Μου ξέσκισε τη γυναίκα (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είχα γράψει πριν αρκετό καιρό μια πραγματική ιστορία που συνέβη και άλλαξε το γάμο μου.
Αν και δεν είχε κάποια συνέχεια, τουλάχιστον που να γνωρίζω, η ανάμνηση του ξεσκίσματος της Λένας από το φίλο μου τον Πέτρο δεν με άφηνε να ησυχάσω.
Από τη μεριά της δεν το συζητούσε καθόλου και στο κρεβάτι ήταν εξαιρετική.

Πριν δύο βδομάδες συνάντησα τον Πέτρο και πήγαμε για ποτό.
Κουβέντα στην κουβέντα και μετά από ένα μπουκάλι ουίσκι ήρθε η συζήτηση στη Λένα.
Αυτός παραδέχτηκε ότι την ξαναπήδηξε 2 φορές στην Αθήνα και μετά το σταμάτησε αν και η δικιά μου του τηλεφωνούσε.
"Φίλε είναι πολύ όμορφη" μου είπε "και μάλλον έχει ξεφύγει"
Από μισόλογα μου άφηνε να καταλάβω ότι κάτι άλλο ήξερε. Στο τέλος, μετά από συνεχείς πιέσεις και τη διαβεβαίωση ότι δεν έχω πρόβλημα μαζί του (αφού ότι έγινε ξεκίνησε με την έγκριση μου) και αφού το ποτό του είχε λύσει τη γλώσσα μου είπε ότι την πήρε άλλη μία φορά μαζί με ένα συνάδελφο του, από τη δουλειά.

Μάλιστα, έκτοτε ο φίλος του την βλέπει και γαμιούνται.

Εγώ έμεινα μαλάκας γιατί δεν είχα καταλάβει τίποτα και το μόνο που υποπτευόμουν ήταν πως ίσως συνέχιζε να πηδιέται με τον Πέτρο. Μου είπε λοιπόν, ότι είχαν συναντηθεί στο σπίτι της αδελφής του (μένει μόνιμα στην Γαλλία και όλο το χρόνο είναι άδειο) στη Γλυφάδα.

Είχε φέρει μαζί και τον φίλο του (Νικήτας το όνομά του) και είχαν συμφωνήσει με τη δικιά μου να παίξουν και άμα βγει, αλλιώς θα το σταματούσαν.
Πράγματι πήγε η Λένα και άρχισαν με ποτό και κουβέντα.
Ο Πέτρος είχε μιλήσει στο Νικήτα και του είχε πει ότι ήταν μια παντρεμένη που γαμούσε. Εκείνο το βράδυ δεν έγινε τίποτα γιατί η Λένα βιαζόταν να φύγει ( μάλλον ήταν μια βραδιά που είχαμε να πάμε στη γιορτή του αδελφού της και ήρθε αργότερα προφασιζόμενη βόλτα με φίλες).

Ο Νικήτας τη γούσταρε τρελά και μιλώντας στον Πέτρο δέχτηκε να πληρώσει για να την πάρει.
Εκεί σάλταρα, αλλά μου είπε ο Πέτρος πως ήταν ένα παιχνίδι που πρότεινε η δικιά μου, μάλλον για να έχει κάποιο άλλοθι, αλλά περισσότερο γιατί γούσταρε να παίξει το ρόλο της πουτάνας.

Βρέθηκαν ξανά μετά από τρεις μέρες στο ίδιο σπίτι και αφού είχε φτιαχτεί κάποια ατμόσφαιρα, ο Πέτρος ζήτησε από τον άλλο να αφήσει 100 euro στο τραπεζάκι. Η Λένα τα πήρε και γονάτισε μπροστά του, του τον έβγαλε από το παντελόνι και άρχισε να τον τσιμπουκώνει. Σε λίγο την είχαν γδύσει και την γάμαγαν και οι δύο. Ο άλλος καυλωμένος και με το θάρρος του "πελάτη" της έδωσε άλλα τόσα και την γάμησε άλλες δύο φορές. Ο Πέτρος, κατά τα λεγόμενα του, μετά το πρώτο χύσιμο τους άφησε μόνους και τους έβλεπε.

Η δικιά μου είχε ξεσαλώσει έχυνε συνέχεια, το απολάμβανε και δεν αρνήθηκε όταν ο Νικήτας και τις τρεις φορές την έχυσε μέσα στο μουνί.
Μάλιστα ο Πέτρος σε μια επίδειξη "φιλίας" μου είπε:
"Μαλάκα έχε το νου σου μη σου γκαστρωθεί και έχεις άλλα στο κεφάλι σου"

Το τελειωτικό χτύπημα ήταν όταν μου είπε πως αυτός ο Νικήτας εκτός από το βίτσιο να χύνει μόνο στο μουνί, γουστάρει πολύ να χτυπάει.
"Της είχε κάνει τον κώλο αλλά και το πρόσωπο κόκκινο από τα χαστούκια και αυτή το γούσταρε."

Ήταν σοκ να βλέπεις αυτό το πανέμορφο πρόσωπο κατακόκκινο από τα χαστούκια και τη Λένα να φωνάζει μέσα σε ντελίριο, "Ναι! χτύπα με! Σκίσε με! Χύνω συνέχεια..."

Μόνο όταν την χτύπαγε στον κώλο με τη ζώνη του αυτή του ζήτησε να σταματήσει γιατί θα της έκανε μεγάλα "σημάδια"

Μου τα έλεγε αυτά και ένιωθα το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι μου όταν θυμήθηκα ότι περιέργως πως, τον τελευταίο καιρό κλείδωνε όταν έκανε μπάνιο και δεν κυκλοφορούσε πλέον ποτέ με τα εσώρουχα στο σπίτι, αλλά ένα μελάνιασμα στο πρόσωπο χαμηλά στο στόμα και ένα κόψιμο στα χείλια, το είχε δικαιολογήσει σαν χτύπημα στο ντουλάπι της κουζίνας.

Από κείνο το βράδυ, δεν ξαναμίλησα με τον Πέτρο και σκέφτομαι τι πρέπει να κάνω. Στη Λένα δεν έχω ακόμα μιλήσει, δεν τη γαμάω και σκέφτομαι πως να αντιδράσω. Ή θα τη διώξω ή θα κάνω και εγώ τη ζωή μου και θα ζούμε μαζί τυπικά.
Το κακό είναι ότι τη θέλω πολύ και η σκέψη να τη χάσω οριστικά με τρελαίνει. Το τίμημα της δικής μου πίεσης για "παιχνίδια" αλλά και η διαβολεμένη ομορφιά της με έφεραν έως εδώ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")