σε ουρανούς καύλας. Με την γλώσσα μου έφτασα στην γάμπα της συνέχισα να την γλύφω πίσω από τα γόνατα και σιγά σιγά έφτασα στο υπέροχο πεταχτό κόλο τις ο οποίος αν και αρκετά μεγάλος δεν είχε ίχνος κυτταρίτιδας. Τις άνοιξα τα κολομέρια και έχωσα την γλώσσα μου ανάμεσα. Τις έγλυφα την πίσω τρύπα της αργά αισθησιακά και ενίοτε έχωνα και την γλώσσα μου μέσα της. Εκείνη είχε καυλώσει όσο δεν πήγαινε άλλο τι ίδιό και εγώ.

Εκείνη την στιγμή μου λέει πως είναι η σειρά της με ξαπλώνει ανάσκελα και με γλύφει γύρω από τον πούτσο μου που ήταν έτοιμος να σπάσει από την καύλα. Αυτό το έκανε για αρκετή ώρα ώσπού κάποια στιγμή το έβαλε απότομά όλο μέσα στο στόμα της και ξεκίνησε να μου κάνει ένα τσιμπούκι σε τρελούς ρυθμούς. Εγώ δεν κατάφερα να κρατηθώ και τέλειωσα μέσα στο στόμα της εκείνη δεν σταμάτησε μέχρι που τα καθάρισε όλα.

Σηκώθηκε ήρθε και μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα και μετά ξάπλωσε ανάσκελα. Εγώ πλησίασα το μουνί τις που ήταν τελείως ξυρισμένο και άρχισα να το γλύφω απαλά και να το πιπιλάω στην κλειτορίδα μέχρι που την ένοιωσα να τελειώνει με φωνές οπότε και κατέβασα την γλώσσα μου και ήπια όλα τα υγρά της. Η γεύση από τα υγρά της καθώς και οι φωνές με είχαν καυλώσει ξανά. Και σηκώθηκα αργά αργά και την φίλησα στο στόμα την αγκάλιασα και ακούμπησα την πούτσα μου πάνω στο μουνάκι της χωρίς να μπαίνω μέσα της. Την έπιασα με το χέρι μου και την έτριβα σε όλο το μήκος τις σχισμής της πράγμα που την έκανε κα παρακαλάει να μπω μέσα της και να την γαμήσω αλλά εγώ ακάθεκτός στο έργο μου.

Το γεγονός ότι μια τέτοια κουκλάρα με παρακαλούσε να την γαμήσω με είχε κάνει να φτάσω ξανά σε απέραντα όρια καύλας. Δεν άντεξα άλλο με μια απότομη κίνηση κάρφωσα το καυλί μου μέσα της. Εκείνη με έπιασε από την πλάτη και μου κάρφωσε τα νύχια της. Καύλωσα ακόμα πιο πολύ. Άρχισα να της κάνω έρωτά πολύ έντονα. Την ένοιωσα να τελειώνει πράγμα που με έκανε να φτάσω σε σημείο να τελειώσω και σταμάτησα έμεινα ακίνητος με τον πούτσο μου μέσα της και της άνοιξα καλά τα πόδια. Με τον αντιχείρα μου πήρα λίγα υγρά από το πάνω μέρος του μουνιού της και άρχισα να την τρίβω πάνω από την κλειτορίδα με κυκλικές κινήσεις οι οποίες έφταναν ελαφρά στην κλειτορίδα της. Το έκανα σε έντονους ρυθμούς. Δεν άργησε να τελειώσει με σπασμούς. Την άφησα λίγο να χαλαρώσει κάνοντας αργές κινήσεις με τον πούτσο μου. Σε λίγο άρχισα να τις τρίβω ξανά το μουνάκι στο σημείο που το έκανα πριν. Δεν άργησε να τελειώσει με σπασμούς ξανά.

Εμένα η πολύ καύλα μου είχε περάσει μπορούσα ξανά να κάνω γρήγορες κινήσεις χωρίς να τελειώσω. Μου ζήτησε να της κάνω έρωτα στα 4 και ότι ήθελε να τελειώσω μέσα της και ότι έπαιρνε χάπιά. Άλλο που δεν ήθελα και εγώ την έστησα στα 4 και άρχισα να της κάνω έρωτα σε πολύ έντονους ρυθμούς μέχρι που τελειώσαμε μαζί πολύ δυνατά. Έμεινα για αρκετή ώρα μέσα τη ακίνητος μέχρι που δεν με κρατούσαν άλλο τα πόδια μου και ξάπλωσα δίπλα της η πείρα αγκαλιά και πέσαμε στην αγκαλιά του Μορφέα.

Ξυπνήσαμε μαζί το πρωί ξεσκιστήκαμε ξανά και περάσαμε όλη την υπόλοιπη μέρα μαζί.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")