Η κουνιάδα μου κι εγώ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με τη γυναίκα μου γνωριζόμαστε εδώ και 11 χρόνια και παντρευτήκαμε μόλις πριν 7 μήνες. Η κουνιάδα μου γενικώς μου έσπαγε τα αρχίδια όλα αυτά τα χρόνια γιατί χωνότανε στη σχέση μας και μας έκανε γενικώς και πάντα χαλάστρες.
Την τελευταία φορά που με τσάντισε τόσο που κόντευε να μας χωρίσει με τη γυναίκα μου, δεν άντεξα άλλο και της λέω:
-Μωρή ξεκωλιάρα! Θέλεις γαμήσι αράπικο εσύ για να συνέλθεις!
Αυτή κώλωσε γιατί ήμουν εκτός εαυτού και όταν με είδε να ηρεμώ σιγά-σιγά ήρθε κοντά μου και μου λέει:
"-Μα, αυτός είναι ο λόγος που σου κολλάω τόσα χρόνια! Γιατί δεν το κάνεις επιτέλους; Η αδερφή μου, μου έχει πει ότι γαμάς υπέροχα κωλαράκι...!

Έπεσα από τα σύννεφα! Δεν ήταν δυνατόν να είχε κοινοποιήσει η δικιά μου η χαζή όλη μας τη σεξουαλική ζωή!
Με πήρε πολύ από κάτω! Τόσο που, δεν έδωσα σημασία στη μικρή πουτανίτσα που κωλοτριβότανε αλλά κάθισα σκεφτικός να περιμένω την έξυπνη τη γυναίκα μου να την ξεχέσω.

Όταν ήρθε και της αρχίζω τη σκηνή, εκείνη άρχισε να μου τα μασάει και να βρίζει τη μικρή που έκατσε και μου είπε κάτι τέτοιο. Κι όταν είδε πια τα σκούρα, μου αποκάλυψε ότι τόσα χρόνια γλειφόντουσαν με τη μικρή και πλακομουνιαζόντουσαν και σαν όνειρα είχαν να τις πάρω μαζί.
Τα έχασα αλλά ταυτόχρονα μέσα μου το ήθελα. Μια δεύτερη γυναίκα στο κρεβάτι είναι πάντα καλοδεχούμενη αν είναι και κάποια που μισείς και θες να τη σκίσεις στον πούτσο ακόμα καλύτερα και φυσικά αν το ξέρει και η γυναίκα σου... απλά τέλεια!

Η μικρή ήρθε από κοντά και μας διπλάρωσε χουφτώνοντας μας και άρχισε να γδύνεται. Εμείς κοιταχτήκαμε, χαμένοι στην αρχή, αλλά αμέσως βυθιστήκαμε στα φιλιά ενώ η μικρή μας έγδυνε ταυτόχρονα γλύφοντας μας. Μια ρούφαγε τον πούτσο μου και μια το μουνάκι της γυναίκας μου ενώ αναστεναγμοί μας ξέφευγαν.

Έβαλα τη γυναίκα μου ξαπλωτή και άρχισα να την παίρνω με τα πόδια πάνω στους ώμους μου ενώ η μικρή είχε χαρίσει για γλείψιμο τη μουνάρα στην αδερφή της και της έγλυφε το στήθος.
Όσο με κοίταζαν καυλωμένες και οι δυο, τόσο τα έπαιρνα κι εγώ στην κράνα και της έλεγα ότι θα της κάνω τον κώλο σουρωτήρι... Ενώ εκείνη συνέχιζε να το επιθυμούσε.

Πράγματι! Μόλις άρχισε να χύνει η δικιά μου, έβαλα τη μικρή στα "τέσερα" για να της γλύφει το μουνί και αφού της σάλιωσα καλά το σουφρίδι, μπήκε με δύναμη στον κώλο της ενώ η πολυκατοικία όλη σίγουρα μας άκουσε από τα βογκητά της.

Ήταν βέβαιο ότι η μικρή τον είχε ξαναφάει από τον κώλο… ξέσφιξε αμέσως...
Όταν την έχυσα μέσα της και έχυσε κι εκείνη από τα γλειψίματα που της κάναμε με τη δικιά μου... ξεκίνησε η πιο απίστευτη σεξουαλική ζωή ενός νιόπαντρου!

Από τότε, συχνά-πυκνά έρχεται και μας κάνει παρέα ενώ φυσικά ο δικός της έχει άγρια μεσάνυχτα... 'Η μήπως όχι;

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")