Γραμματέας μάλαμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Εγώ ανήκω στην κατηγορία εκείνη που δεν βρίσκω τις γυναίκες τη μιά πίσω από την άλλη, μάλλον με δυσκολία θα έλεγα. Ανήκω στην κατηγορία εκείνη που στη ηλικία που βρίσκομαι κατέχω μια σπουδαία θέση σε ελληνική επιχείρηση που με απασχολεί από το πρωί έως το βράδυ και όπου οι εντάσεις είναι η καθημερινή μας τροφή. Αν δε, προσθέσει κανείς ότι είμαι και παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια τότε νομίζω ότι το παζλ έκλεισε. Εκεί λοιπόν που καμιά φορά διαβάζω τις ιστορίες σου και πραγματικά αναρωτιέμαι μα καλά συμβαίνουν όλα αυτά τα απίθανα, συνέβη και σε μένα ένα σχετικά απίθανο το οποίο επιθυμώ να μοιραστώ με τους αναγνώστες σου.

Η ημέρα ξεκίνησε στραβά. Όλες οι συναντήσεις που είχα ήταν μια σκέτη αποτυχία. Έμενε όμως και η τελευταία με το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας. Η διάθεσή μου χάλια, είχα πολύ όρεξη να το αναβάλω, θα μπορούσα αν ήθελα, αλλά επειδή μετά την γενική συνέλευση θα υπήρχαν και νέα άτομα στο διοικητικό αποφάσισα να συμμετέχω και να αφήσω τις αναβολές. Τα θέματα του συμβουλίου είναι ιδιαίτερα δύσκολα αφορούν οικονομικά μεγέθη αλλά και θέματα παραγωγής που είναι και ο τομέας μου.

Με τη γραμματέα μου έχω κάνει όλη την απαραίτητη προετοιμασία και περιμένω την ώρα να ξεκινήσει το διοικητικό συμβούλιο να τους πω αυτά που έχω να τους πω και μετά γειά σας. Στον τομέα μου είμαι αρκετά δυνατός, έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές διοικητικά συμβούλια και δεν με φοβίζουν ούτε με αγχώνουν. Η γραμματέας μου είναι μια κοπέλα 34 ετών, χωρισμένη, δυνατή στο μυαλό αλλά από εμφάνιση ξέχνα την. Και τα κιλάκια της τα περιττά τα έχει, και την περιφέρεια της την έχει και γενικά δεν ανήκει στην κατηγορία αυτή που την λες γκόμενα. Με άλλα λόγια περνά απαρατήρητη. Όμως στην δουλειά της είναι άψογη.

Το συμβούλιο ξεκινά και μεταξύ των μελών υπάρχει και ένα νέο μέλος μια κυρία 50 ετών και βάλε. Με το που ξεκίνησε η συζήτηση και μετά από τα συγχαρητήρια και τα λοιπά μπήκαμε στο κυρίως θέμα. Εκεί λοιπόν αρχίζει η κυρία να μου θέτει ερωτήσεις από τις οποίες βγήκε το συμπέρασμα ότι είναι άσχετη με θέματα παραγωγής και εργοστασίων. Ευγενικός και ήρεμος όπως είμαι τις εξηγώ τα πάντα. Από ένα σημείο όμως και μετά αρχίζω να εκνευρίζομαι γιατί οι ερωτήσεις που θέτει είναι παιδαριώδεις και άσχετες. Τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή. Εκεί που περίμενα να τελειώσουμε σε μία μιάμιση ώρα έχουν περάσει πάνω από δύο ώρες και ακόμα δεν έχουμε καταλήξει οπότε λέμε να κάνουμε κάποιο διάλειμμα να ηρεμήσουμε και να συνεχίσουμε μετά.

Μετά το διάλειμμα έγινε ο χαμός. Η εν λόγω κυρία αρχίζει, άσχετη ούσα, να έχει απαιτήσεις από την παραγωγή υπερβολικές. Ότι και να έλεγαν οι υπόλοιποι αυτοί το χαβά της. Η ρήξη είναι φανερή, εγώ έχω αποσυντονισθεί από την προσπάθεια να αποδείξω τα παράλογα. Νέο διάλειμμα. Βγαίνω έξω από το διοικητικό πηγαίνω στο γραφείο μου, έντεκα τη νύχτα, βρίζοντας και φωνάζοντας ότι της κυρίας της χρειάζεται ένα καλό γαμήσι για να στρώσει. Είχα δε αποφασίσει να διακόψω το διοικητικό και να το επαναλάβω μια άλλη μέρα. Εκεί όμως με περίμενε το απρόσμενο.

Η γραμματέας μου είχε ακούσει τις φωνές μου με πλησιάζει και μου λέει να ηρεμήσω. Της ζήτησα συγνώμη για τον τρόπο που είχα εκφραστεί πριν, δεν ήξερα ότι ακόμα ήταν στην εταιρία γιατί διαφορετικά δεν εκφράζομαι με αυτό τον τρόπο μπροστά της. Προσφέρθηκε να μου φέρει να πιώ ένα χυμό πορτοκάλι, πράγμα που έκανα με ευχαρίστηση. Όταν ήρθε η ώρα να ξαναπάω στο συμβούλιο περνόντας από μπροστά της μου λέει : Αν θέλετε εσείς μπορείτε να ξεμπερδέψετε γρήγορα. Αρκεί να θέλετε. Θα σας περιμένω μήπως με χρειαστείτε.

Στο διάδρομο μέχρι να φτάσω στην αίθουσα του διοικητικού σκεφτόμουνα αυτό που μου είπε δηλαδή εγώ δεν ήθελα να ξεμπερδέψω; Βρε μπας και είχε δίκιο; Τελικά είχε δίκιο. Μπήκα στην αίθουσα αποφασισμένος να τελειώσω γρήγορα και φυσικά υπέρ μου. Ανέπτυξα μια πεντάλεπτη επιχειρηματολογία που τους άφησε όλους άφωνους. Και την κυρία φυσικά. Τους χαιρέτησα τους καληνύχτισα και χαμογελαστός πήγα στο γραφείο μου να πάρω τα πράγματά μου και να φύγω.

Περνώντας μπροστά από τη γραμματέα μου χαρούμενος όπως ήμουν της λέω η συμβουλή σου ήταν απίθανη έτσι μού ρχεται να σε φιλήσω και σκύβω να τη φιλήσω στο μάγουλο. Όμως εκείνη περνά τα δυο της χέρια πίσω από το κεφάλι μου και αντί για φιλί στο μάγουλο μου σκάει ένα φιλί στο στόμα. Σάστισα δεν το περίμενα, όμως δεν έκανα και πίσω. Την κοίταξα στα μάτια για να σιγουρευτώ ότι δεν ήταν λάθος, άφησα τα χαρτιά μου στο γραφείο, την έπιασα από τη μέση και την φίλησα λαίμαργα στο στόμα Η ένταση της δουλειάς είχε φύγει και μιά άλλη ένταση ξεκινούσα. Την τράβηξα γρήγορα στο γραφείο μου και έκλεισα την πόρτα. Την φιλούσα παθιασμένα και σιγά - σιγά άρχισα να της μαλάζω το στήθος με δύναμη θά έλεγα θέλοντας να την κάνω να πονέσει.

Εκείνη με ναζιάρικο τρόπο με έσπρωξε λίγο έκανα ένα βήμα πίσω και άρχισε να γδύνεται αργά μα αισθησιακά κοιτώντας με συνέχεια στα μάτια. Έβγαλε πρώτα το σακάκι του ταγέρ που φορούσε στη συνέχεια τη φούστα της και τέλος το πουκάμισό της. Έμεινε με το σουτιέν και τα εσώρουχα που φορούσε καθώς και με το καλσόν της. Με κοίταζε περίεργα στα μάτια φοβούμενη μήπως το θέαμα μου φέρει αποστροφή (είπαμε δεν ήταν καλλονή). Την πλησίασα και τη ξαναφίλησα στο στόμα χαϊδεύοντας της με το ένα χέρι την πλάτη και με άλλο χέρι στο στήθος της. Με μια κίνηση ξεκούμπωσα το σουτιέν της και δυο καλοσχηματισμένα στήθη φάνηκαν μπροστά στα μάτια μου. Το στήθος της ήταν πραγματικά υπέροχο, Ούτε μεγάλο ούτε μικρό με δύο ωραίες ρόγες που κοίταζαν προς τα πάνω. Γρήγορα τις έβαλα στο στόμα μου και άρχισα να τις πιπιλάω να τις ρουφάω και να τις δαγκώνω. Στο δάγκωμα πόναγε αλλά της άρεσε.

Έως εκείνη τη στιγμή τα χέρια της ήταν από τη σαστιμάρα κρεμασμένα δεξιά και αριστερά. Με ήρεμες κινήσεις της πιάνω το χέρι και της τον ακουμπάω στον πούτσο μου. Αυτό ήταν από εκείνη τη στιγμή πήρε μπρος. Μου ξεκούμπωσε το φερμουάρ του παντελονιού μου τον έβγαλε έξω και άρχισε να παίζει μαζί του. Γονατίζει απότομα μπροστά μου και τον βάζει γρήγορα στο στόμα της κάνοντάς μου ένα απίθανο και αισθησιακό τσιμπούκι παίζοντας ταυτόχρονα με τα αρχίδια μου. Η καύλα μου συνεχώς μεγάλωνε.

Σε κάποια στιγμή τη σηκώνω και με δύναμη της σχίζω το καλσόν που φορούσε, της κατέβασε βίαια το εσώρουχο, την γύρισα να ακουμπήσει τα χέρια της στο γραφείο μου και πήγα πίσω της έτοιμος να βάλω τον πούτσο μου στο μουνί της. Το μουνί της ήταν ήδη μούσκεμα. Μπήκα με μεγάλη ευκολία μέσα της ξεκινώντας ένα ατελείωτο μέσα έξω. Ήταν φανερό ότι της άρεσε αλλά ήταν ακόμα σφαγμένη. Ήθελε να φωνάξει αλλά δίσταζε, ήταν βλέπεις ακόμα στην εταιρία, και έτσι δάγκωνε με λύσσα το χέρι της. Σε κάποια στιγμή όμως δεν μπόρεσε να κρατηθεί άλλο και άρχισε να φωνάζει ότι δεν μπορεί να κρατηθεί άλλο και ότι χύνει. Τότε το μουνί της άρχισε να κάνει σπασμούς που δεν άφησαν και αδιάφορο το δικό μου πούτσο.

Σε λίγο έχυσα και εγώ μέσα της βγάζοντας όχι μόνο αρκετή ποσότητα σπέρματος αλλά και όλη την ένταση της ημέρας.

Στη συνέχεια καθίσαμε για λίγο στον καναπέ για να συνέλθουμε. Την πήρα αγκαλιά και τη φίλησα λες και ήταν πραγματική μου ερωμένη. Δεν ήθελα σε καμιά περίπτωση να αισθανθεί άσχημα.

Όταν συνήλθε δεν δίστασε να ομολογήσει ότι και άλλες φορές είχε προσπαθήσει να με αποπλανήσει αλλά εγώ δεν πήρα είδηση. Από τότε όποτε υπάρχει ένταση στη δουλειά και αυτό είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση γνωρίζουμε και πια είναι η λύση.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")